- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #30.501
oh canım ohh maşallah sana bende napim kusum yaa evdeyim valla banada zaman hiç gecmiyo gibi geliyoo bebek büyüsün diye mereklardayım ya ondan olsa gerek heyecandan yok kuzum daha bişi almadık ama dün aksam eşim yemege götürmüştüde oda bende gözümüz hep bebek yataklarında kaldı baktık ama daha erken dedik hele bi cindsiyeti felan belli olsun bide 5.ci aydan sonra baslayalım diyoruz allahımın izniyle inşallah darısıda sana ve burdaki tüm bebek isteyen arkadaslara olsun rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallahhhh
amin canım benim. sen de sağ salim bebeğini kucağına alırsın inşallah.
çok güzel heyecanlar yaa darısı da bize olsun inşallah..
hayırlı pazarlar güzel anne adaylarıııı
merhabalar arkadaşlar,
çatlatma iğnesinden ne kadar sonra gebelik testi yapılır bilen varmı?
hayırlı akşamlarrr sekerlerrrr
sensen80 canım bende 15 gün diye biliyorum hadi hayırlı haberlerinizi alırız hepinizin inşallahhh rabbim hepinize yeni yıla girerken hayırlı evlatlar nasip eder inşallahhhhh
canım ben 15 gün sonra diye biliyorum ama.. sen kaçıncı günündesin?
melike cnm nasılsın hamilelik nasıl gidiyo melike ben bu ayda adet oldum işal diger aya ya bişey sonracam cnm bilgin varsa yada bilgisi olanlar şimdi doktor benden rahim filimi istedi ama zaten benim bir kızım var dogum yaptım yani sonradan tüpler tıkana biliyomu ne olur bilsi olanlar bana cevap yazsın
selam kızlar,
ben bugün 10. gündeyim dayanamadım aldım gebelik testi. negatif çıktı hemde silik bir ikinci çizgi bile yok. üstelik progesteron ilacı kullanıyorum günde 3 tane. dokto sitesinde bir jinekolog ile görüştüm 11-12 günsonra baktırabilirisn yazmış ama bu kan testi mi idrar mı anlamadım bilen var mı? 15 gün dediğiniz kan mı idar mı?
canım ben başka bir topikten arkadaşlar söylüyordu ordan biliyorum. hatta bi tanesi 15. günde yaptığı testte öğrendi hamile olduğunu. idrar testinden bahsediyorum.
ozamnan yine bişey yok bende desene artık endişelenmeye başladım iyice tüplerden
canım sen doktora bu durumu anlattın mı? doktor bunu biliyorsa da yine de istediyse bildiği bişey vardır. belki de sonradan tıkanmıştır olabilir yani..
selam kızlar,
ben bugün 10. gündeyim dayanamadım aldım gebelik testi. negatif çıktı hemde silik bir ikinci çizgi bile yok. üstelik progesteron ilacı kullanıyorum günde 3 tane. dokto sitesinde bir jinekolog ile görüştüm 11-12 günsonra baktırabilirisn yazmış ama bu kan testi mi idrar mı anlamadım bilen var mı? 15 gün dediğiniz kan mı idar mı?[/ sen bence kan dahlili ol bende de cıkmamiştı 10 günde ancak 17 günde cıktı idrar testinde sen bir önce doktora git işallah hayırlı haberlerini alırız cnm
sen çatlatma iğnesi ile mi hamile kaldın canım? bide işin garibi doktor beni adet olunca kontrole çağıdı adet olsan da olmasan da gel inş adet olmassın dedi gönderdi. hiç bişi demedi 15. gün gel kan testi yapalım falan hiç bişi sölemedi iğneyi yarın yaptır yumurtan olmuş dedi aynı günü akşamı ilişki önerdi ben hem o akşamhem ertesi gün öğlen yaptım. hatta ben iğneden koktum önce kendisi çatşar belki deidm yok garantiye alalımö dedi verdi hemde 11. günümdü adetten sonra. yumurta bu kadar çabuk oluyo mu ben 14 gün yapılır diye düşünmüştüm durumum böle yani bende çok umutlanmıştım.
yok ben normal hamile kaldım kızım 5 yaşında bidane daha istiyorum olmuyo 2 sene oldu korunmayalı yumurtlama olmuyomuş bende ondan heralde ya cnm doktor bir igne verdi oda piyasada yok sensen cnm sen pregnyl 5000 adlı ignedenmi oldun cnm bilgi verirsen sevinirim işallah güzel sonuç alırsın cnm
yok ben normal hamile kaldım kızım 5 yaşında bidane daha istiyorum olmuyo 2 sene oldu korunmayalı yumurtlama olmuyomuş bende ondan heralde ya cnm doktor bir igne verdi oda piyasada yok sensen cnm sen pregnyl 5000 adlı ignedenmi oldun cnm bilgi verirsen sevinirim işallah güzel sonuç alırsın cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?