Gebe kalamayanlar buraya.....

mrb arkadaşlar bende 2. çocugumun olmasını istiyorum şuan tedavi görüyorum klomen ve çatlama iğnesi inşllah buay hamile klaırım ............

Kızlar 4 yıldır evliyim.evliliğimin 2.yılından sonra çocuk düşünmeye başladık.ben de çikolata kisti vardı ondan hamile kalamıyordum,uzunca düşündükten sonra aralık ayında ameliyat oldum.o günden beri hala uğraşıyorum.klomen tedavisi ardından çatlatma iğneleri derken sonuç negatif.5.ayın içindeyim ve sol tarafta kist başlangıcı var.tekrar sil baştan dönmek istemiyorum.sadece rahim filmi çekilmedim ona da ameliyat sonrasında gerek yok dedi.hemen tüp bebek diyorlar.Allah'ım para kazanmak için mi yapıyorlar gerçekten gerek duydukları için mi bilemedim.inanın hiçbir doktora güvenim kalmadı.ne yapacağımı şaşırmış durumdayım yardım....

slm kızlar bende geçen sene mayıs ayında tedaviye başlamıştım serophene kullandım yumurtlama problemim vardı 3 ay tedavi gördükten sonra hamile kaldım çok şükür bu sene mayıs ayında oğlum kollarımda 15 günlük allah isteyen herkese nasip etsin tedavi görürken burda bende yazışıyordum arkadaşlarla

Slm Kızlar !

Ben 14 aylık evliyim korunmadık ama meleğimiz çok inatçı heralde bekletiyo bizi :) eşim sperm testi verdi ama bi türlü yorumlatmak nasip olmadı sonucunu aldık ama bakalım salı gününe kaldı.onun ki temiz çıkarsa tedavime başlıcaz bakalım hayırlısı.ben sizin gibi klomen fln hiçbşy kullanmadm gittiğim doktorlar bişeyim olmadığını söleyip durdular ne bi yumurtlama takibi ne rahim filmi hiççbşy yapmadılar.bakalım bu seferki gidişimde rahim filmi ister heralde öle tahmin ediyorum.

1 yıldır çocuk istiyorum ama malesef (
adet düzensizliğimde var 3 ayda bir adet oluyorum.mart ayında farlutal ile adet oldum.sonrada klomen kullandım ama 10mm de kaldı.

bu ay sil baştan şimdi farlutal kullanıyorum sonrada serophene kullanacağım.inş bu ay olumlu sonuçlanır.

inşallah sonuç verir canm benimde aynı sorun vardı 3 ay tedavi gördüm ve hamile kaldım bende serophene kullandım

merhaba kızlar benim 11 yaşında bir oğlum var.Eşim bitane daha istiyor ama olmuyor 10 senedır uğraşiyorum ama artık pess ettik.Sizlere bol şans.:90:

malesef bende 5 senelik evliyim 2 senedir korunmuyorum her ay bütün hamilelik belirtilerini yaşıyorum çok bunaldım doktor psikiyatrise yönlerdirdi ama oda çare olmadı ne yapacağımı bilmiyorumm tıbben sadece rahimde yağlanma çok var yumurtanın kalitesi bozuluyor diyo doktorum 10 gün oldu diete başladım bana dua edinnnnn lütfennnnn..

slm arkadaslar hepımızın ortak derdı aynı bebek bızde 3 yıldır ugrasıyoruz uzuldugum hersey yolunda hıcbır sorun yok ama olmadı buay bı macun tarıfı aldık ou uygulıcaz 6 yıl sonra bebegı olmus yıyenın ınş faydası olur öncelerı cok takıyodum sımdı bazı kurslara katılıyorum unutmak için cunku stresten olmayabılıyo allah herkese nasıp etsın...

Merhaba KizLar Bende Ayni Dertten Madurum
7 YiLLik EvLiyim Ve Bebek Istememize Ragmen oLmuyor e$imin SonucLari NormaL Doktoru Her$eyin NormaL oLdugunu SöyLüyor Bendede NormaL O Zaman Sorun Ne Diye Sormu$ Dr E$in Sigara KuLLaniyorsa Biraksin Demi$ GeLip SoyLediginde Birakdim Sigarayi Hemen...

Benim Doktorum Her$eyin NormaL oLdugunu SoyLeyip Duruyordu Bu Aradada TahLiLLer Ve iLacLar verdi KuLLaniyordum.. Taki Dr um izine cikip yerine geLen Dr a muayeneye gidene kadar hic bir$eyden Haberim oLmadan BekLiyordum.. Megersem Benim YumurtaLikLarim CatLamiyormu$ ve Dr um ben üzüLürüm Stress Yaparim Diye Bunu Bana SoyLememi$ ( Bende Saf Saf Her$ey NormaL Neden oLmuyor Diyor Kendimi Yiyip Bitiriyordum (

Simdi iLac Verdi Adetimin 5. Gününden 9. Gününe Kadar ictim..Birde $eker iLaci Verdi KuLLanmaya Devam Edecekmisim... Haftaya Randevum Var Kendi Dr umda GeLmi$ oLacak izinden BakaLim NeLer oLacak... Kafanizi $i$irdim Özür DiLerim Ama Cok Üzgünüm Hepimiz In$aLLah En Kisa Zamanda Bebi$Lerimize Kavu$uruz Amin...

