- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #31.121
merhaba arkadaşlar.
hamile kalamayanlar,burada sorunlarımızı paylaşalım,anlatalım.
6 senelik evliyim 5 yaşında kuzucuğum var.ama 4 senedir hamile kalamıyorum.klomen sürekli kullandım,daha sonra çatlatma iğnesi vuruldum yine olmadı.artık gelecek ay aşılama yapılacak.inşallah hamile kalabilirim.ve ayrıca tüm tesler yapıldı ben ve eşim gayet sağlıklıyız.nedeni bilinmeyen kısırlık buna denir sanırım.
hadi gel artık bebeğim
mrb arkadaşlar bende 3senelik evliyim ama bende yumurta tembelli var 6 aydır tedavi görüyorum 5 kere uygulama oldu ama malesef olmadı gebelik ve bu ay doktorum hsg [rahim filmi ] çektirmeye karar verdi bu fiimden sonra gebe kalma şansım daha yüksekmiş inşşşş kalırım artık hamile ben artık bebeğimi istiyorum istemeyen hemen kalıyor biz uğraşıyoruz gene yok bişey(((
mrb arkdşlr.adetimin 3.günü doktora gttm estradiol 24,65 fsh 4,29 lh 6,69 çıktı.doktor lh hormonum fazla salgılandığını adet düzensizliği yapmadığı sürece sorun olmucanı söedi.bebeğim olmasına engel bi durum mu bu.1yıldır çocuk istyrm ollmadı.dr 6aydaha geçsin sonra rahim filmi çekelim.tedavi gerekirse ozaman yapalım dedi.ama endişelendim artık.zaten hashimato hastasıyım.hormonların çok şükr normal seyrediyor.ama LH BÖLE ÇIKINCA MORALİM ÇOK BOZULDU.sizce hamile kalmama sebebeim olabilir mi.dr neden 6ay daha beklio anlamıorum.sizin de aynı durum var mı.ltfn yardımcı olun
çok kafaya takıyoruz galiba ondan canım gece gündüz düşünüyorum ama bu ay yumurtlama dönemini deniyecegim
merhaba ben de 10 aydır hamile kalamadım bu ay 3. günü yapılan teste T3 3.84 T4 0.984 TSH 2.04 FSH 8.44 LH 11.6 E2 54.9 Progesteron 0.350 Prolaktin 11.2 çıktı sonuçlara bakınca yumurta rezervin biraz düşük dedi bana klomen verdi adetimin 5. günü 5 gün içip 3 gün sonra kontrole gel dedi ilk kez böyle bir ilaç kullandım tahlil sonuçlarımı da başka gösterebileceğim bulunduğum yerde doktor yok endişilendim ama ilacı kullandım p.tesi kontrole gidicem İnşallah Allah bize de nasip etsin çok üzülüyorum eşimde sen çok endişeleniyosun diyor ben şark hizmetinde bir ilçedeyim tek doktor var ve inanılmaz yoğun ona güvenmek zorundayım :
merhaba ben de 10 aydır hamile kalamadım bu ay 3. günü yapılan teste T3 3.84 T4 0.984 TSH 2.04 FSH 8.44 LH 11.6 E2 54.9 Progesteron 0.350 Prolaktin 11.2 çıktı sonuçlara bakınca yumurta rezervin biraz düşük dedi bana klomen verdi adetimin 5. günü 5 gün içip 3 gün sonra kontrole gel dedi ilk kez böyle bir ilaç kullandım tahlil sonuçlarımı da başka gösterebileceğim bulunduğum yerde doktor yok endişilendim ama ilacı kullandım p.tesi kontrole gidicem İnşallah Allah bize de nasip etsin çok üzülüyorum eşimde sen çok endişeleniyosun diyor ben şark hizmetinde bir ilçedeyim tek doktor var ve inanılmaz yoğun ona güvenmek zorundayım :
bende 2,5 senedir uğraşıyorum bizde de bi problem yok ama olmuyor önümüzdeki ay ilk aşılamam yapılacak
merhaba arkadaşlar.
hamile kalamayanlar,burada sorunlarımızı paylaşalım,anlatalım.
6 senelik evliyim 5 yaşında kuzucuğum var.ama 4 senedir hamile kalamıyorum.klomen sürekli kullandım,daha sonra çatlatma iğnesi vuruldum yine olmadı.artık gelecek ay aşılama yapılacak.inşallah hamile kalabilirim.ve ayrıca tüm tesler yapıldı ben ve eşim gayet sağlıklıyız.nedeni bilinmeyen kısırlık buna denir sanırım.
hadi gel artık bebeğim
ayyyyyyyyyyyyyy canim benim gözün aydin olsunn tatlimmmmmmmmm
ilkk duydugumda ne kadar sevindim bilemezsinn. INSALLAHHHHH kucagina almakta nasip olurrrr
kac aylik oldu hamilelgin. ayrintili yazsana canimm :13:
evet canim en iyisi kafanin rahat olmasi. zaten ne kadar istersen iste olmadimi olmuyor.
her seyi oluruna birakmak daha mantikli.
saol canım benim. darısı senin başına olur inşallah. inan hep dua ediyorum. inşallah en kısa zamanda senden de güzel haberler alıcaz.
3.5 aylık oldu işte. daha cinsiyetini öğrenemedik. sağlıklı olsun da önemli değil aslında. şimdilik her şey iyi gidiyor.inşallah bu sefer sonu da güzel olur. insan bir kez düşük yapınca onun etkisinden kolay kolay kurtulamıyor. hep bu da mı düşecek acaba dedim durdum kendi kendime. daha yeni yeni kabulleniyorum durumu.
işte böyle canım. seni msnden tekrar ekledim ama hiç karşılaşmadık. inşallah becerebilmişimdir. arada uğra topiğe canım yaa.. diğer kızlar da hiç uğramıyor artık.
Slm bayanlar ben yeni üyeyim. 4 aylik evliyim bebek istiyoruz ama olmuyor. Sebebinin psikolojk oldugunu düsünüyorm ama o psikolojdn kurtulmyrm. Önerilerinz varsa bu konuda cok mutlu olurum. Esim bana kiziyor bu kadar takinti yaptgm icin ama ben cok istiyorum. Ailemdn uzaktaym ve alisamadm daha gurbette olmaya belki tamamen olmasada azda olsa bu özlemi bastirir bebegim diye düsünyrm. Belki yanlis düsünyrm ama bebegm olmasni herkes gibi bende cok istyrm
hos geldin
önerebiicegim tek sey kendini cok kaptirma.inan istemekle olmuyrresin hakli
gurbeti cok iyi bilirim. sakincasi yoksa nerde oturuyorsun.yurt disinda mi ??
hayir niğde deym ama ailemdn uzaktaym onlar adiyaman da. Önerin icin tsk edrm tatlim. Istemekle olmadigini bu ay da regli olunca anladm. Kendimi fazla kaptirmamaya calisicam. Siz nerelisnz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?