- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #31.441
benim 14 yıldır çocuğum olmuyor içim okadar acıyorkı 14 yıldır her ay acabamı dıye beklemekten yoruldum psikolojim çok bozuldu yınede pes etmedım allahım okadar buyukkı bırgun benımde kucagıma hayırlı saglıklı evlatlar nasıp edecek
merhaba bende aranıza yeni katıldım zannediyordumki bırkınca hemen kalıcam ama 9 aydır olmuyor bu ayda beklemedeyim yumurta takibi yapıldı sorun yok yumurtamda oluştu çatladı ama olduğunu sanmıyorum artık olmazsa ilaç vereceğim dedi ama kısmet işi bu daha nasip değil heralde ee artık yaşımda 29 beklemekte istemiyorum ama elimdende bişey gelmiyor çok üzülüyorum streste yapmayın diyorlar ama nasıl yapacağım düşünmeden bi bilsem
Mrb
bir yıl önce kistim wardı doktora gittim şuan bişeyin yok herseyin tertemiz dedi bebek istediğimizi söyledim we bana BERKO ZİNCO-C 15 MG vitamin mineral takviyesi we FOLBİOL 5MG tablet werdi acaba gercekten gebelik için faydası warmı çünkü herhangi bi tahlil yapmadı sadece ultrason yardımcı olursanız sewinirim
merhaba arkadaslar ben 1.5 yillik evliyim ve evliligimizin ilk ayindan beri cocuk istiyoruz esimle birlikte hala deniyoruz bir sorun olmadigi halde ne ne yapmam gerekiyor tabiki herseyi veren allahtir
çükolata Kistim Var Bu 4.ayim Sanirim Bu Ay Yine Olmadi.haftaya öğrenicem Sonuce.ne Kadar şanslisiniz Ki Bir Tanede Olsa Anne Olabilmişsiniz.allah Banada Nasip Eder Dilerim.
çükolata Kistim Var Bu 4.ayim Sanirim Bu Ay Yine Olmadi.haftaya öğrenicem Sonuce.ne Kadar şanslisiniz Ki Bir Tanede Olsa Anne Olabilmişsiniz.allah Banada Nasip Eder Dilerim.
seni cok iyi anlıyorum canım bende esimi üzcem yine diye onunla bile konusamıyorun kendim üzülim ama o üzülmesin hep içime atıyorum kimseyle dertleşemiyorum hele bazı insanlar cocuk yokmu daha diye soruyorlar nefret ettim bu sözden 2.5 yıllık evliyim bende
ben bugun katildim araniza 6 aylik evliyim 3 ay once doktora gittim fsh 12 cikti allah insallah isteyen herkesin gonlune gore versin cok zor bi durum daha cok yeni evli oldugum halde acayip moralim bozuldu bugunde hayit suyu icmeye basladim umaruim ise yarar
O bazi insanlara bende sinir oluyorum arkadasim o herseye burunlarini sokma meraki yokmu deli ediyo insani olmuyosa sunu yap yok bilmem ne herkezin bir fikri var ve biktim 3 senedir canimdan bezdirdiler sorunun esimde oldugunuda soylemek istemiyorum kimseye gizli gizli iki kisi yasiyoruz sorunumuzu 21 martta asilama icin ilk randevum var allah yardimcim olsun benim vee sizlerin yaninda olsun
slm bende 1,5 senedir evliyim bende hamile kalamıyorum. geçen hafta rahim filmi çektrdim ve yumurta catlatma iğnesi yaptırdım esimdede bende de hersey normal çıktı siimdilik bekliyoruz insallah bebek isteyen herkez isteğine kavusur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?