- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #30.981
arkadaşlar merhaba eski üyelerdenim benimde durumum sizlerle aynı başımdan 2 gebelik geçti ve ikisindede bebeklerimi kaybettim ilki 5 haftalıkken kendiliğinden düştü ikincidi ise 6 haftalıktı kürtaj oldum sonra dr gittim ve tüm testlerim yapıldı eskiden beri hipotroid hastasıyım ilaç kullanıyorum onun dışında sol yumurtamda 2 tane sekiz şeklinde çikolata kistim var ve kan pıhtılaşması çıktı mthfz 1298 homozigot 2 gebeliğimden sonra 7 ay korundum rahim toparlanması için şimdi 4 aydır deniyorum ama olmadı bu ay aşılama yaptırdım oda tutmadı dr kistleri almamızı söylüyo bende ne yapacağıma karar veremiyorum benim hikayemde bu allah hepimize hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin
negatif.........
arkadaşlar merhaba eski üyelerdenim benimde durumum sizlerle aynı başımdan 2 gebelik geçti ve ikisindede bebeklerimi kaybettim ilki 5 haftalıkken kendiliğinden düştü ikincidi ise 6 haftalıktı kürtaj oldum sonra dr gittim ve tüm testlerim yapıldı eskiden beri hipotroid hastasıyım ilaç kullanıyorum onun dışında sol yumurtamda 2 tane sekiz şeklinde çikolata kistim var ve kan pıhtılaşması çıktı mthfz 1298 homozigot 2 gebeliğimden sonra 7 ay korundum rahim toparlanması için şimdi 4 aydır deniyorum ama olmadı bu ay aşılama yaptırdım oda tutmadı dr kistleri almamızı söylüyo bende ne yapacağıma karar veremiyorum benim hikayemde bu allah hepimize hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin
allah yardimcin olsun ve dogru yolu gostersin canim bende 1 bucuk yillik evliyim bir dusuk yasadim simdi yaklasik 4 aydir deniyoruz ama olmuyor ve isin kotu tarafi benim adetim her ay 10 gun ileri atiyor bazen daha fazla burdaki doktorlarda normal goruyor ya peki ben nasil hamile kalcam ki boyle
be 1,5 yıldır deniyorum olmadı ama düşük daha zor hayalleri yıkılır insanın çok geçmiş olsun rabbim tez günde yüzünü güldürsün arkadasım
aynı sorun bendede var 1,5 senelik evliyim ben bebiş istiyorum ama olmuyor tedaviye bir yıl biterbitmez başladık ki benim ailem karşı çıktı birazcık acele ediyormuşum tedavi ters etki yaparsa daha ne kadarlık evlisin vs ,, kimse anlamıyor eşim işe gidiyor bense evde yanlız bi bebiş olsa fenamı olur.
Benim hikayem neresi anlatsam bilemiyorum;kısaca özetliyim.
2009 haziranda evlendim.
2009 ekimde hamile kalmışım.doktorum anlamadı.
hayati tehlikeyle hastaneye acile gittim dış gebelik.
sezaryanla alındı.
şimdi tek tüpüm var.
4 ay iyileşme süreci yaşadık ve denemelere başladık.
ama olmadı olmadı olmadı.bu arada kaç doktor değiştirdim.
rahim filmi çekildi.tüpüm tıkalıymış açıldı bu ay şubat 2011.
bakalım nolucak.
ALLAHım bana da olmayan herkezede nasip eder inşallah...
çünkü her ay hayal kırıklığı yaşamaktan psikolojim bozuldu.
oncelikle cok geecmis olsun....
bende 1 yillik evliyim.birseyim olmamasina ragmen cocuk sabihi olamiyoruz...
sogan kurune basladim,bekleyip gorucez sonucu..
rabbim herkesin gonlune gore versin...[/QUOTE
merhaba nissam,
teşekkürler...
inşallahh allahım isteyen herkeze versin...aminnn....
soğan kürü ???
doktora gittiniz mi?ii bi doktor bulmak çok önemli!ben çok zaman kaybettim bu yüzden?vakit kaybım çok oldu...şimdi şükür bi doktorum var güveniyorum doktoruma...
bende 3 yillik evliyim evliligimizin ilk 2 yili biz istemedik cocuk yapmayi sonra aile baskisi nedeniyle karar verdik.ben hic dogum kontrol hapi kullanmadim zararli diye esim icime bosalmazdi biz boyle cocuk yapmiyoduk .fransada yasiyorum 23 yasindayim bu yaz trde jinekolojik muayene oldum bana yumurtaliklarimin fazla gelismedigini soyledi pko diye not dusmus benle ilgili 6 ay deneyin olmazsa tekrar basvurun bana dedi .ben anca seneden seneye oda belki tr ye gidebilirim burdaki drlar trdeki kadar iyi degil gecen burda bi dr gittim biseyin yok olur 1 yil icinde sicakligini olc pko olsan duzenli adet gormezsin dedi!!;ben simdi hangisine inaniyim.gebe kalamiyorum tekrardan gidicem baksa doktora bide ona sorucam sorun bendeyse ve hic cocugum olmazsa kahrolurum.cok istiyorum cocuklarimin olmasini cok yanlizim burda kimsem yok bari onlar bana bi eglence olurduneyse boyle iste
merhaba,
pko derken polikistik over sendromunun kısaltılması olmalı.onun ilgili bilgin var mı bilmiyorum ama kısaca şöle:
(Çok kısa bir şekilde özetlenecek olursa PKO, yumurtalıklarda çeşitli nedenlerle oluşan bir hormonal ortam dengesizliği sonucu yumurtlamanın bozulması ve yumurtalıklardan aşırı miktarlarda androjen (erkeklik hormonu) salgılanması durumudur. Olayda genel olarak kan şekerinin normal sınırlar içerisinde kalmasını sağlayan insülin hormonu metabolizmasında bozukluk da söz konusu olabildiğinden dışarıdan görünen yüzü çoğu durumda yalnızca bir adet düzensizliği ve tüylenme olan PKO, olaya insülin hormonunun da katılmasıyla aslında tüm vücudu etkileyebilen bir metabolizma hastalığıdır.)
konuyla ilgili belirtiler sende var mı?aşırı tüylenme,adet olamama gibi vs belirtiler.
doktor çok çok önemli biz bu yüzden çok vakit kaybettik.
önce ii bir doktor bul kendine fransada çünkü sürekli türkiye ye gelemiyorsun sanırım en mantıklısı bu...?
eğer herşey normalsede;streste çok etkili bu işte stresli isen olacağı varsa da olmuyor insan vücudu çok ilginç...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?