- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #30.381
ALLAH kabul etsinn canim. sen 300 okudun, listeden haric, baska kim ne kadar okudu acaba, tubada okumustu ama unuttum ben.
öyle deme senin ugursuzlugun degil. geldimi aksilikler üst üste geliyorrrsansizlikk
ALLAH kabul etsinn canim. sen 300 okudun, listeden haric, baska kim ne kadar okudu acaba, tubada okumustu ama unuttum ben.
öyle deme senin ugursuzlugun degil. geldimi aksilikler üst üste geliyorrrsansizlikk
canim ben tüp bebkten önce. 6 kere asilma yaptirdim. 4 tanesi rahimden kücük bir ameliyat omustum ondan sonraydi. 2 taneside amleiyattan önce yaptirmistim.
malesef olmadii
benim rahimin ve yumurtaliklarin üstünde ine bir zar varmis, onu kesip aldilar, ve ayrica tüplerim rahim duvarina yapisikmis. onu ortaya cekmisler.
gecen sene agustosta oldum. pesine 4 kere asilama ve tüp bebk yine olmadi olamdi olmadii
gecen gun ole bı agladım kı hıckıra hıckıra artık cok korkuyorum hep kotu seyler benım basıma gelecekmıs gıbı geldım geldıgım gıbı net gııtttı hıc gıtmedı dedı esım daha once sımdı makıne bozuldu rahım fılmının sonucundan umıdımı kesmek ıstemıyorum ama cok korkuyorum
canim ben tüp bebkten önce. 6 kere asilma yaptirdim. 4 kere rahimden kücük bir ameliyat omustum ondan sonraydi. 2 kere amleiyattan önce yaptirmistim.
malesef olmadii
benim rahimin ve yumurtaliklarin üstünde ine bir zar varmis, onu kesip aldilar, ve ayrica tüplerim rahim duvarina yapisikmis. onu ortaya cekmisler.
gecen sene agustosta oldum. pesine 4 kere asilama ve tüp bebk yine olmadi olmadi olmadii
kızlar nasılsınız.
sen birde beni görücen ne kadar ugursuzluk varsa gelir beni görür. beni tanisan düz tabanmisin nesin dersinn
ben bile inanamiyorum yasadiklarimaa. ayy ne bilim alistim heralde. ben düz tabanmiyim neyimm yafffff :26:
o yüzden aglama canimm. biz stres olucagizya her seyde bahane olyurr.
hos geldin canimmmnirelerdesin nasilsinnnn ne ürüyosunn
hos geldin canimmmnirelerdesin nasilsinnnn ne ürüyosunn
sen nasılsın metukacım bebısın nasıl ıyıdır ınsallah
doktordan geldim şimdi ilk aşılamam tutmadı bu ay da herhangi bir tedavi yok bakalım ne olacak....biraz sinirlerim gergin ama neyapalım rabbim ol dememiş
demekki..
doktordan geldim şimdi ilk aşılamam tutmadı bu ay da herhangi bir tedavi yok bakalım ne olacak....biraz sinirlerim gergin ama neyapalım rabbim ol dememiş demekki..
aman hersey bahane oluyo zaten ınsallah bunların hepsı gelse de basıma rahım fılmım temız cıkarda ınsallah sabrımın sonuda selamet olur offfff offf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?