- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #30.541
iyi yapmışsın canım bu aralar gene başladı sohbetlerimiz eskisi kadar değil ama
sen arada uğra yine de..
hımmm iyi bari ya bazen bi ara baktım hiç kimsecıkler bişe yazmamıstı neyse sen nasılsın hurremcin nasıl geciyo günler valla benım cokk monoton..
aynen canım her gün bir öncekinin kopyası gibi sanki.. bi bebiş gelse de hayatımız renklense diye bekleyip duruyoruz işte..
aynen canım yaaaa hiç sormaaa cokkbekletıyo bu bebişler bizi ama yaaa bende bu ay umutluyum hayırlısı artık yaaaa ınşallahhh unutlarım bosa cıkmaz yaaaarabbım herkesın gonlune gore verır ınsallahhh rabbım herkesın kucaklarını bebıslerle doldursun ınsallahhhhhhhhhhhhhhhhhhh
canım ben çıkıyom hayırlı geceler sana allaha emanet ol canım gorusuruz yıne ugrarım ben arada....
aynen kusum yaaa
uzun bi aradan sonra herkese hayırlı akşamlar kızlar...
melike cnm rabbim bebegini kucagına aldıgını göstersin sana o güzel yüregin gibi hayırlı bebişler versin sana tatlım ben burdaki arkadaşlara ve sana duacıyım allah nasip etsin bir an önce bebekleri kucaklarına alsınlar
ben hamileyımm arkadaslar rabbım isteyen herkese nasip etsin insallah
Kızlar size birşey soracağım cevap verirseniz sevinirim. Biz bu ay çocuk için çalışmaya başlayacaktık.35-36 günde bir regli oluyorum ama dr normal dedi reglim bitti bugün 11. günüm ve ara kanamam geldi kahverengi akıntı gibi başladı kırmzıya döndü ped koydum. Nisanda da olmuştu daha önce o zaman yumurtlamam yok demişti dr şimdide yumurtlamam yok mudur ara kanama olduğu için bazen yumurtlama kanaması da oluyormuş ama ben geç yumurtluyorum 21. gün felan. O da olamaz diyorum ama son günlerde stresliydim ondan olabilir mi ve önemli olan bu ay yumurtlamam our mu yoksa olmaz mı dr gideceğim ama cumaya kadar yokmuş. Size soruyorum yine de yumurtlama günlerimi değerlendireyimmi dr bakacaktır yumurtlama testi yapar muhakkak bir de ovulasyın testi alıp yapsam ordan da öğrenebilirim dimi.. ama bu ay dr gideyim yok derse yoktur zaten bir daha ki aya ovulasyon alırım dedim..
slm sekerimm naber nasılsın tatlımmm
ayyy canım benim agzına ve o güzel yüreğine saglık rabbimde senin o temiz güzel kalbine göre tez zamanda hayırlı evlat nasip etsin bitanem benim allah bin kere razı olsun bende size dua ediyorum rabbim bu yıl size hep ugur getirsin bebişlerinizi getirsin inşallah kuzucum dualarım sizinleeee
35-36 günde bir regl oluyorsan 11. gündeki kanamanın yumurtlama ile bir ilgisi olması imkaznsız. sen 21. yada 22.gün yumurtluyosundur. Bence ovülasyon testi almaan gerek yok bu ay günleri değerlendir tabi ama mutlaka doktora git durumu anlat.
kimse yokmuuuu ...:):):)
ben varııımmm!!demirbaş oldum burda kızz
ben varııımmm!!demirbaş oldum burda kızz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?