- 18 Ekim 2011
- 1.495
- 414
- 198
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #31.341
genel kontrollerin derken ne gibi tahliler yapıldı sana,ben 7 aydır korunmadğımızı söyledim ve doktorum ayrıntılı tahliller icin 1 sene korunmasız ilişki sonunda gebelik olmassa yapıyoruz dedi ama sen gebe kalmak istyrsn bundan dolayı hormonlarıma baktı sonunda fsh lh değerlerinden yumurtalıklarım tembel cıktı böylece yumurtalık takibine başladık.yani anladğım kadarıyla doktora genel kntrl icin gittin ama gebe kalmak istediğini söyleMedin bu yüzden doktorun sana bişey söylemedi.eğer böyleyse ne ile başlayacağını en iyisi doktorun sana söyler.YÜCE RABBİM KUCAKLARIMIZI BOŞ ÇEVİRMESİN
canım fsh Ih doktorun genel taramasında mı çıktı sen özel mi istedin :)
kizlar benim adetim 1 haftadir gecikeli ama idrar testinde bisey cikmadi boyle durumda olan varmi?
canım fsh Ih doktorun genel taramasında mı çıktı sen özel mi istedin :)
yok ben özel bişey istemedim adetimin 3.günü hormon tahlili yapılcak dedi yaptırdım fsh lh hormonu dengesizlğinden bahsetti
yok ben özel bişey istemedim adetimin 3.günü hormon tahlili yapılcak dedi yaptırdım fsh lh hormonu dengesizlğinden bahsetti
peki bebek düşünmeden mi gittin yoksa bir süre olmadı ondan sonra mı gittin doktora. Ben gebe kalmaya karar verdiğim zaman gittim test yaptı herşey normal dedi ama 3 aydır hamile kalamadım, bunlara bakıldı mı bakılmadı mı onun için merak ettim. Şimdiden teşekkürler canım :)
s.a arkadaşlar ben hamileyim :) darısı tüm isteyenlerin başına inş.. rabbim hepimize hayırlı zamanda hayırlı bebişler nasip etsin inş.
bizim için de dua et olur mu??:))) allah tamamına erdirsin. hayırlısıyla inşallah kucağına alırsınnnnnnn meleğini:)))s.a arkadaşlar ben hamileyim :) darısı tüm isteyenlerin başına inş.. rabbim hepimize hayırlı zamanda hayırlı bebişler nasip etsin inş.
Bu Ay Okadar çaliştik Olmazsa Ne Diyeyim Artik...
bende 2,5 yıldır hamıle kalamıyorum pko teshişi konuldu ama allaha şükür yumurtlama porblemım yok 4 ay gonophene ve pregly tedavısı gördüm olmadı 7 aydır tedavı görmüyorum ve bu ay inş. tedavıme baslıyorum ve cok heyecanlıyım bir an önce adetım gelmesını ve doktora gıtmeyı istiyorum içimde tuhaf bır kıpırtı var hayırdır :)
slm kızlar benide alın yanınıza bende1.5 yıllık evliyim evlendiğimiz günden beri hiç korunmadık ama gebelik gerçekleşmedi dr bişeyin yok diyor.. bende kafama takmak tan helak oldm kimseyede anlatamıyorum derdimi çocuk sahibi olanlar kafana takma olur diyorlar ama tabi var olan yok olanın derdinden anlamıyorki eşime de anlatıp üzmek istemiyorum.. oda takma kafana diyor ama nafile, ancak buraya girince mutlu oluyorum.. acılar paylaştıkça azalır kızlar sizlerin yazdıklarınızı hepsini okudum ve sizi çok iyi anlıyorum ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?