Gebe kalamayanlar buraya.....

canım benım dusuk sebebı arastırıyor doktor rahımde perde olabılırmıs bakalım hayırlısı ınsallah hıcbısey cıkmaz senın bebegın varmı

anladım tatlım. yok be canım nerdee 1.5 yıl oldu düşük yapalı hala hamile kalamadım. bakalım hayırlısı..

arkadaslarr amacim bu konuyu tekar acmak degil. kimse yanlis anlamasin sadece o yazilanlara insanlarin bir birlerini üzmesine kizdim.
kimse bir birini üzmesin ne olur yazilarimin diger arkadasi kiricagini düsünemedim. ben bütün arkadaslarimi cook seviyorumm. hereksii ama herkesiiii
karsida ki arkadasi kirdiysam kendisinden özür diliyorum benim icin araniz da hic fark yok. ben kendimden yana hakkmi sizlere helal ediyorum
ALLAH yuvalarimiza huzur, mutluluk bebek nasip etsinnnn hepiniz iyiki varinizzz
burasi hepimizin. dertlerimiz paylastigimiz yerr. eskisi gibi gelin sohbet edelimm.
hepiniz ALLAHA eman et olun arkadaslarrr icimden gelen seyleri yazdim :18:

lütfen bu konu hakkinda alinti yapmayinn. amacim kimseyi incitmek degill
INSALLAH yarin dua mizi toplar bagislarizzz

hoşgeldin canım nasılsın? valla biz gül şimdiye kadar doğum yapmıştır demiştik.. ne zaman doğum?

birbeeenn nasılsın canım neler yapıyosun.. tek kaldım topicte ıssız kaldı buralar sıkıldım valla..
zaman geçmiyo.. eşim de nöbetçi evde dört duvar arasında kafayı yicem valla.. :95:

2300 toplam birben, leyliko, hasretim.+500
600 metuka
700 maonya.
300 melike
500 ask melegii
1000 davran
600 zirve
500 jeli
300 hürrem
1400 zelalca
100 hasretim
200 ecrinn.
200 DERYA
toplam 9200

___dua edılecek ısımler ___

umutbırben
maonya
esra8
zelalca
jelli
derya
melike
defne
askmelegı
betus
mınnasu
jose
hurrem
metuka
ZİRVE
ezgı
ebrusen
davraz
elif
sahgul
ubudi
sekerkız
obmar
leyliko
başka kim var ?

dolsun gobısler ınşşşşşşşşşşşşşşşş
rabbım herkesın dualrını kabul eyleeeeeee
kucagı bos olan herkese katından hayırlı bır soy ıhsan eyleeeeeeeeeee
amin amin aminnnnnnnnnnnnnnnn

kızlar ha gayret duamız az kaldı

oh oh ne iyi etmişsin.. nasıl kıbrıs güzel mi? kız kumara falan takılmayın orda

canım allahın verdıgı dertlere para yatırmaktan kumara fırsat kalmıyo merak etme elhamdulıllah yıne de halımıze valla mutfak esyalarını bastan dızdım dıyebılırım yanı ama cok ıyı geldı guzel ama daha gezılecek cok yer var tatlım yenı basladık bız :86::86::86::86::86::86:

iyi yaa ne güzel yeni eve yerleşmek, yeni bir şehri tanımaya çalışmak da güzel ve heyecan verici hem böylece kafanı da dağıtmış olursun ondan sonra gelsin bebişler

ay hurremcım keske ole bısey olsa ah ahhhh ama kafamı ne kadar dagıtmya calıssam da her hamıle bayan gordugumde yada bbek arabalarıyla gezen bı aıle yaram tekrar tekrar tekrar kanıyo ama esım saolsun dusundurmemek ıcın elınden gelenı yapıyo aama ıste ınsallah senınde melegın gelır en ısa zamanda ınsssaaaaallllaaaahhhh

ah canım ahh keske ole bısey olsa ama nerde hamıle bır bayan gorsem yada bebek arabasının basında bı aıle ıcım yanı yo ıcım bu arada yazdıklarım gıtmıyo offfff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…