- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #31.261
a. s tatlimm.
bende simdilik degisen bir yok canimm. pazartesi günü rahim flm cektiricem. tekrar tüplerime bakicaklarr acikmi kapalimi diye.
asilama yaptiricam. insallah tutar eger tutmazsa bizde ramazanin son hafasinda türkiyeye gidicegizz. fertinjide tüp bebk yaptiricagiiz hakkimizdan hayirlisi artik.
esgi günleri özlyorum ne kadar cok sohbet ederdikk
slmmm nasılsınz kızlar uzun zamandır giremıydum nete bı bakıyım dedım kım var kım yok bırben hürrem esra buralardasın z ıyısınzdr ınşş
a. s tatlimm.
bende simdilik degisen bir yok canimm. pazartesi günü rahim flm cektiricem. tekrar tüplerime bakicaklarr acikmi kapalimi diye.
asilama yaptiricam. insallah tutar eger tutmazsa bizde ramazanin son hafasinda türkiyeye gidicegizz. fertinjide tüp bebk yaptiricagiiz hakkimizdan hayirlisi artik.
esgi günleri özlyorum ne kadar cok sohbet ederdikk
selam canım nerelerdesin özledik seni. arada yazsan bizi haberdar etsen ne güzel olur. msn de açmıyosun.
canım ben de çok özledim o sohbetleri. gece yarılarına kadar yazışır dertleşirdik.
rahim filmi nasıl gitti? sonuç ne çıktı? aşılama yaptırdın mı? inşallah güzel haber verirsin bize. dualarımdasınız. hepinizi çok özledim. :26:
merhabalar ...biz de 9 aydır eşimle korunmuyoruz .ama hala bir sonuç alamadık ne yazık ki .merak ettiğim bir konu var ki bilgisi olnalar cevaplarını benimle paylaşırlarsa çok mutlu olacağım.genel kontrollerim yapıldı bir sorun çıkmadı eşime de spermiyogram uygulandı bir sorun yok onda da .şimdi ki adımımız ne olmalı acaba ?okuduklarımdan kafam çok karıştı.rahim filmimi çektirmeliyim yoksa yumurta takibi ile mi başlamalıyım?bir küçük soru daha yumurta takibi mutlaka vajinal yoldan mı olmalı?biliyorum çok oldu ama şimdiden teşekkür ediyorum çok sağolun:))[/Qbizde korunmuyoruz ama bişeyin old da yok neden bilmiyorum doktorada gitmedim daha bu işin bir sürü prosedürü var sanırım çok cahil kalmışım ben
merhabalar ...biz de 9 aydır eşimle korunmuyoruz .ama hala bir sonuç alamadık ne yazık ki .merak ettiğim bir konu var ki bilgisi olnalar cevaplarını benimle paylaşırlarsa çok mutlu olacağım.genel kontrollerim yapıldı bir sorun çıkmadı eşime de spermiyogram uygulandı bir sorun yok onda da .şimdi ki adımımız ne olmalı acaba ?okuduklarımdan kafam çok karıştı.rahim filmimi çektirmeliyim yoksa yumurta takibi ile mi başlamalıyım?bir küçük soru daha yumurta takibi mutlaka vajinal yoldan mı olmalı?biliyorum çok oldu ama şimdiden teşekkür ediyorum çok sağolun:))
sprmiyografi için nereye gittiniz peki şimdiden tşkkrler...merhabalar ...biz de 9 aydır eşimle korunmuyoruz .ama hala bir sonuç alamadık ne yazık ki .merak ettiğim bir konu var ki bilgisi olnalar cevaplarını benimle paylaşırlarsa çok mutlu olacağım.genel kontrollerim yapıldı bir sorun çıkmadı eşime de spermiyogram uygulandı bir sorun yok onda da .şimdi ki adımımız ne olmalı acaba ?okuduklarımdan kafam çok karıştı.rahim filmimi çektirmeliyim yoksa yumurta takibi ile mi başlamalıyım?bir küçük soru daha yumurta takibi mutlaka vajinal yoldan mı olmalı?biliyorum çok oldu ama şimdiden teşekkür ediyorum çok sağolun:))[/Qbizde korunmuyoruz ama bişeyin old da yok neden bilmiyorum doktorada gitmedim daha bu işin bir sürü prosedürü var sanırım çok cahil kalmışım ben
sprmiyografi için nereye gittiniz peki şimdiden tşkkrler...
