Gebe kalamayanlar buraya.....

saol canım arkadaşımm o temiz kalbinle dua et bizim için

allah razı olsun tatlım benim tabikiii canım her zaman dua ediyorum hepte edecegim cünkü bende gectim bu yoldan ve bilirim nasıl bişi oldugunu rabbime dua ediyorum inşallah melekleriniz tez zamanda göbüşünüzde olur kuzusumm

anladım canım benimm inşallah hakkında hayırlısı olur yaa üzülme nolur rabbimin mucizesi okadar cok ki bide bakmışsın bebişin seninle umudunu asla yitirmeee

vardır herşeyde bir hayır olacağı varmış diyorum napalım. Dr aradım haftaya çağırdı kanda yumurtlama testi yapacak. Gerçi ben reglimi geç olduğum için 21. gün yumurtluyorum kanda da 21. gün bakılıyor ama yine de çıkar heralde yumurtlama olup olmadığı gerçi ben zannetmiyorum bu kadar knamaya yumurtlama olduğunu. Yine de çalışma yapacağım belli mi olur sonucu alana kadar yumurtlama günüm geçer ben değerlendiricem sonucu almadan.. Ama artık bir daha ki aya umutlar tabi hormonlarda önemli birşey çıkmazsa..

hayırlı sabahlar kızlar hayırlı cumalar rabbim dualarınızı kabul etsin ve hepinize hayırlı bebişler nasip etsin inşallahhhhhh

anladım canımm sen elinden geleni yap gerisini rabbime bırak o herseyin en iyisini bilir inşallah bişecin cıkmaz tatlım benim dualarım hep sizinle inanınki yüce allahım hepinize hayırlı evlatlar nasip etsin en kısa zamanda inşallahhhhh

günaydın kızlar bende doktordan geliyorum bana doktor yumurtlama testi yaptı bügün bakalım hayırlısı 1.5 alacam sonucunu haber veririm kızlar işallah iyi cıkar ya kızlar ben anlamıyom bu doktorları neden banada ilaç vermiyorlar anlamıyoruım vallaha

hakkında hayırlısı olsun tatlım benim eger doktorda yumurta takibi yaptırdıysan sonuclara göre sanda verir mutlaka cünkü bende yumurta takibi yaptırdım yumurtam tembel cıkmıştı doktor beyde bana klomen verdi ve çok sükür melegim suanda benimle umudunuzu asla yitirmeyin derim inşallah darısıda size olsunnn

sağol canım aynen dediğin gibi yaşamayan anlamıyor. ben de senn gibi bu ay hastalanmazsam yılbaşı hediyesi olacak diyordum ama hastalanacağım galiba, çünkü hiçbir belirti yok. neyse 29una kadar beklemekten başka yapacak bişiy yok . bu arada ben de adetim bitince doktora gitmeyi düşünüyorum hatta 3. günü gitmek gerek galiba yumurtlama takibi için. çünkü 1 sene beklemek istemiyorum belki bir sorun vardır. bu arada daha önce gittiğimde rahimimde anomali olduğunu öğrendim bunu biliyorum ama doktor bunun gebeliğe engel bir durum olmadığını söyledi. sadece erken doğum düşük tehdidi yaratabilir dedi. ama ben tekrar görüşmeyi düşünüyorum .

slm canım evet canım insan takmamak istiyo ama elde deilki takıyosun aglıyosun söleniyosun senin derdinden anca senin gibi yaşamış olanlar anlıyo baskasına vız geliyo üzülme tatlım benim inşallah meleginiz gelicek umudunuzu da sakın yitirmeyin gün dogmadan neler dogar rabbim hepinize hayırlı evlatlar nasip eder inşallahhhh

iyi dileklerin için teşekkür ederim umarım Allah herkesin gönlüne göre verir....

aminn canım benim aminnnnnnnn

kızlar 1yıl korundum,8ay da öyle bebek bekledim sandım ki hemen gelecek..keşke daha önce doktora gitseydim adetlerim cok düzenli diye takmadım...evde oturup beklemeyin sakın...doktora muayene ettirin mutlaka bakın bende kis varmış..şimdi bebekten önce onun tedavisi şart...bu arada keşke hamile çıksam en iyi yolu buymuş kistin..

doğru diyorsun tabi. Birşey okudum bugün. Yarın mutlaka bunu yapacağım deme Allah'ın izniyle inşallah yapacağım de Allah'ın izni olmadan birşey gerçekleşmez diyordu ne kadar doğru. Biz insanlar hemen olsun istiyoruz istediğimiz planlar yapıyoruz ama Allah işte be ne planlar yapıyordum ama kanamam oldu mesela herşeyi onun kadirine bırakmak en iyisi. Taksak ta bir şey elde edemiyoruz kii...

doğru diyorsun tabi. Birşey okudum bugün. Yarın mutlaka bunu yapacağım deme Allah'ın izniyle inşallah yapacağım de Allah'ın izni olmadan birşey gerçekleşmez diyordu ne kadar doğru. Biz insanlar hemen olsun istiyoruz istediğimiz planlar yapıyoruz ama Allah işte be ne planlar yapıyordum ama kanamam oldu mesela herşeyi onun kadirine bırakmak en iyisi. Taksak ta bir şey elde edemiyoruz kii...

slm hoşgeldin canım evet aynen katılıyorum hep diyoruz ya bende bişi yok aslında doktor da cok önemli işinde uzman olmalı umarım sende tez zamanda iyileşirsin canım ben bu topikte cok okudum doktorlar kisti olan arkadaslara sizin cocuk sahibi olmanız imkansız dedigi halde hamile kalan inşllah darısıda size olsun tatlım benim

evet canım bende hep derim rabbimin izniyle diye herseyin hakkımızda olması temennisiyle inşalah 2011 yılı ugur getirir bebişleriniz sizinle olur dualarım hep sizinlee

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…