Gebe kalamayanlar buraya.....

hos geldin canimm a. s INSALLAH tez zamanda hamile kalirsinn INSALLAHH cok fazla kafana takma derimm

çok saol arkadaşım cevabın için. dediğin gibi bende hamile kalamamama bi sebep arıyorum belkide. umarım hepimiz bir anca hamile kalıp bebeklerimize kavuşuruz hayırlısıyla İnş.

Gebe kalamayan arkadaslar
guatr kontrolu yaptirip tiroit bezlerinizin normal calisip calismadigini ögrendiniz mi???
lütfen ihmal etmeyin...

cünkü ben bir senedir gebe kalmak icin ugrasiyorum ve daha bugün ögrendim ki tiroit bezlerim az calisiyormus ve bu da hamile kalmayi zorlastiriyormus...
tiroit bezlerinin az calismasinin kadinlardaki belirtilerinde adet düzensizligi ilk sirada geliyor haberiniz olsun...

Ne zaman girsem kimseyi yakalayamıyorum maalesef, karsılıklı yazısmak keyifli olurdu...
Troidin gebe kalmayı zorlaştırdığını duydum ama hiç test yaptırmadım, nasıl oluyor bu test kızlar? Birde kansızlık gibi bir mevzu geçmiş anlayamdım, onunda mı etkisi oluyomus ben çok kansızım çünkü.. bilenler cevaplarsa sevinirim
Bana gelince prolaktinim yükseliyo ama çok değil ilaç kullanıyorum düsüyür, bu aralar onuda kullanmıyorum doktora gitmiyorum çünkü.. Onun dısında herhangi bir problemimiz yok birde 1,5 yılnce kimyasal gebeliğim var sevincimiz yarım kalmıştı... Her sey Allah tan tabiki, vardır burdada bir hayır...

canım her şey iyi gidiyo çok şükür.. cinsiyeti kızmış. çok sevindik. hayırlısıyla doğumunu da görseydik..
bulantılarım ilk aylarda beni öldürdü. hiçbir şey yiyemiyordum ama artık düzeldi çok şükür. normale döndüm.
msn özelden yazayım canım. ben seni kaç defa ekledim ama sana davet gitmiyor herhalde. bir de sen dene.

aslinda her kadin doktorunun önce bu testi istemesi lazim hastadan.
ben radyolojiye gtttim önce bogazdan film cektiler sonrada kan aldilar.
sonuc rahatsiz etmeyen bir guatra sahip,isim ve tiroit bezlerim az calistigindan adet düzensizligi yasiyormusum ve gebe kalmakta zorlaniyormusum.lütfen ihmal etmeyin
sebepsiz hicbir sey yoktur..

slm cnm evet bende hipotiroid hastasıyım hamile kalamıyorum ama devamlı hap kullanıyorum bu değerlerle hamile kalabilirisn benlik bişey yok diyor endokrincim daha kalamadık bakalım sen ne gibi bir tedavi yolu izliyorsun???

slm cnm evet bende hipotiroid hastasıyım hamile kalamıyorum ama devamlı hap kullanıyorum bu değerlerle hamile kalabilirisn benlik bişey yok diyor endokrincim daha kalamadık bakalım sen ne gibi bir tedavi yolu izliyorsun???
slm cnm sanirim sorunumuz ayni..
ben aylardir hamile kalamamamin sebebini ögrenmeye calisiyorum. henuz gectigimiz hafta kesin sebebin guatr oldugunu ögrendim. bundan sonraki tedavi sürecinin uzun olmasindan cok bunda önce bosa gecen aylara üzlüyorum.
henüz dünden itibaren ilacla hormon tedavisine basladim 100 tablet kullanicam yaklasik 3,5 ay. ondan sonra kontrol insallah..
yani en az bi 3 ay daha acaba bu kez olmusmudur diye düsünmemeye caliscam insallah...
sen kac tedavi gördün ve suan durum nedir sende?

cnm ben 2 yıl olcak eutryox diye bi ilaç kullanıyorum hergün aç karnına nodül falan yok şükür ultrason çekiliyorum ama tiraidler işte çalışmıyo bebek ondan kalmıyomuş ozmanlar ama şimdi neden bilmiyorum işte bakalım jinekoloğa gidiyorum öğrencez testlerden sonra sorunu bu arada ömür boyu o hapı kullancam ve endokrini bırakmıcakmışım

kızlar mrb size hikayemi yazmak istedim
2 yıldır bebek istiyorduk bir çok sey deendik PKO luyum ve ilaçsız adet olamıyordum ayrıca eşiminde hareketli sperm sayısı çok azdı tüm umutlarımı kaybettiğim çok oldu bu forumlara bile giremiyordum üzülüyorum diye ama Allahıma şükür az önce hamile kaldığımı öğrendim kanda çıktı İnşalllah sağlıkla devam eder. ve Allahım her isteyene nasip eder.
Bu ay biz gonal f 75 ml 7 gün vuruldum ve çatlama iğnesi oldum ilişki esnasındada preseed jel kullandık tabi bunların hepsi Allahın vesilesi tabi ALLahım her kese nasip etssin...

bende sizin gibiydim ama simdi kadinlar klübü sayesinde cok güzel arkadasliklar kurdum ve ayrica facebookta bir sayfaya üye oldum hep ayni seyleri yasayn bayanlar var sizide bekleriz yeseren umutlar kardesligi:)

hayırlısıyla sağlığıyla dünya güzeli evlatlar nasip olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…