Gebe kalamayanlar buraya.....

insan ister istemez umutsuzluğa kapılıyo ama burdan da anlaşıldığı gibi hepimiz aynı şeyleri hissediyoruz bu bile güzel Allah isteyen herkese nasip etsin inşallahhhhhhhhhh...

selam kızlar bende 4 senelık evlıım 2 seneden fazladır ugrasıyoruz. artık ck yıprandımm yoruldmm nerdeyse ıstemıyorum artık dıycek duruma geldım ama bu surede gercekten vaktı olduguna da ınandımm. ılk bebek ıcın dr a gıttıgımde senın her tarafın cocuk demıstı ama suanda pko tedavısı goruyorum. benım herseyım normalken esımde varıkosel cıktı tutarsız sperm tahlıllerı ve bazı aksılıkler yuzunden hastalıgımızı bıle bıle amelıyat olamadı esım bı turlu 6 ay once yaptırabıldık en sonunda sımdı onun herseyı cok ıyı ama bu seferde bende ısler degıstı 1 senedır seker hastasıyım kiloda aldım tabı pkolu deılım ama yumurtalrım polıkıstık yapıdaymıs bu gune kadar teavıye hep ara verdım 3 aydır duzenlı klomen kullanıyorum yumurtalarım gusel gelısıyo catlatma ıgnesı vurduruyorum ama yokkkk... sımdı gecmısı dusunuyorum da ılk ıstedıgım zamanlarda olsaymıs cok zor olurmus benım ıcın ben aılemden uzaktayım evlılıgımın ılk yıları bu yuzden cok zor gectı benım ıcın rabbım sorunları bılmemıze ragmen tedavı olmamıza ızın vermedı bu zamana kadar demekkı zamanı var dıyorum artık nasıp napalım Allah ısteyen herkese nasıp etsın. bu arada benım etrafımdada benden sonra evlenen herkesın bebegı var ıkınıyı bekleyenlerde varr sabır sabır sabırrr dıyorummm

inşallah tez zamanda hayırlı bir bebişiniz olur benim çevremde ki bazı insanlara doktorlar bebeğinizin olması imkansız derken bebişleri oldu sakın umudunuzu kaybetmeyin herşeyin bir vakti saati var inanın buna selam ve dua ile kalın.

tesekuur ederımmm umutla beklıyoruzzz her ay Allah yardımcımız olsunn

mrbalar ben aranıza yeni katıldım 27 yaşındayım bu formu hep görüyordum...bende hamile kalamaya çalışanlardanım. 3 ay oldu başlayalı 1 yıllk evliyim 1 yıl korunduk. bebek istiyoruz ama olmuyor her ay umutlanıyorum ama yok adetlerim hep düzenliydi 4 ay önceye kadar 15 gün geçikme yasadım dr muayenede pko kist var dedi dostinez diye bi ilaç verdi, ben hamile kalırsam düşük yasamayım diye ilacı 1 ay kullandıktan sonra bırakıp korunmamaya başladık hiç geçikme yaşamıyorum ama birtürlüde hamile kalamıyorum...bir kaç gün önce başka doktor kansızlık varsa o da engeller dedi..birkaç gün sonra kan testi yaptırcam...bu durum baya canımı sıkıyorr((

kansızlıgın engel oldugunu ılk defa duydum.. uzun suredır ugraıyorum ben Allah aratmasın sana hakkında hayırlısı ayrıca Allah bu pkonun belasını versın

slm ben 24 yaşındayım ve 3senelik evliyim.ilk 2 sene doğum kontrol hapıyla korundum fakat geçen sene ocak ayından itibaren korunmayı bıraktım çocuk düşünmeye başladık.zamanla adet düzensizliği başladı ve en sonunda doktora gittim ilk gittiğim doktor yumurtalıkların tembel kolay kolay hamile kalamazsın dedi çok sinir oldum doktora hiçbişeye bakmadan bunu söyleyebiliyor.neyse bi süre sonra acaba hamilemiyim diye şüpelenmeye başladım ve hasekide tanıdık bi doktora gittim.kadın tanıdık olduğu için ilgilendi ama kendi alanı olmadığı için kesin bişey söyleyemem dedi,kısırlık bölümüne yolladı durum şu ki benim yumurtalıklarımdan biri yokmuş görünmüyor tabi bunun için hsg yaptırmam gerekiyor bunu iyi bir yerde yaptırmayı düşünüyorum.kafam çok karışık birsürü olay yaşadım bel fıtığım nedeniyle ameliyat oldum daha 3 ay oldu hamile kalırsam ağrılarım olurmu diye düşünüyorum ama bir yandanda artık bebek istiyorum.eşim ve kayınvalidem çok destek oluyor acele etme diye telkin ediyorlar ama içimde yaşadıklarım bana ağır geliyor.bu alanda bana yardımcı olabilecek bir doktor tavsiyesi olan var mı? yada benim gibi durumu olan varsa yol gösterebilecek biri var mı?

