Gebe kalamayanlar buraya.....

iyi aksamlar kizlar.ya benim adetim bittikten sonra yumurtaliklarim agrimaya basladi 1 bucuk hafta falan agirdi hemde cok fena simdi biraz azaldi ama arada bir batma oluyor.13 temmuzda regl olcam normalde acaba hamilemiyim bilmiyorum (((

senin duruma benzer bendede bazen oluyo ama hamile degilim maalesef:'( bende hormon bozuklugu cikti birsure tedavi oldum fakat hamile kalamadim. esimde normal yolla deneyelim belki olur diyo ama tik yok. allah gonlumuze gore versin kizlarr

senin duruma benzer bendede bazen oluyo ama hamile degilim maalesef:'( bende hormon bozuklugu cikti birsure tedavi oldum fakat hamile kalamadim. esimde normal yolla deneyelim belki olur diyo ama tik yok. allah gonlumuze gore versin kizlarr

aminnnnnn Allah gönlümze göre versin insallah her isteyenin bebisi olsun hayirlisiyla :))))))

merhb.canım bende 1 senelik evliyim aynı senin durumundayım aynııı. Hemde bende çok üzülüyorum dün yengemin hamile olduğunu öğrendim gittim ağladımm resmenn (((

merhaba arkadaşım bende 3 yıllık evliyim gerçi 2 yıla yakın korunduk.sonra iki kere dış gebelik geçirdim.laparoskopi olacağım bende.sana tavsiyem tüp bebek merkezine git önce rahim filmi çekilsin zaten merkezdeki doktorlar seni yönlendiriyor.sen iyi bir tüp bebek merkezi bul ve oraya git canım

merhb.canım bende 1 senelik evliyim aynı senin durumundayım aynııı. Hemde bende çok üzülüyorum dün yengemin hamile olduğunu öğrendim gittim ağladımm resmenn (((

selam kizlar.bende geçen sene ablam hamile kalmisti çok üzülmüstum kendim için çok zor bir durum 4 ay öncede abimlerin bebisi olcagini ögrendik onlar için çok mutluyum ama ister istemez üzülüyor insan...

Kızlar Merhaba, benim adetim geçen ay haziran 10 unda oldu. bu ay da beklediğim tarih 8 i. 28 günde bir oluyorum ve hiç gecikme yaşadım. hep erken olurum. bu ay göğüslerim fena halde şişti. göğüslerimden ziyade uçları çok kötü. yemgem de yeni hamile. ona gösterdim aynı benimki gibi olmuş dedi. bu da psikolojik çıkarsa artık yuhh dicem. çünkü baya baya acı çekiyorum. tişortlarım değdikçe acıyor evde bile çamaşır takmak zorunda kalıyorum. antalyada yaşıyorum temmuz ayındayım ve klimasız hayatta yatamazdım. şimdi klima açılmasın diye dua ediyorum çünkü çok üşüyorum. ama ayaklarımın altı yanıyor. Yeşil damarlar da belirmiş. göğüs uçlarımın etrafında sivilce gibi şişlikler var. Alt karın kısmım şiş. eğilip kalkarken sanki su dolu bir balon var içimde. yumurtlama tarihimde acayip bir sancı yaşadım iki büklümdüm. o akşam da ilişki olmuştu. gece yarısıda yumurtalarım çatladı. yani tam denk geldi. idrara çok sık çıkıyorum. ve hep uyku istiyorum ( kolumu kaldracak halim yok. adet sancım yok sadece kasıklarımda bazen batmalar ve kıpırtılar oluyor. pıt pıt atıyor sanki. saçmasalak şeylere ağlamaya başladım ( ya bilmiyorm bunlarda psikolojikse eğer yuhh dicem ama 2-3 gün daha olmazsam kan testi yaptırcam. bu arada bugün akıntı ile birlikte çok amaçok hafif kahve iplik gibi akıntı vardı. sonra o da gitti. şimdi normal.. yorum bekliyorum kıslar

geçmiş olsun arkadasım bende bu ay hamile kalanlardanım.ama karnımda pıt pıt atma falan olmamıştı.ama inşallah hamilesindir.

selam kizlar.bende geçen sene ablam hamile kalmisti çok üzülmüstum kendim için çok zor bir durum 4 ay öncede abimlerin bebisi olcagini ögrendik onlar için çok mutluyum ama ister istemez üzülüyor insan...

evet kızzlar... özellikle benden sonra evlenipte benden önce hamile kalıyorlar ya o zaman daha çok kendimi yiyorum. bekarlen bu tarz konulara cok takılmazdım ama evlenince öyle olmiyo

bende hamile kalamıyorum. 2 kez tüp bebek yaptırdım. ama olmadı bende kan pıhtılaşması varmış. çok üzülüyorum ve korkuyorum. şimdi ne yapmam gerekiyor bilemiyorum. dr.um bana 3. denememde kortizon vereceğini söyledi bebeğin tutması için miş. böyle olan varmı daya duyan varmı nasıl oluyor ki...

