- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #31.301
hoş buduk cnm nasılsınız evlimisin ??
iyi aksamlar kizlar.ya benim adetim bittikten sonra yumurtaliklarim agrimaya basladi 1 bucuk hafta falan agirdi hemde cok fena simdi biraz azaldi ama arada bir batma oluyor.13 temmuzda regl olcam normalde acaba hamilemiyim bilmiyorum(((
senin duruma benzer bendede bazen oluyo ama hamile degilim maalesef:'( bende hormon bozuklugu cikti birsure tedavi oldum fakat hamile kalamadim. esimde normal yolla deneyelim belki olur diyo ama tik yok. allah gonlumuze gore versin kizlarr
slm kızlar benide alın yanınıza bende1.5 yıllık evliyim evlendiğimiz günden beri hiç korunmadık ama gebelik gerçekleşmedi dr bişeyin yok diyor.. Bende kafama takmak tan helak oldm kimseyede anlatamıyorum derdimi çocuk sahibi olanlar kafana takma olur diyorlar ama tabi var olan yok olanın derdinden anlamıyorki eşime de anlatıp üzmek istemiyorum.. Oda takma kafana diyor ama nafile, ancak buraya girince mutlu oluyorum.. Acılar paylaştıkça azalır kızlar sizlerin yazdıklarınızı hepsini okudum ve sizi çok iyi anlıyorum ...
merhb.canım bende 1 senelik evliyim aynı senin durumundayım aynııı. Hemde bende çok üzülüyorum dün yengemin hamile olduğunu öğrendim gittim ağladımm resmenn(((
selam kizlar.bende geçen sene ablam hamile kalmisti çok üzülmüstum kendim içinçok zor bir durum 4 ay öncede abimlerin bebisi olcagini ögrendik onlar için çok mutluyum ama ister istemez üzülüyor insan...
geçmiş olsun arkadasım bende bu ay hamile kalanlardanım.ama karnımda pıt pıt atma falan olmamıştı.ama inşallah hamilesindir.
geçmiş olsun arkadasım bende bu ay hamile kalanlardanım.ama karnımda pıt pıt atma falan olmamıştı.ama inşallah hamilesindir.
iyi aksamlar kizlar.ya benim adetim bittikten sonra yumurtaliklarim agrimaya basladi 1 bucuk hafta falan agirdi hemde cok fena simdi biraz azaldi ama arada bir batma oluyor.13 temmuzda regl olcam normalde acaba hamilemiyim bilmiyorum(((
merhaba arkadaslar ben sitenize yeni uye oldum ve benim bir sorum olcakti bana yardimci olursaniz cok sevinirim.ben cocouk istiyorum 1 yili askin deniyoruz fakata olmadi.esimle birlikte doktora gittik teslre yapildi ultrasyona girdim doktor hicbir probleminiz yok dedi ama olmadi.cok uzuluyorum bir sebebp yokken neden olmaz.benim gibi problem olmayipta cocgu olmayan varmi?
merhaba arkadaslar ben sitenize yeni uye oldum ve benim bir sorum olcakti bana yardimci olursaniz cok sevinirim.ben cocouk istiyorum 1 yili askin deniyoruz fakata olmadi.esimle birlikte doktora gittik teslre yapildi ultrasyona girdim doktor hicbir probleminiz yok dedi ama olmadi.cok uzuluyorum bir sebebp yokken neden olmaz.benim gibi problem olmayipta cocgu olmayan varmi?
adetin kaç gün sürdü bazı kadınlar üst görme adı veriliyormuş adet görebiliyorlarmış yerleşme kanaması gibi bişey adet görmüşsündür ama belkide hamilesindir bir test yaptır yinede hakkında hayırlısı olsun canımm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?