- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #31.281
bende adet düzesizlği yüzünden gitmiştim doktora ve prolaktinyani süt hormonum yüksek cıkmış 1ay ilac kullanmıştım sonra normal seviyyedüştü sonra gebelik icin gittim adetimin 3,günü hormon testi yapıldı ve fsh ve lh hormonlarıma göre yumurtalıkların tembel yumurta üretmiyor demişti ve yumurta uyarıcı ilac kullanmaya başladım ilacı adetimin 5,ğünü hergun aynı anda 2 tane alıyordum ilac 5 gunde bitti sonra 5 ğun daha bekledim ve doktora gittim.doktor yumurtalıklarımın sayısın abaktı ve 2 adet yumurtan var buda çoğul gebelik ihtimalını coğaltır dedi ondan dolayı catlatma iğnesi vurmadı.snrasını boşver,doktorunun sana kacıncı gün gelmen gerektiğini söylemiş olması lazım bütün tahliller 3.ğünü yapılcak diye bi kural yok,özele mi gidiyorsun bilmiyrum ama bu sorularının cevaplarını sana vermiş olması lazım.vermediyse bence acilen doktorunu değiştir,
çükolata Kistim Var Bu 4.ayim Sanirim Bu Ay Yine Olmadi.haftaya öğrenicem Sonuce.ne Kadar şanslisiniz Ki Bir Tanede Olsa Anne Olabilmişsiniz.allah Banada Nasip Eder Dilerim.
kizlar benim adetim 1 haftadir gecikeli ama idrar testinde bisey cikmadi boyle durumda olan varmi?
merhaba,bende 23 yasindayim 2007 den beri evliyim 2008 den beride bebek istiyoruz ama maalesef olmuyorbütün testleri yaptik hiç bir sorunumuz çikmadi Allaha çok sükür. 1 ay oldu doktorum hap tedavisine baslatti vitaminler falan filan bakalim insallah hayirlisi olur ama çok istiyorum her ay umitleniyorum her ay hayal kirikligina ugruyorum Allahim bütün isteyenlere saglikli bebisler nasip etsin insallah :)
merhabalar bende aranıza yeni katıldım herkese merhabalar
merhaba hosgeldin aramiza bende yeni katildim sayilir :))
hoşbulduk canım sen ne kadarlık evlısın ben 10 aylık evliyim
merhabalar bende aranıza yeni katıldım herkese merhabalar
aramıza hoşgeldin canımmm
ben agustos 2007 den beri evliyim küçük evlendim :)
allah mesut etsin ömür boyu cnm benim kaç yaşında evlendin ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?