Gebe kalamayanlar buraya.....

amin canım benim. sen de sağ salim bebeğini kucağına alırsın inşallah.
çok güzel heyecanlar yaa darısı da bize olsun inşallah..

hayırlı akşamlarrr sekerlerrrr

sensen80 canım bende 15 gün diye biliyorum hadi hayırlı haberlerinizi alırız hepinizin inşallahhh rabbim hepinize yeni yıla girerken hayırlı evlatlar nasip eder inşallahhhhh

melike cnm nasılsın hamilelik nasıl gidiyo melike ben bu ayda adet oldum işal diger aya ya bişey sonracam cnm bilgin varsa yada bilgisi olanlar şimdi doktor benden rahim filimi istedi ama zaten benim bir kızım var dogum yaptım yani sonradan tüpler tıkana biliyomu ne olur bilsi olanlar bana cevap yazsın

canım ben 15 gün sonra diye biliyorum ama.. sen kaçıncı günündesin?

selam kızlar,
ben bugün 10. gündeyim dayanamadım aldım gebelik testi. negatif çıktı hemde silik bir ikinci çizgi bile yok. üstelik progesteron ilacı kullanıyorum günde 3 tane. dokto sitesinde bir jinekolog ile görüştüm 11-12 günsonra baktırabilirisn yazmış ama bu kan testi mi idrar mı anlamadım bilen var mı? 15 gün dediğiniz kan mı idar mı?

canım sen doktora bu durumu anlattın mı? doktor bunu biliyorsa da yine de istediyse bildiği bişey vardır. belki de sonradan tıkanmıştır olabilir yani..

canım ben başka bir topikten arkadaşlar söylüyordu ordan biliyorum. hatta bi tanesi 15. günde yaptığı testte öğrendi hamile olduğunu. idrar testinden bahsediyorum.

canım sen doktora bu durumu anlattın mı? doktor bunu biliyorsa da yine de istediyse bildiği bişey vardır. belki de sonradan tıkanmıştır olabilir yani..

ya aslında sormadım doktorum sitesindeki doktora sordum beni yönlendirdi cnm bende yumurtlama sorunu gecen ay inçir suyu içtim 21 gün progesteron testim güzel cıktı gene de olmadı ne yapacagımı şasırdım arkadışım ya salık olsun allah ne zamam nasip ederse olur işallah

sen çatlatma iğnesi ile mi hamile kaldın canım? bide işin garibi doktor beni adet olunca kontrole çağıdı adet olsan da olmasan da gel inş adet olmassın dedi gönderdi. hiç bişi demedi 15. gün gel kan testi yapalım falan hiç bişi sölemedi iğneyi yarın yaptır yumurtan olmuş dedi aynı günü akşamı ilişki önerdi ben hem o akşamhem ertesi gün öğlen yaptım. hatta ben iğneden koktum önce kendisi çatşar belki deidm yok garantiye alalımö dedi verdi hemde 11. günümdü adetten sonra. yumurta bu kadar çabuk oluyo mu ben 14 gün yapılır diye düşünmüştüm durumum böle yani bende çok umutlanmıştım.

yok ben normal hamile kaldım kızım 5 yaşında bidane daha istiyorum olmuyo 2 sene oldu korunmayalı yumurtlama olmuyomuş bende ondan heralde ya cnm doktor bir igne verdi oda piyasada yok sensen cnm sen pregnyl 5000 adlı ignedenmi oldun cnm bilgi verirsen sevinirim işallah güzel sonuç alırsın cnm

ve sanırım kist yapıyormuş igne ondan cagırmıştır ögle degildir umarım cnm

selam canım,
reçetden yazıyorum şu anda pregyl yazdı önce piyasada bulunmuyodedi bu daha uygun fiyatlı, bulamassan ovitrelle yazdı. bende onu yaptırdım koldan. kist olayı nerden çıktı onu anlamadım kist yapıyopsa neden kullanılsun bu iğne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…