- 27 Aralık 2009
- 27.155
- 25
- 408
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #30.621
geldim canom burdayımm..sen nerdesin? :26:
selam canım valla daha vakit var bekliyorum bakalım.. inşallah güzel haberleri paylaşırız burdan
bende burdayım canım yaa sorma eşim evde bide üstüne kayınbabam acilen hastaneye yatırılmış hemen ameliyat olması gerekiyomus hiç moralimiz yok pazartesi inşallah ikili testim var artık ondan sonra eşim amirden izin alabilirse yola cıkıcaz kuzusum rabbim tüm hastalara şifa dertlilere deva versin
çok üzüldüm canım çok geçmiş olsun.. Allah acil şifa versin..
slm hoşgeldin canım evet aynen katılıyorum hep diyoruz ya bende bişi yok aslında doktor da cok önemli işinde uzman olmalı umarım sende tez zamanda iyileşirsin canım ben bu topikte cok okudum doktorlar kisti olan arkadaslara sizin cocuk sahibi olmanız imkansız dedigi halde hamile kalan inşllah darısıda size olsun tatlım benim
evet canım bende hep derim rabbimin izniyle diye herseyin hakkımızda olması temennisiyle inşalah 2011 yılı ugur getirir bebişleriniz sizinle olur dualarım hep sizinlee
melike iyi akşamlar cnm bişey soracam tatlım doktor bügünkü teste yumurtlama olmamış dedi ve adetimim 3 günü gel dedi senidemi adetinin 3 gününde cagırdı tedaviye başlarız dedi
melike iyi akşamlar cnm bişey soracam tatlım doktor bügünkü teste yumurtlama olmamış dedi ve adetimim 3 günü gel dedi senidemi adetinin 3 gününde cagırdı tedaviye başlarız dedi
slmmm kızlar melike hürrmmm
slmmm kızlar melike hürrmmm
günaydınlarrrrrrrr:80:
bende hasta oldum canlar yaa öksürük hapşırık az bucuk ateş ve bogazım kapanmış durumda hamileyken hasta olmak cok kötü bişimiş bitki cayı bile içemiosun bırak ilaç almayıdualarınızı esirgemeyin bizden olurmu öpüldünüz
selam canım hoşgeldinözledik valla
bende hasta oldum canlar yaa öksürük hapşırık az bucuk ateş ve bogazım kapanmış durumda hamileyken hasta olmak cok kötü bişimiş bitki cayı bile içemiosun bırak ilaç almayıdualarınızı esirgemeyin bizden olurmu öpüldünüz
slm tatlışım evet canım yumurta takibinde doktor ya 2.ci gün yada 3.gün gel diyo ben 2.gün hemen gitmiştim hakkında hayırlısı olsun inşallah canım benim umarım hayırlı haberler verirsiniz bu ay bizleree
canım evet doktorlar hep 3. günü çağırıyor yumurtalıkları kontrol ediyor. ona göre ilaç ya da iğne tedavisine başlar.
Selma hürremcim napıyosun en son bekliyorum diyodun hayırlı bişi mi inş.
hurremcim teşekkür ederim cnm seninde hayırlı haberini alırız cnm işallah cnm ben inanıyorum herşeyin bir zamanı var oda bizi bekliyo ve meleginin gelmesi dilegiyle cnm hayırlı akşamlar
hurrem mrb sizdemi yumurtlama takibi yaptırdınız ?
evet canım klomen ve çatlatma iğnesi kullandım 15 günün dolmasını bekliyorum test yapmak için :18: sabırsızlıkla..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?