- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #30.561
hoşgeldinnnnn
valla herkes bizi terk etti canımhahahha demirbaşşş alemsin kızzz nıe kımseler ugramıo artık buraya yaaa terk ettıler artık ne güzel sohpetlerımız vardı yaaa şimdi kımsecıkler kalmadı..nasılsın hurrem...
bende geldim kızlar
kızlar bu aydan umutlumusunuz çalışmalar sürüyormu kızlarrrrrrrrr ya kızlar ben cumaya doktora gidiyorum poresgesteron dahlilli 21 günüm cumaya geliyorum gerçi ben bu ay inçir suyu sadece 1hafta içtim ama umarım iyi cıkar
valla herkes bizi terk etti canımevet sohbetlerimiz paylaşımlarımız çok güzeldi gerçekten
iyiyim allaha şükür canım ya sen nasılsın
hoşgeldin canımnasılsın?
kızlar bu aydan umutlumusunuz çalışmalar sürüyormu kızlarrrrrrrrr ya kızlar ben cumaya doktora gidiyorum poresgesteron dahlilli 21 günüm cumaya geliyorum gerçi ben bu ay inçir suyu sadece 1hafta içtim ama umarım iyi cıkar
her ay bizim için yeni bi umut canım hayırlısı bakalım ınsallah bu ay bişeler olur die ümit ediyoz hepimiz hayırlısıyla artık bekletmese şu bebişler bizi bir an önce gelseler...
her ay bizim için yeni bi umut canım hayırlısı bakalım ınsallah bu ay bişeler olur die ümit ediyoz hepimiz hayırlısıyla artık bekletmese şu bebişler bizi bir an önce gelseler...
valla herkes bizi terk etti canımevet sohbetlerimiz paylaşımlarımız çok güzeldi gerçekten
iyiyim allaha şükür canım ya sen nasılsın
allah daha iyi etsin inşallahh bende iyim canım işte zman öldürmeye calışıyoz böyle valla
işalahhhhh cnm ya umut ediyorum cnm hadi bakalım kızlar bügün ben ne yaptım kızlar duysanız inamazsınız gercekten cok acı
hayırdır canım ne yaptın?işalahhhhh cnm ya umut ediyorum cnm hadi bakalım kızlar bügün ben ne yaptım kızlar duysanız inamazsınız gercekten cok acı
amin canım sağolasın... aynen öyle vallaallah daha iyi etsin inşallahh bende iyim canım işte zman öldürmeye calışıyoz böyle valla
canım daha yolun çok başındasın.. sakın kafana takma.. fazla hesap kitap da yapma biraz akışına bırak canım.. ben çok pişmanım her şeyi araştırıp didiklediğime.. hepsi daha fazla stres yapmaktan başka bi işe yaramadı..herkese selam ben de 4 aydır bekliyorum ama tık yok her ay sonu acaba mı demek çok yorucu...
bir de benm gibi 7000 tl ye doğum teminatlı özel sağlık sigortası yaptırmışsanız ve hamile kalamadığınız için poliçeyi tekrar yenilemek zorunda kalacaksanız stres yapmamak çok zor(((((((((
bu işin mantığını çözemedim ben etrafımda herkes patır patır hamile kalıyo bazıları da kazayla (!) ama biz yok yumurtlama günü yok doğru pozisyon yine de tık yok anlayamıyorum...........
inşallah canım hayırlısı artık ne yaptın kız anlatsana...
bizler burda cocuk diye yanıp tutuşurken arkadaşım bana bügün telefon actı onunla doktara gitmemi istedi bende hiç bişeyden habersiz gittim orda ne görüm arkadaşım cocuk aldırıyor bende bir kere gitmiş oldum burda hiç kimsesi yok diye gittim kızlar cok dua ettim allah cocuk için yanıp tutuşanlar vermiyonda neden böylelerine veriyon diye cok üzüldüm ya kızlar buda bir sınav sanırım
hayırdır canım ne yaptın?
amin canım sağolasın... aynen öyle valla
canım daha yolun çok başındasın.. sakın kafana takma.. fazla hesap kitap da yapma biraz akışına bırak canım.. ben çok pişmanım her şeyi araştırıp didiklediğime.. hepsi daha fazla stres yapmaktan başka bi işe yaramadı..
herkese selam ben de 4 aydır bekliyorum ama tık yok her ay sonu acaba mı demek çok yorucu...
bir de benm gibi 7000 tl ye doğum teminatlı özel sağlık sigortası yaptırmışsanız ve hamile kalamadığınız için poliçeyi tekrar yenilemek zorunda kalacaksanız stres yapmamak çok zor(((((((((
bu işin mantığını çözemedim ben etrafımda herkes patır patır hamile kalıyo bazıları da kazayla (!) ama biz yok yumurtlama günü yok doğru pozisyon yine de tık yok anlayamıyorum...........
evet aslında akışına bırakmak istiyorum ama napim elimde değil duygularımı hiç kontrol edemiyorum bir başarabilsem neyse umarım hepimizin tüm isteyenlerin hayırlısıyla duaları kabul olur. hepimiz bebişlerimize kavuşuruz ............
bizler burda cocuk diye yanıp tutuşurken arkadaşım bana bügün telefon actı onunla doktara gitmemi istedi bende hiç bişeyden habersiz gittim orda ne görüm arkadaşım cocuk aldırıyor bende bir kere gitmiş oldum burda hiç kimsesi yok diye gittim kızlar cok dua ettim allah cocuk için yanıp tutuşanlar vermiyonda neden böylelerine veriyon diye cok üzüldüm ya kızlar buda bir sınav sanırım
canım sen daha yolun çokk başındasın ama inşallah hayırlısıyla sende kavusursun bebişine çok bekletmez senide aynen dediğin gibi her ay sonu acabamı demek beklemek cok yorucu dedıgın gibi
amin canım.. ben eminim en kısa zamanda hamile kalacaksın Allahın izniyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?