Gebe kalamayanlar buraya.....

Aylar öncesi bende nu başlığa yazmıştım hatta hep bu başlıklarda geziyordum. Çok şükr artık hamileyim ve doğumuma az kaldı sayılır. Ben 8aydır hamile kalamıyordum ve klomenin 2.ayında çatlatma iğnesiz hamile kaldım. darısı sizin başınıza inş.

sana katılıyorum. biz de 1,5 yıldır uğraşıyoruz olmuyor. arkadaşlarım, akrabalarım, komşularım herkes ya doğurdu ya da hamile...2. ye 3. ye.....önceleri kolaydı.aman ne olacak hemen olmaz zaten diyordum. ama her adetimde içimden bir şeyler kopuyor. sanki artık istemiyorummm(( istemiyoruz((( sanki herkes tek seferde kalıyor. arkadaşlarım diyor ki şu ayda kalırsam şu ayda doğacak. pat! o ay hamile kalıyor. onlar adına seviniorum tabi. hatta hamile kalıp hamilelikten şikayet edenlere ve ya çocuğu olup mutlu olmayanlara ifrit oluyorummmm. ne kadar şanslı olduklarını bilmiyorlarrrr(((

yazılanları okudum soktayım

bu ay erkek arkadasım sadece bır kez bırlıkte oldum durex yırtıldı v gıdıp 3 saa5t ıcınde norlevo ıctım

buna ragmen hamıle kaldım saka mı dersın ne dersın bılmıyorum
6 saat oncede aldırdım hayırlısı ıle...

gerceken bu ıs kader ısı dıyorum yıllarca bekleyen var olmuyo ben 1 kez ustelık ertesı gun hapı ıle hamıle kaldım hap %99 24 sat ıcınde ıcılırse gebe kalınmz dıyo bırde ya

merhaba bende aranıza yeni katıldım zannediyordumki bırkınca hemen kalıcam ama 9 aydır olmuyor bu ayda beklemedeyim yumurta takibi yapıldı sorun yok yumurtamda oluştu çatladı ama olduğunu sanmıyorum artık olmazsa ilaç vereceğim dedi ama kısmet işi bu daha nasip değil heralde ee artık yaşımda 29 beklemekte istemiyorum ama elimdende bişey gelmiyor çok üzülüyorum streste yapmayın diyorlar ama nasıl yapacağım düşünmeden bi bilsem

merhaba arkadaşlar ben 1 yıllık evliyim cocuk istiyoruz ama bazı sorunlarım var yumurtalıklarımdan LH oranım cok yüksek 23.6 normali 10 kadar mış onu düşürmek için 5 ay 2 haftadır ilaç kulanıyorum 1 haftalık ilacım kaldı ama çok korkuyorum bi sorun çıkarsa diye bnm gibi olan varsa ltfn benı rahatlatmak için bişiler yazarmısınız.......

bende bebek istiyorum ama bir türlü olmuyor

Merhaba arkadaşlar.bende aranıza yeni katıldım.iki yıldır uğraşıyoruz ama olmuyor.Önce prolaktinim yüksekti sonra düştü ama yine olmadı.şimdide doktorum hsg istedi.çektirdim bakalım hayırlısı.Rabbim herkese sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin.en kısa zamanda inş. bebişlerimize kavuşuruz.

arkadaşlar ben primolut n kullanıyorum bunu kullanırken hamile kalırmıyım yada hamilelik için bi etkisi varmı bna cvp yazarsanız sevinirim

primolut n içerken hamile kalırsan bebeğe zararı var diye biliyorum.bir arkadaşım hamile olduğunu bilmeden primolu n kullandığı için bebeğini aldırmak zorunda kaldı

merhaba arkadaslar ben 1.5 yillik evliyim ve evliligimizin ilk ayindan beri cocuk istiyoruz esimle birlikte hala deniyoruz bir sorun olmadigi halde ne ne yapmam gerekiyor tabiki herseyi veren allahtir

merhaba arkadaslar ben 1.5 yillik evliyim ve evliligimizin ilk ayindan beri cocuk istiyoruz esimle birlikte hala deniyoruz bir sorun olmadigi halde ne ne yapmam gerekiyor tabiki herseyi veren allahtir

canım rahim filmi çektirdiniz mi ondan sonra gebe kalan çok kişi var.bizde 14 ay oldu tık yok hala bende gelecek ay rahim filmi çektirecem.

bende 2,5 senedir uğraşıyorum bizde de bi problem yok ama olmuyor önümüzdeki ay ilk aşılamam yapılacak

benim 14 yıldır çocuğum olmuyor içim okadar acıyorkı 14 yıldır her ay acabamı dıye beklemekten yoruldum psikolojim çok bozuldu yınede pes etmedım allahım okadar buyukkı bırgun benımde kucagıma hayırlı saglıklı evlatlar nasıp edecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…