Gebe kalamayanlar buraya.....

arkadaşlar merhaba eski üyelerdenim benimde durumum sizlerle aynı başımdan 2 gebelik geçti ve ikisindede bebeklerimi kaybettim ilki 5 haftalıkken kendiliğinden düştü ikincidi ise 6 haftalıktı kürtaj oldum sonra dr gittim ve tüm testlerim yapıldı eskiden beri hipotroid hastasıyım ilaç kullanıyorum onun dışında sol yumurtamda 2 tane sekiz şeklinde çikolata kistim var ve kan pıhtılaşması çıktı mthfz 1298 homozigot 2 gebeliğimden sonra 7 ay korundum rahim toparlanması için şimdi 4 aydır deniyorum ama olmadı bu ay aşılama yaptırdım oda tutmadı dr kistleri almamızı söylüyo bende ne yapacağıma karar veremiyorum benim hikayemde bu allah hepimize hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin

allah yardimcin olsun ve dogru yolu gostersin canim bende 1 bucuk yillik evliyim bir dusuk yasadim simdi yaklasik 4 aydir deniyoruz ama olmuyor ve isin kotu tarafi benim adetim her ay 10 gun ileri atiyor bazen daha fazla burdaki doktorlarda normal goruyor ya peki ben nasil hamile kalcam ki boyle

be 1,5 yıldır deniyorum olmadı ama düşük daha zor hayalleri yıkılır insanın çok geçmiş olsun rabbim tez günde yüzünü güldürsün arkadasım

saol canım ya valla napıcam bilmiyorum int den yumurtlama takibi testleri aldım bu ay bide onu denicem ama hala adet olmadım bi olaydım iyi olacaktı dr görüşücem ameliyat için hayırlısı canım saol

be 1,5 yıldır deniyorum olmadı ama düşük daha zor hayalleri yıkılır insanın çok geçmiş olsun rabbim tez günde yüzünü güldürsün arkadasım

evet canım düşük yapmak kürtaj falan çok zor rabbim sabır versin

dimi bende oyle 2,5 yıllık evliyim 1,5 yıldır deniyoz olmadı kimse anlamıyo neler geçiyo içimden her ay hüsran her ay ağlıyorum allahım bizede ver bebek rabbim

kızlar benide aranıza alın yaawww
benim 26 aylık 1 oğlum var 6 aydan beride 2. bebeişi istiyoruz ama olmuyor pko olusmus bende 3 aydır adette gormuyorum insulin direncim var pkoda ondan kaynaklanıyormus metmorfin içeren ilaç kullanıyorum banamısın demedidr baska ilaçta vermiyor klomen gibi şimdi dr değiştircem dr arayısı içindeyim onerilerinizi alabilirim istanbulda oturuyorum hastane tercihim küçükköy duygu hastanesi ama dr da karar veremedim

Benim hikayem neresi anlatsam bilemiyorum;kısaca özetliyim.
2009 haziranda evlendim.
2009 ekimde hamile kalmışım.doktorum anlamadı.
hayati tehlikeyle hastaneye acile gittim dış gebelik.
sezaryanla alındı.
şimdi tek tüpüm var.
4 ay iyileşme süreci yaşadık ve denemelere başladık.
ama olmadı olmadı olmadı.bu arada kaç doktor değiştirdim.
rahim filmi çekildi.tüpüm tıkalıymış açıldı bu ay şubat 2011.
bakalım nolucak.
ALLAHım bana da olmayan herkezede nasip eder inşallah...
çünkü her ay hayal kırıklığı yaşamaktan psikolojim bozuldu.

Son düzenleme:

oncelikle cok geecmis olsun....

bende 1 yillik evliyim.birseyim olmamasina ragmen cocuk sabihi olamiyoruz...

sogan kurune basladim,bekleyip gorucez sonucu..

rabbim herkesin gonlune gore versin...

selamlar herkese.. geceniz hayrılı olsun... nasılsınız arkadaşlar.. bende geldim sıkışıverdim şuracığa.. yeriniz vardır banada :)

bende 3 yillik evliyim evliligimizin ilk 2 yili biz istemedik cocuk yapmayi sonra aile baskisi nedeniyle karar verdik.ben hic dogum kontrol hapi kullanmadim zararli diye esim icime bosalmazdi biz boyle cocuk yapmiyoduk .fransada yasiyorum 23 yasindayim bu yaz trde jinekolojik muayene oldum bana yumurtaliklarimin fazla gelismedigini soyledi pko diye not dusmus benle ilgili 6 ay deneyin olmazsa tekrar basvurun bana dedi .ben anca seneden seneye oda belki tr ye gidebilirim burdaki drlar trdeki kadar iyi degil gecen burda bi dr gittim biseyin yok olur 1 yil icinde sicakligini olc pko olsan duzenli adet gormezsin dedi!!;ben simdi hangisine inaniyim.gebe kalamiyorum tekrardan gidicem baksa doktora bide ona sorucam sorun bendeyse ve hic cocugum olmazsa kahrolurum.cok istiyorum cocuklarimin olmasini cok yanlizim burda kimsem yok bari onlar bana bi eglence olurduneyse boyle iste

merhaba,

pko derken polikistik over sendromunun kısaltılması olmalı.onun ilgili bilgin var mı bilmiyorum ama kısaca şöle:
(Çok kısa bir şekilde özetlenecek olursa PKO, yumurtalıklarda çeşitli nedenlerle oluşan bir hormonal ortam dengesizliği sonucu yumurtlamanın bozulması ve yumurtalıklardan aşırı miktarlarda androjen (erkeklik hormonu) salgılanması durumudur. Olayda genel olarak kan şekerinin normal sınırlar içerisinde kalmasını sağlayan insülin hormonu metabolizmasında bozukluk da söz konusu olabildiğinden dışarıdan görünen yüzü çoğu durumda yalnızca bir adet düzensizliği ve tüylenme olan PKO, olaya insülin hormonunun da katılmasıyla aslında tüm vücudu etkileyebilen bir metabolizma hastalığıdır.)

