- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #30.441
canım korkulacak bişey yok ben iki defa oldum. birisinde kalçadan birinde de göbekten yapıldı. ikisi de normal iğne gibi hiç acımıyo korkacak bişey yok yani. allah bu çabalarını boşa çıkarmaz inşallah en kısa zamanda bebeğine kavuşursun.
herkese hayirli cumalarrrcuma niz mübarek olsunnnnnnnn
yüca YARADANIM okudugumuz 10 bin tane ihlasi serif yüzü hüremtine biz bebek isteyenlereve hamile olanalara saglikli, hayirli bool booll rizkli, anasina, babasina vatanina miletine hayirli evlat nasip etsinnn
hayati boyunca ALLAH ve RESULLUAH yolunda gidenlerden eylesinnn
ihlasi serifteki eksiklerimiz varsa melekler tamamlasin INSALLAHH
RABBIM bizleri her türlü seytani ve dünyavi ves veselerden, ümitsizlikten, caresizlikten korusunnkalplerimizden ümüdi, sevgiyi, hos görüyü hic eksik etmesinn
ALLAH kabul etsin dua larimiziiii INSALLAHH anne olalim kizlarr
dolsun göbüsssssslerrrrrrr
canım çok sağol güzel dileklerin için hepimizin çabaları boşa çıkmasın inş. ben ilk defa olucam kalçadan mı olur? iğneden sona hastanede kalınıyo mu bi süre
birde iğne olduktan sonra ok şiddetli kasık ağrılar yaşadım diyenler var buna ne diyosun?
canım o iğneye bağlı. pregnyl kalçadan yapılıyo ama ovitrelle göbekten benim bildiğim. yanlış hatırlamıyorsam tabi. hastanede kalmana hiç gerek yok canım 1-2 dakika sonra kalkıp gidebilirsin.
kasık ağrısı da yumurta çatladığından oluyor canım. öyle dayanılmaz ağrılar değil ama.. ben ağrılı adet dönemi geçirdiğimden alışığım zaten ağrıya
çatlatma iğnesini gözünde büyütme. çok kolay bi işlem. önemli olan iğneden sonra zamanı iyi tutturabilmek. o yüzden bol bol çalışın:78:
şimdi baktım lanet olsun ki ovitrelle ): diğeri bulunmuyo ki zaten satılmıyo önce onu yazdı bulamassın diğerini yazdı hakkatende bulamadım. iğne yarın sabah olucak. yarın akşam yada ondan sonraki akşam ilişki dedi 18-38 saat arasıymış. kendisi çatlar yumurta dedim garantiye alalımdedi verdi işte. ben acıya çok dayanıksızım ondan bu kadar soru soruyorum işte ):
aman canım sen de o kadar korkma yaa.. doğumda napıcaksın? hiç hissetmiyosun bile.. pregnyl yokmuş evet piyasada. ben geçen sene de zor bulmuştum. sen yine de yaptır iğneyi çatlamaz matlamaz allah korusun. :44:
yüca YARADANIM okudugumuz 10 bin tane ihlasi serif yüzü hüremtine biz bebek isteyenlereve hamile olanalara saglikli, hayirli bool booll rizkli, anasina, babasina vatanina miletine hayirli evlat nasip etsinnn
RABBIM bizleri her türlü seytani ve dünyavi ves veselerden, ümitsizlikten, caresizlikten korusunnkalplerimizden ümüdi, sevgiyi, hos görüyü hic eksik etmesinn
merhaba.. Biz 4 senedir uğraşıyoruz banada hep stres yapma kafana takma olmayınca üzülme diyolar ama bunun mümkün olmadığını anlamıyolar.Bu bence mümkün değil heleki etrafındaki herkes şakır şakır çocuk doğuruyorsa off ya yine hamile kaldım dicek kadar kolay hamile kalabiliyosa...Stres en büyük düşmanımız ama artık en yakın arkadaşımız oldu maalesef..herkese hayırlısıyla sağlığıyla dünya güzeli evlatlar nasip olsun inşallah...herkese kolaylıklar..
aynenn cnm banada stres yapma diyolar ama nasıll yapmıcam 4 yıllık ewliyim.benimle ewlnenelerin hepsii çatır çatır doğurdu bende tık yok dahaa pkosluyum bide benn lanett ediorumm artıkk.etrafımdaa hamilee görmeye dayanamıorummmm..psikolojii tamamenn çökükkk..şuu andaaa bilee ağlıyorummm çıldırcam artıkkk yaaa
c.tesi sabah 9 da çatlatma iğnesi oldum. akşam 7 de çalıştık birde pazar günü sabah 1'de şimdi sanki adet ağrlaır gibi bişiler var. acaba noluyo merak ediyorum. bi işe yaradımı iğneyi kolumdan yaptılar. küçük bişi bu biz koldan yapıyoruz dedi hemşire eğer karından yapılmasını istiyosa doktor reçeteye yazıyo dedi. şimdi umutduz bir bekleyiş var birde ben troid hastasıyım. ondan da umduum kırılıyo.
canım artık bende öle düşünüyorum olması gereken bir zaman var allahın bildiği eğer olucaksa ozaman olucak, dua etmekten başka bişi gelemez elimizden. En büyük umutsuzluğumun nedeni benim bir kuzenim var troid oda 14 yıldır olmuyo. ondan çok kafama takıyorum, ama dediğin gibi allahtan ümi,t kesilmez. teşekkürler canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?