Gebe kalamayanlar buraya.....

evet cnm son haftalarda hareketleri azalır dedi ama birden bire tamamen hareketsiz olunca korktuk kısmet bakalım hayırlsıyla bi doğsaydı sağ salim kucağımıza alsaydık..
evet evde kafayı yiycektik artık eşimle en azından içimiz rahat etti iyi olduğunu biliyoruzz.....birde artık sık sık uyurmuş ondan da hareketleri azalırmış galiba ama cnm uyursa 2 gün hiç uyanmaz mı ?

hoşgeldin minasu cnm inşallah kaynınlarıda senide en kısa zamanda sevindirir rabbim inşallah hayırlı sağlıklı evlatlar kısmet eder tüm isteyenlere.....
hakımızda hayırlııs cümlemizin....

sağol aşk meleğim inşallah isteyen her kadına nasip olur..şubat ayında çift çizgiyi görmek isyenler topiğindeydin değil mi??canım yanlış hatırlamıyorumsam sen hamileydin

Son düzenleme:
inşş minnasu mucizen seninledir.kaynıngilin bebişi neden olnuo acaba.rabbim 2eltiyede çabuk zamanda verir inşşş.

inşallahh hepimize versin yuvamıza neşe kaynağı olur valla artık evde sıkılıyoruz bir topacımız olsa ordan oraya atsak çok güzel olur zaman geçer..eltimle hiç bu konuları konuşmuyoruz bilmiyorum yaş olarak benden büyük ben açmak istemiyorum belki incinir diye valla dualarımda hep onada yer veriyorum pek bir samimiyetimiz yok ama onu anlayabiliyorum

sağol aşk meleğim inşallah isteyen her kadına nasip olur..şubat ayında çift çizgiyi görmek isyenler topiğindeydin değil mi??canım yanlış hatırlamıyorumsam sen hamileydin

cnm ben o topiğe hiç gelmedim galiba burdan hatırlıyosun ama evet hamileyim rabbim tüm isteyenlere kısmet eder inşallah bu duyguyu yaşatır..
ben mart ayında hamile kalmıştım cnm ..

inşallah meleğimm inşallah p.tesiden sonra Allahın izniyle namazıma da başlayacağım tüp bebekten beri hep aksattım kurana da başlayacağım valla manevi boşluktayım bunları yapmadığımda vicdanım hiç rahat değil..

Allah kabul eylesin cnm şimdiden bizim için de dua et olur mu buna çk ihtiyacımız var ......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…