Gebe kalamayanlar buraya.....

ay canım yaa üzülme dua et Rabbim nasip etsin sana.. bende 2 yıllık evliyim ama eşim ailesi hiçç sorun yapmıyor
aksine ben sorun yapınca bana kızıyorlar..Allah ne zaman isterse o zaman verir. ama elimizde değil tabi bu kısmet ne zaman bilemeyiz.. beni sadece etraf bunaltıyor insanların bitmez tükenmez soruları çıldırasım geliyor bazen herkesin sorunu başka işte.. sende üzme kendini cnm bi doktora görün eşinede söyle böyle yapmasın sanki surat yapınca bişimi değişiyor.. sen daha çok sirese giriyorsun hmm bide sitreste engelmiş hamileliğe bunu eşine anlat..

canım inşallah sen kalırsın birçok kişi ilk denemede kalıyor tabi ben 5 denemede bile kalamadım...sen sitres yapma inşallah kalırsın canımm

bende 9 aylık evliyim ve bir çocuğumuz olsun çok istiyoruz eşim ben üzülmeyim diye takmıyomuş gibi yapsada oda bende çok istiyoruz evlenmeden önce düzenli olarak adet görürdüm hiç bir problemim olmadı ağrım sancım bile omazdı düğünüm olca dönemde adet geciktirici kulandım ve o günden buyana adetim 2 3 gün geri yada ileri atıo yumurtlama günümüde hesaplayamıyorum çünkü günü gününe olmuyo hiç doktorora gittim mantar var dedi idrar yolu iltihabı ve yumurtalıklarda az miktarda iltihap ama bu çocuk ıçın engel değıl problem olmaz dedi çok azmış iltihap antibıyotık verdi fitil kullandım ağrılar falan bitti ama hala hamile kalamıyorum geçen 2 ay 20sinde oldum bu ay hala olmadım ayın 27sı oldu kan testı yaptırdık yarım saatte bellı olandan negatıf çıktı çok korkuyorum bır ıkı gun daha bekle diyolar bırkaç gun ılerı gerı atması normal dıyolar çocuk olana kadar günü gününe olmaz diolar nebılım herkez bişi diyo böyle sorunlar yaşayanlar varmı acaba

Bende dermoid kist vardı 6 cm 5 ay kadar önce açık ameliyatla alındı ama hala hamile değilim. bu ameliyatı olup gebe kalan var mı acaba? çok merak ediyorum

çok teşekkür ederim canım inşallah sende en kısa zamanda hamile kalirsin inşallah kızlar bişey soracam adetime 10 gün var ama aşırı kasık ve bel ağrısı var ağrı gibi de değil batma var hamilelik belirtisi olabilir mi cevaplarınizi bekliyorum acil

canım eşinin destek olmaması çok kötü canını sıkma stres yaptıkça daha geç olur benim de olmuyo ama ümitli olmak lazım tip öyle ilerledi ki en imkansız dedikleri insana bile tedavi ile hamile bırakıyorlar ki bizim gibi kadınlar hamile kalmasın sabır lazım olacak bi gün ama allah im ne zaman isterse o zaman olacak demek ki bizim için hayırlısı böyleymis olacak bigün ümidini kaybetme stres yapma kim ne derse desin takma

LÜTFEN çekinme ailene ve eşine stresin hamile kalamama da büyük etkisi olduğunu söyle, anlayış iste...
sen de başka şeylerle ilgilen...

ALLAH bğışlasın canım şükret hiç değilse bi tane var bende 3 yıl olacak evliyim ama daha çocuk yok ünlü pko lulardanım.2 ay klomen kullandım 3, ay doktor hemen iğnelere geçti.güzel bi yumurtan var dedi.bu ay olma şansı çok yüksek dedi ama yine olmadı.

bu yazıyı yazalı daha 4 ay olmuştu ki allahıma şükürler olsun hamile kaldım şuanda 5 haftalık hamileyim rabbim sana şükürler olsun

slmmm nasılsınz kızlar uzun zamandır giremıydum nete bı bakıyım dedım kım var kım yok bırben hürrem esra buralardasın z ıyısınzdr ınşş

bende 2,5 senedir uğraşıyorum bizde de bi problem yok ama olmuyor önümüzdeki ay ilk aşılamam yapılacak

Tedavi oldum asilama yaptirdim yine birseyy. yok yine... her ay basi olacagim zaman dua ediyorum issalah olmam diye ama yine umutlarim kiriliyor... Her ay bunu yasamaktan sıkıldimm allahim. Nezaman bebegim. olacak... nezaman

Son düzenleme:
merhabalar ...biz de 9 aydır eşimle korunmuyoruz .ama hala bir sonuç alamadık ne yazık ki .merak ettiğim bir konu var ki bilgisi olnalar cevaplarını benimle paylaşırlarsa çok mutlu olacağım.genel kontrollerim yapıldı bir sorun çıkmadı eşime de spermiyogram uygulandı bir sorun yok onda da .şimdi ki adımımız ne olmalı acaba ?okuduklarımdan kafam çok karıştı.rahim filmimi çektirmeliyim yoksa yumurta takibi ile mi başlamalıyım?bir küçük soru daha yumurta takibi mutlaka vajinal yoldan mı olmalı?biliyorum çok oldu ama şimdiden teşekkür ediyorum çok sağolun:))

ben 1.5 yllk evliyim bebegım yok bende doktor a gıttm sorn yokdedi ilthap varmş her türlü ilaç kullandm ama ilthap gtmedi snra ahmet marankının sayfasında karnı bahar suyu okudum denedım ve faydasnı grdüm bilmiyorum yardımcı olmak isterım hanmlar eger ilthabı olan varsa ve bu agryı çeken varsa denesın derim

a. s tatlimm.
bende simdilik degisen bir yok canimm. pazartesi günü rahim flm cektiricem. tekrar tüplerime bakicaklarr acikmi kapalimi diye.

asilama yaptiricam. insallah tutar eger tutmazsa bizde ramazanin son hafasinda türkiyeye gidicegizz. fertinjide tüp bebk yaptiricagiiz hakkimizdan hayirlisi artik.

esgi günleri özlyorum ne kadar cok sohbet ederdikk

Merhaba arkadaşlar!

uzun zamandır ben de burayı takip ediyorum.35 yaşındayım ve 10 aydır hamile kalamadım. Doktorum herşey yolunda diye hep bekletti. Öbür ay rahim filmi çekilecek. Beklemek gerçekten zor özellikle belli bir yaştaysanız ve herkese biyolojik saatinizin yakında geçeceğini söyleyip duruyorsa.

canım çok gençsin daha çok zamanın olacak inşallah sıkıntı yapma bence ilaç da kullanma tabi ki teşhisi konulmuş bir rahatsızlığın yoksa 9 ay evlilik çok erken daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…