üroloji uzmanına gitmeniz gerek
Arkadaslar merhaba ben 23 yasindayim 1 yillikda evliyim ingilterede yasiyorum 1senedir.8-9 ay cocugumuz olmayinca burda doktora gittik adetimin 21.gunu icin kan tahlili gunu verdi yaptirdim sonuc olarak hormon bozuklugu var dedi,erkeklik hormonu cok yuksek kadinlik hormonuda cok dusuk ve yumurtaliklarda bir problem var dedi cok cok uzuldum hicbisey beklemiyodum baskada bisey soylemedi ne yapmaliyiz dedim baska bi hastaneye yonlendirdi 2 ay gun verdi ama ,o gunden sonra cok kotuyum esimle eskisi gibi denemiyorum bile cocuk icin ,cocugum olurmu tedavilerden sonra,burdada tek basimayim anlatabilecegim kimsem yok..esim ve esimin ailesi devamli beklemedeler cocuk icin esimle beraber doktora gittik ama ailesine soyleyemedim bu konuda anlayissizlar,erken henuz daha diyorum falan ne olur sizce ne olabilir cocuk sahibi olabilicekmiyim biraz yardim edin biseyler soyleyin..rabbim hepinizin yardimcisi olsun Allah bizi dermansiz dertten korusun..cok tesekkurler simdiden Allahim gonlunuzdekini versin...
Allah razi olsun senden hergun girip bakiyorum kimse bisey yazmamis bi sen yazdin insallah dedigin gibidir rabbim tez zamanda gonlundekini nasip etain sanada....Daha yasın da kücük, yeni de evlisin, olur canım niye olmasın, umudunu kaybetme çok da büyük bir problem yok gibi.. Sen stres yapma canım ya, umarım çok yakın zamanda saglıkla kavusursun bebegine!!
Arkadaslar merhaba ben 23 yasindayim 1 yillikda evliyim ingilterede yasiyorum 1senedir.8-9 ay cocugumuz olmayinca burda doktora gittik adetimin 21.gunu icin kan tahlili gunu verdi yaptirdim sonuc olarak hormon bozuklugu var dedi,erkeklik hormonu cok yuksek kadinlik hormonuda cok dusuk ve yumurtaliklarda bir problem var dedi cok cok uzuldum hicbisey beklemiyodum baskada bisey soylemedi ne yapmaliyiz dedim baska bi hastaneye yonlendirdi 2 ay gun verdi ama ,o gunden sonra cok kotuyum esimle eskisi gibi denemiyorum bile cocuk icin ,cocugum olurmu tedavilerden sonra,burdada tek basimayim anlatabilecegim kimsem yok..esim ve esimin ailesi devamli beklemedeler cocuk icin esimle beraber doktora gittik ama ailesine soyleyemedim bu konuda anlayissizlar,erken henuz daha diyorum falan ne olur sizce ne olabilir cocuk sahibi olabilicekmiyim biraz yardim edin biseyler soyleyin..rabbim hepinizin yardimcisi olsun Allah bizi dermansiz dertten korusun..cok tesekkurler simdiden Allahim gonlunuzdekini versin...
