Gebe kalamayanlar buraya.....

mrb arkadaşlar..1 hafta önce dr gittim ve progesteron hormonum 0.1 çıktı..hamile kalmk için 10 olması gerekliymiş..üstelik yara ve iltihapta varmış..1 yıldır korunmuyorum...çok panik oldum..hemen adaçayıi incir kürü ve hayıta başladımm..durumu benim gibi olup hamile kalan warmı?bide ne gibi sebzeler tüketmeliyim..tavsiyelerinizi bekliyorum..

Merhaba, ben de gelecek ay çektireceğim rahim filmi? nasıldı sizinki zormuydu. çok korkuyorum

slmmm nasılsınz kızlar uzun zamandır giremıydum nete bı bakıyım dedım kım var kım yok bırben hürrem esra buralardasın z ıyısınzdr ınşş

selam canım nerelerdesin özledik seni. arada yazsan bizi haberdar etsen ne güzel olur. msn de açmıyosun.

canım ben de çok özledim o sohbetleri. gece yarılarına kadar yazışır dertleşirdik.
rahim filmi nasıl gitti? sonuç ne çıktı? aşılama yaptırdın mı? inşallah güzel haber verirsin bize. dualarımdasınız. hepinizi çok özledim. :26:

Bizde seni cok özledik canimm filim cok temiz cikti.Doktor hersey yolunda dedi. hatta sasirdi niye size tüp bebk yapmislar diye.

biz baska doktora gidiyoruzz artik. kismet olmadimi olmuyorrr

sende bizim dualarimizdasinn. ALLAHH her daim saglik nasip sizlereeee

Merhaba canım benim yapılan testlerden sonra, hemen yumurta takibine basladı. Ama olmayınca ben doktoru değistirdim, diger doktor ben filmi görmeden hic bir sey yapmam dedi bana mantıklı geldi, tüplerin durumu gercekten önemli cünkü, bizde yasadıkca ögrendik tabi. Benim tüm yumurta takiplerim vajinal ultrasonla oldu, umarım yardımcı olabilmisimdir...

merhabalar bir arkadaşım 3 yıllık evli fakat korunmadıkları halde hamile kalamıyor. hangi doktora gitmesi lazın üroloji mi herhangi bir kadın doğumcuya mı???

SPERMİOGRAM RAPORU

MATERYALİN ALINMA YERİ LABORATUAR

ABSTİNENS SÜRESİ = 4 GÜN

LİGUİFAKSİYON SÜRESİ = 30 DAKA

RENK = KREM

GÖRÜNÜM = OPAK

VİSKOZİTE = KISA

VOLÜM = 2.2 CC

PH = 8.2

AGLUTİNASYON VE TİPİ HÖRÜLMEDİ

LÖKOSİT = 17-18 LÖKOSİT / HER SAHADA

ERİTROSİT = 6-7 ERİTROSİT / HER SAHADA

SPERM SAYIMI = 1.100.000/CC 2.420.000 TOTAL

ROUND CELL AYRIMI = PEROKSİDAZ BOYAMA

ROUND CELL AYRIMI = <1.000.000

İMMATÜR GREM HÜCRE SAYIMI = <1.000.000

MOTİLİTE SNIFLANDIRMA

LOGUİFAKSİYONDAN SONRA 1 SAAT 2SAAT

4 DERECE MOTİLİTE - - -
3 DERECE MOTİLİTE - - -
2 DERECE MOTİLİTE 5 2 -
1 DERECE MOTİLİTE 6 5 4
0 DERECE MOTİLİTE 89 93 96

HIC BIR YERIMDE AĞRI FALAN YOK KAN ALDILAR SONUCTA BU FSH FOLİKUL STİMULAN HORMON = 7.72 MLU 0 1.5-12.4
LH LUTEİNİZAN HORMON 6 MLU/ML 1.7-86
TESTESTERON SERBEST 7.06 PG/ML 8.69.-54.69
THS TİROİD STİMULAN HORMON <0.005 ULU/ML 0.27-2.4

YANI HOCAM SIZDEN COK COK RICA EDIYORUM YANI ANLAMIYOM BOYLE SEYDEN YANI OYREMEK ISTIYORUM BU DUZELIRMI KISIRLIKMI COCUK HIC OLMAZMI NE DERDINE DERMAN VARMI SIMDIDEN TESEKURLER olurmu cocuk olmazmı lutfen yardım edın

