Gebe kalamayanlar buraya.....

amin inşallah bebeğin olur bende 15 aydır evliyim bende istiyorum inşallah benimde olur bebeğim seninde olur canım

çok kafaya takıyoruz galiba ondan canım gece gündüz düşünüyorum ama bu ay yumurtlama dönemini deniyecegim

merhaba ben de 10 aydır hamile kalamadım bu ay 3. günü yapılan teste T3 3.84 T4 0.984 TSH 2.04 FSH 8.44 LH 11.6 E2 54.9 Progesteron 0.350 Prolaktin 11.2 çıktı sonuçlara bakınca yumurta rezervin biraz düşük dedi bana klomen verdi adetimin 5. günü 5 gün içip 3 gün sonra kontrole gel dedi ilk kez böyle bir ilaç kullandım tahlil sonuçlarımı da başka gösterebileceğim bulunduğum yerde doktor yok endişilendim ama ilacı kullandım p.tesi kontrole gidicem İnşallah Allah bize de nasip etsin çok üzülüyorum eşimde sen çok endişeleniyosun diyor ben şark hizmetinde bir ilçedeyim tek doktor var ve inanılmaz yoğun ona güvenmek zorundayım :

bende 1,5 senedir evliyimilk evliliğimden 7 yaşında kızım var. 1,5 senedir hamile kalamıyorum.3 aylık korunma iğnesi yaptırdım bir kere yaptırdım.tüm adeyt düzenimi bozdu.doktora gittim sürekli iğnenin ağır geldiğini söyledi.klomen kullandım hamile kalamadım en son 6 ay önce doktora gittim artık hamile kalamam için hiç bir neden olmadığını söyledi doktorum eşimdende sperm testi istedi yaptırdık normal çıktı çocuğun olabilir engelin yok dedi ama 6 aydır düzenli adet görmeme rağmen yinede hamile kalamadım bayramdan sonra tekrar doktora gidip e yapmsam gerektiğini konuşucam ne yapmam lazım çatlatma iğnesi faydalı olurmu istesem.

haklısın canım ama korkma.klomen genelde veriyolr yumurta rezervi düşük olunca.sen doktorun dediğini yap mutlaka kontrole git.inşallah allah gönlümüze göre verir.ben de çok istyiorum.ama olmadı şimdiye kdr bakalım hayrlısıyla inş biz de hamile kalırız.

canım yumurtana bakıp çatlatma iğnesi verecek 4 gün üs üste ilişki diyor doktor iğneden sonra banada aynısını verdi ama olmadı zaten ilkinde tutmuyormuş ama senin yumurtlaman zayıfsa klomen verebilir 3 ay falan adetlerin düzenli mi
3 kez veriyormus olmazsa klomenle ardından asılamaya geciyormuş ama bence stres yapma cok etkiliyo nekadar kafana takarsan olmuyo bende
1 senedir istiyorum.

mrb arkadaşlar ben de 3 yıllık evliyim ve 1 yıldır bebek düşünüyoruz ama hala başarılı olamadık doktora kontrol içi gittiğimde 56 mm kist tespit edildi ve kist iyi huylu çıktı.sonra hormon testleri yapıldı ve sonuçlar şöyle
fsh:5,3
lh:5 (siyah kutu içine alınmış)
prolaktin :11,5

henüz doktora gidemedim bu hafta ii gideceğim.sonucu yorumlayabilecek kimse var mı??

herkeze merhaba arkadaşlar bende yeni katıldım aranıza .
18 aylık evliyim bende ama 2 düşük yaşadım ne yazıkki..ikinci düşükte rahim duvarında çökme oluşmuş.tedaviye başlıcaz.daha önce aynı sorunu yaşayan varmı?nasıl tedavi uygulanıyor bilmiyorm.bebek istiyoruz ama korkuyorumda aynı zamanda.bana fikir verebilirmisiniz rica etsem

bende 3 senelik evliyim 1.5 yıldır uğraşıyoruz ama olmuyor
doktor testlerde bi sorun olmadıgını söylüyor ama yine olmuyor
klomen kullandım iğne vurdurttum ama yine yok yine yok
ocak ayında aşılama yöntemini deniyecegiz inş. bi aksilik çıkmaz
allah kimseye arattırmasın inşallah hayırlısı ile versin

merhaba bende araniza yeni katildim benimde 4 yasinda bir kizim var 3 senedir cocuk istiyorum olmuyo 1 dusuk yaptim 1 sene gecti ustunden hamile kalamadim ben yurt disinda kaliyorum burda bir sene dolmadan tedavi etmiyorlar turkiyede 2 ay tedavi gordum ama tedavim yarim kaldi yumurta calistirici igne ve catlatici igne vurdum ama olmadi cok kafama takiyorum insanllah en kisa zamanda tekrar anne olma duygusunu yasariz hepimiz

