Gebe kalamayanlar buraya.....

bu konuda bilgisi olan varmı

Selam arkadaşlar
bende 9 ay hamile kalamadım. 2 ay klomen ve preglyn iğne kullandım ve hamile kaldım şuan 6 haftalık hamileyim ve ikiz olma ihtimali yüksek :)) Sizlere tavsiyem allah ne zaman verceğini kararlaştırmıştır ve moral çok önemli.ben hiç beklemiyordum bu ay ama hamileymişim çok farklı ve güzel bir duygu Allah herkese nasip etsin

allah sağlıka kucağına almayı nasip eder umarım

ben çikolaa kisti hastasıyım yen evliyim(9aylık)ama dr korunmamamı önerdi 4 aydır korunmuyorum nerdeyse ama henüz gebelik yok zaten büyük ihtimalle doğal yöntele olmayacakpaylaşmak istediğim 5 gün önce kahverengi lekelenme oldu adetim tarihim yakın deildi bugün aynı lekelenmeden yine oldu ama kanama yok bunun anlamı ne bilen var mı forumda bazıları kahverengi lekelenmeyi tutunma kanaması olarak adlandırıyo ümtlenmek istemiyorum ama olabilir mi

bu yazımı uzun zaman sonra okuyunca bi tuhaf oldum:)ALLAH a çok şükürki bi kızım oldu ve şimdi ikinciye hamileyim doğum için gün sayıyorum:)ALLAH isteyen herkese nasip etsin inşallah.

bende ikinci cocugmu bekliyorum 4 yildir ilkide 8sene sonra oldu ben tum tedavileri ilkten once yaptim ama tedaviyle olmadi kendiliyinden oldu insallah ikincide olur bazi arkadaslar cok erken kafa yoruyolar 4 ay 6 ay diyenler simdiden kafanizi yormayin normalse olur insallah ALLAH tum isteyenlere verir INSALLAH

merhaba
bende duymustum bunu eyer dogruysa sevindim cunku bende 7.senemde hamile kaldim simdi 4 yasinda kizim var hic korunmadigim halde ikinci olmuyo eyer 7senede birse benim uc senem var olsun tek olsunda olmasada napalim saglik olsun hepimize

merhaba
bende duymustum bunu eyer dogruysa sevindim cunku bende 7.senemde hamile kaldim simdi 4 yasinda kizim var hic korunmadigim halde ikinci olmuyo eyer 7senede birse benim uc senem var olsun tek olsunda olmasada napalim saglik olsun hepimize
amın ıns allah su cuma günü herkesın gönlüne göre versın kımseye cok aratma allahım

bencede ama gel bide onu bize sor şekerim ama dediğin gibi herşeyin bi zamanı var Allah'u taala ne zaman dilerse o zaman olur yeterki bişeye ol desin...

merhaba size tavsiyem sakin kafaniza takmayin hayatinizi yasamaya bakin insallah vakti geldiyinde olur ben 8 sene sonra kucama aldimi kizimi cok tedevi uyguladik tup bebekte yaptim herseyi denedik olmadi sonra artik butun tedavileri biraktim hic beklemediyimiz bir anda hamile oldugumu ogrendim simdi ikinciye hic korunmadim 4 senedirde olmuyo ama ilkinde yaptigimi ikinciye yapmiyorum bekliyorum insallah olur sizde burakin eger hic bir sorun yoksa sizde zamani gelince olur daha cok erken olur insallah

yumurtam 17 mm olunca, kalçadan çatlatma iğnesi oldum. bugün 9. günü ve 2 gündür çok akıntım var ( açık renk ve kokusuz ) nedeni ne olabilir. çatlatma iğnesinden dolayı mı umut dünyası yaa hamile kaldımda onun belirtileri midir.

slm sibelin bişe sormak istiyorum ben yumurtaların çok küçükmüş adet düzensiliğim vardı beni direk tüp bebek bölümüne sevk ettiler yumurta geliştirici ilaçları sana normal kadın doğum bülümünde mi verdiler yoksa tüp bebek bölümündeki bi doktor mu verdi benim yaşım küçük olduğu için tüp bebek tedavisi ücretli oluyormş o yüzen yaptırmayı düşünmüyorum tekrar kadın doğuma gidicem ama yumurta geliştirici ilacı hangi doktor verdiğini merak ediyorum ona göre gidicem doktora yardımcı olursan sevinirim ALLAH kucağına almayı nasip etsin inşallah ....