slm bende 22 yaşında 4yıllık evliyim 2 yıldır çocuk düşünüyoruz doğum kontrol hapıyla korunmuştuktuk hapı bırakınca benimde adet düzensizliklerim başladı dr a gittim yumurtalık kisti varmış hapla adet oldum ve klomene başladım 2kere pregnyl vuruldum.cts günüde ovitrelle vuruldum şuan beklemedeyim ayrıca prolaktinimde yüksek kist içinde bi kere ameliyat olmuştum ama yine telrarladıiçimi kaplayan ümitsizlik artmaya başladı.......

slm kizlar araniza yeni katildim bende cocuk sahibi olmak istiyorm ama olmuyor gecen sene 3ay dogum kontrol hapi kullandim sadece 3ay mart ayindan beni olmuyor her ay adet oldumu gormek beni mahvediyor etkisi bir sene suruyomus gecen sure icinde duphaston ilacini kullandim adetlerim duzenliydi ama olmadi gecen ayda adet olmadim tabi hamileyim sandim ama degilmisim doktor igne verdi vuruldum olgunlastirm ignesi oldum duzenli iliski faln ogunden beri de vucut isim yuksek gecen aya gore bilmiyorm niyetlenmek istemiyorm ama napcagimida bilmiyorm kafam coook karisikkkk.........

slm cnm bende 2yıl hap kullandım şimdi bende bebiş arıyom klomen ve çatlatma iğnesi vuruldum şuan beklemedeyim 6 gün oldu iğne vurulalı bakalımmm...inşlh meleğine kavuşursun tez zamanda

slm cnm bende 2yıl hap kullandım şimdi bende bebiş arıyom klomen ve çatlatma iğnesi vuruldum şuan beklemedeyim 6 gün oldu iğne vurulalı bakalımmm...inşlh meleğine kavuşursun tez zamanda

ins cnmhepimiz tez zamanda hamile kaliriz senin vucut sicakliginda bi degisiklik varmi benm gecen aylara gore daha yuksek gibi

bizde 2,5 senelik evliyiz. vajinusmus olmama rağmen ilk sene yasmin kullandım. bıraktıktan sonra adet düzensizliğim ve mantar oluştu. mantar tedavisi görmeme rağmen yine tekrarladı kurtulamadım mantarda. vajinusmusuda daha 2-3 ay önce yendik çok şükür. bebek sahibi olmayı çok istiyoruz. doktora gittim bi engel yok dedi. ama mantardan dolayı gebe kalamıyomuyum die düşünüyorum. herkes çocuk sormaya başladı artık. vajinusmus zaten psikolojimi mahvetmişti. şimdi bide bu çıktı. doktor stres yapma dedi ama engel olamıyorum kendime

kansızlıgın engel oldugunu ılk defa duydum.. uzun suredır ugraıyorum ben Allah aratmasın sana hakkında hayırlısı ayrıca Allah bu pkonun belasını versın

dr dedi test yaptırdım dün daha sonucunu almadım bakalım inş. bişi çıkmaz da bu bekleme süresi normal dir dicem ama umutsuzluğa kapılmamak elde deil ama tutamıyom kendimi....

durumumuna cok üzüldüm canım inş. bi çözüm yolu bulunur bebeğine kavuşursun sıkma canını...

Stres yapmamanın çaresi bulunsa bence imkansız hele bu aralar okadar stres yapıyorum ki.. Allah yardımcımız olsun. Bu aralar çok takılıyorum sürekli aklımda ve iyice gerildim seni çok iyi anlıyorum birde mantar demişsin canım bende de aynı problem vardı ve çokta kaşıntı yapıyodu, doktora hamile kalamama sebebi olabilirmi dedim oda hiç alkası yok dedi.. Sebep arıyorum belkide ...
Bu arada bu topicte ilk kez yazıyorum biraz geçmişi okumya çalıştım...Herkese selamlar ve umarım bir an önce hamile kalabiliriz...

evett canim en iyisi kafamizdan atmak. bebk olmasa da en azindan daha az üzülüyoruzzz. ben artik eskisi gibi kafama takmiyorumm.
adetim yaklastikca azicik ümitleniyorumm o kadar. ayy eskiden nasil sttres oluyordum. adet oldugum zaman günlerce agliyordumm
nasibimizde varsa olur diyorum artik :18: kabullenmek en iyisi.

eee hürremcigim canim benimm hamilelik nasil gidiyo. bebisin üzüyormu senii. kusma her hengi bir sikayetin varmi ???:26:

cinsiyeti belli oldumu. canim msn de kayitli degilsin. istersen adresini gönder tekrar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…