Gebe kalamayanlar buraya.....

ayyyy canımsın yaaa maşallah size, kucağınada almak nasip olur inş. :))

duaların kabul olur inş. :)) hepimize nasip olur inş., ama bizlerin yerinede giy hamilelik kıyafeti sakın içinde kalmasın, anne adaylarına çok yakıştırıyorum, hamilelere bayılıyorum, şiş bir göbüşle dolaşmaları çok tatlı oluyo, emin ol kıyafeti giydiğinde mutlu olur herkes, şahsen ben giyenlere bayılıyorum ve maşallah diyorum, hiç kıskanmadım kimseyi, vardır bunda da bir hayır, kısmette varsa Allah bizede nasip eder :)) eminim bundan, hep sabrımı kaybetmemeye çalışırım şükrederim ve inancım sonsuzdur, çok şükür sağız mutluyuz ve nefes alıyoruz :))) sadece ben 32 yaşındayım ve yaş geçtikçe korkuyorum

bebişlerimizde gelirse inş. mutluluğumuza mutluluk katılacaktır eminim :))) HERŞEYİN HAYIRLISI

Sende eşinle git madem.. Belkide sende geçsede o tedavi olmadığı için sana yine bulaşıyordur.:26: Bide ilişki sırasında koku duyuyorum demiştin bak belkide eşinden geliyordur. Sen eşinle git,oda baktırsın kendine. Biz hep kendimizde arıyoruz ama eşlerimiz kendilerine pek bakmıyorlar...

Sen bu ikiz doktorlara gittinmi? Ben gideyim olmazsa onlara. Bende hiç ilaç kullanmak istemiyorum,doktora gitmeyide hiç sevmem ama işte gitmek gerekiyor malesefki..

Aslında çokta düşünmemek gerek tatlım ya. Stres yapıyoruz bence biz birazda,neden olmuyor diye o yüzdende olmuyor belkide...

İnşallah tatlım inşallah dolar kucaklarımız

allah sağsalım bebeğini kucağına almayı nasıp etsınn çok sağoll iyi dileklerın için inşallah isteyen herkesin olurr

rabbim bu güzel cuma gününde duaların hangi saatinde kabul olcağı belli olmayan günde sizlerinde muradınızı versin inşallah

bende 1980 doğumluyum çokta genç değilim okadar çok duygusallaştımki herşeye ağlıyorum nolacak bu halim bilmiyorum hayattaki en önemli şey sağlık olursa herşey olur sakın unutmayın sakın

canımcım ben evlendikten sonra arkadaşımın eşi dahiliye doktoru idi bir poliklinikteydi, ordaki kadındoğumcuya başlamıştım gebelik öncesi hazırlık ve iltihap için, o zaman testlerle tesbit etmişti doktor ve ilaç kullanmıştım hem vajinadan hem ağızdan ilaçlar kullandım sonra gittim geçti dendi sonra tekrar oldu sonra gene ilaç kullandım, bütün tahlillerim yapıldı rahim filmi haricinde ve hepsi temiz çıktı ayrıca eşimde bütün tahlilleri (hormon felan) ve sperm testi yaptırdı onunkide temiz çıktı ondan sonra oraya gitmedim, iltihap devam etti sanki hep ama sadece ilişki sırasında çok hissettik sonra dikmende bir özel hastane var 29 mayıs oraya başladım ama ordaki doktor iltihapla alakalı sorun görmedi klomene başlattı 4-5 ay klomen kullandım ölede olmadı orayıda bıraktım o zaman, bi arkadaşımın tanıdığı bir kadın doğumcuya daha gittim bütün tahlillerimi götürdüm ve bunlarla olmaz dedi, önce eşim bir daha farklı bir sperm testi yaptıracakmış o temiz çıkarsa rahim filmi gerek dedi ama dediğim gibi iltihap devam ise rahim filmi önermiyolar önce temizlensin diyolar,

stres felan yapıyomuyum diye çokda düşünmüştüm zamanında ama gerçekten bazen hiç düşünmeden tınlamadan harekete ettiğim zamanlarda oldu aslında sadece şimdi diyorum hiç mi bir kerede olsa denk gelmez, hiç tutmadı denk gelmedi sadece adetim hiç sekmedi her ay muhakkak adetimi düzenli oldum (2-3 gün geçikme olduysada)

aynen dediğin gibi aslında doktora eşlerle beraber gitmek lazım kadınlar kendi başlarına kapmıyo bu hastalıkları eşlerden de geçmiyo değil, şu an nedir bilemiyorum, gazideki doktorlarada gitmedim, gerçekten kafam karışık nereye nerden nasıl başlayacağımı bilemedim ama adetim bir geçsin bi yerden başlayacam artıkın :))) sen bi git bakalım doktora beğenirsen haber et bende ona göre adetten sonra bir bakayım duruma :)))

ayrıca son birşey bu eczanelerde ovulasyon testleri varmış, adetten sonra onuda deneyecem, ne varsa deneyecez artık

bende 1980 doğumluyum çokta genç değilim okadar çok duygusallaştımki herşeye ağlıyorum nolacak bu halim bilmiyorum hayattaki en önemli şey sağlık olursa herşey olur sakın unutmayın sakın

aynı dönemlerin insanları sayılırız aramızda çok fark yok canım :))) en şeker anneler duygusal anneler, bırak boşver ağla herşeye :))) içinde birikmesin sağlıkla doğur ve büyüt bebişini inş. :))

bende anlatayım bari rahatlarım belki biraz ..bizde 3 buçuk senedir evliyiz 1 senedirde çocuk için uğraşıyoruz ama olmuyo neden olmuyor oda belli değil tam olarak eşimde sorun yok bendede yok diyordu doktorlar ama LH hormonum yüksekmiş bide bu ay yumurtalarım hiç gelişmemiş Allahın gücüne gitmesinde bana çok sinir geldi artık dayanamıyorum....

