Gebe kalamayanlar buraya.....

canım bu arada senın bebegın neden olmuyor benımkı pco malesef asrın hastalıgı

canım benim bağlantım da berbat iki saattir cevap yazmaya çalışıyorum.
bizde hiç sorun yok canım doktor strestendir diyor. tüm tahlillerimiz temiz çıktı çok şükür ama 1.5 yıl önce düük yaptım ondan beri tık yok
neyse buna da şükür.. kafamı dağıtmam lazım da yapamıyorum ben de bi türlü aynı senin dediğin gibi bebek olayı her saniye aklımda hiç bırakamıyorum düşünmeyi

of of ıste bakalım eger doktor fılm sonucu temız cıkarsa deneyın dıyecekmıs ama eger perde varsa yada baska bırsye amelıyat dedı yaaaaa

canım kusura bakma dun gece malesef ama malesef netım benı delırttı ve cıkmak zorunda kaldım senı cok ıyı anlıyorum ınsallah rabbım meleklerımızı bır an once kucagımıza yollarkızlar duanın son halı nedır bu arada eksık varsa okuyalım bu cumayı gecırmeyelım ınsaollah

en n liste buydu kizlar

herkese hayirli cumalarrr cuma niz mübarek olsunnnnnnnn
yüca YARADANIM okudugumuz 10 bin tane ihlasi serif yüzü hüremtine biz bebek isteyenlere ve hamile olanalara saglikli, hayirli bool booll rizkli, anasina, babasina vatanina miletine hayirli evlat nasip etsinnn
hayati boyunca ALLAH ve RESULLUAH yolunda gidenlerden eylesinnn
ihlasi serifteki eksiklerimiz varsa melekler tamamlasin INSALLAHH
RABBIM bizleri her türlü seytani ve dünyavi ves veselerden, ümitsizlikten, caresizlikten korusunn kalplerimizden ümüdi, sevgiyi, hos görüyü hic eksik etmesinn
ALLAH kabul etsin dua larimiziiii INSALLAHH anne olalim kizlarr
dolsun göbüsssssslerrrrrrr

Son düzenleme:
hayatimiz boyunca isimiz gücümüz rast gitsin suan tedaviye baslayan arkadaslarimizin da isleri gücleri rast gitsinn
sonuclari onlar icin hayirli olurr. ihlasi serif yüzü hür*****ee
bbb öpöp

herkese hayırlı cumaar kızlar nasılsınız ben çok şükür iyiyim hamileliğimin 5. ayındayım darısı sizlere inş. dualarım sizlerle

canım agzına yuregıne saglık amin amin binlerce kez amin diyorum

çatlatma iğnesi verdi doktor yarın olmam lazım daha önce olan var mı çok stres yatım.

canım korkulacak bişey yok ben iki defa oldum. birisinde kalçadan birinde de göbekten yapıldı. ikisi de normal iğne gibi hiç acımıyo korkacak bişey yok yani. allah bu çabalarını boşa çıkarmaz inşallah en kısa zamanda bebeğine kavuşursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…