selam herkese.. gerçi pek kimse uğramıyor artık bu topiğe ama neyse.. eskiden burda çok güzel paylaşımlarımız, sohbetlerimiz olurdu. eskilerden kimse kalmamış. yine de yeni ziyaretçilere bir tavsiyem var: hamilelik olayına takılıp kalmayın. tamam belki söylemesi kolay diyeceksiniz ama bizzat iki defa yaşamış biri olarak söylüyorum ki kafanızdan attığınız an hamile kalma şansınız artıyor. Allah yardımcınız olsun. sakın pes etmeyin. ben 4 senenin ardından artık tüp bebeği araştırmaya başladığım anda hamile kaldım. her şeyin bir zamanı var ve rabbim ne zaman isterse o zaman olacak unutmayın..

ayyyyyyyyyyyyyy canim benim gözün aydin olsunn tatlimmmmmmmmm

ilkk duydugumda ne kadar sevindim bilemezsinn. INSALLAHHHHH kucagina almakta nasip olurrrr

kac aylik oldu hamilelgin. ayrintili yazsana canimm :13:

evet canim en iyisi kafanin rahat olmasi. zaten ne kadar istersen iste olmadimi olmuyor.

her seyi oluruna birakmak daha mantikli.

saol canım benim. darısı senin başına olur inşallah. inan hep dua ediyorum. inşallah en kısa zamanda senden de güzel haberler alıcaz.
3.5 aylık oldu işte. daha cinsiyetini öğrenemedik. sağlıklı olsun da önemli değil aslında. şimdilik her şey iyi gidiyor. inşallah bu sefer sonu da güzel olur. insan bir kez düşük yapınca onun etkisinden kolay kolay kurtulamıyor. hep bu da mı düşecek acaba dedim durdum kendi kendime. daha yeni yeni kabulleniyorum durumu.
işte böyle canım. seni msnden tekrar ekledim ama hiç karşılaşmadık. inşallah becerebilmişimdir. arada uğra topiğe canım yaa.. diğer kızlar da hiç uğramıyor artık.

Slm bayanlar ben yeni üyeyim. 4 aylik evliyim bebek istiyoruz ama olmuyor. Sebebinin psikolojk oldugunu düsünüyorm ama o psikolojdn kurtulmyrm. Önerilerinz varsa bu konuda cok mutlu olurum. Esim bana kiziyor bu kadar takinti yaptgm icin ama ben cok istiyorum. Ailemdn uzaktaym ve alisamadm daha gurbette olmaya belki tamamen olmasada azda olsa bu özlemi bastirir bebegim diye düsünyrm. Belki yanlis düsünyrm ama bebegm olmasni herkes gibi bende cok istyrm

evet canim kimse ugramiyorr

INSALLAH bu sefer kucagin almak nasip olur canimm saglikla sihhatle insallahhhhh

sagol canim insallah darisi bizim basimiza olurr ben cogunlukla hep acigim.ben de senin adresin yokk.

istersen gönder kabul ediyimm canim. ALLAHA emanet olun tatlimmmm

hos geldin

önerebiicegim tek sey kendini cok kaptirma.inan istemekle olmuyrr esin hakli

gurbeti cok iyi bilirim. sakincasi yoksa nerde oturuyorsun.yurt disinda mi ??

hos geldin

önerebiicegim tek sey kendini cok kaptirma.inan istemekle olmuyrr esin hakli

gurbeti cok iyi bilirim. sakincasi yoksa nerde oturuyorsun.yurt disinda mi ??

hayir niğde deym ama ailemdn uzaktaym onlar adiyaman da. Önerin icin tsk edrm tatlim. Istemekle olmadigini bu ay da regli olunca anladm. Kendimi fazla kaptirmamaya calisicam. Siz nerelisnz

hayir niğde deym ama ailemdn uzaktaym onlar adiyaman da. Önerin icin tsk edrm tatlim. Istemekle olmadigini bu ay da regli olunca anladm. Kendimi fazla kaptirmamaya calisicam. Siz nerelisnz

ben isvicrede yasiyorum. evet yanliz yasamak cok zor.yeni evlisin eski aliskanliklarini henüz unutamadin.zaten yiillar gestikce daha da ailene ve gecmise özlemin articak inan.

ben öyleyim en azindan. insallah cok mutlu olursun tez zaman da hayirlisiyla begine kavusursun da ,hayatini yasarsinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…