Gebe kalamayanlar buraya.....

s.a arkadaşlar ben hamileyim :) darısı tüm isteyenlerin başına inş.. rabbim hepimize hayırlı zamanda hayırlı bebişler nasip etsin inş.

rabbim hepinize hayırlı evlatlar nasip etsin inş... rabbim kimseyi mahrum etmesin bu hafta bebişimin kalp atışlarını dinlicez çok heyecanlıyım zaman geçmiyo 7 ay nasıl geçicek yaaa :) ne zaman kucağıma alcam diye heyecanla bekliyorum hep duamdasınız rabbim sizede versin inş... sizde hayırlısıyla kucağıma alabileyim diye dua edin... kimin duası kabuldür bilinmez oyüzden hep mümin kardeşler olarak birbirimize dua edelim inş.. bilmeden yaptığımız bir iyilik hürmetine birimizin duasını kabul eder inş.. dua ile....

slm arkadaşlar ben ilk defa yazıyorum.eşimle birlikte bebeğimiz olsun çok istiyoruz.doktora gittik ikimizde sağlıklı çıktık.sadece rahim filmi çektirmedim.yaklaşık 5 aydır deniyoruz her adet döneminde üzülüyoruz birbirimize belli etmesekte.anlamıyorum.herşeye dikkat ediyoruz fakat neticesiz her defa. astsubay olarak görev yapıyorum ve mesleğimden dolayı çok stresliyim bu yüzden bırakacağım.Allah'ıma çok dua ediyorum 2 yıllık evliyim.artık evimizin bir şenliğe ihtiyacı var ne yapmalıyım arkadaşlar.bütün sağlık sitelerini araştırıyorum doktora gidiyorum bilemiyorum.

mrb ben 2,5 senelik evliyim.çok istiyoruz ama bebeğimiz olmuyor.ne kadar doktora gittiysem hepsi önce iltihaplı akıntından kurtulacaksın dio ama nasıl? kullanmadığım ilaç,fitil kalmadı.her türlüsünü denedim ama bitmiyo süt kesiği şeklinde olan akıntım.eşimde hiçbir problem yok.benimde rahim filmi çektirmem gerekiyo ama mantardan dolayı çektiremezsin enfeksiyon kaparsın diyolar.daha ne kadar enfeksiyon kapabileceksem artık! doğal yollara da başvurdum örneğin soğan kürü uyguladım,püse buharına oturdum, damar kayıyomuş düzelttirdim ama nafile...sonuç NEGATİF...

Merhaba bendede aynı sorunvar ama ben yumurtlayamıyorum bir tane oğlum var tedavısız oldu ama sundu tedavısız gördüğüm halde olmuyor, Allah tan hayırlısı

Merhaba 4 yıllık evliyim ve yaklaşık 4 aydır deniyoruz 6.sında regl olmam gerekiyor eğer olmazsam hamileyim sanırım. Ama umudum yok nedense, bazı problemlerim olmuştu ama bi sorun olmadığını 1 seneye kadar denememizi söylemişlerdi. Umarım önmzdeki hafta müjdeli bir haber alırım,Allah olmayan herkese nasip etsin.

hklısınız stress enı yı arkadasımız oldu..bende bebısım olsun ıstıorum ınsallah allah dualarımızı gerı cevırmez nedıyım.bende 1 sene 3 aylık evlıyım,aralıkta hamıleydım 4 haftalıktı ama canlanmadı zehırlemeye baslamıs ve kürtaj oldum.ozamandan bu yana 10 bucuk ay gectı ve hıc korunmadık ama ondan sonra olmadı.öyle cok ıstıorumkı.yarın serephoneye baslıcam bakalım neler olucak.bazen düsünüorumda yanı kımseye beddu etmedım kımse ıcın kotü düsünmedım ama neden olmuor.yoksa hıcmı olmıcak böyle kafam karısıo...

bende senın ne hıssetıgını gayet ıyı bılıorum canım zor ıste.benım esımde takma zamanla olur dıo ama ıste takılmıcak gıbı degıl.hele helekı etrafında düsük yapıpta tekrar hemen kalanlar olunca ınsan bı taraftan sevınıo ama bı taraftanda ıcı burkuluo...sabır sabırr dıoruz ama ınsallah allah dualarımızı kabul eder canım

ben 13 aylık evliyim. 8 aydan beri denememize rağmen bebek sahibi olamadık. 1 ay önce tüplerde yapışıklık olduğu için laparoskopi oldum. hem rahim arkasındaki miyom ve her iki yumurtalıktaki çikolata kistlerim alındı. içim temizlendi yani resmen:))) şimdi gebe kalabilmek için neler yapabilirim? tavsiyeler, öneriler, denenmişlikler vs.. ne derseniz bekliyorum hanımlar...

Merhaba arkadaslar ben 35 yasinda avusturyada yasamaktayim 7senedir evliyim 4asilama 5tüp bebek ama sonuc hep negatif tabiki bu tedavilerimi avusturyada hep yaptim trde hic denememistim.bende ve esimde sorun yoktu sebepsiz kisirlik deniliyordu.internette dolasirken tabiki her zaman oldugu gibi gene tüp bebek arastirmasi icerisindeydim ve cok degerli hocam timur gurgani buldum randevu aldim ve bu 7.ayda ankaraya timur beye gittim tüm raporlarimi götürdüm buna esiminkilerde dahil hepsini inceledi tekrardan beni bastan asagiya ne gerekiyorsa muayene etti kan aldi anlayacaginiz hepsini sil bastan yapti oda problem bulmadi gebelik asisi uygulayacagini söyledi tabiki tüp bebekle beraber oluyor bu islem.6.tüp bebegime basladik ve allahima sükürler olsun suan 12haftalik hamileyim allah bu duyguyu herkeze tattirsin insallah benim sizlere diyecegim hic zaman kaybetmeden ankaraya timur hocaya gidin inanin bos dönmeyeceksiniz

merhaba arkadaslar ben sitesnize yeni uye oldum.ben 1,5 yildir cocouk deniyorum olmuyor doktora gittim esimde sperm harketsizligi var sayi yuksek bendede miyom var .bir kez asilama denedim tutmadi.yurt disinda oturuyorum burda sistem cok yavas .ben turkiyede asilama yaptirdim. her yil gelemiyorum onun icin tup bebek dusunuyoruz sizce asilama ile tup bebek arsinda ne fark var.

1 bucuk yıllık evlıyım... ve ılk ılıskıyı cok zor ve gec yasayanlardanım... sımdıde bebek ıstıyoruz... esımle 6 aydır ılıskıye gırebılıyoruz sonunda... ve 6 aydır korunmuyoruz ama bebıs olmuyor... acaba normal mı? kendıme soruyorum ama cevabını bılemıyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…