Gebe kalamayanlar buraya.....

Mrb.
Arkadaşlar adet günüm 7 gün geçmesine ragmen gebelik testim negatif cıktı.. bu konuda bılgısı olan var mı acaba ? nı yol gosterır mısınız ?

merhaba herkese..nasılsınız?26 yaşıma girdim, hemen hemen 2 sene olcak evliyim hiç korunmadık ama hamile kalamadım kist var dediler tedavi falan güya hala kist var olmuyor işte kisttenmi olmuyor başka bir problemmi bilmiyorum gerçi gidip göstermedik kendimizi, istemediğim şeyleri duyarım diyekorkuyorum

arkadaşım,geç olmadan dr a git.ne olur ne olmaz..belki tedaviye ihtiyaç vardır.

merhaba herkese ben yoktum beyadır kayınbabam vefat etti yeni geldik bu arada yeni arkadaslar görüyorum güzel topigimizde hoşgeldiniz sizlerde
inşş sizede ugur getirir bu güzel topigimize gecen yıl bu zamanlar bende sizin gibiydim çok şükğr geldi melegim darısıda size olsun inş bu topigin eski üyelerindenim hiç canınızı sıkmayın suda çok önemli gittiginiz doktor işinde çok ii olmasına dikkat edin iyice arastırın ben çünkü onda yapmışım hatayı rabbim herkesin gönlüne göre versin inşalahh

hoşbulduk

başın saolsun öncelikle, güzel düşüncelerin içinde çok çok teşekkürler,

haklısın gerçekten bende katılıyorum sana iyi bir doktor bulana kadar araştırmak lazım, ben 3 yıldır doktor sorunu yaşadım sanırım, gittiklerim iyi dedim ama sonuç yok, o yüzden yeni doktorlar hedefindeyim, inş. herkesin bebişleri gelir :)))

ankaradayım hangi hastanede hangi doktor iyi bilmiyorum.. bilen varsa yardımcı olursa sevinirim..

lagrimacım bende ankaradayım, açıkcası bende doktor arayışındayım ama sana şöle diyebilirim duyumlarıma göre gazi hastanesinde ikiz doktorlar varmış, kadındoğumcu dr. ahmet erdem ve mehmet erdem, onlara iyi diyorlar ayrıca şölede yardımcı olayaım forumdan derlediğim bir kaç yazıda doktor tavsiye etmişler

bunlar :

• Kızlar Hacettepe Üniversitesinde Kadın Doğum Uzmanı Dr. Sezcan Mümüşoğlu var. Gerçekten harika bir doktor. Daha önceden onu tanıyan var mı diye konu açmıştım. Ameliyat yapıldı ve inanılmaz memnunuz. Çok iyi, tanınmış bir profesöre ameliyat olan bir tanıdığımız daha vardı, Sezcan Mümüşoğlu ondan da iyi. Hastayla çok ilgileniyor. Bizim hastamıza akşam gelmiş sormuş; "İyi misiniz? Korkuyo musunuz? Ben burda olucam korkmayın" demiş ve sakinleştirici vermiş. Ameliyattan sonra da ilgisi devam etmiş. Korkarken, şimdi iyiki ona ameliyat olmuş diyoruz. Tereddüt eden arkadaşlara tavsiye ediyorum.

• ankara ALİ SERTAC BATILIOGLU zekai tahir burak kadın dogum hastanesi büyük dogumda deniyor
ayrıca kızılay mitatpaşadada muaynehanesi var

• Ankara'da Op.Dr.Aysun Baltacı (GenArt).. şeker gibi bir insan.. çok ilgili... bayan kadın doğumcu hiç tercih etmezdim bu yaşa kadar ama Aysun hn bu konudaki takıntımı kırdı

• benim dr da ankara etlikte özel lokman hekim hastanesinden operatör dr elif terzi ben kendisinden çok memnunum tesettürlü olmam sebebiyle seçtiğim bi dr iyikide gitmişim çok memnununm yine gebe kalırsam ki istiyorum yine ona giderim

• ANKARADA SÜLEYMAN ESERDAĞ

vajinismus illetinden onun sayesine kurtuldum kesinlikle herkese tavsiye ederim zekai tahir burakta çalışıyo kavaklıderde muayene hanesi var her konuda insana güven veren bi doktor

• AKROPOL hastanesi
Op.Dr.Bülent Alp Aydın
Kadın Hastalıkları ve Doğum
ANKARA
kendisi benim 8 yıllık doktorumdur o kadar çok kişiye tavsiye ettim ki her arkadaşım da çok memnun kaldı ve hala da arkadaşlarımda kendisine gidiyor
doktor dedin mi helede kadın doğum doktoru dedin mi aklıma ilk gelen tek geçtiğim doktorum Bülent Alp Aydın
doktorumun yanında kendimi çok rahat hissediyorum espirili konuşmaları heleki cana yakınlığı moral man insanı mutlu ediyor
Ankarada yaşayıp da hala bir doktor arıyan bayan arkadaşlara mutlaka tavsiye ederim kendisi dalında çok fazla uzman olup süper ötesi bir doktordura.s.

