Gebe kalamayanlar buraya.....

valla canım ne desek yalan olur. en güzeli sen doktora git adetinin 3. günü. en doğrusunu o söyler

amııııııınnnnnnnnnnn ammııııınnnnnnnnn

gül pazartesi günü doğum yaptı arkadaşlar çarşamba çıkıcak hastaneden allahım bebişini ona kavuşturdu çok şükür

kızlar bundan 1 yıl öncesinde benim çocuğum olmuyo diye hergün kendimi yiyip bitiriyodum her geçen gün ümidimi yitiriyordum ki bir baktım hamile kalmışım. şimdi ise 1 yaşında cimicme bir kızım var.prolaktin yüksekliği vardı bu yüzden olmuyo diyodu dr ve yumurtlama içinde ilaç kullandırıyordu ben sadece dr dediklerini yapmadım onun dışına şeyler de yaptım mesela her gün 2 litre mutlaka su içiyordum iltihap varsa yok olsun diye. soğan kürü yaptım. hergün 1 bardak adaçayı içtim tabi soğan kürü ve adaçayına regl günümde başladım çünkü bu ikisi bebek olursa düşürme tehlikesi yaratıyormuş regl günümün üçüncü günü başladım yaptım bunları arası 1-2 ay sürmedi hamile kaldım rabbim sizlerede en kısa zamanda nasip etsin belki faydası olur diye sizlerle paylaşmak istedim

mrb arkadaşlar kaç gündür giremedim nasılsınız ne var ne yok özledim sizi geçmişe biraz bakıyım hamiş falan varmı..bu aralar sık giremem kendinize çook ii bakın..

senin adına çok sevindim canım darısı bizlerin başına..ALLAH bebeğine uzun sağlıklı ömür versin inşallah..

esra canım tedavin nasıl gidiyor geçmişe baktım bişey yazmamışsın inşallah herşey yolunda gider ALLAH yar ve yardımcın olsun..
umutlum sen nasılsın canım dil kursu iyi fikir bence git canım yoksa evde kendimizi dinleyip iyice daralıyoruz.. bizim nette sorun vardı 5 gündür aşılmadı bugün açıldı şükür..
yaşadıklarımız kolay gözüksede içimizde derinlerde biryerlerde fırtına hiç dinmiyor ALLAH yardımcımız olsun inşallah..
bende kuran kursuna yazıldım 2 gündür gidiyorum faklı şeylerle ilgilenmek iyi geliyor..
melike ALLAH yavrunu sağlıkla sıhatle kucağına almayı nasip etsin sana ve bütün hamilelere..
ALLAH hepimize hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah..

zirvecimm güzel dileklerin için cok tesekkür ederim canım benim rabbim o güzel gönlünüze göre versin inşallah sizinde tatlışımm
gülüde tebrik ederim darısıda bize olsun bakalımm

en kötüsüde bu bekleme süresi.umutlu bi bekleyiş içine girersen sonu bolca gözyaşı oluyo, umutsuz olursan sanki olmıcakmış diye düşünüyosun. bu çatlatma iğnesi ve hormon ilaçlarıyla beraber her an ağlamaya hazır gözyaşları duruyo kirpiklerde. zamanlı zamansız akıyo. bazen okadar zor oluyo ki tutmak. bu sefer eşime de haksızlık etmiş hissediyorum. ona bunu yapmaya hakkım yok. ama hiç olmama ihtimalini düşünemiyorum bile neden hep bi umut var? bunka yaşıyamıyacağım için mi, herkesin oluyo bende ne olabilir ki diye düşünüp kendi mi mi kayırıyorum hiç bişi bilmiyorrum, bilemiyorum ben

merhaba bende aranıza yeni katıldım benimde 8 yaşında bir kızım var ama ikinci çocuğum olmuyor 4 senedir uğraşıyoruz tüp bebek de yaptım tutmadı inşallah olur çok üzülüyorum

merhaba benimde troid bezlerimin çoğu alındı.levotiron diye bir hap içiyorum hap bezlerin yetersizliğini tamamlıyor.ama hormonlarda düzensizlik yok hepsi normal çıkıyor. 4yıllık evliyim çocuğum olmadı hiç korunmadım iki defada aşılama yapıldı tutmadı.kuzenin tüp bebek yaptırmadı mı oda mı olmadı .bende korkuyorum hiç olmazsa diye bunu düşünmek bile istemiyorum .yinede ALLAH tan ümit kesilmez yeterki O istesin.bizleri evlat hasretiyle sınamasın.

kızlar ben aslında sızın topıkte degılım 2011 nısan annelerındeyım ama sızlerle aynı sorunları yasadım .allah nasip eder tamamına erdırırse nısan ayında bı kızımız olacak.ama sadece sızlere moral vermek ıyı bı ornek olmak ıcın yazıyorum allahım nasıp ederse hıcbır engel tanınmıyor o guzel mıs kokulu bebısler kosup gelıyo.yeterkı esınızle bı butun olun allaha sıgının ben de boyle bebek dıye yanıp tutusurken su an benım sıze yaptıgım gıbı bana ornek olup basından gecenlerı anlatanları dınlemek cok hosuma gıderdı bend o nedenle sızlere yazmak ıstedım sormak ıstedıgınız bırsey varsa memnunıyetle cevap vermeye hazırım.

tebrikler... çok mutlu oluyorum bun haberlere. sen ne gibi yollardan getin kızın gelene kadar...

tüp bebek yapmadı. dokotrun hamile kalsada ilaçlardan dolayı düşeceiği sölüyormuş. benimki öle bişi demiyo ama olmuyoda. bu nedenle kafam çok karışık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…