- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #30.921
arkadaşlar bizde eşimle bebek istiyoruz.bugün itibariyle ilişkiye girdik.adetimin 12.günündeyim.25 günde bir adet oluyorum...yumurtlama gününe denk gelmişmidir sizce...bir de en yakın ne zaman belli olur???illa yumurtlamaya denk getirmek gerekiyor değil mi???ne zor işmiş yahu:26:
ya kimse yorum yapmayacak mı msjıma....ihtimal varmı sizce???ne zaman belli olur ki????
3 yıllık mutlu bir evliliğim var, evlendiğimden beri hiç korunmadık ve doktora kontrole hep gittim, rahim filmi hariç bütün kan ve idrar tahlillerimi yaptı doktorum, sadece iltihabım var 2 yıl antibiyotikler fitiller ne varsa kullandım, hatta soğan kürü bilem yapıyorum ama bir türlü bebişim gelemiyor(( aslında umudunu kaybedecek bir insanda değilim hep pozitifim çok şükür, sadece kızlar banada yardımcı olun ne olur, sizin yazılarınızı okudum, ne yapacağımı şaşırdım walla pozitiflikten çıkmaya başlıyorum sanırım (
rahim filmi çektirmekten korkuyorum şart mı bilemiyorum karar veremedim, eşimin sperm testi bilem normal, ne bende ne onda problem yok diyor doktor amaaaa bu probleeemmm işin neresinde bi çözemedimmmmmm
özür dilerim kızlar, içimi döktüm azıcıkda olsa sanırım rahatladım, teşekkürler şimdiden herkese
Soğan kürünü banada anlatırmısın. Adet düzensizliğim var sanırıım soğan kürü geçiriyormuş. Hiç bir yerde tam bulamadım. ne zama nbaşlayacam ne kadar kullanacam biliyorum...
Bir problem yoksa üzme kendini sende zamanını bekliyordur bebişiniz.Herşey kısmet
tatlıcadıcım şöle ki;
soğan kürü adet bitiminden 7-8 gün sonra başlanacak 2 su bardağı şaşal suyu kaynatacaksın sonra 4 soğanın kabuklarını soyup 4'e bölüp kaynayan suya atacaksın 5 dk kaynayacak (tencerenin ağzı kapalı kaynayacak)sonra süzüp ılınınca içeceksin aç karnına sabah akşam yada öğlen gece günde 2 kez içilecek ve her seferinde yeni soğan kaynatacaksın, yani taze taze
15 gün içeceksin, sonra adetinden 10 gün önce yine yapacaksın ama 10 gün içeceksin bu sefer,
ama ben adet bitiminden 7-8 gün değilde 11 gün sonra başladım, sorun çok olmuyormuş
-araştırmalarıma göre yani denilene göre(bu sitede okudum) 4 ay uygulanacakmış- (bu arada ben 4 ay yapmam sanırım, ardından incir kürü yapabilirim) incir kürü soğan küründen sonra yapılacakmış, o da 15 adet incir 2 buçuk bardak suyu kaynat ağzı kapalı olarak sonra incirleri önce yıkayıp sonra kaynayan suya atacaksın 20 dk kaynatılacak sonra süzüp ılınınca 1 bardak aç karnına sabah içicen akşamda kalanını içeceksin canım bunu 21 gün yapacaksın sonra 10 gün ara vereceksin tekrar 21 gün yapacaksın toplam 42 gün olacak, bu kadar :))
biraz fazla yazdım sanırım ama canım benim karışık anlayamadığım bir durumumda var, tekrar doktora başlayacağım, evet bir sorunumuz yok diyor doktorlar ama ilişki sırasında hep koku duyuyoruz sanki bişiy yok diyorlar, onun tedavisinide oldum hemde kaç kere ama yok bişiy diyolar, bende o yüzden soğan kürünü yapıyorum
inş. faydasını görürüz tüm kullananlar ve herkesin kucağı bebişleriyle dolar inş. :))
Gunka
Kızlar soğan kabugu mideye zararlıdı. Men bir zamanlar suyunu kaynatdı içtim, ikiye katladım mide ağrısından. Mide yarasına kadar ola bilir o yani kadar riskli bişey.