Dünyada ilk kez yumurtalık nakli yaparak literatüre geçen Türk doktorlardan Bülent Alp Aydın

• Ankara Üniversitesi Doç.Dr.Cem Somer Atabekoğlu

bunlarıda forumdaki arkadaşlar yazmış tavsiye etmişler, umarım sana yardımcı olmuşumdur,

ayrıca kistim var gitmedi ne yapacam diye sakın üzülme, çocuk olmaz diye düşünme rahminde miyomlar olupta doğuranlarıda biliyorum, kistinde iyi bir doktor bulupta tedavi olunca geçeceğine eminim, umarım dileklerin olur :))

tesekkürler canım hadi inş saglıcakla gelir bebişleriniz bu yıl sizinde göbüşleriniz dolar bizde bugün doktorumuza gittik oglumuzu gördük geldik inanki insan cok duygulanıyo dilerim rabbim sizlerede yasatır bu güzel duyguları hayırlısıyla inş

arkadaşlar merhaba birşey sormak istiyorum göğüsümde beliren koca koca damarlar ve idrarımda beyazlıklar var ama günde 10 kez çıkıyorsam idrara 2 sin de var bu beyazlık adetime3-4 gün var ama hamile olduğumu düşünmüyorum sizce başka neden olabilir?

Arkadaşlar Merhaba uzun süredir yazılarınızı takip ediyorum herkez çok tatlı burda sıcak kanlı bende anca katılablmdm aranıza.Benimde üzüntülermi sevnçlerimi paylaşır mısınız?

Herkese slm...Benimde bebeğm olmuyor evliym 1 senedir korunmasz birlikte oluyoruz ama olmuyor.Dogru dzgün bi doktor bulamadm önereceği olan varmı ist avrupa yakası.

çok teşekkür ederim.. hakkını helal et..okadar araştırdın yazdın.. sağol

merhabalar canlarr ben geldim yeni üyeler görüyorum hosgelmıssınız kızlar ben eski uyelerdenim bayadır gelemıyodum topige bazı olaylardan dolayı kendımı simdi toparladım hemen aranıza dönim dedimm hepinizi kocamannn öpüyorummmm

arkadaşlar gebe kalamayanlar topiğini görünce hemen atladım
öncelikle hepinize acil şifalar diliyorum allah hepinizin yüzünü güldürsün
allah kimsenin kucağını boş bırakmaz sizinde bi vaktiniz var onu bekliyosunuz sadece

ben size tavsiyede bulunmak istiyorum istanbul avrupa yakasında oturanlar için kendi doktorumu
tavsiye ediyorum
duyulmuş bi doktordur işinde çok iyi ve tecrübelidir kesinlikle para canlısı değildir
özel ama ssk da geçiyor muaynesi 35 tl
ne var ne ne olur herşeyi size olurunu anlatıyor

ben21 yaşındayım 3 sene olmamışım bu doktor ne dediyse anneme birbir olmuş
hatta anneme 2. çocuğun ancak 7 sene sonra olur demiş yumurtlamayla alakalı
kardeşimle aramda 7 yaş var dediği gibi

40 yaşında komşumuzun 15 sene hiç çocuğu olmadı onun dediği çıktı ve hamile kaldı

yani doktoru tavsiye ediyorum ayrıca muaynanesi çokkk kalabalıktır zor sıra geliyo
gidenler memnunlar 1 kere gitmekten bişey kaybetmezsiniz

hoşbulduk sekerkizz :))) inş. kötü olaylar değildir...

hoşbulduk canım benım hayallerime kavuşmuşken gercek olamadan kaybettım canım hiç ummadıgım anda gercek oldu ve hemen bitti bu yuzden cok sarsıldımm

çok geçmiş olsun canım ( ama sıkma canını vardır herşeyde bir hayır, her sonun bir başlangıcı olmalıdır muhakkak

bizi bizden cok anlayan olmaz canım yok evlılıgını yaşa dıyorlar bılmıyorlarki evlilik bile yasanmıyo bebeksiz

aynı sorun bendede var 1,5 senelik evliyim ben bebiş istiyorum ama olmuyor tedaviye bir yıl biterbitmez başladık ki benim ailem karşı çıktı birazcık acele ediyormuşum tedavi ters etki yaparsa daha ne kadarlık evlisin vs ,, kimse anlamıyor eşim işe gidiyor bense evde yanlız bi bebiş olsa fenamı olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…