- 29 Mart 2012
- 796
- 90
- 118
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #31.421
merhaba.. Biz 4 senedir uğraşıyoruz banada hep stres yapma kafana takma olmayınca üzülme diyolar ama bunun mümkün olmadığını anlamıyolar.Bu bence mümkün değil heleki etrafındaki herkes şakır şakır çocuk doğuruyorsa off ya yine hamile kaldım dicek kadar kolay hamile kalabiliyosa...Stres en büyük düşmanımız ama artık en yakın arkadaşımız oldu maalesef..herkese hayırlısıyla sağlığıyla dünya güzeli evlatlar nasip olsun inşallah...herkese kolaylıklar..
sana katılıyorum. biz de 1,5 yıldır uğraşıyoruz olmuyor. arkadaşlarım, akrabalarım, komşularım herkes ya doğurdu ya da hamile...2. ye 3. ye.....önceleri kolaydı.aman ne olacak hemen olmaz zaten diyordum. ama her adetimde içimden bir şeyler kopuyor. sanki artık istemiyorummm(( istemiyoruz ((( sanki herkes tek seferde kalıyor. arkadaşlarım diyor ki şu ayda kalırsam şu ayda doğacak. pat! o ay hamile kalıyor. onlar adına seviniorum tabi. hatta hamile kalıp hamilelikten şikayet edenlere ve ya çocuğu olup mutlu olmayanlara ifrit oluyorummmm. ne kadar şanslı olduklarını bilmiyorlarrrr (((
Allah dünya tatlısı kuzucuklarınıza hayırlı sağlıklı uzun ömürler nasip etsin.Bizde de sebebi bilinmeyen kısırlak var klomeninden yumurta takibinden aşılamasından tüp bebeğe kadar hepsini denedik.Kısmetse 2.tüp bebek tedavisine başlıcaz.İnşallah en yakın zamanda mutlu haberi burdan sizlerle paylaşabilirim.Tabiki sizinde mutlu haberlerinizi 4gözle bekliyorum..Obile insanı mutlu adiyor acısını bildiğim için bu mutlu haberi alan herkes adına gönülden seviniyorum.hayırlı haberler dileklerimle...
sogan suyuyla gerçekten hamile kalan varmı
arkadaşlar ben primolut n kullanıyorum bunu kullanırken hamile kalırmıyım yada hamilelik için bi etkisi varmı bna cvp yazarsanız sevinirim
evett canımm bebeklerr evinn neşesii rabbım kısa zamanda tumm isteyenler nasıpp etsssssssssss
merhaba arkadaslar ben 1.5 yillik evliyim ve evliligimizin ilk ayindan beri cocuk istiyoruz esimle birlikte hala deniyoruz bir sorun olmadigi halde ne ne yapmam gerekiyor tabiki herseyi veren allahtir
bende 2,5 senedir uğraşıyorum bizde de bi problem yok ama olmuyor önümüzdeki ay ilk aşılamam yapılacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?