- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #31.061
kızlar bişey duydum onu sizle paylaşmadan geçemeyecem arkadaşım 14 yıllık evli ilk çocukları 7, yıllarında oldu şimdi 2,ye hamile ankarada bi dokyora gitmişti doktor ona bazı kadınlar geyik gibidir 7yılda bi doğurur demiş sen ikinci için uğraşma korunmada demiş oğlunuz 7yaşına geldiğinde allahda kısmet ederse 2çocuk olur demiş şimdi arkadaşım 14yıllık evli ve hamile bende bu doktora gitmeyi düşünüyorm paylaşmak istedim allah hepimizin yardımcısı olsun
allah sağlıka kucağına almayı nasip eder umarımSelam arkadaşlar
bende 9 ay hamile kalamadım. 2 ay klomen ve preglyn iğne kullandım ve hamile kaldım şuan 6 haftalık hamileyim ve ikiz olma ihtimali yüksek :)) Sizlere tavsiyem allah ne zaman verceğini kararlaştırmıştır ve moral çok önemli.ben hiç beklemiyordum bu ay ama hamileymişim çok farklı ve güzel bir duygu Allah herkese nasip etsin
Doktorunun kim olduğu hakkında da bilgi verirsen sevinirm.Yararı olacaksa bize de baksın....
merhabakızlar bişey duydum onu sizle paylaşmadan geçemeyecem arkadaşım 14 yıllık evli ilk çocukları 7, yıllarında oldu şimdi 2,ye hamile ankarada bi dokyora gitmişti doktor ona bazı kadınlar geyik gibidir 7yılda bi doğurur demiş sen ikinci için uğraşma korunmada demiş oğlunuz 7yaşına geldiğinde allahda kısmet ederse 2çocuk olur demiş şimdi arkadaşım 14yıllık evli ve hamile bende bu doktora gitmeyi düşünüyorm paylaşmak istedim allah hepimizin yardımcısı olsun
amın ıns allah su cuma günü herkesın gönlüne göre versın kımseye cok aratma allahımmerhaba
bende duymustum bunu eyer dogruysa sevindim cunku bende 7.senemde hamile kaldim simdi 4 yasinda kizim var hic korunmadigim halde ikinci olmuyo eyer 7senede birse benim uc senem var olsun tek olsunda olmasada napalim saglik olsun hepimize
bencede ama gel bide onu bize sor şekerim ama dediğin gibi herşeyin bi zamanı var Allah'u taala ne zaman dilerse o zaman olur yeterki bişeye ol desin...
bu konuda bilgisi olan varmı
slm sibelin bişe sormak istiyorum ben yumurtaların çok küçükmüş adet düzensiliğim vardı beni direk tüp bebek bölümüne sevk ettiler yumurta geliştirici ilaçları sana normal kadın doğum bülümünde mi verdiler yoksa tüp bebek bölümündeki bi doktor mu verdi benim yaşım küçük olduğu için tüp bebek tedavisi ücretli oluyormş o yüzen yaptırmayı düşünmüyorum tekrar kadın doğuma gidicem ama yumurta geliştirici ilacı hangi doktor verdiğini merak ediyorum ona göre gidicem doktora yardımcı olursan sevinirim ALLAH kucağına almayı nasip etsin inşallah ....Selam arkadaşlar
bende 9 ay hamile kalamadım. 2 ay klomen ve preglyn iğne kullandım ve hamile kaldım şuan 6 haftalık hamileyim ve ikiz olma ihtimali yüksek :)) Sizlere tavsiyem allah ne zaman verceğini kararlaştırmıştır ve moral çok önemli.ben hiç beklemiyordum bu ay ama hamileymişim çok farklı ve güzel bir duygu Allah herkese nasip etsin
yumurtam 17 mm olunca, kalçadan çatlatma iğnesi oldum. bugün 9. günü ve 2 gündür çok akıntım var ( açık renk ve kokusuz ) nedeni ne olabilir. çatlatma iğnesinden dolayı mı umut dünyası yaa hamile kaldımda onun belirtileri midir.
merhaba arkadasım yazdıgın ılacı bende duymustum ama sac dokulmesı yapıyormus yan etkısı bıraz fazlaymıs bu arkadasındada yan etkılerı olmusmu bırde kullandıktan sonra sonucunu bızımle paylasırsan cok memnun olurum ins kısa surede saglıklı bır bebecıkHerkese selam...
Arkadaşlar , bir arkadaşım var. 4 yıllık evli. 4 yıldır bebekleri maalesef olmuyordu. Sonra bir gün bana mesaj attı "hamileyim" diye. Hemen aradım. Amerika'dan bir ilaç getirtmiş. Tamamen bitkisel. Hiçbir zararı yok. Pregnacare conceptıon ismi ilacın. Içinde 30 tablet var. "1 ay boyunca düzenli içtim ve hala şoktayım , ilaç hamile kalmamı sağladı" dedi.
Bende 1 yıldır bekliyorum hamile kalmayı. Hemen internetten sipariş verdim. 10 paund ilacın fiyatı. Yani 28 tl civarı. Neler denemedikki... Umarım benimde hamile kalmama yardımı olur.
Sizinle paylaşmak istedim, belki sizinde işinize yarar. Umarım hepimiz en kısa zamanda bebeğimize kavuşuruz.. Hoşçakalın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?