- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #30.521
canım bu kişiden kişiye değişebilir tabi. benimki 13. gün yaptı iğneyi. ama yumurtan yeteri kadar gelişmişse neden 14. günü beklesin ki.. benim doktor da gel falan demedi. ben burdan öğrendim 15. günü test yapıldığını. şimdi artık beklemeye geçiyoruz canım fazla düşünmemeye çalışsen çatlatma iğnesi ile mi hamile kaldın canım? bide işin garibi doktor beni adet olunca kontrole çağıdı adet olsan da olmasan da gel inş adet olmassın dedi gönderdi. hiç bişi demedi 15. gün gel kan testi yapalım falan hiç bişi sölemedi iğneyi yarın yaptır yumurtan olmuş dedi aynı günü akşamı ilişki önerdi ben hem o akşamhem ertesi gün öğlen yaptım. hatta ben iğneden koktum önce kendisi çatşar belki deidm yok garantiye alalımö dedi verdi hemde 11. günümdü adetten sonra. yumurta bu kadar çabuk oluyo mu ben 14 gün yapılır diye düşünmüştüm durumum böle yani bende çok umutlanmıştım.
bana da ovitrelle verdi canım. pregnyl bulunmuyor maalesef :26:yok ben normal hamile kaldım kızım 5 yaşında bidane daha istiyorum olmuyo 2 sene oldu korunmayalı yumurtlama olmuyomuş bende ondan heralde ya cnm doktor bir igne verdi oda piyasada yok sensen cnm sen pregnyl 5000 adlı ignedenmi oldun cnm bilgi verirsen sevinirim işallah güzel sonuç alırsın cnm
ne demek canım ya sen de sağol birbirimize destek olmamız çok önemliAyrıca unuttum ben Leyle hurrem melike vs herkese çok tşk
sizde olmasanız delirirdim sağolun
canım bu kişiden kişiye değişebilir tabi. benimki 13. gün yaptı iğneyi. ama yumurtan yeteri kadar gelişmişse neden 14. günü beklesin ki.. benim doktor da gel falan demedi. ben burdan öğrendim 15. günü test yapıldığını. şimdi artık beklemeye geçiyoruz canım fazla düşünmemeye çalış
bana da ovitrelle verdi canım. pregnyl bulunmuyor maalesef :26:
ne demek canım ya sen de sağol birbirimize destek olmamız çok önemli
ben burdayım canım
sanki bu konuyu konuşunca zaman daha çabuk geçecekmiş gibi habire kafamda sorular beliriyo o topikten bu topiğe girip yazıp duruyorum
senden naber?
ay canım ne yapım bende aynı vallaha öyle ama bak sonunda başaracaksınız allah nasip edecek
ay canım ne yapım bende aynı vallaha öyle ama bak sonunda başaracaksınız allah nasip edecek
hurrem cnm inçir suyunu denedinmi ben gecen ay denedim 21gün adetin porogesteron dahlim iyi cıktı yani yumurtlamışım ama malesef gene gebe kalamadım işallah bu olur bakalım bekliyecegiz ama ben sizlere daha cok dua ediyorum cnm işallah benden önce sizler kalırsınız tatlım bol bol dua cnm
inşallah canım inşallah rabbim isteyen herkesin kucağını güzel bebişlerle doldursunbu yol çok zorlu Allah sabrını da versin dayanma gücü versin
amimmmmmmm cnm benim okadar da kendini sıkma cnm zaten kocalarımızın umruda bile degil ben üzüldükçe o hiç bişey yokmuş gibi dönüp arkasını yatıyor ben sıkıldıkca o umursamıyo benim bir tane kızm var diyo ama ben kızım için cok üzülüyom tek diye cocuklara bayılıyo onunda bir kardeşi olmasını istiyorum kızım için
canım benim eşim de başlarda umursamıyo gibiydi beni teselli ederdi hep güçlü dururdu ama artık onun da sabrının ve gücünün tükendiğini hissediyorumbeni en çok üzen şey de bu.. kendimden çok onun için istiyorum.. çocukları o kadar çok seviyor ki nerde bi çocuk görse hayran hayran bakıyo benim de içim gidiyo tabi.. Allahım onun temiz kalbi hürmetine bana da bir bebek nasip etsin inşallah..
cnm alah bu 14 yılda olsa 20 yılda olsa verdikten sonra verir sen umudumu yitirme bak görecem aksam namazımdan sonra hepiniz için dua ettim cnm rabbim nasip edr bak burdan müjdeli haberlerinizi alırız bak görecem olacak işallah rabbim kalbine göre verir işallah sen inçirden vazgecme bak cok iyi olacak bir bu formatta okudum gene inçiri zeytin yagına koyuyorlar geceden sabah akşam bir tane eşine bir kendi yemiş ikiçi ay hamile kalmış 7 yıl aradan sonra cnm sende dene allahtan umudunu kesme tatlım bak işe yarayacak dene bence ben deniçem bu aydan sonra
cnm alah bu 14 yılda olsa 20 yılda olsa verdikten sonra verir sen umudumu yitirme bak görecem aksam namazımdan sonra hepiniz için dua ettim cnm rabbim nasip edr bak burdan müjdeli haberlerinizi alırız bak görecem olacak işallah rabbim kalbine göre verir işallah sen inçirden vazgecme bak cok iyi olacak bir bu formatta okudum gene inçiri zeytin yagına koyuyorlar geceden sabah akşam bir tane eşine bir kendi yemiş ikiçi ay hamile kalmış 7 yıl aradan sonra cnm sende dene allahtan umudunu kesme tatlım bak işe yarayacak dene bence ben deniçem bu aydan sonra
ben cıkıyorum kızlar öptüm hepinizi görüşürüz gene dertleşiriz kızlar bol bol dua kızlar unutmayım veren allah bakarsınız dua kapıları acıktır o an dua edin kızlar pes etmek yok tamammı hayırlı akşamlar
melike cnm nasılsın hamilelik nasıl gidiyo melike ben bu ayda adet oldum işal diger aya ya bişey sonracam cnm bilgin varsa yada bilgisi olanlar şimdi doktor benden rahim filimi istedi ama zaten benim bir kızım var dogum yaptım yani sonradan tüpler tıkana biliyomu ne olur bilsi olanlar bana cevap yazsın
yok canım benimm öle düşünme bak inanki herseyde varmış bi hayır bende her ay aglıyodum rabbim insallah sizinde yüzünüzü güldürür canım benimmAyrıca unuttum ben Leyle hurrem melike vs herkese çok tşk
sizde olmasanız delirirdim sağolun
Allah razı olsun senden canım ağzına yüreğine sağlık..iyi akşamlar
slm sekerim naber nasılsınnnn
çoookk sabırsızım canım yaa vakit geçmek bilmiyo :26:
uzun bi aradan sonra herkese hayırlı akşamlar kızlar...
hoşgeldin canım nasılsın nerelerdesin
hoşbulduk canım benım iyim şükürler olsunki buralardayım aslında ama pek girmiyom canım zaten girincede kımsecıkler olmuyo...bi bakım dedım kı sızler varsınız slm verım dedım bende..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?