- 22 Mayıs 2010
- 950
- 371
- 123
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #30.941
geçen yıl bu zamanlar bende aranızdaydım belki hatırlayanınız vardır 5 yıldır eviliyim ilk bebeğim öldü karnımda 2006da sonra çok istememize rağmen olmadı gelmedi meleğim çok sıkıntılar atlattık hem madden hem manen tam herşeyin sonu dediğim anda mucize oldu ve ben hamile olduğumu öğrendim sizlerde umudunuzu kaybetmeyin rabbim okadar büyükki ama size tavsiyem mutlaka rahim filmi çektirin ben 3 yıl korktuğum için çektirmedim korkulacak birşey yokmuş 15 mart 2010da rahim filmi çektirdim 4 haziranda son adetimi gördüm şimdi 35 haftalık hamileyim rabbimin izniyle 3 martta bebişim gelecek annesine dualarım sizlerle her namazda dua ediyorum sizlere her kuran okuduğumda bugünde sizler için yasin okudum gözyaşlarıyla dualar ettim melekleriniz gelecek sizlere yeterki inanın ben hamilelik kıyafeti hiç giymedim beni görüpte iç geçirmesinler diye çünkü ben her hamile görmemde dayanamıyordum allahım neden bana vermiyorsun diye eşim uzun yol kaptanı ancak en erken haftada bir eve gelebiliyor ailemden uzaktayım çok geceler ağlayarak uyandığımı biliyorum sabrın ve inancın sonu kızlar umudunuz sizlerle olsun
canımcım bende dediğim gibi 3 yıldır evliyim ve hiç korunmadık ama bebişimiz inatçı çıktı :))
işin şakasıda bende dikmen tarafındayım, aynen alışamadım ankaraya, buraya geldim evlendim kaldım :))) ben 3 yıldır evliyim ama bu iltihaptan bir türlü kurtulamadım, çok ilaç kullandım hep tekrarladı, doktora gitmekten bıkıyorum artık ama bir makale okudum bir çok iltihap çeşidi varmış, ne kadar geçsede eşden tekrar geçiyormuş ilişkide, yani eşle beraber görünmek gerekiyormuş eğer benim okuduğum makaledeki gibi ise eşimle tedavi olup bir rahim filmi çektirmem lazım ki iltihap bitmeden çekmiyolar, tüplerim tıkalı olabilir iltihaptan dolayı, gazi hastanesinde de ikiz doktorlar varmış kadın doğumcu, iyi diye yazmış haberin olsun (Dr Ahmet Erdem ve Mehmet Erdem ) hayiti bende duymuştum, şu soğan kürü bi bitsin :))
dr.a bi git bakalım doktora iyi çıkar inş. bende adet bitsin ondan sonra başlayayım bakalım :)))
herşey iyi olur inş. dolar kucaklarımız :)))
allah sağsalım bebeğini kucağına almayı nasıp etsınn çok sağoll iyi dileklerın için inşallah isteyen herkesin olurr
ayyyy canımsın yaaa maşallah size, kucağınada almak nasip olur inş. :))
duaların kabul olur inş. :)) hepimize nasip olur inş., ama bizlerin yerinede giy hamilelik kıyafeti sakın içinde kalmasın, anne adaylarına çok yakıştırıyorum, hamilelere bayılıyorum, şiş bir göbüşle dolaşmaları çok tatlı oluyo, emin ol kıyafeti giydiğinde mutlu olur herkes, şahsen ben giyenlere bayılıyorum ve maşallah diyorum, hiç kıskanmadım kimseyi, vardır bunda da bir hayır, kısmette varsa Allah bizede nasip eder :)) eminim bundan, hep sabrımı kaybetmemeye çalışırım şükrederim ve inancım sonsuzdur, çok şükür sağız mutluyuz ve nefes alıyoruz :))) sadece ben 32 yaşındayım ve yaş geçtikçe korkuyorum
bebişlerimizde gelirse inş. mutluluğumuza mutluluk katılacaktır eminim :))) HERŞEYİN HAYIRLISI
Sende eşinle git madem.. Belkide sende geçsede o tedavi olmadığı için sana yine bulaşıyordur.:26: Bide ilişki sırasında koku duyuyorum demiştin bak belkide eşinden geliyordur. Sen eşinle git,oda baktırsın kendine. Biz hep kendimizde arıyoruz ama eşlerimiz kendilerine pek bakmıyorlar...
