- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #30.361
hayırlı aksamlar canım nasılsın
iyim canım seni sormalı sen nasılsın seninle tanısmısmıydık biz ben sık sık gıremıom arada bakıom oyle:))))
iyim canım seni sormalı sen nasılsın seninle tanısmısmıydık biz ben sık sık gıremıom arada bakıom oyle:))))
ah kızlar ılk defa bu kadar uzun sure net var ama sız yoksunuz neyse umutlum sen bana umut oluyosun gercekten dualarımı yazmayı unutma fıstıgım bu arad melıke ole ucuza hamılelık gecırmek yokbu aralar duaya cok ıhtıyacım var rahım fılmı cektırcem sızı opuyorum cok
aminnn canım aminnn bende cok gözyası döktüm cok uykuyu bile unutmustum öle bi kafama takmıştımki aileme bile gitmek istemiyodum ben gitmesemde anneme soruyolarmış kızında bebek varmı diye bizim bu toplum böle işte kimseyi tanıyamıyosun melek gibi görünüyolar ama bilmiyosunki seytanın teki karsındaki o yüzden rabbim herkese hayırlısyla saglıklı evlatlar nasip etsin bitanem benim inanki dualarım hep sizinle inşallahhh bebişleriniz gelicek en kısa zamanda
ah canım dua eden herkesın gonlundekını rabbım onlarada versın kızlar cok panıgım yaaa rahim filmi cektırecegım daha once cektıren varmı kıbrısta ozel de cektırmek zorundayım ozelde cektırenler bana fıyatları yazabılırlermı acaba ıstanbulda bırısı 1500tlden bahsetmıs cok canım sıkıldı bana yardımcı olun lutfen
canım ben geçen sene medical park'ta çektirmiştim. 70 tl rahim filmi, 80 tl anestezi için ödemiştim. ama ben emekli sandığına bağlıyım belki ondan az ödemişimdir ama 1500 de çok yani. o kadar yoktur eminim. inşallah sonucun güzel çıkar en kısa zamanda da hamile kalıverirsin.
ınsallah canım ınsallah bende de emeklı sandıgı var ama kıbrısta gecmez bu yusden ozel fıyatı arastırıyorum gercı arastırsam nolcakkı cumartesı sabah ogrencem ıste doktorla gorusucem bakalım ne dıcekler ınsallah temıs cıkar ınsallah
hiç kafana takma canım. allahın izniyle tertemiz çıkar sonucun. sen iyi düşün iyi olsun endişe etme. sanıyorum daha önce hamile kalmıştın değil mi? benim de bir düşüğüm var. bana doktorum daha önce hamile kaldığına göre çektirmene gerek yok demişti ama ben yine de içimde kalmasın diye çektirdim. gerçekten de hiçbir sorun çıkmadı çok şükür. sende de bir problem olacağını sanmıyorum ben.
2300 toplam birben, leyliko, hasretim.+500
600 metuka
700 maonya.
300 melike
500 ask melegii
1000 davran
600 zirve
500 jeli
300 hürrem
1400 zelalca
100 hasretim
200 ecrinn.
200 DERYA
toplam 9200
___dua edılecek ısımler ___
umutbırben
maonya
esra8
zelalca
jelli
derya
melike
defne
askmelegı
betus
mınnasu
jose
hurrem
metuka
ZİRVE
ezgı
ebrusen
davraz
elif
sahgul
ubudi
sekerkız
obmar
leyliko
başka kim var ?
dolsun gobısler ınşşşşşşşşşşşşşşşş
rabbım herkesın dualrını kabul eyleeeeeee
kucagı bos olan herkese katından hayırlı bır soy ıhsan eyleeeeeeeeeee
amin amin aminnnnnnnnnnnnnnnn
ALINTI YAPAMADIM AMA BOLE YAPTIM HİHİ
ay kızlar fırsat bulmusken yazayım umutlum kıbrısa geldım ben bu arada 300 ıhlas okudum yoldA ama haber veremedım geldıgım gıbı net gıttı burada sanıyelık bı gelıyo bı gıdıyo canlarım haber verıyım dedım melıkem ya nelerle ugrasıyon kuzum ya karnındakının kıymetını bıl olur olmaz herkesı kafaya takma ayrıca yenı gelmeme ragmen bız necıyız yanı
canım yukarıdakı lısteden harıc yolda 300 okudum yanı toplamda 500 ettı benım guzelım ınsallah kıbrıs ugurlu gelır bana ama gercekten ben de ugursuz olabılırım camasır makınesı bozuldu bugun delırcem yanı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?