Son düzenleme:
merhaba kızlar bende aranıza yeni katıldım..istanbulda oturuyorum adım hülya..salı günü tam 3 yıllık evli olacağız inşallah...bnde bebeğimiz olsun diye uğraşanlardanım malesef..evliliğimizin ilk 1. senesi istemedik.2.sene istedik ama o zaman da romatoid artrit (iltihaplı eklem romatizması) hastası olduğum ortaya çktı 1 sene onun tedavisini gördüm kortizonlu ilaçlar vs.o yüzden bebek kesin yasaktı.geçen sene mayısta onun ilaçlarını ve doğum kontrol hapını bıraktım ama en az 4 ay da normal korunmaya devam etttiik çünkü o kortizonlu ilaçların vücuttan atılmasını bekledik.sonra ağustosta korunmayı bıraktık o ay hemen adetim gecikti bnde hamiş sandım testte çıkmadı 2 ay bekledim doktora gittim hamiş değilsin dedi meğer polikistik over varmış 4 3 ay adet görmedim kasıma geldik adet söktürücü verdi doktor her ay onla adet gördüm bıraktım yine adet olmadım yine içmeye devam ettim en son bu ay da rahim filmim çekildi o da temz çıktı bu ayki adetimde klomen diye bir ilaç verdi adet olunca onu içicem yumurtlama olucak mı bakalım kontrole gidicez 10.günde belli olcak inşallah olur ki eğer olmazsa 3 ay bu klomen ve iğne tedavisi görücem eğer olmazsa tüp bebek dedi doktor bakalım hakkımızda hayırlısı....benim hikaye kısaca b u kızlar..umarım bundan sonra dert ortaklarınıza benide eklersiniz :))

SLM hanımlar ben aranıza yeni katıldım site çok güzel benimde bi sorunum var sizinle paylaşmak istedim ben 7 aylık evliyim 22 yaşındayım ve bebek sahibi olmak istiyorum . evlenmeden önce adet düzensizliği şikayetim vardı ve ilaç kullanıyordum ama bir türlü prokaltin hormonum düşmüyordu. evlendikten sonrada doktora gittim bu kezde FSH hormonum oldukça yüksek çıktı doktor bana erken menepoza girdiğimi ve çocuk sahibi olamayacağımı söyledi çok üzülmüştüm . ama sonra tek bi doktorlar olmayacağın düşündüm ve çapaya gittim orada o kadar çok ilgilendiler ki sinir testi yaptılar adet görmem için farlutal isminde bi ilaç kullandım ve adet oldum ve kan tahlilimde inanılmaz bi süprizle karşılaştım 60 olan fsh değerim 4 kadar düşmüştü ve ben bunun öncesinde ibrahim saraçoğlunun fsh yüksekliği için önerdiği TESTERE DİŞİLİ ASLANPENÇESİ kürünü uyguladım ve sadece bir hafta sonra bu kadar etki edeceği aklıma bile gelmezdi ALLAHA ŞÜKÜRLER OLSUN .. Şimdi bu ay adet olmadan önce gebelikl testi yapıcam eğer gebe değilsem farlutal ilacı ile tedavi görmeye devam edicem taki prolaktin hormonum düşene kadar ALLAH hepimize evlat nasip etsin herşeyden önce inanmak gerekiyo inancımızı kaybetmeyelim ne olursa olsun .....

Eklentiler

• $Sevimli-Bebek-Resimleri1.webp
    12,1 KB · Görüntüleme: 57
Son düzenleme:
selam ben de 2 yıllık evliyim. 6 aydır korunmuyoruz ve bebek istiyoruz
adet düzensizliği oldu korunmayı bıraktıktan sonra
duphaston verdi doktor 6 ay kullanacakmışım
bu arada su bazlı bi kayganlaştırıcı kullanıyoruz
onun bi etkisi olr mu acaba yaa
ama onsuz da yapamıyorum (

selam;
doktorunun kim olduğunu bana özelden yazar mısın?Ben de doktor arayışı içerisindeyim Avrupa yakasında oturuyorum.Şimdiden teşekkürler

Merhaba arkadaşlar 2 yıllık evliyim bende 6 ay önce doktora gittim genel muayene için hiç bir sorun çıkmadı sadece rahmim arkaya dönükmüş doktor bir sorun olmaz dedi ama eşimle 5 aydır korunmuyoruz hiç birşey yok hala eşimde bende üzülüyoruz bu duruma acaba rahmim arkaya dönük olmasından mı çocuğumuz olmuyor

rahmin arkaya dönük olması gibi şeyleri ultrasonla mı anlıyor doktor
bana sadece ultrasonla baktı ve hormon testi yaptırdı
bişey yok dedi
bunlarla belli olmayacak sorunlar çıkabilir mi acaba
doktor değiştirsem mi kararsız kaldım

Slm kizlarrr beni hatirladinizmii

Ben YARIN TÜRKIYE YE gidiyorumm canlarimm. bana hakkinizi helal edinnn
beni merak ediyorsanizz henüz hamile kalamadimm kismet-
ALLAHAIM hakkimizdan hayirlisini nasip etsinn
Hepimize saglikli,hayirli evlatlar nasip etsinn AMINNNNNNNNNNNNNNN
Hamile olan arkadaslarimiza YARADANIM saglikla bebeklerini kucaklarina almayi nasip etsinnn
dönüste görüsmek üzereeee

Son düzenleme:

cnm bu macunu bizede söylermisin. Nerden aldın, ne kadar ve içeriği nedir.
Bizde 2,5 yıldır uğraşıyoruz.
Her duyduğumu deniyorum bakalım.

bana bu doktora ulaşmama yardımcı olurmusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…