Çok çok teşekkür ederim.
Bugün dayanamayıp doktora gittim yineee... Bir yığın test felan istedi.Özelde yaptırmak yerine devlete gideyim diye düşündüm,sonra gelir doktora sonuçları gösteririm dedi ve eve döndüm. Eczanenin önündende geçerken dayanamayıp gidip test aldım,acaba dedim kendi kendime. Eve geldim bir bakarımki ne göreyim... Kırmızılar gelmiş.. Sevinsemmi üzülsemmi bilemedim valla. Bitsin hemen başlayacağım..Bakalım umarım faydası olur. Peşinede incir kürü bi düzelsem gerisi gelir diye umuyorum.
Sende dene bakalım incir kürünü bi,duyduğuma göre çok faydasını gören olmuş. Hatta bir tanışım bile var buna örnek. Umarım işe yarar.
Birde birşey daha söyleyeceğim,adetinden 10 gün önce demişsin ama ben bilmiyorumki ne zaman olacağımı:26:
Canım banada dokunuyor acayip soğan(çiğ olarak yiyemiyorum,hemde hiç) Ama bu biraz pişmiş oluyor ya ona güveniyorum. Valla ağrıyıda çekmeye razıyım yani birazda. Yeterki bir düzene gireyim.
tatlıcadıcım umarım işe yarar, incir kürünede başlama ihtimalim var şu soğanlarda bitsinde, ama bazılarının midesine dokunabilir doğrudurda bana dokunmuyo, onuda artık bünyesini tanıyanlar yapacak sanırım, eğer mide problemi varsa tabiki yapılmamalı
hangi hastaneye ve hangi doktora gittin ne gibi testler yaptılar sana memnun kaldın mı gittiğin yerden ve canım benim düşüncem özele gitmek mantıklı gelmiyo bana, iyi bir doktor bulmak yeterlidir, ilgili iyi bir doktor ve sağlam temiz bir hastane bulmaya çalışıyorum ben karar veremedim daha ama bakalım
canım bende bi hevesle zamanında gecikmiştim eczaneden test aldığım gün gelmişti benimde, çok sinir bozucu bir durum ama yılmak yok devam edeceğiz yolumuza :))
canımcım ben ankaradayım. valla burada yakın bir özel hastane var doktorlar grubu diye bir yer yakın diye gittim ama hiç beğenmedim doktoru.birde benden tesler için 150.00 tl istediler.....
bitsin hastalığım devlete gideceğim. oradaki doktorum iyi olursa devam ederim ama olmazsa testleri alıp buna getiririm diyorum. bilmiyorum valla...
üff ya çok sıkıntı işler bunlar ya... bi olsada rahatlasak yaniii...aynen dediğin gibi yılmak yokkkk...
bende ankaradayım :))) belki biliyosundur :)) o yüzdende sordum zaten hangisine gidiyon diye, ama aslında özeller o kadar mantıklı gelmiyo bana, bu arada ne tarafta oturuyosun sen, ben dikmendeki özel 29 mayıs hastanesine de gitmiştim güzeldi aslında orası ama sürekli tahil şu bu felan olacak oda para para :)) bende adetten sonra ya zekahi tahir hastanesine yada başka hastaneye gideceğim, bakalım herşeyin hayırlısı :)) aslında önemli olan tam teşekküllü normal bir hastane ve en önemlisi içinde çalışan doktorun çok çok iyi olması :))
Aaa tatlım bilmiyordum valla rast gelmiş bak..Bende atakulenin oralarda oturuyorum.
