Gebe kalamayanlar buraya.....

ALLAH kabul etsinn canim. sen 300 okudun, listeden haric, baska kim ne kadar okudu acaba, tubada okumustu ama unuttum ben.
öyle deme senin ugursuzlugun degil. geldimi aksilikler üst üste geliyorrr sansizlikk

gecen gun ole bı agladım kı hıckıra hıckıra artık cok korkuyorum hep kotu seyler benım basıma gelecekmıs gıbı geldım geldıgım gıbı net gııtttı hıc gıtmedı dedı esım daha once sımdı makıne bozuldu rahım fılmının sonucundan umıdımı kesmek ıstemıyorum ama cok korkuyorum

canim ben tüp bebkten önce. 6 kere asilma yaptirdim. 4 kere rahimden kücük bir ameliyat omustum ondan sonraydi. 2 kere amleiyattan önce yaptirmistim.
malesef olmadii
benim rahimin ve yumurtaliklarin üstünde ine bir zar varmis, onu kesip aldilar, ve ayrica tüplerim rahim duvarina yapisikmis. onu ortaya cekmisler.
gecen sene agustosta oldum. pesine 4 kere asilama ve tüp bebk yine olmadi olmadi olmadii

Son düzenleme:
ALLAH kabul etsinn canim. sen 300 okudun, listeden haric, baska kim ne kadar okudu acaba, tubada okumustu ama unuttum ben.
öyle deme senin ugursuzlugun degil. geldimi aksilikler üst üste geliyorrr sansizlikk

gecen gun ole bı agladım kı hıckıra hıckıra artık cok korkuyorum hep kotu seyler benım basıma gelecekmıs gıbı geldım geldıgım gıbı net gııtttı hıc gıtmedı dedı esım daha once sımdı makıne bozuldu rahım fılmının sonucundan umıdımı kesmek ıstemıyorum ama cok korkuyorum

ınsallah olacak canım ınsallah olacak amelıyatlarını acık mı oldun yoksa alttan yada kucucuk delıkler acarakmı yaptılar malıyetını de yazarmısın acaba

sen birde beni görücen ne kadar ugursuzluk varsa gelir beni görür. beni tanisan düz tabanmisin nesin dersinn
ben bile inanamiyorum yasadiklarimaa. ayy ne bilim alistim heralde. ben düz tabanmiyim neyimm yafffff :26:
o yüzden aglama canimm. biz stres olucagizya her seyde bahane olyurr.

canım Allah yardımcın olsun ve nickinde ki gibi umudunu hiç kaybettirmesin..tez vakitte hamile kalasın

aman hersey bahane oluyo zaten ınsallah bunların hepsı gelse de basıma rahım fılmım temız cıkarda ınsallah sabrımın sonuda selamet olur offfff offf

doktordan geldim şimdi ilk aşılamam tutmadı bu ay da herhangi bir tedavi yok bakalım ne olacak....biraz sinirlerim gergin ama neyapalım rabbim ol dememiş

demekki..

üzüldüm canimm benimmm nasip kismet iste. olmayinca hic bir sebebi olmadanda olmuyor
INSALLAH bidaha i sefere canimm. sende bebisine kavusursunnn üzlme demekten baska elimizden hic bise gelmiyorr.

canım ya nasıp ama olup kaybetmedıgın ıcın yınede sanslsın ben hep benden kotulerı dusunup rahatlamaya calısıyorum ama bır yere kadar tabı senı anlıyorum allah en kısa zamanda bebeklerımızı versın bu arada kızlar ben cıkıyorum ne olur asılama ıcın fıyat verın bana ben cıkmalıyım sımdı acılen allaha emanet olun

aman hersey bahane oluyo zaten ınsallah bunların hepsı gelse de basıma rahım fılmım temız cıkarda ınsallah sabrımın sonuda selamet olur offfff offf

INSALLAH temiz cikar tatlimm INSALLAHHHHHHH kaybettiklerimize degilde, gelecege bakmamiz gerek.
tamam cik canim bende cikicam. boynum agiriyor yine. sonra görüsürüzz bbb

slm kızlar nasılsınız ...
arık nete pek giremiyorum durum malum ama sizleri çok merak ediyorum nasılsınız varmı bi değişiklik geçmişe bakıcak kadar zamanım yok oturamıyorum kızlr .bizdede herşey yolunda kızlar çok şükür sizlerinde duaları sayesinde .....kısmetse bu hafta bekliyoruz kuzumu hemşire bi kaç güne gelir misafiriniz dedi doğum kanalına girmiş iyice aşağıda artık hayırlısıyla gelsede rahatlasak hem ruhen hem bedenen böle fıçı yutmuş gibi yaşamak zor oluyo

k.i.b grş byyeeee.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…