- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #30.581
kader kimi istemez olur kimide benim gibi bekler olmaz.
sağol canım umarım az kalmıştır :)) her ay tamam bu ay kafama takmıyorum test yapmıcam belirt var mı diye takılmıcam diyorum ama yumurtlama günleri çalışmalarımızı tamamlıyoruz ve ben başlıyorum kasıklarım ağrıyo mu göğüslerim hassaslaştı mı hele de adetime bikaç gün kalınca acaba test mi yaptırsam diye iyice abartıyorum. Allahtan eşim hiç takmıyor ne zaman kısmetse o zaman olacak ne acelemiz var deyip duruyo...
kader kimi istemez olur kimide benim gibi bekler olmaz.
umarım az kalmıstır canım aynı seylerı ben iki senedir yasıom canım ve yoruldum artık her ay bunları dusunmekten kafaya takmıyomus gıbı gorunuyom ama sadece dilimle soyluyom kalbimle degil engel olamıom kendıme hayırlısı artık biz elımızden gelenı yapıoz gerısı yüce rabbim ama beklemekte cokkk yorucuu oldu artık
evet yaşamayan anlamıyor olur canım takma diyenler, ya da heralde bir sorun var diyenler ya da elinizi çabuk tutun diyenler ( sanki herşey bizim elimizdeymiş gibi), aman ne bileyim bebişler bizi bekletiyorlar fazla naz yapıyorlar sanki:))))
evt ya kızlar öyle oldu bende cok gerildim kızlar işallah günah işlemişimdir kızzzz
sağol canım umarım az kalmıştır :)) her ay tamam bu ay kafama takmıyorum test yapmıcam belirt var mı diye takılmıcam diyorum ama yumurtlama günleri çalışmalarımızı tamamlıyoruz ve ben başlıyorum kasıklarım ağrıyo mu göğüslerim hassaslaştı mı hele de adetime bikaç gün kalınca acaba test mi yaptırsam diye iyice abartıyorum. Allahtan eşim hiç takmıyor ne zaman kısmetse o zaman olacak ne acelemiz var deyip duruyo...
bizler burda cocuk diye yanıp tutuşurken arkadaşım bana bügün telefon actı onunla doktara gitmemi istedi bende hiç bişeyden habersiz gittim orda ne görüm arkadaşım cocuk aldırıyor bende bir kere gitmiş oldum burda hiç kimsesi yok diye gittim kızlar cok dua ettim allah cocuk için yanıp tutuşanlar vermiyonda neden böylelerine veriyon diye cok üzüldüm ya kızlar buda bir sınav sanırım
neden aldırıyomuş çocuğu.Alalhım ya isyan etmemek mümkün değil neden böle oluyo. bukadar insan çocuk hasretiyle yanarken enden istemeyenlere gidiyo
canım kesinlikle yumurtlama günlerinizi calışarak gecirin derimm o kanamanın onla ilgisi olmadıgını sanıyorum belki hani adet bitti sanıyoruz sonradan yine bi kaç damla kalmış sonradan geldigi oluyo ya belki öle bişidir rabbim inşallah hayırlı evlatlar nasip eder hepinizeeeKızlar size birşey soracağım cevap verirseniz sevinirim. Biz bu ay çocuk için çalışmaya başlayacaktık.35-36 günde bir regli oluyorum ama dr normal dedi reglim bitti bugün 11. günüm ve ara kanamam geldi kahverengi akıntı gibi başladı kırmzıya döndü ped koydum. Nisanda da olmuştu daha önce o zaman yumurtlamam yok demişti dr şimdide yumurtlamam yok mudur ara kanama olduğu için bazen yumurtlama kanaması da oluyormuş ama ben geç yumurtluyorum 21. gün felan. O da olamaz diyorum ama son günlerde stresliydim ondan olabilir mi ve önemli olan bu ay yumurtlamam our mu yoksa olmaz mı dr gideceğim ama cumaya kadar yokmuş. Size soruyorum yine de yumurtlama günlerimi değerlendireyimmi dr bakacaktır yumurtlama testi yapar muhakkak bir de ovulasyın testi alıp yapsam ordan da öğrenebilirim dimi.. ama bu ay dr gideyim yok derse yoktur zaten bir daha ki aya ovulasyon alırım dedim..
