- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #30.481
tüp bebek yapmadı. dokotrun hamile kalsada ilaçlardan dolayı düşeceiği sölüyormuş. benimki öle bişi demiyo ama olmuyoda. bu nedenle kafam çok karışık
kızlarrr nerdesınz yaa melıkem bırbenım hurremcım nerdesınz kuzummm
zirvecım sen nasılsın balımmm ne var ne yok
kızlarrr nerdesınz yaa melıkem bırbenım hurremcım nerdesınz kuzummm
ben gelıyrm sız yoksunuz olmuoooo heee
iyiyim canım kusura bakma görmemişim seni seni sormalı canım benim..
kızlar topik neden böyle sessiz kimsecikler yok ne oldu güzelim topikte kimsecikler kalmamış..
Canım karşılaşamamışız tüh.. Bi dahaki sefere inşallah. Çok öpüyorum seni.kızlarrr nerdesınz yaa melıkem bırbenım hurremcım nerdesınz kuzummm
kızlar ben aslında sızın topıkte degılım 2011 nısan annelerındeyım ama sızlerle aynı sorunları yasadım .allah nasip eder tamamına erdırırse nısan ayında bı kızımız olacak.ama sadece sızlere moral vermek ıyı bı ornek olmak ıcın yazıyorum allahım nasıp ederse hıcbır engel tanınmıyor o guzel mıs kokulu bebısler kosup gelıyo.yeterkı esınızle bı butun olun allaha sıgının ben de boyle bebek dıye yanıp tutusurken su an benım sıze yaptıgım gıbı bana ornek olup basından gecenlerı anlatanları dınlemek cok hosuma gıderdı bend o nedenle sızlere yazmak ıstedım sormak ıstedıgınız bırsey varsa memnunıyetle cevap vermeye hazırım.
Selam canım naber? Ben hastanedeyim doktor ameliyata girmiş onu bekliyorum. Sıkıntıdan tlfndan bağlandım. Kayınpederin için çok üzüldüm Allah şifa versin. Kader işte canım yapacak bir şey yok.slm güzel anne adaylarıııııı
Selam canım naber? Ben hastanedeyim doktor ameliyata girmiş onu bekliyorum. Sıkıntıdan tlfndan bağlandım. Kayınpederin için çok üzüldüm Allah şifa versin. Kader işte canım yapacak bir şey yok.
Tamam canım öptüm görüşürüzmisafirim geldi canım ben cıkıyorumm gelirim yine kendine ii bak çok öptümm
selamlar herkese dicem ama benden başka kimse yok
inler cinler bile başka yerde top oynuyo artık
hadi geliverin de iki sohbet edek yaa.. özledik allah allah..
slm tatlışım naber nasılsınnnnnn
iyiyim canım çok şükür sen nasılsın?
bak gelin dedim hemen geldi arkadaşım nasıl da duyar sesimi
aynen kuzum canımsınn ne var ne yok görüşmeyeli nasılsın tatlım benimmmm
her şey iyi gidiyo çok şükür canım. iş güç uğraşıp duruyorum işte zaman nasıl akıp geçiyor anlamıyorum valla.. sen neler yapıyosun hamilelik nasıl? alışveriş yaptın mı hiç bebişe ? anlatıver kızz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?