- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #31.021
1 yıldır çocuk istiyorum ama malesef(
adet düzensizliğimde var 3 ayda bir adet oluyorum.mart ayında farlutal ile adet oldum.sonrada klomen kullandım ama 10mm de kaldı.
bu ay sil baştan şimdi farlutal kullanıyorum sonrada serophene kullanacağım.inş bu ay olumlu sonuçlanır.
merhaba.. Biz 4 senedir uğraşıyoruz banada hep stres yapma kafana takma olmayınca üzülme diyolar ama bunun mümkün olmadığını anlamıyolar.Bu bence mümkün değil heleki etrafındaki herkes şakır şakır çocuk doğuruyorsa off ya yine hamile kaldım dicek kadar kolay hamile kalabiliyosa...Stres en büyük düşmanımız ama artık en yakın arkadaşımız oldu maalesef..herkese hayırlısıyla sağlığıyla dünya güzeli evlatlar nasip olsun inşallah...herkese kolaylıklar..
slm arkadaslar hepımızın ortak derdı aynı bebek bızde 3 yıldır ugrasıyoruz uzuldugum hersey yolunda hıcbır sorun yok ama olmadı buay bı macun tarıfı aldık ou uygulıcaz 6 yıl sonra bebegı olmus yıyenın ınş faydası olur öncelerı cok takıyodum sımdı bazı kurslara katılıyorum unutmak için cunku stresten olmayabılıyo allah herkese nasıp etsın...malesef bende 5 senelik evliyim 2 senedir korunmuyorum her ay bütün hamilelik belirtilerini yaşıyorum çok bunaldım doktor psikiyatrise yönlerdirdi ama oda çare olmadı ne yapacağımı bilmiyorumm tıbben sadece rahimde yağlanma çok var yumurtanın kalitesi bozuluyor diyo doktorum 10 gün oldu diete başladım bana dua edinnnnn lütfennnnn..
selam;canım öyle deme daha 3 senelik evlisin çok yeni
Seninde vaktin zamanın vardır elbet bu zamanda tıp okadar ilerlediki çocuksuz insanmı var
siz hemen olsun istiyosunuz ama haytta böyle her istediğimiz hemen olmuyo
allah hepinize sağlıklı evlatlar nasip etsin
benim doktorum çok iyi tavsiye ederim ist.avrupa yakasında
40 yaşında 15 sene çocuğu olmayan komşumuzu bile 1 muayneyle hamile bıraktı
ayrıca bende o doktor sayesinde oldum ve annemede 2. çocuğun 7-8 sene sonra ancak olur demiş
kardeşimle benim aramdada 7 yaş var korunmasız 7 sene sonra oldu
Merhaba arkadaşlar 2 yıllık evliyim bende 6 ay önce doktora gittim genel muayene için hiç bir sorun çıkmadı sadece rahmim arkaya dönükmüş doktor bir sorun olmaz dedi ama eşimle 5 aydır korunmuyoruz hiç birşey yok hala eşimde bende üzülüyoruz bu duruma acaba rahmim arkaya dönük olmasından mı çocuğumuz olmuyor
slm arkadaslar hepımızın ortak derdı aynı bebek bızde 3 yıldır ugrasıyoruz uzuldugum hersey yolunda hıcbır sorun yok ama olmadı buay bı macun tarıfı aldık ou uygulıcaz 6 yıl sonra bebegı olmus yıyenın ınş faydası olur öncelerı cok takıyodum sımdı bazı kurslara katılıyorum unutmak için cunku stresten olmayabılıyo allah herkese nasıp etsın...
selam;
doktorunun kim olduğunu bana özelden yazar mısın?Ben de doktor arayışı içerisindeyim Avrupa yakasında oturuyorum.Şimdiden teşekkürler
arkadaşlar gebe kalamayanlar topiğini görünce hemen atladım
öncelikle hepinize acil şifalar diliyorum allah hepinizin yüzünü güldürsün
allah kimsenin kucağını boş bırakmaz sizinde bi vaktiniz var onu bekliyosunuz sadece
ben size tavsiyede bulunmak istiyorum istanbul avrupa yakasında oturanlar için kendi doktorumu
tavsiye ediyorum
duyulmuş bi doktordur işinde çok iyi ve tecrübelidir kesinlikle para canlısı değildir
özel ama ssk da geçiyor muaynesi 35 tl
ne var ne ne olur herşeyi size olurunu anlatıyor
ben21 yaşındayım 3 sene olmamışım bu doktor ne dediyse anneme birbir olmuş
hatta anneme 2. çocuğun ancak 7 sene sonra olur demiş yumurtlamayla alakalı
kardeşimle aramda 7 yaş var dediği gibi
40 yaşında komşumuzun 15 sene hiç çocuğu olmadı onun dediği çıktı ve hamile kaldı
yani doktoru tavsiye ediyorum ayrıca muaynanesi çokkk kalabalıktır zor sıra geliyo
gidenler memnunlar 1 kere gitmekten bişey kaybetmezsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?