Gebe kalamayanlar buraya.....

vallahi bana yetişemezsin haberin olsun kömiklikte ama bakma moralim bozuk oldugundan içimden hiç bir şey gelmiyo inan bugün eşimin annanesinin kuranı vardı okutuyomuş inan canımın sıkıntısından gidemedim

canlarım rabbim hepimize yardım etsin ne deyim kayram sag ol bebem benim beni düşündügün için sag olasın allahtan az sıkıntım geçti tam gelirse vay halime ya

canlarım rabbim hepimize yardım etsin ne deyim kayram sag ol bebem benim beni düşündügün için sag olasın allahtan az sıkıntım geçti tam gelirse vay halime ya
kız ne olcek ask olsun sen sıkıntında gel bana merak etme gerisini gelmez inşallah gelmesin de zaten uzak olsun hepimizden var zaten yeterince sıkıntımız Rabbim dahasını vermesin

eve kayram 9 ay aadet olanlari bende duymustum.
yinede ümidim yook canimm.
asilamala da cook ümitleniyordum. sonuc negatif cikyordu. bu sefer icim bom bos. hic bise hissetmyiroum

yapma ne olur cok üzüldüm şimdi dondurulmuş embriyonuz vardır mytlaka değilmi ama negatif çıksada tüp bebekten sonra kendiliğinden hamiş kalma şansın var

umut ALLAHTANDIR HIC ONDAN UMUDUNU KESMEK OLURMU ..
RABBIM HERKES ICIN HAYIRLISINI VERSIN
INŞ BEEKLERIN SENINLENDIR DERYAM BENIM

umut ALLAHTANDIR HIC ONDAN UMUDUNU KESMEK OLURMU ..
RABBIM HERKES ICIN HAYIRLISINI VERSIN
INŞ BEEKLERIN SENINLENDIR DERYAM BENIM
kuzum bende bebek yokki umutlu için dedim onları ben benimki coktan cennete gitti inşallah seninki seninle kalacak ama kuzucuk bana da kardesini gonderecek yavrum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…