Sen bu ikiz doktorlara gittinmi? Ben gideyim olmazsa onlara. Bende hiç ilaç kullanmak istemiyorum,doktora gitmeyide hiç sevmem ama işte gitmek gerekiyor malesefki..
Aslında çokta düşünmemek gerek tatlım ya. Stres yapıyoruz bence biz birazda,neden olmuyor diye o yüzdende olmuyor belkide...
İnşallah tatlım inşallah dolar kucaklarımız
bende 1980 doğumluyum çokta genç değilim okadar çok duygusallaştımki herşeye ağlıyorum nolacak bu halim bilmiyorum hayattaki en önemli şey sağlık olursa herşey olur sakın unutmayın sakın
bende anlatayım bari rahatlarım belki biraz ..bizde 3 buçuk senedir evliyiz 1 senedirde çocuk için uğraşıyoruz ama olmuyo neden olmuyor oda belli değil tam olarak eşimde sorun yok bendede yok diyordu doktorlar ama LH hormonum yüksekmiş bide bu ay yumurtalarım hiç gelişmemiş Allahın gücüne gitmesinde bana çok sinir geldi artık dayanamıyorum....
canım öyle deme daha 3 senelik evlisin çok yeni
Seninde vaktin zamanın vardır elbet bu zamanda tıp okadar ilerlediki çocuksuz insanmı var
siz hemen olsun istiyosunuz ama haytta böyle her istediğimiz hemen olmuyo
allah hepinize sağlıklı evlatlar nasip etsin
benim doktorum çok iyi tavsiye ederim ist.avrupa yakasında
40 yaşında 15 sene çocuğu olmayan komşumuzu bile 1 muayneyle hamile bıraktı
ayrıca bende o doktor sayesinde oldum ve annemede 2. çocuğun 7-8 sene sonra ancak olur demiş
kardeşimle benim aramdada 7 yaş var korunmasız 7 sene sonra oldu
arkadaşlar mrb, ben yeni katıldım aranıza. 14 aylık evliyim ve 3 aydır denememize ragmen henüz bi gelişme yokben size birşey sormak istiyorum yumurtlama döneminde yumurta akı kıvamında bi sıvı olur ya hani, ben bebek düşünmeden önce hep fark ederdim onu, ama su 3 aydır kupkuruyum ne yumurta akı, normal akıntım bile yok bu ne demektir bilen var mı??? yardım edin lütfen kafam çok karısık, hemen bi dr.a gitmeli miyim yoksa ovulasyon testi aldım onu kullansam bi anlamı var mı?
