Gebe kalamayanlar buraya.....

merhaba
merak ettim bunları bir doktorun kontrolünde kullanıyorsunuz değil mi...yaşınız itibariyle bazı testleriniz yapıldıysa ve sorun yoksa hamile kalma şansınız vardır.yoksa boşuna zaman kaybetmeden doğru tedaviye geçmeniz iyi olur ben aylarca klomn tedavisi gördükten 15 kilo aldıktan sonra öğrendim tüplerimin tıkalı olduğunu...arada sorun yok deneyin deyip her ay boşuna yumurtlama günlerimi saydırdı doktorlar...Aynı hataya düşmeni istemem benim 3 yılıma mal oldu şimdi tüp bebek için adet olmayı bekliyorum...ve sana da tavsiyem kesinlikle uzman bir doktor kontrolünde ve ona sorarak bu iğneleri ilaçları kullanman..yoksa yan etkileri tüm sistemini bozar...Allah korusun...

kızlar bende 2 yıl boyunca tedavi gördüm ama sonuç hep negatif ti bitkisel kürler ve klomen ve çatlama iğnesi kullandım aralıklarla ama olmadı rahim flimi çektirdim ve beklemedigim anda 7 haftalık hamile oldugumu öğrendim .............

Kızlar o kadar doluyum ki... 3 seneye yaklaşıyor evleneli ve 3 senedir çocuğumuz olmuyor. 3 senedir doktorlara gittiğimde açıkçası test falan yapmadan hemen daha erken deyip yolladılar eve en sonunda artık adam gibi gidip tedavi olayım olmuyor diye düşünüp bursada öneriyle dr. Ziya çetin e gittim yeni. Adetimin 6. Günüydü gittiğimde ve ultrasonla baktı alttan ( ki ilk defa bir dr. Baktı o da birşeydir. özellere gittiğim halde olur sorun yok erken deyip yolluyorlardı) yumurtlaık tembelliği varmış. Yıllardır boşa uğraşıyormuşuz. Benim yumurta keselerimi gösterdi pek anlamadım ama bak bunlar çok küçük çatlamıyor ve atılıyor adetle dedi. Bir ilaç verdi glukofen diye şeker ilacıymış ama içindeki bir madde yumurtaları büyütüp çatlatıyormuymuş ne... Bakalım geçen ay 12 sinde adet olmuştum. Adetin 6. Günü de dr. A gittim o günden beri de bu ilacı içiyorum. Ama hiç ümidim yok. Dr. Adet olursan gel yumurtalık takibi yapıcaz olmazsan 10 gün geçince gel hamilelik olşmuş mu diye bakacağız dedi. Ben öğretmenim ve bizim okulda da çok fazla genç bayan öğretmen var. 3 tanesi hamile... Onları gördükçe gizli gizli ağlıyorum içime... Kıskandığımdan değil allah yüzlerini sağ salim görmeyi nasip etsin onlara ama ne bileyim... Ne olur cevap verin bu hastalıkla ben hamile kalabilir miyim

canım allahtan umut kesilmez hiç beklemedigin bir anda hamile kalma ihtimalin yüksek canım strese girme sabırla tedavine devam et sonucu güzel olur inşallah......

canım allahtan umut kesilmez hiç beklemedigin bir anda hamile kalma ihtimalin yüksek canım strese girme sabırla tedavine devam et sonucu güzel olur inşallah......

saol canım allah razı olsun... Ama inan her ay hüsrana uğramaktan dolayı artık hamile olduğumu öğrensem bile şüpheyle yaklaşacak yok yok değilimdir yaaa diyecek duruma geldim psikolojik olarak... Allah hakkımızda hayırlısını bilir... Ne diyelim... Bir gün ben de o günleri görecek miyim diye o kadar düşünüyorum ki.... Hayaller kuruyorum kii.......

canım inşallah en kısa zamnda bu haberi alırsın ....

merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım fakat sorunumuz aynı hemen hemen 3 yıllık evliyim ve 8 aydır korunmuyoruz , ilk ay hamile kalamadım 2. ayda hamile kaldım ama tutunamamış düştü dedi doktor hamile kalmayı beklemeseydin hiç fark etmezdin bile dedi..daha sonra hiç gebelik olmadı haziran ayından itibaren doktor kontrollerime gidiyorum geçen ay klomen kullandım yine hamile kalamadım bu ay doktorumu değiştirdim prolaktin biraz yüksek düşmesi için ilaç verdi (diğer doktorum prolaktin biraz yüksek çıkmış ama sorun değil dedi) ayrıca tekrar 10 mg klomen verdi haftaya cuma tekrar gel yumurtlalıklarını kontrol edelim çatlatma iğnesini yapalım dedi , umarım Allahım herkese nasip eder bebiş hepimize bu duyguyu tatmak nasip olur inş.

allah yardimcin olsunnn.hepimiz ayni dertten müzdaribizz

aynen bana da artik hayal gibi geliyor. hic bir zaman bebgin olmuyucak niye bu kadar istiyorsun ki diyorumm.

aynen bana da artik hayal gibi geliyor. hic bir zaman bebgin olmuyucak niye bu kadar istiyorsun ki diyorumm.

ben de aynen böyle düşünüyorum yani hiç olmayacakmış gibi hamile kalsam inanmam doğurana kadar..inş.o günleri görebiliriz inş..