merhaba arkadaslar. ben aranıza yenı katıldım.
ben 5 yıllık evlıyım ve bebegımız yok..evlendıkten yaklasık 2 sene sonra tedavı olmamız gerektıgıne karar verıp
1.5 yıl ıcınde 3 asılama 3 tup bebek denemesı yaptım.tup bebeklerın 2sınde hamıle kaldım ama 1 aylıkken dusuk oldu.
bu kadar yogun bır tedavı surecınden sonra kendıme gelmek ıcın ara vermeye karar verdım. o donemde hem cok kılo aldım
hem saglık acısından cok yıprandım hem de psıkolojık olarak zor bır surec oldu benım ıcın.ve bırseyı o kadar zorlamamk gerektıgıne
karar verdım.yaklasık 2 yıl kendıme kendımı toparlamak ıcın ara verdım.sımdı kendımı daha hazır hıssedıyorum. suan on hazırlık yapıyorum:)
herseyden once kafamda hamıle kalabılecegım fıkrıne kendımı hazırlıyorum.yemek alıskanlıklarımı degıstırıyorum. bırcok vıtamın alıyorum.
dıyet yapıyorum.yanı once kendımı ve bedenımı hazırlıyorum.onumuzdekı aylarda da bıtkısel yontemlerle hamıle kalmayı deneyecegım.
buna ınanıyorum ve olabılecegını dusunuyorum.bıze verdıklerı ılaclar da bıtkılerın ılac halıne gelmıs paketlenmıs halı. denemekten zarar gelmez
en azından. tedavıyı denemedım olmadı, bır de bu sekılde deneyeyım.boyle hem kendımı daha az baskı altında hıssedıcem.daha da onemlısı
bır seye ınanırsan olur ınancındayım..

merhaba arkadaslar ben sitenize yeni uye oldum ve benim bir sorum olcakti bana yardimci olursaniz cok sevinirim.ben cocouk istiyorum 1 yili askin deniyoruz fakata olmadi.esimle birlikte doktora gittik teslre yapildi ultrasyona girdim doktor hicbir probleminiz yok dedi ama olmadi.cok uzuluyorum bir sebebp yokken neden olmaz.benim gibi problem olmayipta cocgu olmayan varmi?

iyi aksamlar kizlar.ya benim adetim bittikten sonra yumurtaliklarim agrimaya basladi 1 bucuk hafta falan agirdi hemde cok fena simdi biraz azaldi ama arada bir batma oluyor.13 temmuzda regl olcam normalde acaba hamilemiyim bilmiyorum (((

adetin kaç gün sürdü bazı kadınlar üst görme adı veriliyormuş adet görebiliyorlarmış yerleşme kanaması gibi bişey adet görmüşsündür ama belkide hamilesindir bir test yaptır yinede hakkında hayırlısı olsun canımm...

merhaba canım bende bir yıl evliyim hiç korunmadık eşimle benimde çocum olmadı henuz nasip kısmet evlenirken kısmetimizin nerde olduğunu ve hangi gün karşımıza çıkacağını bilemediğimiz gibi allahım bununda gününü yazdı rabbim hiç ummadğın anda hamile olduğun haberini versin inşallah cnm düşünme çok hayatına bak sen allahım işini bilir ve eşin sperm analizi yaptırdımı sadece senmi göründün doktora çünkü eşinin sperm analizi olmadan sende sorun olup olmadığı belli olmaz hakkında hayırlısı olsun cnm..

tesekurler cnm evet esimde sperm analizi yapti .benim hormon teslerim ultrasyona da girdim.hic bir problem yok dedigin gibi yuce ALLAHim herseyin hayirlisni nsaip etsin.insallah en kisa zamanda bebeklerimiz kucagimiza aliriz.

merhaba, bende ayni senin durumundayim ben 5 senedir evliyim son 2 yildir deniyoruz ama olmuyor bütün testleri kontrolleri yaptirdik esimle hiç bir sorunumuz çikmadi çok sukur ama olmuyor Allahim vaktini bekliyor demek herseyin hayirlisi çok fazla takmamak lazim demesi kolay ama napalim...

benim adetim 5 gün en fazla 6 gün sürüyor.13 temmuzda adet olmam lazimdi 2 gün geciktim umutlanmistim ama 15 temmuzda adet oldum yikildim.göguslerimin ucu cok aciyordu ama sadece ucu birde asiri kilo aldim karnim genisledi kalçalarim falan.sence teste yaptirmam lazimmi?

merhaba, ya ben normal adet oldum 2 gun geciktim ama bu ay cok umutlanmistim cunku kilo aldim vucudum degisti gibi goguslerimin ucu aciyordu birde akintim fazlaydi . esimle iliskiye girerken aci cekiyordum halen aciyor tampon kullaniyorum normalde hic acimazdi bu sefer yerlestirirken aci hissediyorum.sizce test yapiyimmi bilemedim. akil verin banaaaaaa lütfennn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…