Gebe kalamayanlar buraya.....

Bugün adetimin 3.günüydü ve 4 aydan sonra tekrar gittim doktoruma .yumurta takibi yani klomen ve çatlatma iğnesi ni bir kez daha uygulıycaz dedi.klomene başladım bugün bakalım hayırlısı inş tutar bu kez. İnş sende en kısa sürede bebişine kavuşursun.

ben herhangi bir tedavi görmüyorum şuan 5 sene aynı şeyleri bende yaşadım.şuan adeteimin 10 günü benimde eylülde düşük yaptım düşüğün arkası gelir diyorlar ama umutlanmak istemiyorum.inş canım allahım isteyen herkeze nasip etsin o duyguyu

kızlar adetime 5-6 gün var sabah idrar testi yaptım negatif hamile olanların çok silikte olsa 1 çizgi çıkıyo okuduğum kadarıyla ya da erken mi ama zaten hiç hamileymişim gibi gelmiyo bu ay da olmadı demek ((((((((((((

bazen idrar testindede çıkmayabiliyor canım adetinin geçmesini bekle derim en dogru test kanda çıkıyor inş hamilesindir.ben geçen ay bütün belirtileri yaşadım.kasık bel agrısı uyku basması özellikle doymuyordum gece kalkıp bişeyler yiyordum göyüslerime dokunamıyordum ve adatim 14 gün önce geldi

ne biliyim canım yaaa hamile olanların silikte olsa çıkıyo valla dün işyerinden 2 aylık evli arkadaş hamile haberini aldım benden sonra evlenen herkes hamile kaldı duydukça moral bozukluğu oluyo valla canım işe bile gelmek istemiyo kan tesit yaptırmak istemiyorum bıktım artık 0.01i görmekten (((((((((((

benim kasık ve bel ağrısı göğüslerde hassasiyet adetten önce de oluyo o yüzden o belirtileri hamilelik diye değerlendirmiyorum artık. bi de mantar oldum 15 gün oluyo hala geçmedi sanırım ilaç iyi gelmedi onun için yeniden doktora gidicem o zaman yaptırım belki kan tesitini de

senin yaşadıklarını bende yaşıyorum canım iş yerinde bi arkadaşım 8 haftalık hamikle aldırmamaya çalışıyorum moralini bozma herşey beyinde bitiyo ben artık adet günüm geçene kadar hiç birşey yapamamaya karar verdim hoş geçen ayda demiştim ama belirti yaşayınca tutamadım kendimi

ben hamile oldugumu bilmiyordum göyüslerim aşırı büyüdü ve sol göğsümde bir damar okadar ağrıyorduki hatta eşime bunlarda bişey var bi tuhaf oldular dedim.normalde bende adet öncesi göyüs ağrısı yaşıyorum dokunamadığım zamanlar oluyo ama o çok farklıydı.birde sistit oldum sandım sürekli idrara çıkıyordum altımda bi ağrı vardı tek hatırladıgım bunlar.ketoral fitil var canım içinde 3 tane kremide bir dene istersen artık uzman oldum :))))) birde sentetik çamaşır giyme ıslak kalmayacak

Kızlar benim karnımda acayip bir ağırlık oturmuş gibi sanki yaaa ( dün mantar için doktora gittim vajinal ultroson ile de baktı bu ay yumurtlamanız olmuş dedi hala devam ediyo dedi genelde gebelerde olur ama daha bişey söylemek için çok erken dedi (((((((((((((((( yumurtlama nasıl devam ediyo ki olup biten bişey değil mi gebelerde olur deyince umutlandım ama gebe olabilir miyim deyince daha bişy söylemek için çok erken dedi ((((((

canım geçen ay benimd ebaşıma geldi.kasıklarımda özellikle sol kasıgımda batmalar ağrılar vardı.birde okadar bulanıyorumki.adetime 14 gün vardı iş yerinde bir agrı sol tarafıma bacagımı çekemedim yürüyemiyorum.hemen hastaneye götürdüler.sana denildiği gibi doktor yumurtaların var küçük parçacıklar halindede oluşmuş dedi.bulantı ilacı yazdı zorda kalmayınca kullanma ve dinlen dedi.benden ertesi gün çok hafif kahverengi akıntı geldi bu akıntı 3 gün devam etti.sonra adet gördüm.anlamış deyilim.şimdi 2 gün yine o akıntı çok açık kasıklarım agrıyo bugun gelmedi.benim bildigim kadarıyla 28 günde bir adet görende 14 günü yumurtlama olur.yani 13 14 15 16 17 18 kadar dllenme oldugunu bilorum

nesrincim ben bu ay yumurta takibine gittim ama ilaçsız o zaman adetin 14. günü 18 mm yumurtam vardı doktor bugün yarın çatlar dedi sonra 17. gün gittim çatlamış dedi. ondan sonra da ilişki yapmadık artık nasıl olsa çatladı diye. bu ay 11-13-14-16 günler çalıştık bakalım hayırlısı şimdi erken gebelik testi yaptım idrar da çıkmadı yien (((( doktor beni boşuna umutlandırdı sanırım.....

bu arada benim de 2. evliliğim ilk evliliğim 3 yıl sürdü ama hiç bebek düşünmedik hep korunduk 1 yıl sonra da zaten evleri ayırdık ama 1 yıl da boşanamadım sonuçta 2009 da boşandım 3 yıl sonra yani bu yıl yeniden evlendim.

ben şuan 5 aylık evliyim.ilk evliligim 5 sne sürdü ozman tedavi görüyordum.evlendikten sonra tekrar gittim doktoruma 3 ay kalamazsan gel demişti.3 ay sonunda düşükle gittim.doktorumda şaşırdı.çünkü ümit yoktu bende.hiç bir zaman ümidini yitirme bak stresde etkiliyo.

Accill sorum var arkadaşlar yeri burası değil ama
Bu cuma muayenede doktorum yumurtan çatlamış dedi.Muhtemelen perşembe akşamı oldu.Çünkü çok az kan geldmişti.Neyse yumurta çatladıktan sonra hamile kalınır mı?Ben kalınmaz diye biliyordum fakat biraz int araştırması yaptım kalınabilir diye okudum.bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim.cumarteside ilişki oldu.Kafam karıştı iyice

canım yumurtlama olayı yumurtanın çatladığı an oluyor. yani adet olann bir kadın adet olduğu günden itibaren yumurtaları büyüyor ve muhtemelen adetinin 14.günü yumurta çatlıyor. yumurtanın çatladıktan sonraki ömrü 12-24 saat. zaten tedavidede yumurta çatlatma iğnesi yapılır.ogün kesinlikle birleşme olması gerekir.hamile kalınır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…