- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #30.421
canım bu arada senın bebegın neden olmuyor benımkı pco malesef asrın hastalıgı
canım benim bağlantım da berbat iki saattir cevap yazmaya çalışıyorum.
bizde hiç sorun yok canım doktor strestendir diyor. tüm tahlillerimiz temiz çıktı çok şükür ama 1.5 yıl önce düük yaptım ondan beri tık yok
neyse buna da şükür.. kafamı dağıtmam lazım da yapamıyorum ben de bi türlü aynı senin dediğin gibi bebek olayı her saniye aklımda hiç bırakamıyorum düşünmeyi
2300 toplam birben, leyliko, hasretim.+500
600 metuka
700 maonya.
300 melike
500 ask melegii
1000 davran
600 zirve
500 jeli
300 hürrem
1400 zelalca
100 hasretim
200 ecrinn.
200 DERYA
toplam 9200
___dua edılecek ısımler ___
umutbırben
maonya
esra8
zelalca
jelli
derya
melike
defne
askmelegı
betus
mınnasu
jose
hurrem
metuka
ZİRVE
ezgı
ebrusen
davraz
elif
sahgul
ubudi
sekerkız
obmar
leyliko
başka kim var ?
dolsun gobısler ınşşşşşşşşşşşşşşşş
rabbım herkesın dualrını kabul eyleeeeeee
kucagı bos olan herkese katından hayırlı bır soy ıhsan eyleeeeeeeeeee
amin amin aminnnnnnnnnnnnnnnn
ALINTI YAPAMADIM AMA BOLE YAPTIM HİHİ
kizlar 300 karyam okumustu, 200 gül, 200 tuba, 100 ben okudum dua miz bittiiiiiiiiii
ALLAH kabul etsinnnnnn
nasilsin karyam iyimisin canmmmm
Ay benim pc cokk fena yineeee
AHCOK SUKUR O ZAMAN YARIN YAPARIZ DUAYI CUMA VAKTI OLMAZMI BU ARADA AKSAMA MISAFIRIM VAR ESIMIN ARKADASI GELCEK YEMEGE AMA ISIM BITTI SALATAYI DA KOCISIME YIKTIMMI TAMAMDIRkizlar 300 karyam okumustu, 200 gül, 200 tuba, 100 ben okudum dua miz bittiiiiiiiiii
ALLAH kabul etsinnnnnn
AHCOK SUKUR O ZAMAN YARIN YAPARIZ DUAYI CUMA VAKTI OLMAZMI BU ARADA AKSAMA MISAFIRIM VAR ESIMIN ARKADASI GELCEK YEMEGE AMA ISIM BITTI SALATAYI DA KOCISIME YIKTIMMI TAMAMDIR
olur canimm yarin cuma vaktinde INSALLAH bagisliyalimmbende öyle düsünmüstüm
Ask olsun kız umutlum ceeee dedın gıttın
herkese hayırlı cumaar kızlar nasılsınız ben çok şükür iyiyim hamileliğimin 5. ayındayım darısı sizlere inş. dualarım sizlerle
canım agzına yuregıne saglık amin amin binlerce kez amin diyorumherkese hayirli cumalarrrcuma niz mübarek olsunnnnnnnn
yüca YARADANIM okudugumuz 10 bin tane ihlasi serif yüzü hüremtine biz bebek isteyenlereve hamile olanalara saglikli, hayirli bool booll rizkli, anasina, babasina vatanina miletine hayirli evlat nasip etsinnn
hayati boyunca ALLAH ve RESULLUAH yolunda gidenlerden eylesinnn
ihlasi serifteki eksiklerimiz varsa melekler tamamlasin INSALLAHH
RABBIM bizleri her türlü seytani ve dünyavi ves veselerden, ümitsizlikten, caresizlikten korusunnkalplerimizden ümüdi, sevgiyi, hos görüyü hic eksik etmesinn
ALLAH kabul etsin dua larimiziiii INSALLAHH anne olalim kizlarr
dolsun göbüsssssslerrrrrrr
çatlatma iğnesi verdi doktor yarın olmam lazım daha önce olan var mı çok stres yatım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?