arkadaşlar merhaba aranıza yeni katıldım 5 aydır çocuk düşünüyoruz ama olmuyor adetim düzensiz hormonlarım normal ama yumurtlama olmuyor sanırım tam bir teshis konulmadı doktor yumurtlama ilacından falan bahsetti. tedaviye başlamam için adetin kaçıncı günü doktora gitmeliyim. adetten sonra gel dedi ama 3.günü gidiliyormuş sanırım. adetimi düzenene sokmam için napmam gerekiyor bir fikri olan var mı doktor progestron hormonu dedi ama adetten kaç gün sonra başlamam gerekiyor
merhabalar ...biz de 9 aydır eşimle korunmuyoruz .ama hala bir sonuç alamadık ne yazık ki .merak ettiğim bir konu var ki bilgisi olnalar cevaplarını benimle paylaşırlarsa çok mutlu olacağım.genel kontrollerim yapıldı bir sorun çıkmadı eşime de spermiyogram uygulandı bir sorun yok onda da .şimdi ki adımımız ne olmalı acaba ?okuduklarımdan kafam çok karıştı.rahim filmimi çektirmeliyim yoksa yumurta takibi ile mi başlamalıyım?bir küçük soru daha yumurta takibi mutlaka vajinal yoldan mı olmalı?biliyorum çok oldu ama şimdiden teşekkür ediyorum çok sağolun:))[/Qbizde korunmuyoruz ama bişeyin old da yok neden bilmiyorum doktorada gitmedim daha bu işin bir sürü prosedürü var sanırım çok cahil kalmışım ben
genel kontrollerin derken ne gibi tahliler yapıldı sana,ben 7 aydır korunmadğımızı söyledim ve doktorum ayrıntılı tahliller icin 1 sene korunmasız ilişki sonunda gebelik olmassa yapıyoruz dedi ama sen gebe kalmak istyrsn bundan dolayı hormonlarıma baktı sonunda fsh lh değerlerinden yumurtalıklarım tembel cıktı böylece yumurtalık takibine başladık.yani anladğım kadarıyla doktora genel kntrl icin gittin ama gebe kalmak istediğini söyleMedin bu yüzden doktorun sana bişey söylemedi.eğer böyleyse ne ile başlayacağını en iyisi doktorun sana söyler.YÜCE RABBİM KUCAKLARIMIZI BOŞ ÇEVİRMESİN
çalıştığım için telefonla hormon sonuçlarını söyleyip adetten sonra gel dedi doktorum çok ilgili aynı zamanda çok yoğun hastası var diyede detaylı soramadım bakalım 2 hafta içinde hastalanmazsam tekrardan gidicem inşallah bu ay tutarda ilaçlara gerek kalmaz tahlillerimde lh fshtan yüksek çıktı en başta proklatin baya bi yüksek çıkmıştı mr girdim sorun çıkmadı o günde kaza yapmıştım tekrardan proklatin testi aldılar allah şükür hepsi normal ama ben hala neden adet düzensizliğim olduğunu bilmiyorumbende adet düzesizlği yüzünden gitmiştim doktora ve prolaktinyani süt hormonum yüksek cıkmış 1ay ilac kullanmıştım sonra normal seviyyedüştü sonra gebelik icin gittim adetimin 3,günü hormon testi yapıldı ve fsh ve lh hormonlarıma göre yumurtalıkların tembel yumurta üretmiyor demişti ve yumurta uyarıcı ilac kullanmaya başladım ilacı adetimin 5,ğünü hergun aynı anda 2 tane alıyordum ilac 5 gunde bitti sonra 5 ğun daha bekledim ve doktora gittim.doktor yumurtalıklarımın sayısın abaktı ve 2 adet yumurtan var buda çoğul gebelik ihtimalını coğaltır dedi ondan dolayı catlatma iğnesi vurmadı.snrasını boşver,doktorunun sana kacıncı gün gelmen gerektiğini söylemiş olması lazım bütün tahliller 3.ğünü yapılcak diye bi kural yok,özele mi gidiyorsun bilmiyrum ama bu sorularının cevaplarını sana vermiş olması lazım.vermediyse bence acilen doktorunu değiştir,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?