Gebe kalamayanlar buraya.....

allah razı olsun jellicimm canımsınız özelden de hep yazıyosunuz desteginiz için hepinize ayrı ayrı çok ama çok tesekkür ederimmm
bende hepinizi cok seviyorum canım inanki sizi burda böle çaresiz ve üzgün görmeye hele hiç dayanamıyorum benle ugrasan kendini bilmezleri rabbime haval ediyorum
tabiki paylaşırım canım benim bu bebek bu topigin bebegi inanki bu daha bi gurur verici işte rabbim sizlerede yasatsın bu güzel duyguyu inşallah hepinize hayırlı evlatlar nasip eder bitanem benimmm dualarım inanınki hep sizinle gece yatmadan hepinize dualar ediyorum rabbim kabul etsin inşallahhh

allah razı olsun bitanem benim inşallahh darısıda size olsun sizde yasayın bu güzel duyguları inşallah rabbim o güzel ve temiz kalbinize göre versin inşallahhh canım arkadasım benimm dualarım hep sizinleee
senden de allah razı olsun canım çok teşekkürler güzel dileklerin için bugünlerde konuşup dertleşmeye çok ihtiyacım var iyi ki varsın arkadaşımm

Son düzenleme:
[Isenden de allah razı olsun canım çok teşekkürler güzel dileklerin için bugünlerde konuşup dertleşmeye çok ihtiyacım var iyi ki varsın arkadaşımm [/I]

çok soal tatlımm benim tabiki konusucaz aglıcaz gülecez de canım burda birbirimize destek için varız birimizin sorunu hepimizin sorunu inanki dualaırm hep sizinle rabbim inşalalah hayırlısıyla hayırlı evlatlar nasip etsin inşallahhh bu güzel ve temiz kalbinize göre versin dilerimkii hemde en kısa zamanda hayırlı bi bebişle yüzünüzü güldürsün canım benimmm

amin amin amin
allahım duysun dualarımızı

amin amin amin
allahım duysun dualarımızı

aminnnn tatlım benimm ben suna çok inanıyorum bu güzel topigimiz herkese ugurlu gelicekkk ve hepinizin melekleri hayırlısıyla inşallahh gelicekk içimden bi hiss bunu sölüyo ve buna çok inanıyorum canım cünkü kendimde de böle olmustu her ay adet olusumda hüsrana ugruyodum ama içimden bi seste gelicek melegin diyodu az da olsa bi ümidim vardı sükürler olsunki rabbime doktora gittim ve melegim suanda benimle darısıda hayırlısıyla size olsun inşallahhhh

amin canım inşallah bizim de umutlarımız boşa çıkmaz çünkü o zaman insan çok bunalıyor. rabbim çok bekletmesin sabrımız bitmeden hayırlısyla bebeklerimizi versin

iyiyim canım biraz yorgunum o kadar
hayırdır ne pasaport işlemi türkiyeye mi geliyosun yoksa kızz bize de uğra gelirsen

niye yorgunsun canimmm hayatmi yordu seniiii :18:
herifinde bennimde pasaport uzatma süreleri gemisti. uzattikk. yokk canim henüz türkiyeye gelem ihtimalim yokkk
yaza düsünüyoruz INSALLLAHHHHHHHHH

niye yorgunsun canimmm hayatmi yordu seniiii :18:
herifinde bennimde pasaport uzatma süreleri gemisti. uzattikk. yokk canim henüz türkiyeye gelem ihtimalim yokkk
yaza düsünüyoruz INSALLLAHHHHHHHHH

yok canım yaa hayat değil de çocuklar yordu yeter artık yaa kendi çocuğum olsun da o yorsun beni istiyorum her allahın günü başkalarının çocuklarına bişeyler öğretmek onları yetiştirmek için kendimi parçalıyorum ama benim bi çocuğum olmuyor çok can sıkıcı bi durum :26:

ay kızlar fırsat bulmusken yazayım umutlum kıbrısa geldım ben bu arada 300 ıhlas okudum yoldA ama haber veremedım geldıgım gıbı net gıttı burada sanıyelık bı gelıyo bı gıdıyo canlarım haber verıyım dedım melıkem ya nelerle ugrasıyon kuzum ya karnındakının kıymetını bıl olur olmaz herkesı kafaya takma ayrıca yenı gelmeme ragmen bız necıyız yanı

ah kızlar ılk defa bu kadar uzun sure net var ama sız yoksunuz neyse umutlum sen bana umut oluyosun gercekten dualarımı yazmayı unutma fıstıgım bu arad melıke ole ucuza hamılelık gecırmek yok bu aralar duaya cok ıhtıyacım var rahım fılmı cektırcem sızı opuyorum cok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…