Gebe kalamayanlar buraya.....

canım bu kişiden kişiye değişebilir tabi. benimki 13. gün yaptı iğneyi. ama yumurtan yeteri kadar gelişmişse neden 14. günü beklesin ki.. benim doktor da gel falan demedi. ben burdan öğrendim 15. günü test yapıldığını. şimdi artık beklemeye geçiyoruz canım fazla düşünmemeye çalış
bana da ovitrelle verdi canım. pregnyl bulunmuyor maalesef :26:

Ayrıca unuttum ben Leyle hurrem melike vs herkese çok tşk
sizde olmasanız delirirdim sağolun
ne demek canım ya sen de sağol birbirimize destek olmamız çok önemli

slm kızlar kimse yokmu

ben burdayım canım
sanki bu konuyu konuşunca zaman daha çabuk geçecekmiş gibi habire kafamda sorular beliriyo o topikten bu topiğe girip yazıp duruyorum
senden naber?

ay canım ne yapım bende aynı vallaha öyle ama bak sonunda başaracaksınız allah nasip edecek

hurrem cnm inçir suyunu denedinmi ben gecen ay denedim 21gün adetin porogesteron dahlim iyi cıktı yani yumurtlamışım ama malesef gene gebe kalamadım işallah bu olur bakalım bekliyecegiz ama ben sizlere daha cok dua ediyorum cnm işallah benden önce sizler kalırsınız tatlım bol bol dua cnm

Allah razı olsun arkadaşım.. Allah dualarımızı duysun kabul etsin inşallah.. ben de isteyen herkese de gönlünün muradını ver allahım diyorum..
ben incir suyu içmedim ama bu ay kuru incir aldım bol bol yedim. işe yaradığını düşünüyorum iki tane yumurtam oldu canım. yiyince de işe yarıyo. öbür türlü kaynatmaya üşendim açıkçası. bir de sabah evden erken çıkınca onu kaynatıp içmeye vakit olmaz diye bol bol yedim.. Allah emeklerimizi umutlarımızı boşa çıkarmasın..

inşallah canım inşallah rabbim isteyen herkesin kucağını güzel bebişlerle doldursun bu yol çok zorlu Allah sabrını da versin dayanma gücü versin

amimmmmmmm cnm benim okadar da kendini sıkma cnm zaten kocalarımızın umruda bile degil ben üzüldükçe o hiç bişey yokmuş gibi dönüp arkasını yatıyor ben sıkıldıkca o umursamıyo benim bir tane kızm var diyo ama ben kızım için cok üzülüyom tek diye cocuklara bayılıyo onunda bir kardeşi olmasını istiyorum kızım için

canım benim eşim de başlarda umursamıyo gibiydi beni teselli ederdi hep güçlü dururdu ama artık onun da sabrının ve gücünün tükendiğini hissediyorum beni en çok üzen şey de bu.. kendimden çok onun için istiyorum.. çocukları o kadar çok seviyor ki nerde bi çocuk görse hayran hayran bakıyo benim de içim gidiyo tabi.. Allahım onun temiz kalbi hürmetine bana da bir bebek nasip etsin inşallah..

cnm alah bu 14 yılda olsa 20 yılda olsa verdikten sonra verir sen umudumu yitirme bak görecem aksam namazımdan sonra hepiniz için dua ettim cnm rabbim nasip edr bak burdan müjdeli haberlerinizi alırız bak görecem olacak işallah rabbim kalbine göre verir işallah sen inçirden vazgecme bak cok iyi olacak bir bu formatta okudum gene inçiri zeytin yagına koyuyorlar geceden sabah akşam bir tane eşine bir kendi yemiş ikiçi ay hamile kalmış 7 yıl aradan sonra cnm sende dene allahtan umudunu kesme tatlım bak işe yarayacak dene bence ben deniçem bu aydan sonra

ben cıkıyorum kızlar öptüm hepinizi görüşürüz gene dertleşiriz kızlar bol bol dua kızlar unutmayım veren allah bakarsınız dua kapıları acıktır o an dua edin kızlar pes etmek yok tamammı hayırlı akşamlar

Allah razı olsun senden canım ağzına yüreğine sağlık.. iyi akşamlar

Son düzenleme:

ayy canım çok üzüldüm inanki o konu hakkında hiç bilgim yok canım yaa üzülme inşallah rabbim ikinci yawrunuda nasip eder sana onun mucizeleri öle cok ki bi de bakmışsın hamile olmussun inşallahh dualarım hep sizinle bitanemm benim

Ayrıca unuttum ben Leyle hurrem melike vs herkese çok tşk
sizde olmasanız delirirdim sağolun
yok canım benimm öle düşünme bak inanki herseyde varmış bi hayır bende her ay aglıyodum rabbim insallah sizinde yüzünüzü güldürür canım benimm

Allah razı olsun senden canım ağzına yüreğine sağlık.. iyi akşamlar

slm sekerim naber nasılsınnnn

hoşbulduk canım benım iyim şükürler olsunki buralardayım aslında ama pek girmiyom canım zaten girincede kımsecıkler olmuyo...bi bakım dedım kı sızler varsınız slm verım dedım bende..

iyi yapmışsın canım bu aralar gene başladı sohbetlerimiz eskisi kadar değil ama
sen arada uğra yine de..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…