Gebe kalamayanlar buraya.....

evet canim gercekten insanlar artik mutlu degiller pek fazla. beklentilerimiz mi yüksek. bimi abartiyoruz bazen anlamyiorumm
ben her zaman biz ailece cok sansisiz diyorum. bir tek ben olsam neyse. kendi aileme de üzülüyorum.
hem maddi hem manevi sikintida olanlar var. dünyanin cilesi hic bitmiyor. ben bazen kendi derdimi unutuyorumm

allah yardımcıları olsun canım
aslında çok kötü sıkıntılar çekenler var onlara bakınca şükretmemiz lazım mutsuz olmaya hakkımız yokmuş gibi geliyo ama ne bileyim işte hayat çok boş geliyo amaçsız yaşayıp gidiyoruz işte.. her gün aynı şeyler hep rutin hep sıkıcı...

AMINN sagol canimmm ALLAH hepimizin yardimcisi olsun. bende her zaman cook zzor durum da olan insanlari görüp halime sükr ediyorum. ama yinede halimze üzülüyorum.
insani sonucta. belkide hic bir seye üzülmemek gerk bu dünya gecici. öteki dünya kalici. öteki dünyaya iyice hazirlanmamiz gerek.
öyle itikatli, insancli da degiliz. zaten coook inancli olsaydik. bu kadar dünya isi icin üzülmezdik diyorum.
bu konu da kendimi cook eksik bir kul olarak görüyorum.
YARADANIM hepimize gercek anlam da hidayet nasip etsin. bizi ves veselerden korusunn

AMİİNNN çok haklısın canım yaa işte bana da böyle geliyo bu dünya çok boş çok saçma öbür dünya için de hiçbir şey yapmayınca bu dünya çok boş geliyo. Allah gönlümüze ibadet aşkı versin, bu geçici dünyaya çok daldırmasın.sonuçta hepimiz ölüp gidicez bugün yaptığımız şeyler, verdiğimiz mücadeleler hep yalan olup gidecek.

zaten bizim vijdan azabimiz, öteki dünya icin yani ahiret icin elimizin bos olmasindan kaynaklaniyor. ölücegimizi biliyoruz.
ama ALAHA da iyi kulluk yapamadigimizi biliyoruz. bu bizi bosluga düsürüyor. sonucta her kes nasil birisi oldugunu en iyisi kendi bilir dimi.
dünyadan da vaz gecemiyoruz. nefsizmiz varr. ahhhh ahhhhhhhhh ALLAH yardimcimiz olsunnn

amin canım amin allah affetsin. hem inanıyoru hem ibadet etmiyoruz. çok saçma ya...

evet ara ara üzüntülü seylerde olsa da, burasi gercekten cook keyifliii canimm
gel her zaman beklerizzz. senin sorunun varmi INSALLAH yoktur. sendemi bebk istiyorsunn :26:

yıne geldım.ben 2.5 yıllık evlıyım.. gecen sene doktora gıttım ve yumurtalık takıbıne basladım..ilk basta prolaktın yuksek çıktı onu ilaçla dusurduk,sonra klomen kullandım,sonra bı jel vardı onu kullandım sonra dedıgım ay olarak,sonracıgıma 7 aylık bı tedavı surdu sonunda doktor dedı kı hiç bir sorun yok...yumurtalar çatlıyo gelışıyo ama oluşmuyo.o da Allah kerım dıyorum..bu ayda olmazsa bır daha kı ay yıne gıdecegım..Allahtan umut kesılmez...oyle işte benım hıkayemde bu..burdakılerı okuyunca mutlu oluyorum gercekten..tesekkurler...

herkese merhaba bende 7 yıllık evliyim ve çocuğum olmuyor.pko sun dedi doktor klomen içtim ve ovitrelle iğne vurundum geçen ay olamdı 5 yumurtam olmuştu 22 mm şimdi yine klomen kullandım ama günde üç kez yarın dr. gitcem bakalım yumurtalarımın durumu nedir?çok istiorum ama allah nasip etmiyo işte . ve bizide bizim gibi olmayan anlamıyo yanımda biri çocuğunu sevse moralim çok bozuluyor allah yardımcımız olsun inş.

