Gebe kalamayanlar buraya.....

Merhaba bayanlar ben 10 aylık evliyim bebek istiyoruz fakat henuz olmadı yumurtlama dönemlerinede dikkat ediyoruz fakat sonuç yok ben hiç doktoro gitmedim nasıl oluyor eşimle birlikte mi gitmm gerekiyor kadın doğuma mı gidicez ve bir de regliyken mi gitmek gerekiyor doktora yardımcı olursanız çok memnun olucam şimdiden teşekkür ederim.

Merhaba bayanlar ben 10 aylık evliyim bebek istiyoruz fakat henuz olmadı yumurtlama dönemlerinede dikkat ediyoruz fakat sonuç yok ben hiç doktoro gitmedim nasıl oluyor eşimle birlikte mi gitmm gerekiyor kadın doğuma mı gidicez ve bir de regliyken mi gitmek gerekiyor doktora yardımcı olursanız çok memnun olucam şimdiden teşekkür ederim.

bende 5 aylık evliyim eşimle beraber bugün kadın doğum uzmanına gittik adetimin 2. günü yarın klomene başlıcam ultrason yaptı eşim olmasada olurmuş ben boş mesaneyle gitmiştim ultrason tam net olmadı tekrar gidecem mutlaka idrara sıkışık git

eşin ürolojiye gidecek sen kadın doğuma renkliyken gidilmez yok temziken git adet bitince git mesela

bana neden klomen vermedi doktorlar anlamdım ne gibi sorun olunca veriyorki

arkadasım hıc gıtmedıysen adetının 2. gunu gıtmenız lazım...

tatlım sen adetinin 3.günü gideceksin hormon testleri yaptıracaksın ayriyeten 21.günü progesteron testti ulturasonla baktıracaksın asıl önemli olan eşin hormon sperm doopler testi yaptıracak yumurtlama döneminde kitlerden kullanacaksın vitamin kullanacaksın

selam kızlar.ben aralık ayında çikolata kistinden laparoskopik ameliyat oldum.Sol 3,5 cm sağ 3,0 cm kist temzilendi.Ocaktan beri yumurta takibi yaptırıyorum.Bu hafta yumurta takibindeyken solda kist başlangıcı doktor.Klomene başladık ardından çatlatma olucak yine bakalım.Var mı önerisi olan?

şekerler bende 2 senelik evliyim ama benmde bebişim olmadı bizde gerekli testleri yaptırdık ama çok şükür hiç bir sorun cıkmadı artık beklemedeyiz inş sizde 2. bebişlerinizii kucagınıza alırsınız

slm kızlar.5 aydır denememize ragmen hamile kalamıyorum.ılk cocugumuz hemen olmustu.bu da öyle hemen olacak zannettik.kan tahlılım temız cıktı.vajınal ultrasyon ve dıger ultrasyonum temız.
dr.olacak gıbı dedı.adetlıyken gel demısti.adetımın 3. gunu dr gıttım hormon testı yaptı.temız cıktı.
klomen ve donaxyl dıye bı fıtil verdi.
adetin 5. gunu hap yutmaya baslıyacagım.
hap bıtınce gel yumurtalarına bakalım dedı.haftaya carsamba hap bıtince gidecem.klomenle ıkız halıme kalan bılen var sıtede yazıyodu.keske bende ıkızlerıme hamıle kalsam ne guzel olur.akrabalarda yok ama ıkız.hayırlısı bakalım..hamile kalayımda tek bebek olsun saglıklı olsun yeter..

kızlar doktora kontrol olmak istiyorum ben her ay boyle hayal kırıklığı ...çok yoruldum bi sorun var mı yok mu kontrol ettircem...ankara da varmı tavsiye edeceğiniz bi yer ...yardımcı olurmusunuz ((???neyapmalıyımm:???

lina kadın sağlığı merkezi fiyatı çok uygun dr şükran hanım ama çok uygun ben ona gidiyorum sende git istersen

lina kadın sağlığı merkezi fiyatı çok uygun dr şükran hanım ama çok uygun ben ona gidiyorum sende git istersen

ben başka bişi için gimiştim oraya mine hanıma.ama pek sevmedim o dr u.şükran hanım daha iise gidebilirim ona aslında.ne gibi işlemler yapıldı sana canım??sen kaç aydır uğraşıosun bebiş için??bide adet döneminde mi yoksa değilkenmi gittin?

dr şükran hanımın hastasyım bebiş için uğraşıyoruz haziran temmuz gibi aşılama düşünüyorum genelde yapılan testler aynı bu konuda başarıları yüksekmiş
bende ve eşimde problem yok 3 yıldır uğraşıyoruz bakalım inşallah bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…