Gebe kalamayanlar buraya.....

merhaba, ya ben normal adet oldum 2 gun geciktim ama bu ay cok umutlanmistim cunku kilo aldim vucudum degisti gibi goguslerimin ucu aciyordu birde akintim fazlaydi . esimle iliskiye girerken aci cekiyordum halen aciyor tampon kullaniyorum normalde hic acimazdi bu sefer yerlestirirken aci hissediyorum.sizce test yapiyimmi bilemedim. akil verin banaaaaaa lütfennn

merhaba arkadaslar, dayanamadim test yaptirdim hamile degilim bu ayda olmadi

merhaba ben 7 yillik evliliyim var.2 kez hamile kaldim.1 kez 3 ayliginda dusurdum 2 kez dis gebeliyi oldu.simdi 5 yildir hamile kala bilmiyorum.tup bebek merkezlerine gitmek istiyorum.ne yapacagimizi bilmiyoruz.lutfen bana bu konuda bilgi verin.

Merhaba,
Kaç yaşındasın? Dr.um banada tüp bebek önerdi. Başka doktorlara da gittim 27 yaşa kadar tedavi görüpte sonuç alamıyorsan tüp bebek yaptırmagı önerdiler. İnşallah olur canım üzülme

İnşallah hayır olur canım :) Bende 2 aydır tedavimi durdurdum ama dayanamıyorum gelecek ay yeniden başlayacam rabbim hayırlısını versin

bende bebek istiyorum evlendiğimden beri her adet olduğumda ağlyorum şuan olduğu gibi :,( bu ay heyecanla bekliyodum ama yine olmadı nolur çookk dua edin ben bebekleri küçüklüğümden beri çok seviyorum annelik duygusundan mahrum olmak istemiyorum rabbim sizede banada en kısa zamanda nasip etsin inş..

merhaba arkadaslar bende yenı uye oldum.8 yıllık evlıyım evlılıgımın ılk yılında istenmeyen gebelık dolayısıyla kurtaj oldum .su an 30 yasındayım ve 1.5 yıldır hamıle kalmak ıcın ugrasıyorum ama sonuc alamıyorum.1 yıldır medıcalpark bahcelıevler de tedavı göruyorum ve hıcbır sorunumuzun olmadıgını soyluyordu doktorum.ve bı yakınımın ısrarı uzerıne prof. engın oral a muayene olmaya gıttım ve hayatımın şokunu yaşıyorum.engın bey ultrasona bakar bakmaz bana yumurtalıkların senden cok daha yaşlı gözukuyor ve yumurta rezervın az aynı zamandada erken menopoza gırebılırsın dedı.tahlıl yaptı sonuclar aynen doktor beyın soyledıgı gıbı cıktı.ve acıl tup bebek yapmalıyız dedı bana.ben medıcalpark ta bısuru hormon testı falan yaptırdım ama amh dıye bı testı hıc duymamıstım .lutfen sızde eger bı sonuc alamıyorsanız bır profesöre muayene olun , bakın ben boşu boşuna 1 yılımı kaybettım.uzerıne masraflar . . . allah hakkımızda hayırlısını nasıp etsın . ama allhın ıznıyle bende anne olacagım hıssedıyorum .

slm kızlar bende 1 yıllık evliyim,hiç korunmadık ama hala bebiş yok.eşimde varikosel çıktı,ameliyat oldu,bende de iltihap var,bakalım artık son kontrollere gidip test sonuçlarını alıp ona göre bebiş çalışmalarına başlıycaz.ben daha önce bi çok test yaptırdım herşey normal çıktı,fakat benim sol kasığımda hiç geçmeyen bi ağrı var çözemedim,yrn başka doktora gidip tekrar muayene olacağım,ben kist den süpheleniyorum..anneminde 5 yıl çocuğu olmamış kist den dolayı,2 kardeşim tedaviyle olmuş,tek tedavisiz olan çocuk benmişim...inşallah bu konuda anneme çekmemişimdir..rabbim herkese hayırlı zamanlarda hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin....

