Gebe kalamayanlar buraya.....

umarım az kalmıstır canım aynı seylerı ben iki senedir yasıom canım ve yoruldum artık her ay bunları dusunmekten kafaya takmıyomus gıbı gorunuyom ama sadece dilimle soyluyom kalbimle degil engel olamıom kendıme hayırlısı artık biz elımızden gelenı yapıoz gerısı yüce rabbim ama beklemekte cokkk yorucuu oldu artık

evet yaşamayan anlamıyor olur canım takma diyenler, ya da heralde bir sorun var diyenler ya da elinizi çabuk tutun diyenler ( sanki herşey bizim elimizdeymiş gibi), aman ne bileyim bebişler bizi bekletiyorlar fazla naz yapıyorlar sanki:))))

aynennn canımmm aynennnn doktora gittin mı sorun ne neden halen olmadı allahımkafayı yiyicem artık yoruldun ınsanlar la ugrasmaktan o yuzden hiç kımseler gıkmıyorummm bu soruları duymak ıstemedıgım ıcın....

canımm gerçekten biz bayanlar çok fazla takıyoruz erkekler anlamıyor hep benim kocamda takma diyor da işte.. Bizde nisanda ilk denememizi yapacaktık ara kanamam oldu sonra lsh yüksek çıktı klomen kullandım haziran ve temmuzda yumurtam çatladı ama tutmadı sonra erteledik bu ay artık tekrar başlıcaktık reglimin 11. günü bugün maalesef ara kanamam oldu neden herşeyi kafama takmamdan birşeyler üst üste geldi bende en küçük şeyi kafama takıyorum aylardır düzgün giden döngüm bu çalışma yapacağımız zaman kanama oldu napalım hayırlısı böyleymiş dedim yumurtlamam olacağını sanmıyorum geç yumurtluyorum ama yine de olmaz heralde. Dr um cuma günü gelcek yokmuş bikaç gün o zaman yumurtlama testi yaptırıcam birde normal reglimde hormon yaptırcam bakem yine şaştı mı ama ne kafdar hayırlısı desem de insanın morali bozuluyor yılbaşı hediyesi gelcek diyordum olmadı. Ama ne yaparsak kendimize yapıyoruz keşke takmasaydım kafamı herşeye diyorum şimdi.. O yüzden rahat ol özellikle yumurtlama günlerinde arkadaşlarınla görüş dışarı çık beklemede olduğun zamanlarda da kafanı dağıt en güzeli bu..

neden aldırıyomuş çocuğu.Alalhım ya isyan etmemek mümkün değil neden böle oluyo. bukadar insan çocuk hasretiyle yanarken enden istemeyenlere gidiyo

neden aldırıyomuş çocuğu.Alalhım ya isyan etmemek mümkün değil neden böle oluyo. bukadar insan çocuk hasretiyle yanarken enden istemeyenlere gidiyo

ay cnm aynen öyle tatlım buda allahın işi bir bildigi var kızlar cocugu var 1.5 yaşında daha küçükmüş bebegini ondan aldırdı cnm ya kızlar biz birimize biz yardım edelim kızlar nasıl hamile kalacagız doktora gidiyormusunuz sizlerin sorunları ne anlatın ya berki duyduklarımızı paylaşırız kızlar

canım kesinlikle yumurtlama günlerinizi calışarak gecirin derimm o kanamanın onla ilgisi olmadıgını sanıyorum belki hani adet bitti sanıyoruz sonradan yine bi kaç damla kalmış sonradan geldigi oluyo ya belki öle bişidir rabbim inşallah hayırlı evlatlar nasip eder hepinizeee

ben hamileyımm arkadaslar rabbım isteyen herkese nasip etsin insallah

tebrik ederim canım darısıda burdaki arkadaslarımıza olsun inşallahhhh

selam canım, allah bebeişin,i kucağına aldığın günüde gösterisn inş. Senin hangi problemin vardı hamile kalamamakla ilgili ve nasıl çözdün nasıl geldi bebişin?

bende problem yok diodum canım da burda çok iyi bi doktor buldum gittim muayende olmaya ilkim de düşükle sonuclanmıştı doktor bey bana yumurta takibi yaptı baktık ki benim yumurtam tembelmiş bana klomen verdi kullandım çok şükür hamile kaldım sonrada eşimde varikosel ameliyatlıydı oda proxeed diye bi ilaç kullanıyodu ikinci kutusundaydı hamile kaldıgımda bende aylardır sizin gibi agladım bekledim umutsuzlandım ama doktor çok önemli işini bilsinde paranız gitsin yeterki melekleriniz gelsin canlar ayrıca benim doktorum tüp bebek uzmanıydı ve işinde bi numara diyebilirim rabbim inşallah sizlerede hayırlı evlatlar nasip eder bol bol dua edin canım ve aslaaa umudunuzu yitirmeyin ben su topikte o kadar çok seler okudumki doktor demiş mümkün deil hamile kalamazsın ama kadın kalmış hamile rabbimin mucizesi cok rabbim herkesin gönlüne göre verir inşallahhhh

slm sekerimm naber nasılsın tatlışımm

valla ben kendi adıma umutlu değilim desem yalan olur.. her ay umutlanıyorum sonra da hüsrana uğruyorum o ayrı mesele

slm bitanem naber nasılsın kusumm

slm canım evet canım insan takmamak istiyo ama elde deilki takıyosun aglıyosun söleniyosun senin derdinden anca senin gibi yaşamış olanlar anlıyo baskasına vız geliyo üzülme tatlım benim inşallah meleginiz gelicek umudunuzu da sakın yitirmeyin gün dogmadan neler dogar rabbim hepinize hayırlı evlatlar nasip eder inşallahhhh

slm canım naber nasılsınn

yok canım zaten temilenmiştim bitmişti reglim hem öyle bir iki damla değil bildiğin regli gibi geliyor bugün 2. gün bitti ama hala geliyor hemde baya fazla günde kaç ped değiştiriyorum sayamadım. Aynen regldeki gibi parçacıklarda geliyor büyük ihtimal son günlerdeki stresten dolayı hormonlarım bozuldu ve rahimdeki kalınlaşma da erken kendini attı yumurta büyüyemeden öyle düşünüyorum. Nisanda da böyle olmuştu regli olunca hormon yaptırmıştım lsh yüksek çıkmıştı. Yine öyle bişey çıkacak. Prılaktin olmasında çünkü o çıkarsa ilaç kullanmak gerekiyor ve ilaç kullanmak biitnce ve değer düşünce hamile kalmak gerekiyor boşuna bekleyiş. Artık yarın dr gelcek izinden arıcam gel derse gitcem ama bu halde bakamaz kanamam bitince muayeneye gitcem sonrada reglimde hormon yaptırcam. Oysa ne hayallerim vardı yılbaşı gecesi yumurtlama günümdü ve yılbaşı hediyesi gelecek diyordum heralde çok plan yapmamak gerekiyor.. Hayırlısı olsun napalım artık..

anladım canım benimm inşallah hakkında hayırlısı olur yaa üzülme nolur rabbimin mucizesi okadar cok ki bide bakmışsın bebişin seninle umudunu asla yitirmeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…