Gebe kalamayanlar buraya.....

canım çok sağol güzel dileklerin için hepimizin çabaları boşa çıkmasın inş. ben ilk defa olucam kalçadan mı olur? iğneden sona hastanede kalınıyo mu bi süre

Ağzına sağlık canım benim Allah kabul etsin dualarımızı

canım çok sağol güzel dileklerin için hepimizin çabaları boşa çıkmasın inş. ben ilk defa olucam kalçadan mı olur? iğneden sona hastanede kalınıyo mu bi süre

birde iğne olduktan sonra ok şiddetli kasık ağrılar yaşadım diyenler var buna ne diyosun?

canım o iğneye bağlı. pregnyl kalçadan yapılıyo ama ovitrelle göbekten benim bildiğim. yanlış hatırlamıyorsam tabi. hastanede kalmana hiç gerek yok canım 1-2 dakika sonra kalkıp gidebilirsin.
kasık ağrısı da yumurta çatladığından oluyor canım. öyle dayanılmaz ağrılar değil ama.. ben ağrılı adet dönemi geçirdiğimden alışığım zaten ağrıya
çatlatma iğnesini gözünde büyütme. çok kolay bi işlem. önemli olan iğneden sonra zamanı iyi tutturabilmek. o yüzden bol bol çalışın :78:

şimdi baktım lanet olsun ki ovitrelle ): diğeri bulunmuyo ki zaten satılmıyo önce onu yazdı bulamassın diğerini yazdı hakkatende bulamadım. iğne yarın sabah olucak. yarın akşam yada ondan sonraki akşam ilişki dedi 18-38 saat arasıymış. kendisi çatlar yumurta dedim garantiye alalımdedi verdi işte. ben acıya çok dayanıksızım ondan bu kadar soru soruyorum işte ):

aman canım sen de o kadar korkma yaa.. doğumda napıcaksın? hiç hissetmiyosun bile.. pregnyl yokmuş evet piyasada. ben geçen sene de zor bulmuştum. sen yine de yaptır iğneyi çatlamaz matlamaz allah korusun. :44:

agzına saglık bitanem benim yüce rabbim inşallah dualarınızı kabul eder o güzel ve temiz yüreginize göre hayırlı evlatlar nasip eder inşallahhhh

amin aminnnnnnnnnnnnnnnnnn

amin amin amin amin amin amin amin amin umutlum çok güzel dua etmişsin elerine yüreğine ağzına sağlık canım benim

slm kizlarrr
dünden beri hic kimse yazmamis maleseff. bende artik yazmayi düsünmüyorumm. biraz uzak kalicam kk dan. eski tadi kalmadi kk nin benim icin umarim sizler icin her sey yolun da giderr
ben dil kursuma devam edicem. evde yogun calismayi düsünüyorum
ALLAHA emanet olunnnnn hepinizi kocaman öpüyorummm
dua lariniz da beni unutmayin. bende sizi unutmiyicamm

aynenn cnm banada stres yapma diyolar ama nasıll yapmıcam 4 yıllık ewliyim.benimle ewlnenelerin hepsii çatır çatır doğurdu bende tık yok dahaa pkosluyum bide benn lanett ediorumm artıkk.etrafımdaa hamilee görmeye dayanamıorummmm..psikolojii tamamenn çökükkk..şuu andaaa bilee ağlıyorummm çıldırcam artıkkk yaaa

canım benim üzülme yaa... hep kötü örnekleri görme. hemencecik doğuruverenlere bakıp da moralini bozma. çok daha güzel örnekler var onları görmeye çalış. mesela 5 senenin sonunda tüp bebek dahil her şeyi deneyip de yine de çocuk sahibi olamayan, tam da umudu kestikleri anda kendiliğinden hamile kalan bir çift vardı biliyor musun? bunlar bize umut vermeli. :13:

c.tesi sabah 9 da çatlatma iğnesi oldum. akşam 7 de çalıştık birde pazar günü sabah 1'de şimdi sanki adet ağrlaır gibi bişiler var. acaba noluyo merak ediyorum. bi işe yaradımı iğneyi kolumdan yaptılar. küçük bişi bu biz koldan yapıyoruz dedi hemşire eğer karından yapılmasını istiyosa doktor reçeteye yazıyo dedi. şimdi umutduz bir bekleyiş var birde ben troid hastasıyım. ondan da umduum kırılıyo.

hadi geçmiş olsun canım. canım o ağrılar normal çünkü yumurtan çatlıyo ya da çatladı. siz doktorun dediği şekilde çalışmaya devam edin. Canım benim Allah verince tiroid falan bişeycik yapamaz merak etme. Ben iki tüpü de tamamen kapalı olan, ameliyatla bile açılmayan, doktorun senin hamile kalman imkansız dediği kadının hamile kaldığını bile duydum. Allahtan ümit kesilmez. :13:

canım artık bende öle düşünüyorum olması gereken bir zaman var allahın bildiği eğer olucaksa ozaman olucak, dua etmekten başka bişi gelemez elimizden. En büyük umutsuzluğumun nedeni benim bir kuzenim var troid oda 14 yıldır olmuyo. ondan çok kafama takıyorum, ama dediğin gibi allahtan ümi,t kesilmez. teşekkürler canım..

ne demek canım.. paylaşmak, birbirimize destek olmak için varız. iyi düşünelim iyi olsun..

Kızlar merhaba..
Ben de pco oldumu öğrendm ay gebe kalmıştm. Düşük oldu maalesef.
Düşükten sonra doktor doktor kist olmadını sölemişti.
Tekrar olur mu sizce. Düşükle kisti ya da başka bişile kistin de gitme ihtimali olabilir mi?
Her işte bi hayır vardır ya bilemiorm.. 3 kere regl oldum düşükten sonra. Acaba diorum tekrar olur mu.
Bida gitmedm doktora ama gidicm sanırsam.
Bu arada doktor kist gördünde önemli olmadını sölemişti daha önce. Testlerim normal ve adetlerm düzenlidi. Şimdi de düzenli! Tekrar hormon testine gereksinimim yoktr di mi? Temmuz da yapılmıştı en son! O regle gebe kalmıştm ama ilk haftalarda ağustosta düşük oldu iştee..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…