canım öyle deme daha 3 senelik evlisin çok yeni
Seninde vaktin zamanın vardır elbet bu zamanda tıp okadar ilerlediki çocuksuz insanmı var
siz hemen olsun istiyosunuz ama haytta böyle her istediğimiz hemen olmuyo
allah hepinize sağlıklı evlatlar nasip etsin

benim doktorum çok iyi tavsiye ederim ist.avrupa yakasında
40 yaşında 15 sene çocuğu olmayan komşumuzu bile 1 muayneyle hamile bıraktı
ayrıca bende o doktor sayesinde oldum ve annemede 2. çocuğun 7-8 sene sonra ancak olur demiş
kardeşimle benim aramdada 7 yaş var korunmasız 7 sene sonra oldu

merhaba kızlar bende 2,5 yıllık evliyim 8 ay önce bi düşük yaşadım.tekrar hamile kalmak istiyorum.doktorunun adını hangi hastanede olduğunu söylermisin.istersen özelden yazabilirsin.

arkadaşlar mrb, ben yeni katıldım aranıza. 14 aylık evliyim ve 3 aydır denememize ragmen henüz bi gelişme yok ben size birşey sormak istiyorum yumurtlama döneminde yumurta akı kıvamında bi sıvı olur ya hani, ben bebek düşünmeden önce hep fark ederdim onu, ama su 3 aydır kupkuruyum ne yumurta akı, normal akıntım bile yok bu ne demektir bilen var mı??? yardım edin lütfen kafam çok karısık, hemen bi dr.a gitmeli miyim yoksa ovulasyon testi aldım onu kullansam bi anlamı var mı?

hoşgeldin feministic;

dr. a gitmeni tavsiye ederim fakat kötü birşey olacak diye düşündüğümden değil, ben yumurtlama dönemimi bilem tam tutturamıyorum sanırım anlamıyorum, sen anlıyorsun ne güzel :)) dr. a gitmen en azından içini rahatlatır ve kontrolünüde yaptırmış olursun, bebiş de istiyorsan gebelik öncesi hazırlık için dr. iyi olur, bende başlamıştım gebelik öncesi hazırlık olarak tahlillerimin hepsini yaptırdım, temiziz ama iltihap illetinden kurtulamıyorum benimde bebişim olmuyor tekrar bende başlayacam doktora :)) içini rahat tut, ne kadar rahat olunursa o kadar sağlıklı olunuyormuş :)) ovulasyon testini bende alıp bi denemeyi düşünüyorum, madem almışsın dr. a daha gitmedin bi dene almışken testi :)))

sakın ümidini kaybetme emi :)) ben 3 yıldır uğraşıyorum olmadı daha :)) gelecek zamanları vardır eminim

teşekkürler artniyetizm, hoşbulduk. inşaallah çabuk gelirler çok bekletmezler bizi :)

herseyin hayırlısı diyoruz ama cidden beklemesi cok zor arkadaslar yaa 2.5 senelik evliyim 1 yıldır düşünüyoruz eşimdede bendede sorun yok ama olmuyor nedeni belli degil. en son klomen kullandım ve ovitrelle igne oldum yumurta catlamamıs kist yapmış drda bir daha sende ilaç kıullanmıycaz dedi ne yapmalıyım bilemi,yorum?

sağol canım haklısın işte insanoğlu sabırsız malesef verdiğin örnekler umut oldu teşekkürler..

sakın ümidini yitirme sabrını bozma cidden gelecek zamanı vardır bundan emin ol eşimle 3 yıldır korunmuyoruz, 3 yıldır çocuk bekliyoruz bazen sabrın zorlanmıyo değil, insanız sonuçta, klomende kullandım 3 yıldır dr. ada gidiyorum, son 5-6 aydır bırakmıştım ama tekrar başlayacağım, yani bizde bütün testleri yaptırdık birşeyimiz yokmuş, artık en son rahim filmi kaldı yaptırmadığımız, onuda yaptıracam en kısa zamanda

ama cidden arkadaşım gelecek zamanı gelecek yılmadan git doktoruna bıkma, bide ben soğan kürü yapıyorum, bir ümit belki sağlıklı olur işe yarar ne varsa doğada cidden sende dene, denemekten kim ölmüş :)) ben eminim içten dualarımız edersek gerçekten temiz kalpli ve sabırlı olursak inanırsak olacak :))) yılmaaaaak yokkkk :)))

artniyetizm valla yazdıklarını okuyunca böyle içimde bir umut hissettim, çok sağol pozitifliğin için

artniyetizm valla yazdıklarını okuyunca böyle içimde bir umut hissettim, çok sağol pozitifliğin için

sakın içindeki ümidi kaybetme :) hergünün pozitif olsun, güne mutlu uyan :)) bebişini kucağına alacaksın :))) ilerde de bugünleri hatırlayıp gülümseyeceksin :))

Allah hepimizi sevindirir inş. :)))

cok sagol ccnm ya içime ümit tohumları serptin. Allah razı olsun Allah gönlümüze göre versin o güzel duyguyu hepimize tattırsın inşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…