- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #31.241
merhaba arkadaşlar ben de sizler gibi hamile kalamıyorum çok üzülüyorum yine de biliyorum Allah ın takdiri Allah hayırlısını versin diyorum. ama eşim beni daha çok üzüyo bugün adet oldum diye sabahtan beri surat yapıyo sanki benim suçummuş gibi. ve ben daha çok sitrese giriyorum. paylaşmıyo benimde diyecek bişeyim olmuyo anlayana kadar akşam oluyo sonra kavga ediyoz bebek yok diye huzurda yok. ben bunalıyorum üstümde ailelelrden dolayı zaten psikolojik baskı var böyle daha çok mutsuz huzursuz ve sitresli oluyorum. bana yardım edin lütfen çok üzgünüm.... Allah herkese hayırlısıyla hayırlı ömürlü evlatlar versin inş. ....
merhaba ben yeni üye oldum bu sitedeki yorumları devamlı okuyorum ben 20 yaşındayim 9 aylık evliyim hiç korunmadigim halde hamile kalamadım bu ay doktora gittim klomen ve dupbaston ilaçlarıni verdi bu ilaçlarla hamile kalan var kaçıncı ayında kalınıyo ayrıca inşallah ALLAH olmayanlara isteyenlere sağlıklı bebekler nasip etsin
neden direk aşılamaya geçiliyor
bende 2,5 yıldır hamıle kalamıyorum pko teshişi konuldu ama allaha şükür yumurtlama porblemım yok 4 ay gonophene ve pregly tedavısı gördüm olmadı 7 aydır tedavı görmüyorum ve bu ay inş. tedavıme baslıyorum ve cok heyecanlıyım bir an önce adetım gelmesını ve doktora gıtmeyı istiyorum içimde tuhaf bır kıpırtı var hayırdır :)
merhaba arkadaşlar ben de sizler gibi hamile kalamıyorum çok üzülüyorum yine de biliyorum Allah ın takdiri Allah hayırlısını versin diyorum. ama eşim beni daha çok üzüyo bugün adet oldum diye sabahtan beri surat yapıyo sanki benim suçummuş gibi. ve ben daha çok sitrese giriyorum. paylaşmıyo benimde diyecek bişeyim olmuyo anlayana kadar akşam oluyo sonra kavga ediyoz bebek yok diye huzurda yok. ben bunalıyorum üstümde ailelelrden dolayı zaten psikolojik baskı var böyle daha çok mutsuz huzursuz ve sitresli oluyorum. bana yardım edin lütfen çok üzgünüm.... Allah herkese hayırlısıyla hayırlı ömürlü evlatlar versin inş. ....
merhaba arkadaşlar.
hamile kalamayanlar,burada sorunlarımızı paylaşalım,anlatalım.
6 senelik evliyim 5 yaşında kuzucuğum var.ama 4 senedir hamile kalamıyorum.klomen sürekli kullandım,daha sonra çatlatma iğnesi vuruldum yine olmadı.artık gelecek ay aşılama yapılacak.inşallah hamile kalabilirim.ve ayrıca tüm tesler yapıldı ben ve eşim gayet sağlıklıyız.nedeni bilinmeyen kısırlık buna denir sanırım.
hadi gel artık bebeğim
slm ben 24 yaşındayım ve 3senelik evliyim.ilk 2 sene doğum kontrol hapıyla korundum fakat geçen sene ocak ayından itibaren korunmayı bıraktım çocuk düşünmeye başladık.zamanla adet düzensizliği başladı ve en sonunda doktora gittim ilk gittiğim doktor yumurtalıkların tembel kolay kolay hamile kalamazsın dedi çok sinir oldum doktora hiçbişeye bakmadan bunu söyleyebiliyor.neyse bi süre sonra acaba hamilemiyim diye şüpelenmeye başladım ve hasekide tanıdık bi doktora gittim.kadın tanıdık olduğu için ilgilendi ama kendi alanı olmadığı için kesin bişey söyleyemem dedi,kısırlık bölümüne yolladı durum şu ki benim yumurtalıklarımdan biri yokmuş görünmüyor tabi bunun için hsg yaptırmam gerekiyor bunu iyi bir yerde yaptırmayı düşünüyorum.kafam çok karışık birsürü olay yaşadım bel fıtığım nedeniyle ameliyat oldum daha 3 ay oldu hamile kalırsam ağrılarım olurmu diye düşünüyorum ama bir yandanda artık bebek istiyorum.eşim ve kayınvalidem çok destek oluyor acele etme diye telkin ediyorlar ama içimde yaşadıklarım bana ağır geliyor.bu alanda bana yardımcı olabilecek bir doktor tavsiyesi olan var mı? yada benim gibi durumu olan varsa yol gösterebilecek biri var mı?
bu yazıyı yazalı daha 4 ay olmuştu ki allahıma şükürler olsun hamile kaldım şuanda 5 haftalık hamileyim rabbim sana şükürler olsun
bende 2,5 senedir uğraşıyorum bizde de bi problem yok ama olmuyor önümüzdeki ay ilk aşılamam yapılacak
slmmm nasılsınz kızlar uzun zamandır giremıydum nete bı bakıyım dedım kım var kım yok bırben hürrem esra buralardasın z ıyısınzdr ınşş
merhaba ben yeni üye oldum bu sitedeki yorumları devamlı okuyorum ben 20 yaşındayim 9 aylık evliyim hiç korunmadigim halde hamile kalamadım bu ay doktora gittim klomen ve dupbaston ilaçlarıni verdi bu ilaçlarla hamile kalan var kaçıncı ayında kalınıyo ayrıca inşallah ALLAH olmayanlara isteyenlere sağlıklı bebekler nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?