konuyla ilgili belirtiler sende var mı?aşırı tüylenme,adet olamama gibi vs belirtiler.

doktor çok çok önemli biz bu yüzden çok vakit kaybettik.

önce ii bir doktor bul kendine fransada çünkü sürekli türkiye ye gelemiyorsun sanırım en mantıklısı bu...?

eğer herşey normalsede;streste çok etkili bu işte stresli isen olacağı varsa da olmuyor insan vücudu çok ilginç...

aranıza yeni katıldım.4,5 yıllık evliyim.ve hala çocuğumuz olmadı.bende pko var.eşiminde spermlerinde sıkıntı var.üst üste gelen yanlış teşhis ve tedavilerinde kurbanı olduk açıkcası.
şuan tüp bebekten başka çaremiz olmadığı söyleniyor.tedavilerle,aşılamayla uğraşmayın dendi.
bu yıl inşallah tüp bebek yaptırmayı düşünüyoruz.hakkımızda hayırlısı.

39 yaşındayım 4 kez aşılama ve 3 kezde tüp bebek denemem var şu anda 4.yü deniyorum...Sebebi belli olmayan infertilite deniyor...Benimle aynı sorunu yaşayan varsa lütfen paylaşsın...

tskler tavsiyen icin cnm aylar oncesinden aldim rdvummu yeni bir dr.dan bu pazartesi ona gidicem bekliyorum gununu :97:inshlh bi sorun yok der

merhaba bnm 7 yaşında bir kızım var bende 2 inci çocuğu istiyoruz ama olmuyor bir dr gittim beni oyalıyıp duruyo dogum kontrol hapı kullanıyordum 1 sene önce bıraktım 6 aydırda hiç korunmuyoruz şimdide dilek yağmur hnmda randevu aldım bakalım ne diyecek adet düzensizliğim vardı 2 aydır düzenli oluyorum bilmiyorum ne yapacağımı yardımcı olurmusunuz ben artık beklemek istemiyorum klomen aldım kendi başıma daha kullanmadım ama sizce dr söylemem gerekirmi tedaviye başlarmı sizce çok bu sefer

bende 1.5 yıllık evliyim.adet düzensizliğim var .hamilede kalamayınca doktora gittim.pko teşhisi koydu.bununla beraber kilo artışı ve tüylenme sorunuda yaşamaya başladım. iki doktor değiştim.bir sürü adet düzenleyuci kullandım fakat fayda görmedim.en son gittiğim doktor üç ay boyunca adetlerimin belli bi düzene alışabilmesi için belara adında bir doğum kontrol hapı verdi.daha önceden pko için kullandığım glifor adlı ilaca devam etmem gerektiğini söledi.benim asıl merak etiğim herhangi bir düzelme olmaz ise bundan sonra nasıl biryol izlenir.benzer sorunları yaşayalardan yorum bekliyorum.

kızlar merhaba ben hülya,
derdimi paylaşıyorum bilgisi olan paylaşırsa çok mutlu olurum ..

ben de de policistik over var bunun için adet söktürücü ilaç içiyorum adet oluyorum sonraki ay bidaha gecikme oluyor.doktorum hormon tesleri yaptırdı bişi yok dedi.normal muayenede de bişi yok en son eşime test verdi spermiogram testi yaptırdık biraz yavaş olduğunu söyledi.ilaç verdi eşime ve bir kaç öneride bulundu.şimdi eşimin spermleri hızlandı 3.aşama olarak da bana rahim ultrasonu verdi adet olmayı bekliyorum yarın öbürgün olurum adetliyken ççekiliomuş bu film araştırdım korktum yaptırmaktan çok acıyormuş ama mecbursam yaptırcam tabi..ay neyse çok uzattım eğer ki o film de de bişi çıkmazsa yumurtlama çatlatıcı iğne verceğini söyledi bende onu yaptırmadan önce bitkisel bişiler denemek istiyorum acaba aranızda soğan kürü yapan varmı varsa ne zaman başlıosun yapmaya ben hem adetim düzene girsin istiyorum hemde bebişim olsun istiyorumm allah hepimizin gönlüne göre versinn ...

Merhaba bayanlar ben 10 aylık evliyim bebek istiyoruz fakat henuz olmadı yumurtlama dönemlerinede dikkat ediyoruz fakat sonuç yok ben hiç doktoro gitmedim nasıl oluyor eşimle birlikte mi gitmm gerekiyor kadın doğuma mı gidicez ve bir de regliyken mi gitmek gerekiyor doktora yardımcı olursanız çok memnun olucam şimdiden teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…