Gebe kalamayanlar buraya.....

ayyy canım benim çokk sağol bende seni çok seviyor ve beğeniyorum msn de küçük bir resmin var hani abiye giymişsin onu büyütüp bakıyordm arada maşallah sen daha güzelsin duaların için ayrıca teşkkür ederim..Allah ne muradın varsa kabul eder inşallah..

ayyy kızlarr bi hamile kalım çatır çatır doğrucam allahın izniyleee:)))))

sizdende ayrılamıom haaaa.
hadin ben kaçarrrr iyi geceler allah rahatlık versn

doğur valla hemde çatır çatır:))))ama eğer bizlerden bazıları hala buradaysak ylanız bırakmayasın haaa alıştııık bir kere

GÜL UNUTMADANN kontrolde rahim ağzını ölçdürüomsnnn .o doğum gününü belli eder biliosun dimii.doğum yaklaştıkça rahim ağzı genişlermişş

cnm pazartesi gidicem bakalım şimdiye kadar hiç ölçmediler ama söylediğin ii oldu cnm ......
ii geceler cnm grşz k.i.b öpüyoruz seni teyzesi byee......

valla ask melegi dilegim bizde de hic sorun olmamasi bizde cok stres yapiyoruz
tahlillerde belli olur herhalde bisey sorucam kizlar adetliyken mi hormon testleri yapiliyor?

inşallah cnm hiçbi sorun yoktur güzel haberlerle gelirsin .
bana herhangi bi zamanda yaptı cnm tahlilleri adet li olmamı beklemedi hiç ...
cnm stres yapmamaya çalış biliyorum elinde değil ama inan stres en büyük engel gebeliğe.....

kızlar deli olucam ticker yapmaya çalışıyorum ama kk da kopyalayınca

Bu alandaki Çizelge yazılımınız öngörülen Formatta değildir.

yazıyo neresini yanlış yapıyorum yardım edermisiniz offffff...

haklisin elinde olmuyor insanin nedense aman sorun cikmasinda stres yapmamaya calisicam tatlimm..
esimde sperm test yaptiracak tabi doktor ne zaman derse artik...

haklisin elinde olmuyor insanin nedense aman sorun cikmasinda stres yapmamaya calisicam tatlimm..
esimde sperm test yaptiracak tabi doktor ne zaman derse artik...

cnm inan biz dktr demesini beklemedik eşim gitti yaptırdı bi klinikte ben dktr gidince direk sonucu gösterdim bi sorun varsa zaman kaybetmiyelim diye ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…