- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #29.461
minnasu faceden senin fotolarına bakmıştım 1kaç ay öncee senin sen oldunu bilmiodum.ben seni açıkcası çirkin bişi olarak hayal ediodum:)itiraf edimmm.
sonra beni eklemişsin ya fotolarına baktımm ay allahım ne kadar güzel bi kız manken gibi acaba bununda derdi varmıdır dedim:)
meğer o kız senmişsin.çok güzelsin tatlım.dilerim bahtında tahtında senin kadar güzel olur
kızlar çok uykum geldi.bu gecelik benden bu kadar.grşmk dileğiyle.sağlıcakla kalın.haber spikerleri gibi veda ettim.tUğba BRAND:)))))))))))9
ayyy kızlarr bi hamile kalım çatır çatır doğrucam allahın izniyleee:)))))
sizdende ayrılamıom haaaa.
hadin ben kaçarrrr iyi geceler allah rahatlık versn
GÜL UNUTMADANN kontrolde rahim ağzını ölçdürüomsnnn .o doğum gününü belli eder biliosun dimii.doğum yaklaştıkça rahim ağzı genişlermişş
başütüne Allah sağlıkla kucağına verir inşallah kaçıncı aydasın?
valla ask melegi dilegim bizde de hic sorun olmamasi bizde cok stres yapiyoruz
tahlillerde belli olur herhalde bisey sorucam kizlar adetliyken mi hormon testleri yapiliyor?
sağol cnm 9 zuncu aydayız kısmetse az kaldı cnm doğuma ..36+2 haftalığız....[/QUOT
Maşallah canım ALLAH sorunsuz bir doğum nasip inşallah etsin..bu arada kız mı erkek mi?
sağol cnm 9 zuncu aydayız kısmetse az kaldı cnm doğuma ..36+2 haftalığız....[/QUOT
Maşallah canım ALLAH sorunsuz bir doğum nasip inşallah etsin..bu arada kız mı erkek mi?
sağol cnm inşş hayırlısıyla darısı başına kızım olucak kısmetse teyzesi..
inşallah cnm hiçbi sorun yoktur güzel haberlerle gelirsin .
bana herhangi bi zamanda yaptı cnm tahlilleri adet li olmamı beklemedi hiç ...
cnm stres yapmamaya çalış biliyorum elinde değil ama inan stres en büyük engel gebeliğe.....
haklisin elinde olmuyor insanin nedense aman sorun cikmasinda stres yapmamaya calisicam tatlimm..
esimde sperm test yaptiracak tabi doktor ne zaman derse artik...
slm kızlarrrr hayırlı pazarlarrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?