- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #31.181
Stres yapmamanın çaresi bulunsa bence imkansız hele bu aralar okadar stres yapıyorum ki.. Allah yardımcımız olsun. Bu aralar çok takılıyorum sürekli aklımda ve iyice gerildim seni çok iyi anlıyorum birde mantar demişsin canım bende de aynı problem vardı ve çokta kaşıntı yapıyodu, doktora hamile kalamama sebebi olabilirmi dedim oda hiç alkası yok dedi.. Sebep arıyorum belkide ...
Bu arada bu topicte ilk kez yazıyorum biraz geçmişi okumya çalıştım...Herkese selamlar ve umarım bir an önce hamile kalabiliriz...
Cnm ben hiç sıcaklık ölçmedim yükselincemi ii düşüncemi
Stres yapmamanın çaresi bulunsa bence imkansız hele bu aralar okadar stres yapıyorum ki.. Allah yardımcımız olsun. Bu aralar çok takılıyorum sürekli aklımda ve iyice gerildim seni çok iyi anlıyorum birde mantar demişsin canım bende de aynı problem vardı ve çokta kaşıntı yapıyodu, doktora hamile kalamama sebebi olabilirmi dedim oda hiç alkası yok dedi.. Sebep arıyorum belkide ...
Bu arada bu topicte ilk kez yazıyorum biraz geçmişi okumya çalıştım...Herkese selamlar ve umarım bir an önce hamile kalabiliriz...
evett canim en iyisi kafamizdan atmak. bebk olmasa da en azindan daha az üzülüyoruzzz. ben artik eskisi gibi kafama takmiyorumm.
adetim yaklastikca azicik ümitleniyorumm o kadar. ayy eskiden nasil sttres oluyordum. adet oldugum zaman günlerce agliyordumm
nasibimizde varsa olur diyorum artik :18: kabullenmek en iyisi.
eee hürremcigim canim benimmhamilelik nasil gidiyo. bebisin üzüyormu senii. kusma her hengi bir sikayetin varmi ???:26:
cinsiyeti belli oldumu. canim msn de kayitli degilsin.istersen adresini gönder tekrar.
Ne zaman girsem kimseyi yakalayamıyorum maalesef, karsılıklı yazısmak keyifli olurdu...
Troidin gebe kalmayı zorlaştırdığını duydum ama hiç test yaptırmadım, nasıl oluyor bu test kızlar? Birde kansızlık gibi bir mevzu geçmiş anlayamdım, onunda mı etkisi oluyomus ben çok kansızım çünkü.. bilenler cevaplarsa sevinirim
Bana gelince prolaktinim yükseliyo ama çok değil ilaç kullanıyorum düsüyür, bu aralar onuda kullanmıyorum doktora gitmiyorum çünkü.. Onun dısında herhangi bir problemimiz yok birde 1,5 yılnce kimyasal gebeliğim var sevincimiz yarım kalmıştı... Her sey Allah tan tabiki, vardır burdada bir hayır...
arkadaşlar merhaba evet ben o mutlu haberi aldımmm nihayet 2-5 aylık hamileyim rabbim inş hepinize nasip eder bu duyguyu
Gebe kalamayan arkadaslar
guatr kontrolu yaptirip tiroit bezlerinizin normal calisip calismadigini ögrendiniz mi???
lütfen ihmal etmeyin...
cünkü ben bir senedir gebe kalmak icin ugrasiyorum ve daha bugün ögrendim ki tiroit bezlerim az calisiyormus ve bu da hamile kalmayi zorlastiriyormus...
tiroit bezlerinin az calismasinin kadinlardaki belirtilerinde adet düzensizligi ilk sirada geliyor haberiniz olsun...
slm cnm sanirim sorunumuz ayni..slm cnm evet bende hipotiroid hastasıyım hamile kalamıyorum ama devamlı hap kullanıyorum bu değerlerle hamile kalabilirisn benlik bişey yok diyor endokrincim daha kalamadık bakalım sen ne gibi bir tedavi yolu izliyorsun???
slm cnm sanirim sorunumuz ayni..
ben aylardir hamile kalamamamin sebebini ögrenmeye calisiyorum. henuz gectigimiz hafta kesin sebebin guatr oldugunu ögrendim. bundan sonraki tedavi sürecinin uzun olmasindan cok bunda önce bosa gecen aylara üzlüyorum.
henüz dünden itibaren ilacla hormon tedavisine basladim 100 tablet kullanicam yaklasik 3,5 ay. ondan sonra kontrol insallah..
yani en az bi 3 ay daha acaba bu kez olmusmudur diye düsünmemeye caliscam insallah...
sen kac tedavi gördün ve suan durum nedir sende?
merhaba.. Biz 4 senedir uğraşıyoruz banada hep stres yapma kafana takma olmayınca üzülme diyolar ama bunun mümkün olmadığını anlamıyolar.Bu bence mümkün değil heleki etrafındaki herkes şakır şakır çocuk doğuruyorsa off ya yine hamile kaldım dicek kadar kolay hamile kalabiliyosa...Stres en büyük düşmanımız ama artık en yakın arkadaşımız oldu maalesef..herkese hayırlısıyla sağlığıyla dünya güzeli evlatlar nasip olsun inşallah...herkese kolaylıklar..[/QU
merhaba.. Biz 4 senedir uğraşıyoruz banada hep stres yapma kafana takma olmayınca üzülme diyolar ama bunun mümkün olmadığını anlamıyolar.Bu bence mümkün değil heleki etrafındaki herkes şakır şakır çocuk doğuruyorsa off ya yine hamile kaldım dicek kadar kolay hamile kalabiliyosa...Stres en büyük düşmanımız ama artık en yakın arkadaşımız oldu maalesef..herkese hayırlısıyla sağlığıyla dünya güzeli evlatlar nasip olsun inşallah...herkese kolaylıklar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?