Gebe kalamayanlar buraya.....

mrblar bende 4 aylık evliyim hamile kalamıyorum bu ay 6gün geçeikti tama işte bu dedimki olmadııı(( napıcam çok istiyorum

4 aylık evli biri için çok erken bu umutsuz takılmalar bende senn gibiydim çok istiodum olmasını olmamıştı eşime acaba kısır mıyım diyodum ama burada öğrendiğim çok şey oldu ki sabırla beklemek hem en az 1 yıl diolar ancak onadn sonra düşünmelisin. benmde 6. ayımda geldi müjdeli haber Allah isteyen herkese tattırsın bu güzelliği

Hamile kalmanin bu kadar zor oldugunu bilmyordum, tahliler cok iyi cikti, hersey normalmis ama regl artik hep 3 gün gini gecikiyor ve bir sekilde hamile kalamiyorum.
Sebebleri ne ola bilir ?
Bana biraz fikir verin, tabii allah bilir ama, yapa bilecegim neler var ?

Ayni durumda olanlar ne yapiyor veya ne yaptinizda hamile kaldiniz ?

kızlar nolur yardımcı olurmusunuz bir yıllık evliyim 9 aydır bbeebek istiyourm.4 aydır adetim gecikiyodu ikiüç gün gecikmeye başladı hiç olmazdı şimdide adet kanı resmen siyaha yakın yemyeşil geldi bu iki gündür.ne olabilir????ağrı sanıcda yok hep olurdu

walla 8 aydır olmadı, olmuyor... umudum bu ay ama aslında artık hiç umudum yok. tedavi yolu göründü bizlere.... keşke bebişlerimiz sürpriz yapsa bize...

selam canım.ne iyi yaptın da ekledin.ben de özel mesaj falan gönderemiyorum.aynıyım canım yaa.geçen sene ameliyat olmuştum daha birşey yok hamilelik adına.artık tüp bebek denemeye karar verdik.mayıs gibi düşünüyorum aslında ama kısmet.arada özelden yazabiliyorsan yaz.takip edemiyorum kim nerede diye...sen neler yaptın anlatsana?

bizde 1 buçuk yıllık evliyiz 1 yıla yakın korunmadımız halde cocuk olmuo benim son dönemlerde düzensiz adet oluşum var ve 3 tanede kistim var doktor kistler kötü huylu diil dedi cocuga engeli olmaz dedi ama aklımda soru işareti kaldı bu kstler adet düzensizligi yapıo nasıl cocuk olcak böle düzensiz adetle anlayamadım ben bilgisi olan arkadasların cevabını bekliyorum

Mrb arkaşdaşlar acilen pregenly çatlatma iğnesine ihtiyacım var ama bulamıyorum.Nereden bulabilirim bilginiz var mı yardımcı olabilir misiniz?

meraba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım malesef benimde bebeğim olmuyo doktorlar tüplerimde sorun olduğunu söylediler laparoskopi ile alınacak ve rahimde polip var onada histereskopi yapılacak sonrasında da tüp bebek tabi şuan kafam çok karışık bu şekilde ameliyat olupta hamile kalanlar varmı

evet bence de çok iyi olur

2.evliliğim ilk evliliğimden 2 tane oğlum var 8 sene spiral ile korundum 2.evliliğimi yapınca spirali çıkarttırdım doktor yumurtalıklarda sorun yok hamile kalmaya hazırsın dedi ama 4 ay oldu daha gebe kalamadım bu normalmidir acaba

neden direk aşılamaya geçiliyor

ben pco luyum bu ay puregon ve ovitrelle kullandım ve dr ilişki önerdi .adet günüme 4 gün kaldı inşallah tumuştur herşeyin hayırlısı Allah herkesin gönlüne göre versin

Mrb arkaşdaşlar acilen pregenly çatlatma iğnesine ihtiyacım var ama bulamıyorum.Nereden bulabilirim bilginiz var mı yardımcı olabilir misiniz?

pregnyl i bulman baya zor gibi. ecza depolarına yada tek tek eczanelere sorarak bulabilirsin belki. çünkü bildiğim kadarıyla üretilmiyormuş

herkese kucak dolusu selamlar ya ben sizlere aslında özel bir soru sormak istiyorum ben ilişki olduğu zaman kendimi cok kasıyorum uzun zamandır böyle doktoruma hiç demedim sizlere sormak istedim kasılmayı nasıl önleyebilirim? bu bir sorun mu? ayıptır söylemesi ama rahatlayana kadar kasıyorum kendimi. birde ilişki bitince yatıyorum ama yinede azda olsa sıvı geliyor bu normal mi?lütfen bana yardımcı olun....böyleyken bir kere gebelik yaşadım.

merhabalar,

hayırlı cumalar dilerim öncelikle. arkadaşlar size sormak istedim. ben de 3 cm boyunda myom var doktorlar ameliyat dedi açık ameliyat ama ben rahmime zarar verirler diye endişe ediyorum sizce endişelerim yersiz mi? bana yardımcı olun lütfen

merhaba ben yeni üye oldum bu sitedeki yorumları devamlı okuyorum ben 20 yaşındayim 9 aylık evliyim hiç korunmadigim halde hamile kalamadım bu ay doktora gittim klomen ve dupbaston ilaçlarıni verdi bu ilaçlarla hamile kalan var kaçıncı ayında kalınıyo ayrıca inşallah ALLAH olmayanlara isteyenlere sağlıklı bebekler nasip etsin

merhaba arkadaşlar ben de sizler gibi hamile kalamıyorum çok üzülüyorum yine de biliyorum Allah ın takdiri Allah hayırlısını versin diyorum. ama eşim beni daha çok üzüyo bugün adet oldum diye sabahtan beri surat yapıyo sanki benim suçummuş gibi. ve ben daha çok sitrese giriyorum. paylaşmıyo benimde diyecek bişeyim olmuyo anlayana kadar akşam oluyo sonra kavga ediyoz bebek yok diye huzurda yok. ben bunalıyorum üstümde ailelelrden dolayı zaten psikolojik baskı var böyle daha çok mutsuz huzursuz ve sitresli oluyorum. bana yardım edin lütfen çok üzgünüm.... Allah herkese hayırlısıyla hayırlı ömürlü evlatlar versin inş. ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…