Gebe kalamayanlar buraya.....

herkese merhABA 22 YŞINDAYIM 1 YILLIK EVLİYİM.AMA VAJINUSMUS DUM VE DAHA BİR AY OLDU YENELİ.HEMEN ÇALIŞMALAR BAŞLADI AMA HENUZ BEBEK OLMASI GEREKEN POZİSYONDA OLMUYO AMA İNŞALLAH ODA OLUR BİGÜN BENDE BENDE BEBEĞİMİ İÇİMDE HİSSDERİM.BU ARADA VAJIYI DE BU SITE SAYESINDE YENDİM ŞİMDİ SIRA BEBEK ODA BURDAN SONRA OLCAK İNŞŞALLHH

canım bende vajinusdum çok zor günler geçirdim.benim yenmem okadar kolay olmadı bazen hala yaşıyorum acı hissediyorum.ben muayene dahi olamıyordum.doktorumun dediği bu pisikolojik bunu kendin yenmen gerekiyor tamamen herşey senin elinde dedi.ilşki sırasında ağlayıp kaçan biriydim.bazen arasıra zorlanıyorum yine.yanlız şunu yap idrarını tutar gibi kendini sık 5-6 saniye bırak bunu yaparken nefes almayı unutma ozaman vajina deyil karın kasları kasılıyor agrı yapıyormuş yaptıgın hareket tam olmuyor.idrara sıkışırsında tutarsınya onun gibi kas bırak.rahim duvarı kaslarını geliştiriyo çok faydalı bir yöntem denemeni tavsiye ederim.doktorlar tavsiye ediyo.adını unutttum k ile başlıyodu ama kegel egzersizimi neydi

ahh ahh neler çektim şimdi de bu dert başladı ınşallah yeneceğiz bu ve bunun gibi bi sürü egzersizlerle yendim gibi çok şükür ne diyim ki başka RRABBİMDEN TÜM İSTEYENLERE HAYIRLI SAĞLIKLI BEBEKLER NASIP ETSİN.İNŞALLAH YARABBİMM

ben bu ay adetin 5. günü klomene başlıyorum inşallah günde 2 tane 5 gün içicem sonra da çatlatma iğnesi ile en azından ne zaman çatladığını bilicem bakalım hayırlısı olur inşalahhh

bende bu ay klomen kullandım dün adetimin 12. günüydü doktor 2 tane yumurta var ama 9mm dedi 12 günde çatlatma iğnesi olanlar varmış kaç günekadar bu çatlatma iğnesi yapılıyor yani en son kaçıncı gün yapılabilir doktor cuma günü tekrar gel dedi o zamana kadar büyürmü beklemek çok zor ben ilk hamileliğimi yine bu süreçlerden geçerek yaşadım şimdi 2. yi istiyorum yine aynı şeyler zor ama herkesin bir sınavı var bizim de bu heralde rabbim isteyen herkese versin

canım o yumurtanın büyüme seyrine göre genelde 18-20 mm olunca çatlatıyolar ama seninki 12. Günde öyle olur başkasının ki 14. Günde o bünyeye göre değişir benim normalde genelde 14-15 günde çatlıyo ama bu ay ilaç kullanacağım daha mı erken olur bilemiyorum doktor 12. Gün gel dedi. Iğneyi de eczaneye ısmarla hazır olsun dedi.

canım bende 2. bebiş için uğrasıorum ,salı günü catlatma iğnem yapıldı oğlumda birde bir tutmustu bakalım bu sefer tutcakmıı beklemedeyim:))

mrh arkadaşlar 1,5 yıllık evliyim 1 yıldır da korunmuyoruz. adet düzensizliğim için progestan kullandım bu 3. ayım 5 ekim ve 5 kasımda regl oldum düzene girdı derken bu gün regl oldum hamile kalırım bu ay diye cok umutlanmıstım hiç regl belirtimde olmamıştı halbuki. acaba iğne olsammı nasıl oluyo bilğisi olan varsa yardımcı olur mu lütfen

slm arkadaslar hepimizin derdı ortak bızde 4 yıldır ıstıyoruz bı sorun yok en sok dr laporoskopi yapalım dedı daha detaylı bakabılmek için sımdı onu dusunuyorum korkuyorumda bızı bızden baskası anlayamaz yasadıklarımız cok zor allah ısteyen herkese nasıp etsin ...

merhaba arkadaşlar (nazarboncuk) bugün çatlatma iğnemi yaptım yumurta 19 mm olmuş cumagünü 12 mm di ben ogünden beri sabah akşam incir suyu içtim çok şükür yumurta büyüdü şimdi sıra çatlayıp hamiş kalmakta bol bol dua bekliyorum inşallah hayırlı haber verir sizin de hayırlı haberlerinizi alırım allah yardımcımız olsun

kızlar merhaba bende 1 senedir gebe kalamadım adet düzensizliği var nacak hormonlarım normal,soruma yanıt veren olursa sevinirim pko olmayıp klomenle hamile kalanınız var mı acaba?inşallah sabrın sonu selamet olur ve hepimiz anne oluruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…