- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #31.101
çükolata Kistim Var Bu 4.ayim Sanirim Bu Ay Yine Olmadi.haftaya öğrenicem Sonuce.ne Kadar şanslisiniz Ki Bir Tanede Olsa Anne Olabilmişsiniz.allah Banada Nasip Eder Dilerim.
çükolata Kistim Var Bu 4.ayim Sanirim Bu Ay Yine Olmadi.haftaya öğrenicem Sonuce.ne Kadar şanslisiniz Ki Bir Tanede Olsa Anne Olabilmişsiniz.allah Banada Nasip Eder Dilerim.
arkadaslar müjde nanne oluyorum 4 uncu seneye gırmıstı evlılçıgım tedavi goruyodum vee sonuca ulastım allah tum olmayanlara nasıp etsin insalla yenı uye oldum onun ıcın sahsıma msj yazmayı bılmıyorummm:92:
arkadaslar müjde nanne oluyorum 4 uncu seneye gırmıstı evlılçıgım tedavi goruyodum vee sonuca ulastım allah tum olmayanlara nasıp etsin insalla yenı uye oldum onun ıcın sahsıma msj yazmayı bılmıyorummm:92:
eski arkadaslar nerelerdesinizezgi,betüss,hürrem ve digerlerii iyisinizdir insallahhh hepinizz
birben tatlım ya nasılsın kekske burda olsaydın ya dertleşrdik ne güzell neyse msj attım sana zaten öptm canım kib
ne kadar çoğaldı bu çocuk olmama sorunu yediğimiz içtiğimiz herşey bizi bu üzüntüye mahkum ediyo
ya kızlar bişe sorcam hamilelikde ilk belirtiler ne gerçi günüm dahalık geçmedi ama benım güğsüm ve gögüs uclarım cok sızlıyor bazı yerlerden duydum hamılelıgın ılk belırtılerı goguslerın hassaslasması olabılıyormur ama adet donemı yaklasırkende gogusler cok agırıyor dıe bılıorum ben bana bı cevap yazın hamıle oldugumu sanmıyorum en son 2 eylulde adet gormustum sizce hamılekık belırtısı olabılırmı bu ben pek sanmıyorum ama
slm arkadslar bende arara gırıyorum buraya 3 yıldır ugrasıyoruz cocuk için sorun yok dıyolar beklıyoruz 6 aydrda dr a gıtmedım sıkıldım artık aynı seylerden bışe yok deypte cocuk olmaması cok psıkolıjısını bozuyo ınsanın ama sızın gıbılerıde duydukca umıtlenıyorum inş.bızımde olur mutlu bı evlılıgımız var tek eksık cocuk allah ısteyen herkese nesıp etsın
slm kızlar eskiden bu formu çok takip ederdim.
yine derdimi buraya yazmak geldi içimden
bugün adet günüm henüz olmadım ama olacağıma dair bi belirtide yok hiç adet olacakmış gibi değilim tatlı krizine girerdim o bile yok bu ay hiçbirşeyi kafama takmadım zaten çok yoğun bi ay oldu benim için yumurtlama günlerime denk geldi ama sonradan farkettim kafam çok rahattı ilişki esnasında ne bileyim belki tutmuştur diye içimde bi his var.
genelde 1 hafta önce başlardı gögüslerim sızlayıp şişmeye fakat daha bugün başladı alt karnımda 3 4 gün öncesinde yani vajina üstümde şişlik olurdu o yok kasık ağrısı falan yok arada bi iğne batar gibi birşey oluyor 3 5 sn sonra geciyor ve ara ara akıntım çok oluyor ya gec adet olacağım yada ne bileyim umutlanmakta istemiyorum ama inş hamileyimdir.
ıı aksamlar bırı bana bırazz fıkır versın ne olur...
evet seni hatirladimm papatyaa. insan hic vaz gecemyo.biksada usansa da kalkp yine devam ediyr.
kim bilir bakarsin bu ay INSALLAH sende sagilikla hamile kalirsinnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?