Bende ankarayı bilmiyorum,bir türlü öğrenemedim şu şehri. Yakın diye gittim orayada,ay kadın bir suratsız bir suratsız.. Yüzüme bakmadı,hayat hikayemi sordu,gel alttan bakalım dedi. Bende çekindim valla. Hiç olmadım alttan,utandımmm
iyi bir doktor bulsam iyi olacak. Ben direk Ankara hastanesine gitmeyi düşünüyorum valla. Hastalığım bi bitsin.Ben gideyim iyiyse doktor sanada bildiririm sende gidersin. Testlerde yine bi sorun çıkmazsa o zaman otlar motlar deneyeceğim artık. Birde hayit tohumu varmış,burda okudum. Oda çok şeye iyi geliyormuş özellikle düzensizliğe. Sende bi aktara git bak bakalım belki intihaba birşey vardır. Pekte bilmiyorum ben o yüzden yardımcı olamıyorum malesef.
Allah gönlümüze göre hayırlısını versin canım ya..
Sen ne zamandır bekliyorsun bebişini
geçen yıl bu zamanlar bende aranızdaydım belki hatırlayanınız vardır 5 yıldır eviliyim ilk bebeğim öldü karnımda 2006da sonra çok istememize rağmen olmadı gelmedi meleğim çok sıkıntılar atlattık hem madden hem manen tam herşeyin sonu dediğim anda mucize oldu ve ben hamile olduğumu öğrendim sizlerde umudunuzu kaybetmeyin rabbim okadar büyükki ama size tavsiyem mutlaka rahim filmi çektirin ben 3 yıl korktuğum için çektirmedim korkulacak birşey yokmuş 15 mart 2010da rahim filmi çektirdim 4 haziranda son adetimi gördüm şimdi 35 haftalık hamileyim rabbimin izniyle 3 martta bebişim gelecek annesine dualarım sizlerle her namazda dua ediyorum sizlere her kuran okuduğumda bugünde sizler için yasin okudum gözyaşlarıyla dualar ettim melekleriniz gelecek sizlere yeterki inanın ben hamilelik kıyafeti hiç giymedim beni görüpte iç geçirmesinler diye çünkü ben her hamile görmemde dayanamıyordum allahım neden bana vermiyorsun diye eşim uzun yol kaptanı ancak en erken haftada bir eve gelebiliyor ailemden uzaktayım çok geceler ağlayarak uyandığımı biliyorum sabrın ve inancın sonu kızlar umudunuz sizlerle olsun
geçen yıl bu zamanlar bende aranızdaydım belki hatırlayanınız vardır 5 yıldır eviliyim ilk bebeğim öldü karnımda 2006da sonra çok istememize rağmen olmadı gelmedi meleğim çok sıkıntılar atlattık hem madden hem manen tam herşeyin sonu dediğim anda mucize oldu ve ben hamile olduğumu öğrendim sizlerde umudunuzu kaybetmeyin rabbim okadar büyükki ama size tavsiyem mutlaka rahim filmi çektirin ben 3 yıl korktuğum için çektirmedim korkulacak birşey yokmuş 15 mart 2010da rahim filmi çektirdim 4 haziranda son adetimi gördüm şimdi 35 haftalık hamileyim rabbimin izniyle 3 martta bebişim gelecek annesine dualarım sizlerle her namazda dua ediyorum sizlere her kuran okuduğumda bugünde sizler için yasin okudum gözyaşlarıyla dualar ettim melekleriniz gelecek sizlere yeterki inanın ben hamilelik kıyafeti hiç giymedim beni görüpte iç geçirmesinler diye çünkü ben her hamile görmemde dayanamıyordum allahım neden bana vermiyorsun diye eşim uzun yol kaptanı ancak en erken haftada bir eve gelebiliyor ailemden uzaktayım çok geceler ağlayarak uyandığımı biliyorum sabrın ve inancın sonu kızlar umudunuz sizlerle olsun
Canım çok sevindimmBebeğine kavuşmak üzeresin. Allah sağlıkla kucağına almayı nasıp etsin. Çokta az kalmış maşallahh.. Kolaylıkla kucağına alırsın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?