- 16 Temmuz 2012
- 20.792
- 122
- 223
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #31.361
bende senın ne hıssetıgını gayet ıyı bılıorum canım zor ıste.benım esımde takma zamanla olur dıo ama ıste takılmıcak gıbı degıl.hele helekı etrafında düsük yapıpta tekrar hemen kalanlar olunca ınsan bı taraftan sevınıo ama bı taraftanda ıcı burkuluo...sabır sabırr dıoruz ama ınsallah allah dualarımızı kabul eder canım
merhaba arkadaşlar benm hikayem de söyle=izmir de oturuyorum.5 yıılık ewliyim 26 yaşındayım 1 doğal yolla gebelik gecrdm.4 aylık düşükle sonçlandı kürtaj oldum.daha sonra korunmadk fakat olmadı.gitmediğim doktr kalmadı desem yeri var.ne aşılama ne de tüp önerdiler bekledik hep.en son gecen sene ege ünv. başvurdk.bir sürü operasyon tahlil derken sebepsiz infertilite dendi.bayramın 2. günü ilk aşılamam yapıldı maalesef tutmadı.2 ay ara verip tekrar 2.aşılamaya başlamayı düşünüyorum.zor ve yorucu süreç.bu arada böğürtlen kökü suyu diye bişey öğrendim.bir çok kişi bu yolla hamile kalmış.bu 2 ay da bunu denicem bakalım.allahım tez zamanda hepimize anne olmayı nasip etsin.umudumuzu kaybetmeyelim.er yada geç olucak.sadece bizim sınavımız da bu kızlar.allah yardımcımız olsun :))))
buraya tesadüfen girdim 5 sene aynı şeyleri bende yaşadım 2 kere laparoskopi geçirdim.haplar çatlatma igneleri aşılama geçirmediğim süreç kalmadı.ben endometriosiz hastasıyım amaliyatlardan dolyı rahimde yapışıklıklar oldu.gitmedigim doktor özel kalmadı en son ümidi kestiler benden tüp bebek dendi.bögürtlen kökü 1 sne içtim,sbahları aç karnını bir kaşık kanyak ve ilşkiye girmeden önce iç dediler damarları açmak içinmiş içtim yapmadıgım ot ilaç kalmadı bu süreç sonrası eşimle ayrılık yaşadım 4 sne kist olusumundan dolayı ginera kullandım ve şimdi 4 aylık evliyim.hapı bıraktıkdna sonra 2 ay içinde hamile kalmışım.tabiki ben bütün ümidimi kaybettigim için farkına varmadım agır kaldırdım ilaç kullandım ve kendiliginden düşükle sonuçlandı 3 haftalıkmış.ben adet sancımdan dolayı gittim gebe olduğumu öğrendim.doktorumun demesiyle bu bir mucizeydi.akıl vermek gibi olmasında tek diyecegim stres ve hamilemiyim kaldımmı tututumu tutmadımı düşünceleri.ben yumurtlam günümü bile hesaplamadım ilişkiden sonra yatmadım direk banyoya.diyecegim oki herşeyi beyindeki düşünceyi bitirmekteymiş.verecek olan allahım veriyormuş ben hamilesin kelimesini duydumya herşeye bedeldi.hem üzüntü hem sevinç yaşadım.dilerim allahım herkeze aynı duyguyu tattırsın kimsenin kucagını boş koymasın
canım yaaa gerçekten çok şaşırdım yaşadıklarını okuyunca bende 2008 de kürtaj oldum rahimde yapışma oldu 2 amaliyat geçirdim 1i laparoskopi biri histeroskopi
hala yapışıklıktan sonra hamile kalmadım 2010 da ara vermiştim bu sene tekrar tedaviye başladım ama hep negatifi gördüğümden çokda umutlu olamıyorum olmak için gerçekten çok çabalıyorum..o hamilesin kelimesini duymak için canımı bile verirdim..
yaa sabır diyorum hep aklıma geldikçe bugünleri aratacak dertler vermesin rabbim..
umarım sende birgün bebeğine kavuşursun..
ben o hamilesin kelimesine hala inanamıyorum.çünkü okadar aşamalardan geçtimki ümidümi tamammen kaybetmiştim. dogal yoldan kalmam imkansızdı.tedaviylede olmadı.ama çok güzel bi duygu düşmesine bile okadar üzülmedim allahım sanada anne olmayı tattırsın. suan ümitlenmek istemiyorum oluruna bıraktım.
5 yıldır evliyim hiç korunmadık ama bebeğim olmadı hiçdeğerlerimiz normal ama sonuç 0
tedavi gördünmü peki aşılama felan canım
bende 6 yıllık ewliyim canım malesefki bizdede pek sorun görünmüyor ama bebişde gelmiyor..
dr ların olmaz asla dediği kişilerin oluyor bana her ay olur diyo ama olmuyo..
asla isyan etmiyorum NE EYLERSE GÜZEL EYLER RABBİM
demekki vakti saatti gelmedi. biz elimizden geleni yapalım umarım meleklerimize kavuşuruz[/QUOT
Sürekli düşünüyorum galiba ondan tutmuyoAdetlerim falan çok düzenlidir aslında. Allah sana da bana da tüm isteyenlere tez vakitte versin inşallah.
benimde adetlerim düzenli bendeki sorun endometriosizdi.sol yumurtalıyım kist üretiyordu.6 sene dogum kontrol hapı kullandım.bırakalı 4 ay oldu.şükür şuan kist oluşmuyor.yalnız adetlerim çok sancılıydı oda azaldı.hastanelik oluyordum.bende zamanında çok taktım her adet görüşümde yıkılıyordum.çok zor bir durum.beklediğin zaman olmuyor herşeyde bir hayır var derlerya vakti zamanı vardır elbet rabbim bizede o duyguyu yaşatsın.hiç ummadıgım bir anda ögrendim ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?