Gebe kalamayanlar buraya.....

slm canımm ne demek tatlım benim dualarım hep sizinle inşalah rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin hepinizeee

ah canım dua eden herkesın gonlundekını rabbım onlarada versın kızlar cok panıgım yaaa rahim filmi cektırecegım daha once cektıren varmı kıbrısta ozel de cektırmek zorundayım ozelde cektırenler bana fıyatları yazabılırlermı acaba ıstanbulda bırısı 1500tlden bahsetmıs cok canım sıkıldı bana yardımcı olun lutfen

inşallah....

canım ben geçen sene medical park'ta çektirmiştim. 70 tl rahim filmi, 80 tl anestezi için ödemiştim. ama ben emekli sandığına bağlıyım belki ondan az ödemişimdir ama 1500 de çok yani. o kadar yoktur eminim. inşallah sonucun güzel çıkar en kısa zamanda da hamile kalıverirsin.

ınsallah canım ınsallah bende de emeklı sandıgı var ama kıbrısta gecmez bu yusden ozel fıyatı arastırıyorum gercı arastırsam nolcakkı cumartesı sabah ogrencem ıste doktorla gorusucem bakalım ne dıcekler ınsallah temıs cıkar ınsallah

hiç kafana takma canım. allahın izniyle tertemiz çıkar sonucun. sen iyi düşün iyi olsun endişe etme. sanıyorum daha önce hamile kalmıştın değil mi? benim de bir düşüğüm var. bana doktorum daha önce hamile kaldığına göre çektirmene gerek yok demişti ama ben yine de içimde kalmasın diye çektirdim. gerçekten de hiçbir sorun çıkmadı çok şükür. sende de bir problem olacağını sanmıyorum ben.

canım benım dusuk sebebı arastırıyor doktor rahımde perde olabılırmıs bakalım hayırlısı ınsallah hıcbısey cıkmaz senın bebegın varmı

en son dua sayfamiz buydu yanilmiyorsam.

canim INSALLAH kibrista evinde cook daha mutlu huzurlu olursun canimm. INSALLAH bebsine tez zaman da kavusursunnn
benimde netim gidiyo yaa. yien kafayi yedi net. canim. yukardaki listeden haric ne kadar okudunn :26:

kizlar nirelerdesinizzz :26: hadi gelin yazisalimm.
karyam, sagol canim. sizlerde bana umut oluyorsunuzz. gercekten. iyiki burasi varmis. yoksa halimiz nice olurduu.
güül. den hic haber yokk dogurdumu acaba :26: kizi olucaktii INSALLAH iydir
diger arkadaslar, metuka, zirve, zelalca,tuba ezgi sizlerden hic ses yook . nasilsinizzzzzz

canım yukarıdakı lısteden harıc yolda 300 okudum yanı toplamda 500 ettı benım guzelım ınsallah kıbrıs ugurlu gelır bana ama gercekten ben de ugursuz olabılırım camasır makınesı bozuldu bugun delırcem yanı

ALLAH kabul etsinn canim. sen 300 okudun, listeden haric, baska kim ne kadar okudu acaba, tubada okumustu ama unuttum ben.
öyle deme senin ugursuzlugun degil. geldimi aksilikler üst üste geliyorrr sansizlikk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…