hoşgeldin feministic;
dr. a gitmeni tavsiye ederim fakat kötü birşey olacak diye düşündüğümden değil, ben yumurtlama dönemimi bilem tam tutturamıyorum sanırım anlamıyorum, sen anlıyorsun ne güzel :)) dr. a gitmen en azından içini rahatlatır ve kontrolünüde yaptırmış olursun, bebiş de istiyorsan gebelik öncesi hazırlık için dr. iyi olur, bende başlamıştım gebelik öncesi hazırlık olarak tahlillerimin hepsini yaptırdım, temiziz ama iltihap illetinden kurtulamıyorum benimde bebişim olmuyor tekrar bende başlayacam doktora :)) içini rahat tut, ne kadar rahat olunursa o kadar sağlıklı olunuyormuş :)) ovulasyon testini bende alıp bi denemeyi düşünüyorum, madem almışsın dr. a daha gitmedin bi dene almışken testi :)))
sakın ümidini kaybetme emi :)) ben 3 yıldır uğraşıyorum olmadı daha :)) gelecek zamanları vardır eminim
teşekkürler artniyetizm, hoşbulduk. inşaallah çabuk gelirler çok bekletmezler bizi :)
sağol canım haklısın işte insanoğlu sabırsız malesef verdiğin örnekler umut oldu teşekkürler..canım öyle deme daha 3 senelik evlisin çok yeni
Seninde vaktin zamanın vardır elbet bu zamanda tıp okadar ilerlediki çocuksuz insanmı var
siz hemen olsun istiyosunuz ama haytta böyle her istediğimiz hemen olmuyo
allah hepinize sağlıklı evlatlar nasip etsin
benim doktorum çok iyi tavsiye ederim ist.avrupa yakasında
40 yaşında 15 sene çocuğu olmayan komşumuzu bile 1 muayneyle hamile bıraktı
ayrıca bende o doktor sayesinde oldum ve annemede 2. çocuğun 7-8 sene sonra ancak olur demiş
kardeşimle benim aramdada 7 yaş var korunmasız 7 sene sonra oldu
herseyin hayırlısı diyoruz ama cidden beklemesi cok zor arkadaslar yaa 2.5 senelik evliyim 1 yıldır düşünüyoruz eşimdede bendede sorun yok ama olmuyor nedeni belli degil. en son klomen kullandım ve ovitrelle igne oldum yumurta catlamamıs kist yapmış drda bir daha sende ilaç kıullanmıycaz dedi ne yapmalıyım bilemi,yorum?
sakın ümidini yitirme sabrını bozma cidden gelecek zamanı vardır bundan emin oleşimle 3 yıldır korunmuyoruz, 3 yıldır çocuk bekliyoruz bazen sabrın zorlanmıyo değil, insanız sonuçta, klomende kullandım 3 yıldır dr. ada gidiyorum, son 5-6 aydır bırakmıştım ama tekrar başlayacağım, yani bizde bütün testleri yaptırdık birşeyimiz yokmuş, artık en son rahim filmi kaldı yaptırmadığımız, onuda yaptıracam en kısa zamanda
ama cidden arkadaşım gelecek zamanı gelecek yılmadan git doktoruna bıkma, bide ben soğan kürü yapıyorum, bir ümit belki sağlıklı olur işe yarar ne varsa doğada cidden sende dene, denemekten kim ölmüş :)) ben eminim içten dualarımız edersek gerçekten temiz kalpli ve sabırlı olursak inanırsak olacak :))) yılmaaaaak yokkkk :)))
artniyetizm valla yazdıklarını okuyunca böyle içimde bir umut hissettim, çok sağol pozitifliğin için
sakın ümidini yitirme sabrını bozma cidden gelecek zamanı vardır bundan emin oleşimle 3 yıldır korunmuyoruz, 3 yıldır çocuk bekliyoruz bazen sabrın zorlanmıyo değil, insanız sonuçta, klomende kullandım 3 yıldır dr. ada gidiyorum, son 5-6 aydır bırakmıştım ama tekrar başlayacağım, yani bizde bütün testleri yaptırdık birşeyimiz yokmuş, artık en son rahim filmi kaldı yaptırmadığımız, onuda yaptıracam en kısa zamanda
ama cidden arkadaşım gelecek zamanı gelecek yılmadan git doktoruna bıkma, bide ben soğan kürü yapıyorum, bir ümit belki sağlıklı olur işe yarar ne varsa doğada cidden sende dene, denemekten kim ölmüş :)) ben eminim içten dualarımız edersek gerçekten temiz kalpli ve sabırlı olursak inanırsak olacak :))) yılmaaaaak yokkkk :)))
bende 2,5 senedir uğraşıyorum bizde de bi problem yok ama olmuyor önümüzdeki ay ilk aşılamam yapılacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?