slm arkadaşlar ben 1,5 yılı aşkın bebek için uğraşıyorum ama bir türlü olmadı doktora gittim eşimde de bende de sorun yokmuş. Geçen ay doktorum ilaç tedavisine başlayalım dedi bu ay gittim şimdi de kist çıktı. Komplike görünümlü septalı kistik kitle sağ tarafımda napmalıyım bu kitsten nasıl kurtulmalıyım bir fikriniz varmı bana yardımcı olun lütfennnn :85:

merhaba arkadaşlar; bende 28 yaşındayım ve bebek istiyoruz ama olmuyor daha önce 8 ay denemeden sonra hamile kalmıştım. umutla bebeğimi beklerken bir anomali si olduğu için 6 aylıkken gebeliği sonlandırdık. çok zor bir durum allah kimsenin başına vermesin. şimdi yeniden deniyoruz bu ikinci ayım bakalım ne olacak allahım isteyen herkese nasip etsin...

ben yeni evliyim 3 ay oldu daha ama doktor yumurtalıkların biraz tembel dedi adet günlerini kontrol et düzensizlik varsa gelirsin dedi daha yeni öğrendim ama şimdiden umutsuzluk içindeyim (((

Mrb sizleri çok iyi anlıyorum bende 8-9 aydır hamile kalmaya çalışıyordum ve son aylarda gerçekten çok stres yapmıştım üzülmüştüm. ŞuaN hamileyim.Ama inanın şuan daha çok üzülüyorum. Gebeliğimin başından beri bir tülü gülmedim önce sistit dediler ve geçmek bilmiyordu. Ona kafayı takmıştm şimdide rahim şeklime taktım. Rahim şeklim çengelliymiş yani bebek büyüdükçe ona alan daralacağı için %60ihtimalle düşük olacağı yada ölü bebek dğacağı bir rahim şekli..Bunu düşünmekten depresyonlarda geziyorum. Tedavisi de olmadığı yazıyor internette. Ölü bebek doğurmak insan psikolojisini bozmaz mı? Ben dayanamam. Allahım o yüzden herkese hayırlısını versn.Bence hiç gebe kalamadım diye üzülmeyin gebe kalıyosun ayrı ayrı sorunlar çıkıyor. Bugün acaba dr olumsuz ne diyecek onun stresi oluyor.

ilk hamile kaldığımda çok mutlu oldum 2 buçuk ay önce düşük yaptım,bugünlerde hiç iyi değilim etrafım mutlu insanlarla dolu ne yapcam bilmiyorum acayip çöküntüdeyim ... Rüyalarım gercek gibi ama uyandıımda kucağım boş ağlıyorum ..

Çok çok haklısın. Gebe kalmakla iş bitmiyor. En önemli yolu kat etmiş oluyorsun ama, hamilelik süreci bambaşka. Dilerim hiç bir sorun yaşamadan alırsın evladını kucağına. Sevgiler...

ben yeni evliyim 3 ay oldu daha ama doktor yumurtalıkların biraz tembel dedi adet günlerini kontrol et düzensizlik varsa gelirsin dedi daha yeni öğrendim ama şimdiden umutsuzluk içindeyim (((

bende 3 aydır evliyim ve doktora gittim, test yapmam için bana 1 yıl dolunca gelmen gerekiyor dedi...Sana hangi testler yapıldı?

bende 3 aydır evliyim ve doktora gittim, test yapmam için bana 1 yıl dolunca gelmen gerekiyor dedi...Sana hangi testler yapıldı?

ne saçma illa 1 yıl beklemek zorundamıyız canım bbelki neyse teşhisi konulsun istiyoruz ona göre tedaviyi biran önce yaptırmak istiyoruz bakarlar testlere bişey göremezler ozaman desinler 1 yıl dene olmazsa tüp bebek vs. falan die..

canım hayırlısı ama şanslısın bir bebişin var

Benim bi arkadaşımda aynı sıkıntı ile karşılaşmıştı şimdi bir yaşında çok güzel bir kızı var bol bol dua et bu olay %20sinde olumsuz sonuçlanıyor sen yüzde 80 lik dilimdesin diye düşün :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…