ben hamileyımm arkadaslar rabbım isteyen herkese nasip etsin insallah
selam canım, allah bebeişin,i kucağına aldığın günüde gösterisn inş. Senin hangi problemin vardı hamile kalamamakla ilgili ve nasıl çözdün nasıl geldi bebişin?
hoşgeldinnnnn
valla ben kendi adıma umutlu değilim desem yalan olur.. her ay umutlanıyorum sonra da hüsrana uğruyorum o ayrı mesele
slm canım evet canım insan takmamak istiyo ama elde deilki takıyosun aglıyosun söleniyosun senin derdinden anca senin gibi yaşamış olanlar anlıyo baskasına vız geliyo üzülme tatlım benim inşallah meleginiz gelicek umudunuzu da sakın yitirmeyin gün dogmadan neler dogar rabbim hepinize hayırlı evlatlar nasip eder inşallahhhhherkese selam ben de 4 aydır bekliyorum ama tık yok her ay sonu acaba mı demek çok yorucu...
bir de benm gibi 7000 tl ye doğum teminatlı özel sağlık sigortası yaptırmışsanız ve hamile kalamadığınız için poliçeyi tekrar yenilemek zorunda kalacaksanız stres yapmamak çok zor(((((((((
bu işin mantığını çözemedim ben etrafımda herkes patır patır hamile kalıyo bazıları da kazayla (!) ama biz yok yumurtlama günü yok doğru pozisyon yine de tık yok anlayamıyorum...........
ay cnm aynen öyle tatlım buda allahın işi bir bildigi var kızlar cocugu var 1.5 yaşında daha küçükmüş bebegini ondan aldırdı cnm ya kızlar biz birimize biz yardım edelim kızlar nasıl hamile kalacagız doktora gidiyormusunuz sizlerin sorunları ne anlatın ya berki duyduklarımızı paylaşırız kızlar
selam melikecim iyidir canım sen nasılsın?
çok şükür iyiyim canım benim sen napıyon nasılsınn
iyi valla canım ne olsun umutla bekliyorum işte :97:
ne güzel tatlım benim tabiki umutlu olucaksın inşallah bebişleriniz fazla bekletmez sizi cabucak geliverir de o güzel yüzünüzü güldürürrrrr inşallahhhhhhhhh
ağzına, yüreğine sağlık canım arkadaşım.. Allah bizi daha fazla bekletmesin inşallah..
inşallahhhhhhhhhhh canım benim inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhh
canım kesinlikle yumurtlama günlerinizi calışarak gecirin derimm o kanamanın onla ilgisi olmadıgını sanıyorum belki hani adet bitti sanıyoruz sonradan yine bi kaç damla kalmış sonradan geldigi oluyo ya belki öle bişidir rabbim inşallah hayırlı evlatlar nasip eder hepinizeee
ayy çok heyecanlıyım canım yaa yerimde duramıyorum valla meraktan
yok canım zaten temilenmiştim bitmişti reglim hem öyle bir iki damla değil bildiğin regli gibi geliyor bugün 2. gün bitti ama hala geliyor hemde baya fazla günde kaç ped değiştiriyorum sayamadım. Aynen regldeki gibi parçacıklarda geliyor büyük ihtimal son günlerdeki stresten dolayı hormonlarım bozuldu ve rahimdeki kalınlaşma da erken kendini attı yumurta büyüyemeden öyle düşünüyorum. Nisanda da böyle olmuştu regli olunca hormon yaptırmıştım lsh yüksek çıkmıştı. Yine öyle bişey çıkacak. Prılaktin olmasında çünkü o çıkarsa ilaç kullanmak gerekiyor ve ilaç kullanmak biitnce ve değer düşünce hamile kalmak gerekiyor boşuna bekleyiş. Artık yarın dr gelcek izinden arıcam gel derse gitcem ama bu halde bakamaz kanamam bitince muayeneye gitcem sonrada reglimde hormon yaptırcam. Oysa ne hayallerim vardı yılbaşı gecesi yumurtlama günümdü ve yılbaşı hediyesi gelecek diyordum heralde çok plan yapmamak gerekiyor.. Hayırlısı olsun napalım artık..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?