Gebe kalamayanlar buraya.....

slm arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım ...
bir derdimi sizinle paylaşmak istiyorum ben iki sene ldu doğum kontrol hapını kullandım geçen ay bıraktım ...hamile kalmaya karar verdim bu ay benim adet dönemim gecikti acaba hapı bıraktım diyemi gecikme oldu bilmiyorum korkuyorum test yapmaya hayal kırıklığına uğrarım diye hamile değilsem çok üzülecem... bildilendirirseniz çok sevinirim.....

canım inş.bebişin vardır ..

inşallah hamilesindir ama hapı bırakınca gecikmeler yaşanabilir. uzun süre bu hapı kullananlar için bir sene olmayabilir derler doktorlar. ama herkesin aynı değil tabiki olabilirde bir sene ye kadar seni koruyabilirde bir doktordan tavsiye alman çok daha doğru bence

slm canım .canım benim
sefa geldin hoşgeldin
hatrladın inş beni
rabbim isteyen herkese nasip etsin inş.

Bende 9 aydır bebek düşünüyorum ama bi türlü gerçekleşemedi.Bütün testler yapıldı yumurta takiplerim normal sevieyede herhangi bi problem gözükmüyor ama yumurta çatlaması gerçekleşmedi henüz yumurta çatlamadığı için kist oluşturmuş şuan doğum kontrol hapı kullanıyorum.Tekrar adet dönemimi belkliyorum doktor bidahaki dönemde yumurta çatlaması için iğne verceğini söledi.Artık çok sıkıldım sürekli doktora gidip hep oolumsuz sonuçlar alarak dönmekten: Eşim ve ben çok istiyoruz her gece rüyamda bebek görüyorum uyandığımda hayal kırıklığına uğruyorum.Rabbim isteyen herkese sağlıklı hayırşı evlat nasip etsin....

selam arkadaşlar ..bende topiği görünce hemen yazmak istedimm..bende bebek özlemi içerisindeyim...20 aylık evliyim.bebeğimiz yok daha tedavi görüyorum klomen ve ovitrelle...geçen ayda rahim filmi çekildim çok şükür sorun yok 2 tüpte açık.doktorumda ara verdi filmden sonra kalabilirsin dedi.İnşallah kalırım.Rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasib etsin...

canım inşallah hamişsindir hadi hayırlısı...

canım bende kistle uğraştım.2 ay üstüste klomeni kullandığımda muhakkak kiste çeviriyor.buda bu ilacın ceremesi işte..yılma sakın mralinide yüksek tut..

Doktorunun kim olduğu hakkında da bilgi verirsen sevinirm.Yararı olacaksa bize de baksın....

Doktorunun kim olduğu hakkında da bilgi verirsen sevinirm.Yararı olacaksa bize de baksın....

canım bende kistle uğraştım.2 ay üstüste klomeni kullandığımda muhakkak kiste çeviriyor.buda bu ilacın ceremesi işte..yılma sakın mralinide yüksek tut..

Of benim gibi ne çok kişi varmış bende 2 ay klomen kullandım bugün malesef regl oldum . ve sol kasıgımda agrı var kist olduysa çok üzülücem bu ay çatşatma iğnesi yapılacaktı ama o da kesin çözüm değil sanırım .. 2 senelik evliyim.. hiç bebeğim olmayacagı aklıma gelmezdi çok şaşkın ve üzgünüm.. Allah Hepimizin Yüzünü Güldürsün inşallah ..

arkadaşlar merhaba bendede bi pko var dediler bi yok dediler anlamadım 3 sene önce düşük yapmıştım.şimdi bebiş istiyorum.bu ay klomen kullandım 2 tane yumurtam olmustu 20 mm biri çatladı..adetime 5 gün den fazla var kan verdim sağlık ocagında negatif çıktı benim bildiğim eğer gebelik olsaydı adetten önce de çıkar.üf cok canım sıkıldı bide bu klomen kist falan yapıyomus doğrumu çöküşe geçtim

selam kızlar bende 1 senelik evliyim. bizde bebek istiyoruz olmuyor. eşimde bende muayene olduk çok şükür bir problem çıkmadı. bu ay kolemen hapı verdi ama iğne yapmadı zaten çatlamak üzere dedi adetim 2 gün geçti ve leke geldi sanırım hastalandım. doktorun dediğine göre sadece psikolojikmiş benimki. evet hak veriyorum çok fazla düşünüyorum ama nasıl yenicem bu olayı bilmiyorum

tatlım bence bi kaç ayda ileçsız korunma yöntemleriyle korun vucut hormonal dengen yerine gelsin çok daha sağlıklı olur. öle hemende hamile kaldığını sanmıyorum:) inşallah bebeğini kucağına alırsın

bizimde 6-7 aydır çocuğumuz olmuyor. adet gecikmesi şikayetiyle doktora gittim. hormonlar falan normal. kilo,tüylenme sorunum var ayrıca. dr a söledim tüylenme için de kolay gebe kalmam iççin de kilo vermemin işe yarayacağını söledi. 1 seneyi tamamlayın bakalım hala olmazsa tekrar gelin dedi... umarım tekrar gitmeme gerek kalmadan hamile kalırım :26: :26: :26:

kızlar bişey duydum onu sizle paylaşmadan geçemeyecem arkadaşım 14 yıllık evli ilk çocukları 7, yıllarında oldu şimdi 2,ye hamile ankarada bi dokyora gitmişti doktor ona bazı kadınlar geyik gibidir 7yılda bi doğurur demiş sen ikinci için uğraşma korunmada demiş oğlunuz 7yaşına geldiğinde allahda kısmet ederse 2çocuk olur demiş şimdi arkadaşım 14yıllık evli ve hamile bende bu doktora gitmeyi düşünüyorm paylaşmak istedim allah hepimizin yardımcısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…