Gebe kalamayanlar buraya.....

çükolata Kistim Var Bu 4.ayim Sanirim Bu Ay Yine Olmadi.haftaya öğrenicem Sonuce.ne Kadar şanslisiniz Ki Bir Tanede Olsa Anne Olabilmişsiniz.allah Banada Nasip Eder Dilerim.

arkadaslar müjde nanne oluyorum 4 uncu seneye gırmıstı evlılçıgım tedavi goruyodum vee sonuca ulastım allah tum olmayanlara nasıp etsin insalla yenı uye oldum onun ıcın sahsıma msj yazmayı bılmıyorummm:92:

çükolata Kistim Var Bu 4.ayim Sanirim Bu Ay Yine Olmadi.haftaya öğrenicem Sonuce.ne Kadar şanslisiniz Ki Bir Tanede Olsa Anne Olabilmişsiniz.allah Banada Nasip Eder Dilerim.

arkadaslar müjde nanne oluyorum 4 uncu seneye gırmıstı evlılçıgım tedavi goruyodum vee sonuca ulastım allah tum olmayanlara nasıp etsin insalla yenı uye oldum onun ıcın sahsıma msj yazmayı bılmıyorummm:92:

ya kızlar bişe sorcam hamilelikde ilk belirtiler ne gerçi günüm dahalık geçmedi ama benım güğsüm ve gögüs uclarım cok sızlıyor bazı yerlerden duydum hamılelıgın ılk belırtılerı goguslerın hassaslasması olabılıyormur ama adet donemı yaklasırkende gogusler cok agırıyor dıe bılıorum ben bana bı cevap yazın hamıle oldugumu sanmıyorum en son 2 eylulde adet gormustum sizce hamılekık belırtısı olabılırmı bu ben pek sanmıyorum ama

slm arkadslar bende arara gırıyorum buraya 3 yıldır ugrasıyoruz cocuk için sorun yok dıyolar beklıyoruz 6 aydrda dr a gıtmedım sıkıldım artık aynı seylerden bışe yok deypte cocuk olmaması cok psıkolıjısını bozuyo ınsanın ama sızın gıbılerıde duydukca umıtlenıyorum inş.bızımde olur mutlu bı evlılıgımız var tek eksık cocuk allah ısteyen herkese nesıp etsın

Çok sevindim .. allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin .. tebrikler .. darısı tüm isteyenlerin başına . Tedavin nasıldı peki ? sende de acaba menopoz varmıydı . bende boyle bir suphe var ve suanda neler olacagını bılemedıgım ıcın endıselıyım hep ..

hadi hayirlis canimm insallahh seninde hamile oldugunu duyarizz
kk da okudum bazi arkadaslar anlattigin gibi oluyormus.

AMIIIINN canimm hepimize nasip etsinn.insallahh mutlu eviligin saglikli, hayirli bir bebkle taclanirr.

aaaaaa nekadar güzel tedavi sonucunu alman cok iyi olmuss. ALLAH tamamina da erdirsinn canimmm

aminn canimm olmayan herkese nasip etsin yaradanimm bzde hamileyim demek nasip olir insallahhh

evet seni hatirladimm papatyaa. insan hic vaz gecemyo.biksada usansa da kalkp yine devam ediyr.

kim bilir bakarsin bu ay INSALLAH sende sagilikla hamile kalirsinnn

mrb arkdşlr.adetimin 3.günü doktora gttm estradiol 24,65 fsh 4,29 lh 6,69 çıktı.doktor lh hormonum fazla salgılandığını adet düzensizliği yapmadığı sürece sorun olmucanı söedi.bebeğim olmasına engel bi durum mu bu.1yıldır çocuk istyrm ollmadı.dr 6aydaha geçsin sonra rahim filmi çekelim.tedavi gerekirse ozaman yapalım dedi.ama endişelendim artık.zaten hashimato hastasıyım.hormonların çok şükr normal seyrediyor.ama LH BÖLE ÇIKINCA MORALİM ÇOK BOZULDU.sizce hamile kalmama sebebeim olabilir mi.dr neden 6ay daha beklio anlamıorum.sizin de aynı durum var mı.ltfn yardımcı olun

bende bebiş istiyorum canlar :)) 1 yıldır beklemedeyim rahim filmi çektirdim herşey normal ama olmuyo iki ay deneme süresi verdi doktor rahim filminden sonra iki ay deneyelim tüpler iice açıldı dedi :)) Allah hepimizin yardımcısı olsun :)

bende 2 senedır bebek ıstıyorum ama olmadı rahım fılmıme herseyıme bakıldı suan ayın 13 kont var bakalım tahlıllerımı yaptırdım adetın 3.gunu yapılan testler vardı onları felan hersdeyını ıncelıcez dedı ıstanbul memorıal hızmet hastanesınde opt dr.hakan peker var çook çook ıyı anlayıslı derdını dınlıyor nerdeyse 1 saat esımle bızı dınledı anlattı cook bılgılı ya cok memnun kaldım daha once camlıca hastanesınde belma hanıma gıttım ama memnun kalmadım en fazla 10 dk muayene edıyor dr yana sansım gulmedı ama hakan beyden aşırı derece memnunum ultrasyonda teker teker herseyı anlattı kıstım varmıss 3cm 4 bucuk cm ama ınmıs 3cm ye cok sevındım ..umutlu bızden bakalım ınsallh kıstın erıcek dedı gnera verdı bıde vıtamın verdı 1 ay sonra tekrar gıtcem ıns erırde bı an once bebiş tedavısne baslarız ...ama bu sefer umutluyum bıde pko cok psıkolojımı bozmustu resmen depresyona gırdım cunkı dıger dr amelıyatla alınması lazım tam sınırda demıstı 4 bucuk cm ye ama hakan bey ben kesınlıkle amelıyat demem ılaclarla gecırırm ben onu dedı psıkolojım ıyılestı bu aralar ve artık ınanıyorum erıcene sogan kurude yapıyorum ama dr um gunde bı defa yap vucuda fazla yuklenme dedı ıns bakalım kıstım kuculdunde sogan suyunu 3 gun ıcmıstım sabah ac karnına belkıde o bıle ıı gelmıs olabılır:)))bu arada yenı katıldım bu guruba hep googleye kadınlar kulubu yazıp gırıyodum ve yorumları okuyodum dedım uye olup bende tecrubelerımı paylasıyım ve bılgı alyım daha cook ıns arkadaslar edınırımmmmmm:)))

mrb arkadaşlar bende 3senelik evliyim ama bende yumurta tembelli var 6 aydır tedavi görüyorum 5 kere uygulama oldu ama malesef olmadı gebelik ve bu ay doktorum hsg [rahim filmi ] çektirmeye karar verdi bu fiimden sonra gebe kalma şansım daha yüksekmiş inşşşş kalırım artık hamile ben artık bebeğimi istiyorum istemeyen hemen kalıyor biz uğraşıyoruz gene yok bişey (((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…