Gebe kalamayanlar buraya.....

kızlarrr nerdesınz yaa melıkem bırbenım hurremcım nerdesınz kuzummm
zirvecım sen nasılsın balımmm ne var ne yok

iyiyim canım kusura bakma görmemişim seni seni sormalı canım benim..
kızlar topik neden böyle sessiz kimsecikler yok ne oldu güzelim topikte kimsecikler kalmamış..

kızlarrr nerdesınz yaa melıkem bırbenım hurremcım nerdesınz kuzummm
zirvecım sen nasılsın balımmm ne var ne yok

ben gelıyrm sız yoksunuz olmuoooo heee

hoşgeldin ezgimm naber nasılsın tatlım benim sorma canım bulantıdan kafamı kaldıramıyorum ki kuzum uyuyom geneli simdi derse baslıcam tekrar sınava 3 ay var bi yandan da kayınbabam mide kanseriydi ya eşimin de benimde moralimiz yok desem yeridir her an diken üstündeyiz bişi olucak diye doktor artık yapacak bişi yok demiş yoksa sizi bırakırmıyım hiç bitanem benim rabbim inşallah herkese şifa versin kimseye böle acılar yasatmasın inşallah.....

allah bagıslasın canım kuzucunu inşallah darısıda burdaki bütün arkadaşlarımıza olsun rabbim onlarada hayırlı birer evlat nasip etsin en kısa zamanda inşallahhhh

Selam canım naber? Ben hastanedeyim doktor ameliyata girmiş onu bekliyorum. Sıkıntıdan tlfndan bağlandım. Kayınpederin için çok üzüldüm Allah şifa versin. Kader işte canım yapacak bir şey yok.

slm hürremim naber nasılsın canım iyiyim çok şükür hadi yaa hastanede beklemekte insanı mahvediyo zaten iyi yapmısın canım benim evet canım kayınbabam kötüymüş amin canım allah saglık sıhhat versin cemi cümlemize inşallahhh

selamlar herkese dicem ama benden başka kimse yok
inler cinler bile başka yerde top oynuyo artık
hadi geliverin de iki sohbet edek yaa.. özledik allah allah..

aynen kuzum canımsınn ne var ne yok görüşmeyeli nasılsın tatlım benimmmm

her şey iyi gidiyo çok şükür canım. iş güç uğraşıp duruyorum işte zaman nasıl akıp geçiyor anlamıyorum valla.. sen neler yapıyosun hamilelik nasıl? alışveriş yaptın mı hiç bebişe ? anlatıver kızz

oh canım ohh maşallah sana bende napim kusum yaa evdeyim valla banada zaman hiç gecmiyo gibi geliyoo bebek büyüsün diye mereklardayım ya ondan olsa gerek heyecandan yok kuzum daha bişi almadık ama dün aksam eşim yemege götürmüştüde oda bende gözümüz hep bebek yataklarında kaldı baktık ama daha erken dedik hele bi cindsiyeti felan belli olsun bide 5.ci aydan sonra baslayalım diyoruz allahımın izniyle inşallah darısıda sana ve burdaki tüm bebek isteyen arkadaslara olsun rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallahhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…