Gebe kalamayanlar buraya.....

geldim canom burdayımm.. sen nerdesin? :26:

selam canım valla daha vakit var bekliyorum bakalım.. inşallah güzel haberleri paylaşırız burdan

bende burdayım canım yaa sorma eşim evde bide üstüne kayınbabam acilen hastaneye yatırılmış hemen ameliyat olması gerekiyomus hiç moralimiz yok pazartesi inşallah ikili testim var artık ondan sonra eşim amirden izin alabilirse yola cıkıcaz kuzusum rabbim tüm hastalara şifa dertlilere deva versin

çok üzüldüm canım çok geçmiş olsun.. Allah acil şifa versin..

melike iyi akşamlar cnm bişey soracam tatlım doktor bügünkü teste yumurtlama olmamış dedi ve adetimim 3 günü gel dedi senidemi adetinin 3 gününde cagırdı tedaviye başlarız dedi

melike iyi akşamlar cnm bişey soracam tatlım doktor bügünkü teste yumurtlama olmamış dedi ve adetimim 3 günü gel dedi senidemi adetinin 3 gününde cagırdı tedaviye başlarız dedi

canım evet doktorlar hep 3. günü çağırıyor yumurtalıkları kontrol ediyor. ona göre ilaç ya da iğne tedavisine başlar.

slm tatlışım evet canım yumurta takibinde doktor ya 2.ci gün yada 3.gün gel diyo ben 2.gün hemen gitmiştim hakkında hayırlısı olsun inşallah canım benim umarım hayırlı haberler verirsiniz bu ay bizleree

günaydınlarrrrrrrr:80:
bende hasta oldum canlar yaa öksürük hapşırık az bucuk ateş ve bogazım kapanmış durumda hamileyken hasta olmak cok kötü bişimiş bitki cayı bile içemiosun bırak ilaç almayı dualarınızı esirgemeyin bizden olurmu öpüldünüz

canm benm geçmiş olsun dikat et kendine bende yeni kelktım gripten bu zamanın grıbi bıraz agır oluyor dikkat et kendine bitanem

geçmiş olsun canımm. Dikkat et kendine bol bol dinlen gribin ilacı dinlkenmektir. Ama günde bir fincan bitki çayı içilebilir diye biliyorum ben hamileyken. Hiç içilmemesi gerekenler var ama onun dışında yeşil çaya felan bir fincan olabiliyor diyorlardı hele ıhlamurun zararı olacağını sanmam tabii hakiki yaprak ıhlamur olacak içine bal da katarsın. Bir de eğer burun ve nefes tıkanıklığın varsa suyu kaynat buharına tut yüzünü kafanı da bir tülbente koru tüm buhar yüzüne gelsin uçmasın.

işallah kızlar hayırlısıyla rabbim güzel haber vermeyi nasip etsin kızlar hayırlısıyla rabbimmmm sizlerin güzel haberleri almayı nasip etsin inanınki bütün dualarım sizlerleree hayırlı akşamlar kızlarrrrrr ben ara ara giriyorum bakıyom sizlere kızlar öpüldünüzzzzz

canım evet doktorlar hep 3. günü çağırıyor yumurtalıkları kontrol ediyor. ona göre ilaç ya da iğne tedavisine başlar.

hurremcim teşekkür ederim cnm seninde hayırlı haberini alırız cnm işallah cnm ben inanıyorum herşeyin bir zamanı var oda bizi bekliyo ve meleginin gelmesi dilegiyle cnm hayırlı akşamlar

geçmiş olsun melike ecesuu gribin ilacı bol bol dinlenmektir.bol bol dinlen ılık süt iç inşallah tez zamanda iyileşirsin.

Selma hürremcim napıyosun en son bekliyorum diyodun hayırlı bişi mi inş.

merhaba bitanem benim adet tarihim 1 ocak. 31 aralıkta test yapmayı düşünüyorum. şimdilik bişey yok bakalım. sende ne var ne yok canım? inşallah güzel haberlerini alırız en kısa zamanda

geçmiş olsun canım yaa nazara mı geldin yoksa kız dikkat et kendine de benim güzel yeğenime de

hurremcim teşekkür ederim cnm seninde hayırlı haberini alırız cnm işallah cnm ben inanıyorum herşeyin bir zamanı var oda bizi bekliyo ve meleginin gelmesi dilegiyle cnm hayırlı akşamlar

Allah razı olsun tatlı dilli arkadaşım benim inşallah senin de benim de bebeklerimize kavuşma zamanımız artık gelmiştir

evet canım klomen ve çatlatma iğnesi kullandım 15 günün dolmasını bekliyorum test yapmak için :18: sabırsızlıkla..

ben 5 aydır korunmadım ama sanırım yanlış tarihlerde ilişkiyemi girdim tam olarak bilmiyorum bu ay dr kontrolünde ultrasonla takip yapıldı yumurtlama olmuş bende ama tutarmı bilmiyorum inş hepimiz için hayırlısı olur ama sen klomen kullanmışsın büyük ihtimal olur diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…