- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #29.381
vallahi bana yetişemezsin haberin olsun kömiklikte ama bakma moralim bozuk oldugundan içimden hiç bir şey gelmiyo inan bugün eşimin annanesinin kuranı vardı okutuyomuş inan canımın sıkıntısından gidemedim[/QU
neyse canım bugünlük muaf oluver e sende komik ol ki beni de sen avut dimi yaaavvv
belki üstüne görmişsündür çünkü gebelikte 9 ay adet olan var ya hep kötü düşünme nolur ne zaman kontrolünesra kanamam azaldi. zaten normaldede ben 3 gün den sonra azalyiordu kanamam.
kız ne olcek ask olsun sen sıkıntında gel bana merak etme gerisini gelmez inşallah gelmesin de zaten uzak olsun hepimizden var zaten yeterince sıkıntımız Rabbim dahasını vermesincanlarım rabbim hepimize yardım etsin ne deyim kayram sag ol bebem benim beni düşündügün için sag olasın allahtan az sıkıntım geçti tam gelirse vay halime ya
eve kayram 9 ay aadet olanlari bende duymustum.
yinede ümidim yook canimm.
asilamala da cook ümitleniyordum. sonuc negatif cikyordu. bu sefer icim bom bos. hic bise hissetmyiroum
arkadaslar da dedi.
tüp bebkten sonra yumurtlar aktif hale geliyormus. hemile kalmak kolay olyuormus.
neyse ben cikiyorum kizlar. boynum agirdi. ALLAHA emanet olunn canlar.
kuzum bende bebek yokki umutlu için dedim onları ben benimki coktan cennete gitti inşallah seninki seninle kalacak ama kuzucuk bana da kardesini gonderecek yavrumumut ALLAHTANDIR HIC ONDAN UMUDUNU KESMEK OLURMU ..
RABBIM HERKES ICIN HAYIRLISINI VERSIN
INŞ BEEKLERIN SENINLENDIR DERYAM BENIM
umutlunun adıDA derya zaten :)
hatlar karstı :):):)
ALLH SÖLETTI BAK BELKI SENDEDE BEBEK VARDIR INŞŞŞŞŞŞŞ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?