- 29 Ağustos 2011
- 381
- 4
- 116
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #31.221
mrblar bende 4 aylık evliyim hamile kalamıyorum bu ay 6gün geçeikti tama işte bu dedimki olmadııı(( napıcam çok istiyorum
bi ara seninle yazışmıştık ismim dilek.çikolata kisti ile ilgili yazışmıştık.sen araştırma yapıyordun falan.ben ameliyat olduğumu anlatmıştım.belki hatırlamışsındır.ben üyeyim ama fazla takılmıyorum.seni zor buldum.neler yaptın ne durumdasın nasılsın inşallah mesajım ulaşır.ve bana güzel haberler verirsin.
merhaba fatoo2 neden buraya yazamıyorsun buradan msn adresi yazmank yasak ve sana özel msjda atamayız neden burda paylaşmıyorsun hem buraya yazarsan 1 kişiye deil bir çok kişiye hatta yıllar sonra bu yazıyı okuyan birine bile faydan dokunur nasıl hamile kaldıgını yazmanı merakla bekliyoruzzz
merhaba arkadaşlar.
hamile kalamayanlar,burada sorunlarımızı paylaşalım,anlatalım.
6 senelik evliyim 5 yaşında kuzucuğum var.ama 4 senedir hamile kalamıyorum.klomen sürekli kullandım,daha sonra çatlatma iğnesi vuruldum yine olmadı.artık gelecek ay aşılama yapılacak.inşallah hamile kalabilirim.ve ayrıca tüm tesler yapıldı ben ve eşim gayet sağlıklıyız.nedeni bilinmeyen kısırlık buna denir sanırım.
hadi gel artık bebeğim
Mrb arkaşdaşlar acilen pregenly çatlatma iğnesine ihtiyacım var ama bulamıyorum.Nereden bulabilirim bilginiz var mı yardımcı olabilir misiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?