Gebe kalamayanlar buraya.....

kizlar bende cok heyecanliyim pazartesi doktora gidecegim
bir suru soru sorar hormon testleri yapar herhalde
jinekolojik muayene ne zaman yapar acaba hemenmi cok korkuyorum((

ask melegi allah insallah saglikli dogum nasip etsin heyecanlisindir dimi:)

aminnnnn cnm sağol Allah razı olsun...
evet aslında çok karmaşık duygular cnm bu gün beşiğini kurduk ya bambaşka bi duygu daha önce yaşadığın hiçbi duyguya benzemiyo cnm ama bi yandan da bi o kadar korkuların endişelerin oluyo doğum yaklaştıkça ....

kizlar bende cok heyecanliyim pazartesi doktora gidecegim
bir suru soru sorar hormon testleri yapar herhalde
jinekolojik muayene ne zaman yapar acaba hemenmi cok korkuyorum((

cnm benim ilkkezmi gidicen doktora.
muayene eder alttan üsten sonra kan tahlili ister.korkacak bişi yok.ben 1ay iğne tedavisi gördümm zedeli tüpümden yumurtlayayım die.onda 2 3 günde bir doktora gider alttan muayene olurdum.kimsem olmadığı için yalnız giderdim.kalabalıklar içinde yalnız olmak o kadar zorki.ailem var kaynanamlar var ama benim gözümde yoklar.birgün anneme patladım sana hakkımı helal etmiyorum yanımda hiç bi zaman olmadın.kolaymı 2günde bir gidip paçanı ayarıp doktora muayene olmak die(((((((((((((((((((

Son düzenleme:
aşk meleği hep aynı şeyleri merak ediozzz:))kalbimiz ne kadar bir bu gece

Son düzenleme:

kiyamam tabiki yine yaninda destek olan birisi olmasi baska olur..

1 seneyi gecti artik ....evet ilk kez muayene vs olacagim tedirginim
sen ne kadar surede hamile kaldin cnm?>

cnm o zaman sana hormon tahlilleri yapıcak maonyanın dediği gibi ultrasona alır ilk yapıcağı şeyler bu ...
ben 14 cü ay hamile kaldım cnm eşimdede bende de hiçbi sorun yoktu sebebsiz yere olmadı ama çok stres yapıyorduk ...

minnasu faceden senin fotolarına bakmıştım 1kaç ay öncee senin sen oldunu bilmiodum.ben seni açıkcası çirkin bişi olarak hayal ediodum:)itiraf edimmm.
sonra beni eklemişsin ya fotolarına baktımm ay allahım ne kadar güzel bi kız manken gibi acaba bununda derdi varmıdır dedim:)
meğer o kız senmişsin.çok güzelsin tatlım.dilerim bahtında tahtında senin kadar güzel olur

valla ask melegi dilegim bizde de hic sorun olmamasi bizde cok stres yapiyoruz
tahlillerde belli olur herhalde bisey sorucam kizlar adetliyken mi hormon testleri yapiliyor?

kızlar çok uykum geldi.bu gecelik benden bu kadar.grşmk dileğiyle.sağlıcakla kalın.haber spikerleri gibi veda ettim.tUğba BRAND:)))))))))))9

GÜL UNUTMADANN kontrolde rahim ağzını ölçdürüomsnnn .o doğum gününü belli eder biliosun dimii.doğum yaklaştıkça rahim ağzı genişlermişş

Son düzenleme:
ayyy kızlarr bi hamile kalım çatır çatır doğrucam allahın izniyleee:)))))

sizdende ayrılamıom haaaa.
hadin ben kaçarrrr iyi geceler allah rahatlık versn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…