canım çok doğru bi tespit dr konusunda inş hamile kalabilirsin ama bizim komşumuz vardı 7 yaşında kızı hiç korunmamış kızına himle kalırkende kızından sonrada 7 yıl hiç dr ziya çetin hamile kalmak istedi bir tetkikler ziya çetinde ve hamile yaşıda baya bi var 37 şimdi 1 ay kaldı doğumuna inş bide erkek bebişi olcak inş dr için çok iyi çok moral veriyo diyodu bence devam et bende bursadayım o dr ismin çok duydum
ben hamile kalamıyorum çünkü ben vajinismusum onu yeneyim inş benimde dr o olacak

Bence teşis konmadıysa eğer henüz umut var . Ben 32 yasındayım ve bana bu tanıyı koydular ama yınede ucu acık konusuyorlar umuyorum oyle degıldır . Allah cok buyuk .. Erken menopoz ıle ılgılı arkadaslar bıldırımlerını yazarlarsa cok sevınırım (

Tamamen kişinin anatomik yapısına ve tabi ki de insan olduğumuzdan mütevellit yaşadığımız çevrenin olumlu olumsuz etkilerinden dolayı erken veya geç menopoz gerçekleşiyor diye biliyorum.

bende 2,5 senedir uğraşıyorum bizde de bi problem yok ama olmuyor önümüzdeki ay ilk aşılamam yapılacak

arkadaşlar hiç umutsuz olmayın emin olun herşey allahtan.ben 18 yaşında evlendim 5 defa düşük yaptım.şuan 22 yaşındayım.düşüklerim için araştırmalar yapıldı.bazı doktorlar psikolojik dedi bazı doktorlar kanda pıhtılaşma var dediler.ilaç iğne hepsini denedim işe yaramadı.normal yollarla hamile kalabiliyorum diye hiç ilgilenmediler.kalp atışalrını hiç duymadım bebeklerimin.düşünün bendeki pasikolojiyi artık siz.sonra işe başladım muhasebeciyim ev aldım araba almak için işe girdim.herşeyi unuttum ve yeni hayata atıldım ve son düşüğümden 2 ay geçti mide bulantısı ölüyorum sabahları 6aydan önce hamile kalamayan ben hamile kaldım.dedim ki aman bir şey olmaz düşer zaten.doktora gittim 6 haftalık hamilesin dedi ve bebeğin kalp atışlarını dinletti.o kadar şaşırdım ki.tahlillerimi yaptırdım hiç bir şey çıkmadı.düşünün bu bir mucize yani.bide hiç beklenmedik anlarda olurmuş ya zaten.
Rahat olun düşünmeyin hiç kendinizi başka şeylere verin.benim teyzemde ilk çocuğundan 10 sene ara verdi hiç birşeyi yoktu hamile kalamıyordu.korunmayı bıraktıktan 1,5 sene sonra hamile kaldı.

slm arkadaslar doktora gıttım ve hormon testı yapıldı yumurtalıklarım zayıfmıs ve serophene diye ılac verdı adetın 5.gunu ve gunde 1 tane dedı ve bıtınce kontrale gıdıcen bugun 4 tane oluck hapı alısımın pekı bu hapla hamıle kalabılırmıyımım bu ay ?? ve 1 senedır beklıorz hamıle kalamadım onceden gıttıgımde doktora yumurtan var deyıp su su tarıhler vermıstı catlıcak dıye ama olmadı sonra hormon testı yaptılar yumurtam zayıfmıs heralde catlama problemım yokdur ozmn yanı kafam karısık yardım edermısınız

Tamamen kişinin anatomik yapısına ve tabi ki de insan olduğumuzdan mütevellit yaşadığımız çevrenin olumlu olumsuz etkilerinden dolayı erken veya geç menopoz gerçekleşiyor diye biliyorum.

evet .. dısarıdan etkiler cok önemli ama su anda ki benim durumum da belirsiz. Erken menopozda hamilelik sansı nedir vereleri nelerdir merak ediyorum . bakalım hangi bpyuttayım . Bunu bılmek ıcınde en az bır 20 gun beklemem gerekecek .. Allah hayırlısını nasip etsin diyorum :)

reyhan merhaba , allah büyük haklısın ama işte insanın elimde değil.Nedeni varken umutsuzluk sanki daha acı çünkü olmama ,ihtimali yüksek ve gerçek .. umarım allah herkesin gönlüne göre verir :)

slm kızlar eskiden bu formu çok takip ederdim.
yine derdimi buraya yazmak geldi içimden
bugün adet günüm henüz olmadım ama olacağıma dair bi belirtide yok hiç adet olacakmış gibi değilim tatlı krizine girerdim o bile yok bu ay hiçbirşeyi kafama takmadım zaten çok yoğun bi ay oldu benim için yumurtlama günlerime denk geldi ama sonradan farkettim kafam çok rahattı ilişki esnasında ne bileyim belki tutmuştur diye içimde bi his var.
genelde 1 hafta önce başlardı gögüslerim sızlayıp şişmeye fakat daha bugün başladı alt karnımda 3 4 gün öncesinde yani vajina üstümde şişlik olurdu o yok kasık ağrısı falan yok arada bi iğne batar gibi birşey oluyor 3 5 sn sonra geciyor ve ara ara akıntım çok oluyor ya gec adet olacağım yada ne bileyim umutlanmakta istemiyorum ama inş hamileyimdir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…