hepinize çok ama çok tesekkür ederim canımsınız allah razı olsun......
dün doktorumuza gittik rabbime şükürler olsunki kalp atışlarını dinledik rabbim bu güzel duyguyu inşallah hepinize yasatsın arkadaslar.......
bugüne kadar burda oldugum sürece hepinize destek olmaya calıştım suanda hamileyim ama yinede sizi bırakmadım hala destegim ve dualarım hep sizinle......
rabbim hepinize hayırlı evlatlar nasip etsin inşallahhhh rabbim sizinde güzel yüzünüzü güldürsün en kısa ve hayırlı zamanda........

canm benm yaaa seni ve bebişinin haberini alınya o kadar seviniyorki inş rabbim bizide güldürür

canm benm yaaa seni ve bebişinin haberini alınya o kadar seviniyorki inş rabbim bizide güldürür

allah razı olsun canımsın inşallah bitanem benim rabbim sizede nasip etsin sizde yasayın bu güzel günleri inşalah dualarım hep sizinle rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallahhhh

merhaba arkadaşlarrrr... benimde burda yazdığım yorumlar vardı hamile kalamıodum allahıma şükürler olsun şuan hamileyimmm bebeğim 6 haftalıktı fakat kese gözüküyo ama bebek gözükmüyoooo çok moralim bozulduuu (((

Allah mutlulugunuzu daım etsın...çok sevındım gerçekten...hayırlı evlatlar nasip eder inş.Rabbim hepimize isteyen herkese..Allah kımseyı ne evlat hasretıyle nede evlat imtıhanıyla imtıhan etmesın

canım çok sevindim tebrikler Allah tamamına erdirsin darısı da bizim başımıza olsun
inşallah bir an önce hamile kalırız da sana yetişiriz sen de bize tecrübelerinle yardımcı olursun arkadaşım

tebrik ederim arzucum darısıda inşalah diger arkadaslara tatlım benim daha cok minik bebek hemen gözükmüyo zaten önce keseyi görüyosun bedne senin gibi sölemiştim ama inanki daha iki hafta sonra kalp atısını dinliceksin inşallah canım benim içini ferah tut sen rabbime emanet olun bebişinle inşallahh

Allah mutlulugunuzu daım etsın...çok sevındım gerçekten...hayırlı evlatlar nasip eder inş.Rabbim hepimize isteyen herkese..Allah kımseyı ne evlat hasretıyle nede evlat imtıhanıyla imtıhan etmesın

aminnn canım aminnn bende cok gözyası döktüm cok uykuyu bile unutmustum öle bi kafama takmıştımki aileme bile gitmek istemiyodum ben gitmesemde anneme soruyolarmış kızında bebek varmı diye bizim bu toplum böle işte kimseyi tanıyamıyosun melek gibi görünüyolar ama bilmiyosunki seytanın teki karsındaki o yüzden rabbim herkese hayırlısyla saglıklı evlatlar nasip etsin bitanem benim inanki dualarım hep sizinle inşallahhh bebişleriniz gelicek en kısa zamanda

allah razı olsun bitanem benim inşallahh darısıda size olsun sizde yasayın bu güzel duyguları inşallah rabbim o güzel ve temiz kalbinize göre versin inşallahhh canım arkadasım benimm dualarım hep sizinleee

canim arkadasim seni burda gordugume sevindim seni niye kirdilar uzduler bilmiyorum ama bosver iyi niyetli insanlarla karsilastigin kadar malesef boyle kotu niyetlilerlede karsilasiyosun senin tatli dilini cok sevdim gercekten ve hamileliginin her anini bizimle paylasmani isterim bizim icin buyuk bi umutsun allahim saglikli bi sekilde bebegine kavustursun seni bu kadar uzuntuler cekip bebegine kavustun simdi mutluluk zamani uzme sakin kendini.Bebeginin kalp atisini duymak inanilmaz bi histir tahmin edebiliyorum cok sevindim canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…