- 24 Ocak 2010
- 20.969
- 46
- 733
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #29.401
ahh canım benim yaa seni çok iyi anlıyorum inşallah hersey yoluna gircek bu defa melegin gelecek sonra annesi böle güzel düşün rahatlat kendini sekerim sen güçlü kızsın az bucuk tanıyorum nolur kendini bırakma canım dualarım hep seninle olucakkk hayırlısıyla ameliyatını ol gelicek melegin benim içime öle doguyo inankiiiiii
allah razı olsun canım benım inşallahhhhh inşallahhhhh allah razı olsun sizlerden canlarım benım
slm kızlar kimse yokmu
minnasu hoş geldin cnm
ya tuğbacım normalde maşş baya hareketli kuzum hatta eşimle oturup izliyoruz o kadar beli yani ama şu son 2 gündür oynamadı en son dayanamadık korktuk acile gittik naptımsa hiç hissetmedim neyse ultrasona girdik çok şükür kalp atışını duyduk sonra da nst ye bağladılar herşey yolunda bi sorun görünmüyo dedi dktr gene oynamazsa tekrar gel şu an hiçbi sorun yok dedi hastanede başladı tekme atmaya:=))
neyse cnm çok şükür hiçbi sorun yokmuş neden oynamadığını bilmiyoruz neyse kuzum iyi ya çok şükür öle kötü şeyler geldi ki aklıma düşüncesi bile nsıl kötüüü :=((
hoşbulduk canım nasılsın bugün bakim? eltim ve kaynım geldi bize misafirliğe..onlarında 8 yıldır çocukları olmuyor..şansa bak kaynanamın iki evli oğlu var ve ikisininde bir türlü olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?