Gebe kalamayanlar buraya.....

hahahha demirbaşşş alemsin kızzz nıe kımseler ugramıo artık buraya yaaa terk ettıler artık ne güzel sohpetlerımız vardı yaaa şimdi kımsecıkler kalmadı..nasılsın hurrem...
valla herkes bizi terk etti canım evet sohbetlerimiz paylaşımlarımız çok güzeldi gerçekten
iyiyim allaha şükür canım ya sen nasılsın

bende geldim kızlar

hoşgeldin canım nasılsın?

her ay bizim için yeni bi umut canım hayırlısı bakalım ınsallah bu ay bişeler olur die ümit ediyoz hepimiz hayırlısıyla artık bekletmese şu bebişler bizi bir an önce gelseler...

valla ben kendi adıma umutlu değilim desem yalan olur.. her ay umutlanıyorum sonra da hüsrana uğruyorum o ayrı mesele

her ay bizim için yeni bi umut canım hayırlısı bakalım ınsallah bu ay bişeler olur die ümit ediyoz hepimiz hayırlısıyla artık bekletmese şu bebişler bizi bir an önce gelseler...

işalahhhhh cnm ya umut ediyorum cnm hadi bakalım kızlar bügün ben ne yaptım kızlar duysanız inamazsınız gercekten cok acı

işalahhhhh cnm ya umut ediyorum cnm hadi bakalım kızlar bügün ben ne yaptım kızlar duysanız inamazsınız gercekten cok acı

herkese selam ben de 4 aydır bekliyorum ama tık yok her ay sonu acaba mı demek çok yorucu...
bir de benm gibi 7000 tl ye doğum teminatlı özel sağlık sigortası yaptırmışsanız ve hamile kalamadığınız için poliçeyi tekrar yenilemek zorunda kalacaksanız stres yapmamak çok zor(((((((((
bu işin mantığını çözemedim ben etrafımda herkes patır patır hamile kalıyo bazıları da kazayla (!) ama biz yok yumurtlama günü yok doğru pozisyon yine de tık yok anlayamıyorum...........

hayırdır canım ne yaptın?
allah daha iyi etsin inşallahh bende iyim canım işte zman öldürmeye calışıyoz böyle valla
amin canım sağolasın... aynen öyle valla
canım daha yolun çok başındasın.. sakın kafana takma.. fazla hesap kitap da yapma biraz akışına bırak canım.. ben çok pişmanım her şeyi araştırıp didiklediğime.. hepsi daha fazla stres yapmaktan başka bi işe yaramadı..

inşallah canım hayırlısı artık ne yaptın kız anlatsana...

bizler burda cocuk diye yanıp tutuşurken arkadaşım bana bügün telefon actı onunla doktara gitmemi istedi bende hiç bişeyden habersiz gittim orda ne görüm arkadaşım cocuk aldırıyor bende bir kere gitmiş oldum burda hiç kimsesi yok diye gittim kızlar cok dua ettim allah cocuk için yanıp tutuşanlar vermiyonda neden böylelerine veriyon diye cok üzüldüm ya kızlar buda bir sınav sanırım

ayy inanmıyorum yaa.. offff allahım offf

evet aslında akışına bırakmak istiyorum ama napim elimde değil duygularımı hiç kontrol edemiyorum bir başarabilsem neyse umarım hepimizin tüm isteyenlerin hayırlısıyla duaları kabul olur. hepimiz bebişlerimize kavuşuruz ............

canım sen daha yolun çokk başındasın ama inşallah hayırlısıyla sende kavusursun bebişine çok bekletmez senide aynen dediğin gibi her ay sonu acabamı demek beklemek cok yorucu dedıgın gibi

amin canım.. ben eminim en kısa zamanda hamile kalacaksın Allahın izniyle

ayyyy inanmıyorum yaaaa ne denirki böylelerine yaaaaa

canım sen daha yolun çokk başındasın ama inşallah hayırlısıyla sende kavusursun bebişine çok bekletmez senide aynen dediğin gibi her ay sonu acabamı demek beklemek cok yorucu dedıgın gibi

sağol canım umarım az kalmıştır :)) her ay tamam bu ay kafama takmıyorum test yapmıcam belirt var mı diye takılmıcam diyorum ama yumurtlama günleri çalışmalarımızı tamamlıyoruz ve ben başlıyorum kasıklarım ağrıyo mu göğüslerim hassaslaştı mı hele de adetime bikaç gün kalınca acaba test mi yaptırsam diye iyice abartıyorum. Allahtan eşim hiç takmıyor ne zaman kısmetse o zaman olacak ne acelemiz var deyip duruyo...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…