Gebe kalamayanlar buraya.....

Evet tatlım özele gidiyorum çalıştığım için mecburum hormon testi yaptırdığım için aşırı stresim vardı o yüzden proklatin yüksek çıktı doktor tekrardan aldı proklatin testini telefonla söyledi hormonların normal olduğunu ilaca başmam gerekmediğini çok yoğun diye bende detaylı soramadım adetten sonra gel dedi o kadar bazı arkadaşları 3.günü çağırıp tedaviye başlıyorlarmış o yüzden merek ettim 2 haftaya kadar hastalanmazsam gitcem zaten

çükolata Kistim Var Bu 4.ayim Sanirim Bu Ay Yine Olmadi.haftaya öğrenicem Sonuce.ne Kadar şanslisiniz Ki Bir Tanede Olsa Anne Olabilmişsiniz.allah Banada Nasip Eder Dilerim.

Ben de ayni kistten dolayi gebe kalamiyorum( 3 ay oldu hala bir degisiklik yok( herhangi bir tedavi ya da oneri varmi bildİginiz/ uyguladiginiz( paylaasip haberleselim yardimlasalim...

kizlar benim adetim 1 haftadir gecikeli ama idrar testinde bisey cikmadi boyle durumda olan varmi?

Sevgili Nuray0,

1 haftalik gecikme idrar testinde cikar, hemen bir tane al yaptir, insallah hamilesindir....

Bende bu ay 1 hafta geciktim ama kan testi yaptirdim ve bende malesef birsey cikmadigi gibi hala adet gormedim.
Hep duzenli olan adetlerimde artik sasti!

merhaba,bende 23 yasindayim 2007 den beri evliyim 2008 den beride bebek istiyoruz ama maalesef olmuyor bütün testleri yaptik hiç bir sorunumuz çikmadi Allaha çok sükür. 1 ay oldu doktorum hap tedavisine baslatti vitaminler falan filan bakalim insallah hayirlisi olur ama çok istiyorum her ay umitleniyorum her ay hayal kirikligina ugruyorum Allahim bütün isteyenlere saglikli bebisler nasip etsin insallah :)

AMİNNNNNN herkesin gönlüne göre versin ALLAH'ım

iyi aksamlar kizlar.ya benim adetim bittikten sonra yumurtaliklarim agrimaya basladi 1 bucuk hafta falan agirdi hemde cok fena simdi biraz azaldi ama arada bir batma oluyor.13 temmuzda regl olcam normalde acaba hamilemiyim bilmiyorum (((

ben 2 yıllık evliyim ve 2 düsük yasadım.suan folikistik overm var.arastrmadaym.size önerilerim olcak.çörek otu yağını sabah ve aksam 1cay kasığı için 15 gün.yumurtalıklara çok faydalı çoğaltıyor.

merhaba ben 7 yillik evliliyim var.2 kez hamile kaldim.1 kez 3 ayliginda dusurdum 2 kez dis gebeliyi oldu.simdi 5 yildir hamile kala bilmiyorum.tup bebek merkezlerine gitmek istiyorum.ne yapacagimizi bilmiyoruz.lutfen bana bu konuda bilgi verin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…