- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #30.401
canım benım dusuk sebebı arastırıyor doktor rahımde perde olabılırmıs bakalım hayırlısı ınsallah hıcbısey cıkmaz senın bebegın varmı
aaaaaaaaaaaa kizlar lütfen bir birimizi kirmayalim yaaniye böyle yapiyoruz anlamiyorum. niye karsidakini bu kadar üzüyoruz ki.
hic gerek yook. bize yapimasini istemedigimiz birseyi bizlarde karsikine yapmiyalimm
melike , herkes bir birinin hakkin da bir seyle rsöyle sen takma bunlari. bebegine ve kendine cook ama cook iyi bakk
kafana takma. hepmizin de psikolojik sorunu var. ben kendi adima söylüyorum. bir haftadir disari cikamiyorum. bu deli oldugum anlamina gelmezz.
ALLAH kimseyi evlat hasretiyle sinamasinn canim. bos ver sen hamileligin keyfini cikar.
slmmm millettt ben geldımmmm....
hoşgeldin canım nasılsın? valla biz gül şimdiye kadar doğum yapmıştır demiştik.. ne zaman doğum?slm kızlar nasılsınız ...
arık nete pek giremiyorum durum malum ama sizleri çok merak ediyorum nasılsınız varmı bi değişiklik geçmişe bakıcak kadar zamanım yok oturamıyorum kızlr .bizdede herşey yolunda kızlar çok şükür sizlerinde duaları sayesinde .....kısmetse bu hafta bekliyoruz kuzumu hemşire bi kaç güne gelir misafiriniz dedi doğum kanalına girmiş iyice aşağıda artık hayırlısıyla gelsede rahatlasak hem ruhen hem bedenen böle fıçı yutmuş gibi yaşamak zor oluyo
k.i.b grş byyeeee.....
şekerkız nerelerdesin yaaa...
bi de defne vardı kayboldu..
hoşgeldin canım nasılsın?
hoşbulduk canım iyim sen nasılsın görüşmeyeliii
ay kızlar sefam olsun valla kocişimle gezdim geldim naber sızden
oh oh ne iyi etmişsin.. nasıl kıbrıs güzel mi? kız kumara falan takılmayın orda
canım allahın verdıgı dertlere para yatırmaktan kumara fırsat kalmıyo merak etme elhamdulıllah yıne de halımıze valla mutfak esyalarını bastan dızdım dıyebılırım yanı ama cok ıyı geldı guzel ama daha gezılecek cok yer var tatlım yenı basladık bız :86::86::86::86::86::86:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?