- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #31.041
slm arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım ...
bir derdimi sizinle paylaşmak istiyorum ben iki sene ldu doğum kontrol hapını kullandım geçen ay bıraktım ...hamile kalmaya karar verdim bu ay benim adet dönemim gecikti acaba hapı bıraktım diyemi gecikme oldu bilmiyorum korkuyorum test yapmaya hayal kırıklığına uğrarım diye hamile değilsem çok üzülecem... bildilendirirseniz çok sevinirim.....
bir derdimi sizinle paylaşmak istiyorum ben iki sene ldu doğum kontrol hapını kullandım geçen ay bıraktım ...hamile kalmaya karar verdim bu ay benim adet dönemim gecikti acaba hapı bıraktım diyemi gecikme oldu bilmiyorum korkuyorum test yapmaya hayal kırıklığına uğrarım diye hamile değilsem çok üzülecem... bildilendirirseniz çok sevinirim.....
bana bu doktora ulaşmama yardımcı olurmusun
Slm kizlarrrbeni hatirladinizmii
Ben YARIN TÜRKIYE YEgidiyorumm canlarimm. bana hakkinizi helal edinnn
beni merak ediyorsanizz henüz hamile kalamadimmkismet-
ALLAHAIM hakkimizdan hayirlisini nasip etsinn
Hepimize saglikli,hayirli evlatlar nasip etsinnAMINNNNNNNNNNNNNNN
Hamile olan arkadaslarimiza YARADANIM saglikla bebeklerini kucaklarina almayi nasip etsinnn
dönüste görüsmek üzereeee
merhaba arkadaşlar.
hamile kalamayanlar,burada sorunlarımızı paylaşalım,anlatalım.
6 senelik evliyim 5 yaşında kuzucuğum var.ama 4 senedir hamile kalamıyorum.klomen sürekli kullandım,daha sonra çatlatma iğnesi vuruldum yine olmadı.artık gelecek ay aşılama yapılacak.inşallah hamile kalabilirim.ve ayrıca tüm tesler yapıldı ben ve eşim gayet sağlıklıyız.nedeni bilinmeyen kısırlık buna denir sanırım.
hadi gel artık bebeğim
Bende 9 aydır bebek düşünüyorum ama bi türlü gerçekleşemedi.Bütün testler yapıldı yumurta takiplerim normal sevieyede herhangi bi problem gözükmüyor ama yumurta çatlaması gerçekleşmedi henüzyumurta çatlamadığı için kist oluşturmuş şuan doğum kontrol hapı kullanıyorum.Tekrar adet dönemimi belkliyorum doktor bidahaki dönemde yumurta çatlaması için iğne verceğini söledi.Artık çok sıkıldım sürekli doktora gidip hep oolumsuz sonuçlar alarak dönmekten: Eşim ve ben çok istiyoruz her gece rüyamda bebek görüyorum uyandığımda hayal kırıklığına uğruyorum.Rabbim isteyen herkese sağlıklı hayırşı evlat nasip etsin....
bana bu doktora ulaşmama yardımcı olurmusun
canım öyle deme daha 3 senelik evlisin çok yeni
Seninde vaktin zamanın vardır elbet bu zamanda tıp okadar ilerlediki çocuksuz insanmı var
siz hemen olsun istiyosunuz ama haytta böyle her istediğimiz hemen olmuyo
allah hepinize sağlıklı evlatlar nasip etsin
benim doktorum çok iyi tavsiye ederim ist.avrupa yakasında
40 yaşında 15 sene çocuğu olmayan komşumuzu bile 1 muayneyle hamile bıraktı
ayrıca bende o doktor sayesinde oldum ve annemede 2. çocuğun 7-8 sene sonra ancak olur demiş
kardeşimle benim aramdada 7 yaş var korunmasız 7 sene sonra oldu
canım öyle deme daha 3 senelik evlisin çok yeni
Seninde vaktin zamanın vardır elbet bu zamanda tıp okadar ilerlediki çocuksuz insanmı var
siz hemen olsun istiyosunuz ama haytta böyle her istediğimiz hemen olmuyo
allah hepinize sağlıklı evlatlar nasip etsin
benim doktorum çok iyi tavsiye ederim ist.avrupa yakasında
40 yaşında 15 sene çocuğu olmayan komşumuzu bile 1 muayneyle hamile bıraktı
ayrıca bende o doktor sayesinde oldum ve annemede 2. çocuğun 7-8 sene sonra ancak olur demiş
kardeşimle benim aramdada 7 yaş var korunmasız 7 sene sonra oldu
canım bende kistle uğraştım.2 ay üstüste klomeni kullandığımda muhakkak kiste çeviriyor.buda bu ilacın ceremesi işte..yılma sakın mralinide yüksek tut..
canım bende 2. bebiş için uğrasıorum ,salı günü catlatma iğnem yapıldı oğlumda birde bir tutmustu bakalım bu sefer tutcakmıı beklemedeyim:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?