- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #30.461
Kızlar merhaba..
Ben de pco oldumu öğrendm ay gebe kalmıştm. Düşük oldu maalesef.
Düşükten sonra doktor doktor kist olmadını sölemişti.
Tekrar olur mu sizce. Düşükle kisti ya da başka bişile kistin de gitme ihtimali olabilir mi?
Her işte bi hayır vardır ya bilemiorm.. 3 kere regl oldum düşükten sonra. Acaba diorum tekrar olur mu.
Bida gitmedm doktora ama gidicm sanırsam.
Bu arada doktor kist gördünde önemli olmadını sölemişti daha önce. Testlerim normal ve adetlerm düzenlidi. Şimdi de düzenli! Tekrar hormon testine gereksinimim yoktr di mi? Temmuz da yapılmıştı en son! O regle gebe kalmıştm ama ilk haftalarda ağustosta düşük oldu iştee..
herkese hayirli cumalarrrCuma niz mübarek olsunnnnnnnn
Yüca yaradanım okudugumuz 10 bin tane ihlasi serif yüzü hüremtine biz bebek isteyenlereVe hamile olanalara Saglikli, hayirli bool booll rizkli, anasina, babasina vatanina miletine hayirli evlat nasip etsinnn
Hayati boyunca allah ve resulluah yolunda gidenlerden eylesinnn
Ihlasi serifteki eksiklerimiz varsa melekler tamamlasin ınsallahh
Rabbım bizleri her türlü seytani ve dünyavi ves veselerden, ümitsizlikten, caresizlikten korusunnKalplerimizden ümüdi, sevgiyi, hos görüyü hic eksik etmesinn
Allah kabul etsin dua larimiziiii ınsallahh anne olalim kizlarr
Dolsun göbüsssssslerrrrrrr
valla canım ne desek yalan olur. en güzeli sen doktora git adetinin 3. günü. en doğrusunu o söyler
gül pazartesi günü doğum yaptı arkadaşlar çarşamba çıkıcak hastaneden allahım bebişini ona kavuşturdu çok şükür
canım sağol bilgi için valla meraktan çatlıycaktımm ohhhh bebişimiz geldi sonunda
kızlar bundan 1 yıl öncesinde benim çocuğum olmuyo diye hergün kendimi yiyip bitiriyodum her geçen gün ümidimi yitiriyordum ki bir baktım hamile kalmışım. şimdi ise 1 yaşında cimicme bir kızım var.prolaktin yüksekliği vardı bu yüzden olmuyo diyodu dr ve yumurtlama içinde ilaç kullandırıyordu ben sadece dr dediklerini yapmadım onun dışına şeyler de yaptım mesela her gün 2 litre mutlaka su içiyordum iltihap varsa yok olsun diye. soğan kürü yaptım. hergün 1 bardak adaçayı içtim tabi soğan kürü ve adaçayına regl günümde başladım çünkü bu ikisi bebek olursa düşürme tehlikesi yaratıyormuş regl günümün üçüncü günü başladım yaptım bunları arası 1-2 ay sürmedi hamile kaldım rabbim sizlerede en kısa zamanda nasip etsin belki faydası olur diye sizlerle paylaşmak istedim
birşeydeğil canım evet geldi kızımız darısı senin başına canım
kızlar bundan 1 yıl öncesinde benim çocuğum olmuyo diye hergün kendimi yiyip bitiriyodum her geçen gün ümidimi yitiriyordum ki bir baktım hamile kalmışım. şimdi ise 1 yaşında cimicme bir kızım var.prolaktin yüksekliği vardı bu yüzden olmuyo diyodu dr ve yumurtlama içinde ilaç kullandırıyordu ben sadece dr dediklerini yapmadım onun dışına şeyler de yaptım mesela her gün 2 litre mutlaka su içiyordum iltihap varsa yok olsun diye. soğan kürü yaptım. hergün 1 bardak adaçayı içtim tabi soğan kürü ve adaçayına regl günümde başladım çünkü bu ikisi bebek olursa düşürme tehlikesi yaratıyormuş regl günümün üçüncü günü başladım yaptım bunları arası 1-2 ay sürmedi hamile kaldım rabbim sizlerede en kısa zamanda nasip etsin belki faydası olur diye sizlerle paylaşmak istedim
merhaba bende aranıza yeni katıldım benimde 8 yaşında bir kızım var ama ikinci çocuğum olmuyor 4 senedir uğraşıyoruz tüp bebek de yaptım tutmadı inşallah olur çok üzülüyorum
merhaba benimde troid bezlerimin çoğu alındı.levotiron diye bir hap içiyorum hap bezlerin yetersizliğini tamamlıyor.ama hormonlarda düzensizlik yok hepsi normal çıkıyor. 4yıllık evliyim çocuğum olmadı hiç korunmadım iki defada aşılama yapıldı tutmadı.kuzenin tüp bebek yaptırmadı mı oda mı olmadı .bende korkuyorum hiç olmazsa diye bunu düşünmek bile istemiyorum .yinede ALLAH tan ümit kesilmez yeterki O istesin.bizleri evlat hasretiyle sınamasın.canım artık bende öle düşünüyorum olması gereken bir zaman var allahın bildiği eğer olucaksa ozaman olucak, dua etmekten başka bişi gelemez elimizden. En büyük umutsuzluğumun nedeni benim bir kuzenim var troid oda 14 yıldır olmuyo. ondan çok kafama takıyorum, ama dediğin gibi allahtan ümi,t kesilmez. teşekkürler canım..
kızlar ben aslında sızın topıkte degılım 2011 nısan annelerındeyım ama sızlerle aynı sorunları yasadım .allah nasip eder tamamına erdırırse nısan ayında bı kızımız olacak.ama sadece sızlere moral vermek ıyı bı ornek olmak ıcın yazıyorum allahım nasıp ederse hıcbır engel tanınmıyor o guzel mıs kokulu bebısler kosup gelıyo.yeterkı esınızle bı butun olun allaha sıgının ben de boyle bebek dıye yanıp tutusurken su an benım sıze yaptıgım gıbı bana ornek olup basından gecenlerı anlatanları dınlemek cok hosuma gıderdı bend o nedenle sızlere yazmak ıstedım sormak ıstedıgınız bırsey varsa memnunıyetle cevap vermeye hazırım.
merhaba benimde troid bezlerimin çoğu alındı.levotiron diye bir hap içiyorum hap bezlerin yetersizliğini tamamlıyor.ama hormonlarda düzensizlik yok hepsi normal çıkıyor. 4yıllık evliyim çocuğum olmadı hiç korunmadım iki defada aşılama yapıldı tutmadı.kuzenin tüp bebek yaptırmadı mı oda mı olmadı .bende korkuyorum hiç olmazsa diye bunu düşünmek bile istemiyorum .yinede ALLAH tan ümit kesilmez yeterki O istesin.bizleri evlat hasretiyle sınamasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?