- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #31.201
bende 2,5 senedir uğraşıyorum bizde de bi problem yok ama olmuyor önümüzdeki ay ilk aşılamam yapılacak
ben de çocuk sahibi olmak için bi hayli uğraştım şimdi 5 haftalık hamileyim.yalnız tedavi ile gebe kalamadım ben.buradaki bütün hamile kalamayanlara anlatmak isterim ama şu anda buraya yazamıyorum.varsa msn adresini verirsen sana bunu yazayım.çok kolay oldu.sen de dene .olursa sen de diğer çocuğu olamayanlara anlatabilirsin.bu yöntemle hem arkadaşım hem de ben hamile kaldık.inşllh sende de işe yarar.
slm arkadaşlar.ben sizle hikayemi paylaşmak istiyorum.ben 2 kez tüp bebek denedim ama nasip değilmiş olmadı.eşimin sperm sayısı çok azdı normal yolla çocuk sahibi olmamızın imkansız olduğu söylendi.ama ben geçen hafta hamile olduğumu öğrendim ve hala rüyada gibiyim.bugünde keseyi gördük.hiç kimse ümitsizliğe kapılmasın hiç beklemediğim anda bebeğimiz bize geldi.çok mutluyum
Yaklaşık bir ay kadar klomen tedavisi gördüm. Bende hormon bozukluğu çıktı. Erkek hormonu fazlaymis.2hafta önce Çatlatma iğnesi oldum. Ama şimdide eşimde sorun var. Ürologa gitsin diye ikna etmeye çalışıyorum gitmiyor bir türlü. Evlendiğimizden beri cinselliği bi mecburiyet olarak görüyor. Oysaki daha16aylık evliyiz. Ama sanki 10yıllık evli gibi davranıyorne yapacağımı şaşırdım
merhaba arkadaşlar.
hamile kalamayanlar,burada sorunlarımızı paylaşalım,anlatalım.
6 senelik evliyim 5 yaşında kuzucuğum var.ama 4 senedir hamile kalamıyorum.klomen sürekli kullandım,daha sonra çatlatma iğnesi vuruldum yine olmadı.artık gelecek ay aşılama yapılacak.inşallah hamile kalabilirim.ve ayrıca tüm tesler yapıldı ben ve eşim gayet sağlıklıyız.nedeni bilinmeyen kısırlık buna denir sanırım.
hadi gel artık bebeğim
bizi bizden cok anlayan olmaz canım yok evlılıgını yaşa dıyorlar bılmıyorlarki evlilik bile yasanmıyo bebeksiz
öncelikle burdaki herkese merhaba,bende de PKO+ prolaktin sorunu var emar çekidim çok şükür birşey çıkmadı 2 senedir bekliyorum , evet bencede prolaktin stresten kaynaklanıyor ama düşünmemek elde değil kafamdan artık çıkarmaya çalışıyorum çünkü inanıyorumki hamile kalmak stres ile çok alakalı,dostinexi defalarca kullandım değerlerim düşüyor ama kullanmayınca yine yükseliyor ,bu sebele agnucaston hapı aldım şimdi onu kullanıyorum 3 ay kullanmak gerekiyormuş.Arkadaşlar merhaba ben de yeni katıldım foruma. 30 yaşındayım,bi türlü hamile kalamayınca kadın doğuma gittim,rahim ve yumurtalıklar normal kist de yok ama prolaktinim:39.5 çıktı yüksekmiş ondan hamilelik olmamış Fsh:17.7 ve Lh: 20 test adetin 5.günü yapıldı bu arada,doktor fsh ve lh için bişi demedi ama internette araştırdım bu değerler kötü galiba ve sizce prolaktin yüzünden mi fsh ve lh bozuldu? Birde doktor beni psikiyatriste gönderdi prolaktin stres hormonuymuş, psikiyatrist de hamileliği 1 yıl daha ertelememi istedi,depresyon teşhisi koydu ve ilaç yazdı ve kadın doğumun yazdığı dostinexi kullanma dedi,benim asıl sorum eğer 1 yıl daha bekleersem bi daha hiç normal yollardan hamile kalamazmıyım?Çok korkuyorum eğer bilginiz varsa nolur yardımcı olun...
1 bucuk yıllık evlıyız 9 aydır korunmuyoruz ama bir türlü hamile kalamadım 5 ay kadar önce bir doktora gıttım ve miyom olduğunu soyledı fakat bu miyomun dışarı dogru buyudugunu soyledı hamilelige engel değil fakat hamile kaldıgınızda zor geçer dogumunuz sezeryanla olur ve sezeryan srasında eğer alınabılecek yerdeyse doktorunuz alır demişti. bugun tekrar baska bir hekime gittik ve oda miyomun iç duvara yakın olarak buyudugunu rahime dıştan içe baskı yaptıgını soyledı sağ yumurtalıgımın aktif olduğunu heran hamıle bile kalabileceğimi , fakat tüp bebek merkezine gidip onların bakmaları gerektiğini, en doğru kararı onların vereceğini söyledi cerrahi bir operasyona gerek olup olmayacagını onların karar vermesi daha dogru olurmus. ayrıca eşimde sperm tsti yaptırdı normal herhangı bır problem olmadıgını soyledı.
şimdi ne yapmam gerekıyor merkeze mi gideyim yoksa hamile kalma ihtimalinimi değerlendirmeliyim ?
çükolata Kistim Var Bu 4.ayim Sanirim Bu Ay Yine Olmadi.haftaya öğrenicem Sonuce.ne Kadar şanslisiniz Ki Bir Tanede Olsa Anne Olabilmişsiniz.allah Banada Nasip Eder Dilerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?