Bende 3 senelik evliyim ve doktor benim hiç bir sıkıntım olmadığını söylüyor ancak eşim bundan 8 ay önce doktora gitti ciddi bir sorunun yok ancak bi süre ilaç kullanması gerekiyordu 3 ay üstüste kullanması gereken ilacı nihayet 1 buçuk aydır kesintisiz kullanıyor 3 ay dolunca doktora tekrar gidecek ınş iyi olur bizimde bebeğimiz olur seni çok seviyoruz bebeğim daha fazla bekletme bizi:)

merhaba arkadaşlar ben burada yeniyim ilk kez yazıyorum; bende yumurta tembelliği var kendimi bildim bileli adetlerim düzensizdi 2 yıllık evliyim ve çocuk sahibi olmak istiyorum. Ayın sekizinde klomen sonrası çatlatma iğnesi oldum ve 3 gün önce pembe bi leke geldi bugünlerde regl dönemim çok huzursuzum tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim...pazartesi doktora gidicem ayrıntıları tekrar paylaşırım şimdiden tşk Rabbim isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah...

Herkese selam...

Arkadaşlar , bir arkadaşım var. 4 yıllık evli. 4 yıldır bebekleri maalesef olmuyordu. Sonra bir gün bana mesaj attı "hamileyim" diye. Hemen aradım. Amerika'dan bir ilaç getirtmiş. Tamamen bitkisel. Hiçbir zararı yok. Pregnacare conceptıon ismi ilacın. Içinde 30 tablet var. "1 ay boyunca düzenli içtim ve hala şoktayım , ilaç hamile kalmamı sağladı" dedi.

Bende 1 yıldır bekliyorum hamile kalmayı. Hemen internetten sipariş verdim. 10 paund ilacın fiyatı. Yani 28 tl civarı. Neler denemedikki... Umarım benimde hamile kalmama yardımı olur.

Sizinle paylaşmak istedim, belki sizinde işinize yarar. Umarım hepimiz en kısa zamanda bebeğimize kavuşuruz.. Hoşçakalın.

ilacı kullandığını yazmışsın eğer bi gelişme olursa haber verirsen sevinirim bende almayı düşünüyorom ancak senden haber bekleyeceğim
allah hayırlı bebişler versin cümlemize

Selam kızlar.... dört defadır HSG için bile rahmime giremediler.... geçen ay dilatasyon adı altında ameliyat oldum, hiç bi işe yaramadı..... Ne olduğunu anlamayadılar,,,,, çok moralim bozuk hemde çok....

Selam arkadaşlar ben henüz içinizde çok yeniyim. Bizde yaklaşık 10 aydır bebek istiyoruz ve özellikle benim yumurtlama dönemlerimde birlikte oluyoruz ve sizlerinde paylaştığı o çabaların içindeyiz. evet stres yapıyoruz çünkü bir bebğimizin olmasını çok istiyoruz. ben 40 yaşındayım malesef bir bebek için biraz geç kaldım Ben 3 aydır Klomen kulandım forumda okuduğuma göre klomen kullanınca birde çatlatma iğnesi yapılıyormuş. Çatlatma iğnesini ne zaman yaptırmalıyım..bunların çeşitleri varmı? cevap veren arkadaşlar olursa sevinirim..güzel paylaşımlar diliyorum.

merhaba arkadasım yazdıgın ılacı bende duymustum ama sac dokulmesı yapıyormus yan etkısı bıraz fazlaymıs bu arkadasındada yan etkılerı olmusmu bırde kullandıktan sonra sonucunu bızımle paylasırsan cok memnun olurum ins kısa surede saglıklı bır bebecık dunyaya gtırırsın hepımız için tabı bu temennım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…