- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #30.321
aman canım bakıyorum da kimse mutlu değil.... hayat eskisi gibi değil insanlar gitgide hayatın anlamını yitiriyor. ben de kendimi hiç mutlu hissetmiyorum. çocuk dışında allaha şükür maddi manevi hiçbir sıkıntım yok. çocuk olsa nasıl olur değişir miyim onu da bilmiyorum. seni çok iyi anlıyorum o yüzden. amaaan ne bileyim yaa işte öyleee...
evet canim gercekten insanlar artik mutlu degiller pek fazla. beklentilerimiz mi yüksek. bimi abartiyoruz bazen anlamyiorumm
ben her zaman biz ailece cok sansisiz diyorum. bir tek ben olsam neyse. kendi aileme de üzülüyorum.
hem maddi hem manevi sikintida olanlar var. dünyanin cilesi hic bitmiyor. ben bazen kendi derdimi unutuyorumm
allah yardımcıları olsun canım
aslında çok kötü sıkıntılar çekenler var onlara bakınca şükretmemiz lazım mutsuz olmaya hakkımız yokmuş gibi geliyo ama ne bileyim işte hayat çok boş geliyo amaçsız yaşayıp gidiyoruz işte.. her gün aynı şeyler hep rutin hep sıkıcı...
AMİİNNN çok haklısın canım yaa işte bana da böyle geliyo bu dünya çok boş çok saçma öbür dünya için de hiçbir şey yapmayınca bu dünya çok boş geliyo. Allah gönlümüze ibadet aşkı versin, bu geçici dünyaya çok daldırmasın.sonuçta hepimiz ölüp gidicez bugün yaptığımız şeyler, verdiğimiz mücadeleler hep yalan olup gidecek.
amin canım amin allah affetsin. hem inanıyoru hem ibadet etmiyoruz. çok saçma ya...zaten bizim vijdan azabimiz, öteki dünya icin yani ahiret icin elimizin bos olmasindan kaynaklaniyor. ölücegimizi biliyoruz.
ama ALAHA da iyi kulluk yapamadigimizi biliyoruz. bu bizi bosluga düsürüyor. sonucta her kes nasil birisi oldugunu en iyisi kendi bilir dimi.
dünyadan da vaz gecemiyoruz. nefsizmiz varr. ahhhh ahhhhhhhhhALLAH yardimcimiz olsunnn
güle güle canım görüşürüzhürrem ben cikiyorum canim. seni öpöp. ALLAHA emanet ol bbbbb
evet ara ara üzüntülü seylerde olsa da, burasi gercekten cook keyifliii canimm
gel her zaman beklerizzz. senin sorunun varmi INSALLAH yoktur. sendemi bebk istiyorsunn :26:
canm benm yaaa seni ve bebişinin haberini alınya o kadar seviniyorki inş rabbim bizide güldürürhepinize çok ama çok tesekkür ederim canımsınız allah razı olsun......
dün doktorumuza gittik rabbime şükürler olsunki kalp atışlarını dinledik rabbim bu güzel duyguyu inşallah hepinize yasatsın arkadaslar.......
bugüne kadar burda oldugum sürece hepinize destek olmaya calıştım suanda hamileyim ama yinede sizi bırakmadım hala destegim ve dualarım hep sizinle......
rabbim hepinize hayırlı evlatlar nasip etsin inşallahhhh rabbim sizinde güzel yüzünüzü güldürsün en kısa ve hayırlı zamanda........
canm benm yaaa seni ve bebişinin haberini alınya o kadar seviniyorki inş rabbim bizide güldürür
hepinize çok ama çok tesekkür ederim canımsınız allah razı olsun......
dün doktorumuza gittik rabbime şükürler olsunki kalp atışlarını dinledik rabbim bu güzel duyguyu inşallah hepinize yasatsın arkadaslar.......
bugüne kadar burda oldugum sürece hepinize destek olmaya calıştım suanda hamileyim ama yinede sizi bırakmadım hala destegim ve dualarım hep sizinle......
rabbim hepinize hayırlı evlatlar nasip etsin inşallahhhh rabbim sizinde güzel yüzünüzü güldürsün en kısa ve hayırlı zamanda........
canım çok sevindim tebrikler Allah tamamına erdirsin darısı da bizim başımıza olsunhepinize çok ama çok tesekkür ederim canımsınız allah razı olsun......
merhaba arkadaşlarrrr... benimde burda yazdığım yorumlar vardı hamile kalamıodum allahıma şükürler olsun şuan hamileyimmm bebeğim 6 haftalıktı fakat kese gözüküyo ama bebek gözükmüyoooo çok moralim bozulduuu(((
Allah mutlulugunuzu daım etsın...çok sevındım gerçekten...hayırlı evlatlar nasip eder inş.Rabbim hepimize isteyen herkese..Allah kımseyı ne evlat hasretıyle nede evlat imtıhanıyla imtıhan etmesın
canım çok sevindim tebrikler Allah tamamına erdirsin darısı da bizim başımıza olsun
inşallah bir an önce hamile kalırız da sana yetişirizsen de bize tecrübelerinle yardımcı olursun arkadaşım
hepinize çok ama çok tesekkür ederim canımsınız allah razı olsun......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?