Gebe kalamayanlar buraya.....

arkadaşlar bende 2 yıllık evliyim 5 aydır deniyoruz olmadı 5 ay kısa gibi gelebilir size ama çok istiyoruz bu süre çok uzunmuş gibi geliyor ve sanki olmayacakmış gibi korkuyorum ama bu ay sanki yumurtayı yakaladık gibi geliyor yoğun beyaz bir akıntım oldu o günde ilişki gerçekleşti daha adet günüme 10 gün var ama göğüslerim ağrıyor tecrübeli arkadaşlara sormak istiyorum 5 6 gün sonra belirti verir mi acaba ve kasıklarımdada bir ağrı var

tsk ederim tatlim dilerim tüm anne adaylari bebegine kavusur. ;-)

kızlar bence çok acele ediyorsunuz. umutsuzluğa kapılmak için çok erken. hiç kafanıza takmayın kendinizi dinleyip belirti falan aramayın. ben tamamen kafamdan attığım ay hamile kaldım. adetim 10 gün gecikti ama ben test bile yapmadım çünkü hiç ihtimal vermiyordum. bütün adet belirtilerini de yaşadım. her an adet olucam sandım. ama olmadı. o yüzden size tavsiyem kafanıza sakın ama sakın takmayın.

bencede kafaya takmamak gerekıyo

evet acele ediyoruz galiba biraz rabbim kimseye aratmasın inşallah rabbim duası kabul olanlarınkiyle beraber bizimkinide kabul etsin kimsenin kucağı boş kalmasın

kızlar ben yarın üçüncü çatlatma iğnemi vurulucam ıkısındede tutmadı bu sefer hiç umudum yok ama doktorum son defa deneyelim dedi bütün sorun kilomdaymış 88 kiloyum kilolu olduğum için yumurtalıklarım temblmiş başka hangi yolları deneyeblirim doktorumuda değiştirmek istiyorum çünkü bana hiç moral vermiyor kiloma takmış durumda bende çok istiyorum ama okadar uğraşmama rağmen vermiyorum

arkadaşlar birşey öğrenmek istiyorum,adetim bugün bitti.2 aydır bebek istiyorum ama olmadı.adet gününden hemen sonrada hamile kalınabilirmi yoksa illede yumurtlama gününemi denk gelmesi lazım.ben bu ay 2 günde bir ilişki yöntemini denemek istiyorum acaba doğrumu yapıyorum

ilk defa kilo yüzünden hamile kalamıyorum diyen birine rastladım.canım sen morelini bozma bence doktorunu değiştir.bu arada nerde yaşıyosun sana bir doktor önerebilirim.bende aynı kilodayım.

canım valla ihtimal düşük ama yine de ne olur ne olmaz sen her anı değerlendir bence. daha iki ay çok erken. sakın internete dalıp araştırmalara falan başlama. yumurta günlerini falan da hesaplama. rahat ol. illa ki hamile kalacaksın. kafana göre takıl yani. ben 4 yıl yok yumurta günüydü yok iki güne birdi derken boşa uğraşmışım. hesabı kitabı bıraktığım ay hamile kaldım. şimdi çok pişmanım keşke en başında öyle hesap falan öğrenmeseydim kafamı bunlarla boşuna doldurmasaydım. sen de öyle yap rahat ol canım göreceksin o zaman her şey daha güzel olacak..

kızlar merhaba bende 4 yıllık evlıyım ve yaklaşık bir buçuk yıldır bebek istiyoruz ama olmuyo doktora gıttıgımde muayenede problem yok dedı bende yumutrlama hesaplama gıbı mınımum bılgılerının hepsını araştırdım ve bu arada 1 yıl geçmıştı daha sonra kendı kendıme acaba hormanlarımdamı bır problem var dedım ve test yaptırdım kı tsh hormonum çok yüksek buda gebe kalmayı engellıyormuş benım gıttıgım gerızekalı doktor bana test yapalım bıle demedı normal gunlerını takıp et dedı o zaman benı yonlendırseydı daha once bu tedavıye başlardım ve çevremdekı herkes hamıle eltılerım 3 çocuga hamıleler benden sonra evlenen arkadaşlarımın hepsının çocugu oldu bır tek ben sap gıbı kaldım çok istememe rağmen olmuyor rabbım buyuk ısyan etmıyorum ama için için kendımı çok üzüyorum rabbım hep hayırlısını nasıp etsın hepımıze hayırlı haberlerı almak için...

pengue bi şey sorabilirmiyim hormon bozukluğunda vücudunda bi belirti varmıydı

Son düzenleme:
bende 2 yıllık evliyim bnen 14 ay sonra evlenen bir arkadaşım hem ev aldı hem araba aldılar
maaşları arttı birde hamile kalınca gözler bize çevrildi her gören ee sizde amma tembelmişsiniz diye konuşunca insan ister istemez üzülüyor tabi hakkımızda hayırlısı geç olsun güç olmasın inşallah en kısa zamanda kucağına alırsın canım

merhaba canim evet seni cok iyi anliyorum bende 6 senelik evliyim bir kizim var ama benimle evlenenler ve benden sonra evlenenlerin 3. cocuklari yolda ama canini hic sikma sitres yaptikca kendini yipratirsin herseyim hayirlisi belkide bizde boyle imtihan oluyoruzdur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…