Gebe kalamayanlar buraya.....

allah razı olsun canım benım inşallahhhhh inşallahhhhh allah razı olsun sizlerden canlarım benım

cnm ben mersine gitmiştim.yoldaydık.şimdi, evimdeyim.insanın evi gibisi yok.ne kadar rahat olursan ol evimiz bi başka oluo.

ayy cnm benim kuzucukkk kime benzicek acaba ben çok merak ederimm.isim düşündünüzmü cnmmm.

evet valla tuğbacım ya ev gibisi yok gittiğin yerde ne kadar rahat edersem et...
neyse artık bol bol grşz cnm evdesin ya artık pazartesi de okul başlıycak ama demiii..:=(
bende çok merak ediyorum cnm ya dün gece rüyamda hayırdır inşallah doğum yapıyorum ama sezeryan ya bi görsen o kadar küçük ki bebeğim ama ilaç sürmüşler ağzına kırmızı bişey akıyo ağzından ama öle az değil nasıl çok hayırdır inşallah yaa offffffffffff..
dün gece acildeydik ya ondan mı etkilendim acaba............

ya tuğbacım normalde maşş baya hareketli kuzum hatta eşimle oturup izliyoruz o kadar beli yani ama şu son 2 gündür oynamadı en son dayanamadık korktuk acile gittik naptımsa hiç hissetmedim neyse ultrasona girdik çok şükür kalp atışını duyduk sonra da nst ye bağladılar herşey yolunda bi sorun görünmüyo dedi dktr gene oynamazsa tekrar gel şu an hiçbi sorun yok dedi hastanede başladı tekme atmaya:=))
neyse cnm çok şükür hiçbi sorun yokmuş neden oynamadığını bilmiyoruz neyse kuzum iyi ya çok şükür öle kötü şeyler geldi ki aklıma düşüncesi bile nsıl kötüüü :=((

mrb kızlar az evvel eltim ve kayınım geldi şimdi çıktılar onların 9 yıldır çocuğu olmuyor söylemiyorlar ama kaç kez tüp bebek yapmışlar tutmamış..onlar içinde çok üzülüyorum..yalnız bu konuyu hiç konuşmuyoruz..ben eskiden önce onların olsun sonra benimki üzülmesinler diye ama baaktım zaman geçiyor geç kalmıyayım diye bir buçuk yıldır tedavi görüyorum.... umutlum test günün p.tesi miydi?şimdi hatırladım da doktorum tahlilden önce kanama olursa hemen proluton iğnesi vurdurun demişti.sana demedi mi doktorun? bende ilaç sektöründe çalıştım bir ara..bu iğne muhakkak kullanılması gerekir kanamanın olduğu durumlarda..bu arada ben adet olmadım acaba kimyasal gebelik mi yaşıyorum çünkü dün kan tahlilini yine yaptık doktor gebelik var ama değer düşük daha evvel 9.11 di şimdi daha da düşmüş anlamadım ki bu nedir doktorum salı günü gelecek keşke bir mucize olsa ama neerdeee

inşş minnasu mucizen seninledir.kaynıngilin bebişi neden olnuo acaba.rabbim 2eltiyede çabuk zamanda verir inşşş.

hoşgeldin minasu cnm inşallah kaynınlarıda senide en kısa zamanda sevindirir rabbim inşallah hayırlı sağlıklı evlatlar kısmet eder tüm isteyenlere.....
hakımızda hayırlııs cümlemizin....

cnm benim allah korusun.ben şimdi çoçuk gelişimi okuyroum ya.son aylara doğru bebek iyce büyüdüğü için hareket kısıklığı olurmuş cnmm.acile gitmen kafandaki soru işaretini atmıştır cnm.stres yapmazsın en azından.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…