- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #31.321
merhaba, ya ben normal adet oldum 2 gun geciktim ama bu ay cok umutlanmistim cunku kilo aldim vucudum degisti gibi goguslerimin ucu aciyordu birde akintim fazlaydi . esimle iliskiye girerken aci cekiyordum halen aciyor tampon kullaniyorum normalde hic acimazdi bu sefer yerlestirirken aci hissediyorum.sizce test yapiyimmi bilemedim.akil verin banaaaaaa lütfennn
merhaba ben 7 yillik evliliyim var.2 kez hamile kaldim.1 kez 3 ayliginda dusurdum 2 kez dis gebeliyi oldu.simdi 5 yildir hamile kala bilmiyorum.tup bebek merkezlerine gitmek istiyorum.ne yapacagimizi bilmiyoruz.lutfen bana bu konuda bilgi verin.
bende 2,5 yıldır hamıle kalamıyorum pko teshişi konuldu ama allaha şükür yumurtlama porblemım yok 4 ay gonophene ve pregly tedavısı gördüm olmadı 7 aydır tedavı görmüyorum ve bu ay inş. tedavıme baslıyorum ve cok heyecanlıyım bir an önce adetım gelmesını ve doktora gıtmeyı istiyorum içimde tuhaf bır kıpırtı var hayırdır :)
inşallah canım.sık sık çalışın :)
ve hemen kalkma.gerekirse altına yastık koy.
Mrb sizleri çok iyi anlıyorum bende 8-9 aydır hamile kalmaya çalışıyordum ve son aylarda gerçekten çok stres yapmıştım üzülmüştüm. ŞuaN hamileyim.Ama inanın şuan daha çok üzülüyorum. Gebeliğimin başından beri bir tülü gülmedim önce sistit dediler ve geçmek bilmiyordu. Ona kafayı takmıştm şimdide rahim şeklime taktım. Rahim şeklim çengelliymiş yani bebek büyüdükçe ona alan daralacağı için %60ihtimalle düşük olacağı yada ölü bebek dğacağı bir rahim şekli..Bunu düşünmekten depresyonlarda geziyorum. Tedavisi de olmadığı yazıyor internette. Ölü bebek doğurmak insan psikolojisini bozmaz mı? Ben dayanamam. Allahım o yüzden herkese hayırlısını versn.Bence hiç gebe kalamadım diye üzülmeyin gebe kalıyosun ayrı ayrı sorunlar çıkıyor. Bugün acaba dr olumsuz ne diyecek onun stresi oluyor.
ben yeni evliyim 3 ay oldu daha ama doktor yumurtalıkların biraz tembel dedi adet günlerini kontrol et düzensizlik varsa gelirsin dedi daha yeni öğrendim ama şimdiden umutsuzluk içindeyim(((
bende 3 aydır evliyim ve doktora gittim, test yapmam için bana 1 yıl dolunca gelmen gerekiyor dedi...Sana hangi testler yapıldı?
merhaba arkadaşlar.
hamile kalamayanlar,burada sorunlarımızı paylaşalım,anlatalım.
6 senelik evliyim 5 yaşında kuzucuğum var.ama 4 senedir hamile kalamıyorum.klomen sürekli kullandım,daha sonra çatlatma iğnesi vuruldum yine olmadı.artık gelecek ay aşılama yapılacak.inşallah hamile kalabilirim.ve ayrıca tüm tesler yapıldı ben ve eşim gayet sağlıklıyız.nedeni bilinmeyen kısırlık buna denir sanırım.
hadi gel artık bebeğim
Mrb sizleri çok iyi anlıyorum bende 8-9 aydır hamile kalmaya çalışıyordum ve son aylarda gerçekten çok stres yapmıştım üzülmüştüm. ŞuaN hamileyim.Ama inanın şuan daha çok üzülüyorum. Gebeliğimin başından beri bir tülü gülmedim önce sistit dediler ve geçmek bilmiyordu. Ona kafayı takmıştm şimdide rahim şeklime taktım. Rahim şeklim çengelliymiş yani bebek büyüdükçe ona alan daralacağı için %60ihtimalle düşük olacağı yada ölü bebek dğacağı bir rahim şekli..Bunu düşünmekten depresyonlarda geziyorum. Tedavisi de olmadığı yazıyor internette. Ölü bebek doğurmak insan psikolojisini bozmaz mı? Ben dayanamam. Allahım o yüzden herkese hayırlısını versn.Bence hiç gebe kalamadım diye üzülmeyin gebe kalıyosun ayrı ayrı sorunlar çıkıyor. Bugün acaba dr olumsuz ne diyecek onun stresi oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?