Arkadaslar merhaba ben 23 yasindayim 1 yillikda evliyim ingilterede yasiyorum 1senedir.8-9 ay cocugumuz olmayinca burda doktora gittik adetimin 21.gunu icin kan tahlili gunu verdi yaptirdim sonuc olarak hormon bozuklugu var dedi,erkeklik hormonu cok yuksek kadinlik hormonuda cok dusuk ve yumurtaliklarda bir problem var dedi cok cok uzuldum hicbisey beklemiyodum baskada bisey soylemedi ne yapmaliyiz dedim baska bi hastaneye yonlendirdi 2 ay gun verdi ama ,o gunden sonra cok kotuyum esimle eskisi gibi denemiyorum bile cocuk icin ,cocugum olurmu tedavilerden sonra,burdada tek basimayim anlatabilecegim kimsem yok..esim ve esimin ailesi devamli beklemedeler cocuk icin esimle beraber doktora gittik ama ailesine soyleyemedim bu konuda anlayissizlar,erken henuz daha diyorum falan ne olur sizce ne olabilir cocuk sahibi olabilicekmiyim biraz yardim edin biseyler soyleyin..rabbim hepinizin yardimcisi olsun Allah bizi dermansiz dertten korusun..cok tesekkurler simdiden Allahim gonlunuzdekini versin...

Daha yasın da kücük, yeni de evlisin, olur canım niye olmasın, umudunu kaybetme çok da büyük bir problem yok gibi.. Sen stres yapma canım ya, umarım çok yakın zamanda saglıkla kavusursun bebegine!!

Daha yasın da kücük, yeni de evlisin, olur canım niye olmasın, umudunu kaybetme çok da büyük bir problem yok gibi.. Sen stres yapma canım ya, umarım çok yakın zamanda saglıkla kavusursun bebegine!!
Allah razi olsun senden hergun girip bakiyorum kimse bisey yazmamis bi sen yazdin insallah dedigin gibidir rabbim tez zamanda gonlundekini nasip etain sanada....

arkadaşlar merhaba aranıza yeni katıldım 5 aydır çocuk düşünüyoruz ama olmuyor adetim düzensiz hormonlarım normal ama yumurtlama olmuyor sanırım tam bir teshis konulmadı doktor yumurtlama ilacından falan bahsetti. tedaviye başlamam için adetin kaçıncı günü doktora gitmeliyim. adetten sonra gel dedi ama 3.günü gidiliyormuş sanırım. adetimi düzenene sokmam için napmam gerekiyor bir fikri olan var mı doktor progestron hormonu dedi ama adetten kaç gün sonra başlamam gerekiyor

Allah'ım isterse olur merak etme sen sadece inancını kaybetme o kadar kişi duydum ki senin çocuğun olmaz diyip hamile kalanlar. hatta evlatlık alıp hamile kalanlar bile oldu sadece kafanı rahat tut olmıcak diye düşünme hayırlısı ne zaman ise o zaman olur elbet hormon ilaçlarıyla herşeyi düzeltiyorlar artık

bende adet düzesizlği yüzünden gitmiştim doktora ve prolaktinyani süt hormonum yüksek cıkmış 1ay ilac kullanmıştım sonra normal seviyyedüştü sonra gebelik icin gittim adetimin 3,günü hormon testi yapıldı ve fsh ve lh hormonlarıma göre yumurtalıkların tembel yumurta üretmiyor demişti ve yumurta uyarıcı ilac kullanmaya başladım ilacı adetimin 5,ğünü hergun aynı anda 2 tane alıyordum ilac 5 gunde bitti sonra 5 ğun daha bekledim ve doktora gittim.doktor yumurtalıklarımın sayısın abaktı ve 2 adet yumurtan var buda çoğul gebelik ihtimalını coğaltır dedi ondan dolayı catlatma iğnesi vurmadı.snrasını boşver,doktorunun sana kacıncı gün gelmen gerektiğini söylemiş olması lazım bütün tahliller 3.ğünü yapılcak diye bi kural yok,özele mi gidiyorsun bilmiyrum ama bu sorularının cevaplarını sana vermiş olması lazım.vermediyse bence acilen doktorunu değiştir,

Son düzenleme:
yumurtalık takibi vajınal ultrasonla mı oluyor arkadaslar..
yanı ben de kntrol ıcın gıdecegım
hem fsh hem de yumurtalıkların durumunu soracagım
bunun ıcın mutlaka vajınal ultrason mu yapılıyor?

çalıştığım için telefonla hormon sonuçlarını söyleyip adetten sonra gel dedi doktorum çok ilgili aynı zamanda çok yoğun hastası var diyede detaylı soramadım bakalım 2 hafta içinde hastalanmazsam tekrardan gidicem inşallah bu ay tutarda ilaçlara gerek kalmaz tahlillerimde lh fshtan yüksek çıktı en başta proklatin baya bi yüksek çıkmıştı mr girdim sorun çıkmadı o günde kaza yapmıştım tekrardan proklatin testi aldılar allah şükür hepsi normal ama ben hala neden adet düzensizliğim olduğunu bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…