Gebe kalamayanlar buraya.....

oncelıkle ınsallah tez vakıtte bebeklerımızı kucaklarımıza alırız ,,
klişe olcak ama hıc tup bebek falan denedınız mı ? yada sorun ne dıolar?

bende yirmi dokuz yaşıma yeni girdim bir buçuk aydır bebek bekliyorum, henüz daha çok yeni biliyorum ilk adımlarda denemelerde bile insan acaba diyo heyecanlanıyor yaklaşık altı yıl önce ilk evliliğimde bebek 4 aylıkken düşük yapmıştım bebeğimi kaybetme buhranını yaşadıktan sonra ikinci deneme beni hüzünlendiriyor heyecanlandırıyor. adetime üç dört gün var sağ göğsüm iki gündür sık sık ağrıyor acaba adet ağrısımı yoksa hamilemiyim bekliyorum bakalım üç gün sonra gecikirmi?

biliyorum biraz bencillik gibi olucak ama:))bende 13 yıllık ewliyim biri 13 diğeri 7 yaşında.2yıldır 3.cüyü istiyorum ama bir türlü kalamıyorum..üçüncü çocuk içinde dr gitmeye utanıyorum((
yaradanım önce hiç olmayanlara versin inşallahhh dualarım hep sizinle...

Arkadaşlar herkes kendince birşey deneyip uyguluyor bende civanperçemine başladım ama
aldığım aktar tüm hevesimi kırdı mucize beklemeyin dedi ama benim aslında mucizeye
ihtiyacım var galiba

ben yeni evliyim daha bir buçuk aylık.bebk düşünmüyodum ama babamın kanser olduğunu öğrenince ona ilk torununu vermek istedim.bir ay doğumkontrol hapı kullandım bıraktım.hayırlısını versin rabbim herkese

bir yıl önce kistim wardı doktora gittim şuan bişeyin yok herseyin tertemiz dedi bebek istediğimizi söyledim we bana BERKO ZİNCO-C 15 MG vitamin mineral takviyesi we FOLBİOL 5MG tablet werdi acaba gercekten gebelik için faydası warmı çünkü herhangi bi tahlil yapmadı sadece ultrason yardımcı olursanız sewinirim

Mrb

bir yıl önce kistim wardı doktora gittim şuan bişeyin yok herseyin tertemiz dedi bebek istediğimizi söyledim we bana BERKO ZİNCO-C 15 MG vitamin mineral takviyesi we FOLBİOL 5MG tablet werdi acaba gercekten gebelik için faydası warmı çünkü herhangi bi tahlil yapmadı sadece ultrason yardımcı olursanız sewinirim

Mrb banada folbiol verdi dr ama ben ısrarla tahlil istedim simir istedim çok ısrar edince yaptı biğey çıkmadı çok şükür

merhaba arkadaslar ben 1.5 yillik evliyim ve evliligimizin ilk ayindan beri cocuk istiyoruz esimle birlikte hala deniyoruz bir sorun olmadigi halde ne ne yapmam gerekiyor tabiki herseyi veren allahtir

Canım aynı şekilde benim de ocak'ta 1,5 yıl oldu evleneli ve sadece ilk üç-dört ay korunduk daha sonra akışına bıraktık.. 2012 ağustosta 7 haftalık bir düşük yaptım çok acılı bir kürtaj geçirdim sonraki denemeler yine başarısız.. aslında bizim evlilik süremizin henüz erken olduğunu düşünüyorum ama evlat isteği ağır basıyor.. sen doktor kontrolünden geçtin mi peki?

Mrblar adetime 9 gun var kasıklarmda batma kabızlik var birde göğuslerim hafif şiş ama agri yok sizce adet belirtisimi 26 gunde bir adet oluyorum

Bende 3 yıllık evliyim geçen ay rahim filmi çektirdim sağ kapalı soldada genişleme var dedi dr ve 5 günlük klomen kullandım arkasına çatlatma iğnesi oldum 3 aylık bi tedavi verdi dr hamilelik olmazsa laparoskopi yapılcak dedi ve ben çok korkuyorum tedaviye yeni başladığım için hiç bir bilgim yok rabbim bebek sahibi olmak isteyen herkeze nasip etsin..

ben bugun katildim araniza 6 aylik evliyim 3 ay once doktora gittim fsh 12 cikti allah insallah isteyen herkesin gonlune gore versin cok zor bi durum daha cok yeni evli oldugum halde acayip moralim bozuldu bugunde hayit suyu icmeye basladim umaruim ise yarar

seni cok iyi anlıyorum canım bende esimi üzcem yine diye onunla bile konusamıyorun kendim üzülim ama o üzülmesin hep içime atıyorum kimseyle dertleşemiyorum hele bazı insanlar cocuk yokmu daha diye soruyorlar nefret ettim bu sözden 2.5 yıllık evliyim bende

çükolata Kistim Var Bu 4.ayim Sanirim Bu Ay Yine Olmadi.haftaya öğrenicem Sonuce.ne Kadar şanslisiniz Ki Bir Tanede Olsa Anne Olabilmişsiniz.allah Banada Nasip Eder Dilerim.

Arkadasima katiliyorum nekadar sanslisiniz 3 senelik evliyim 2 senedir bebek istiyoruz ama olmuyo 21 martta doktorda randevumuz var asilama icin hayirlisi neyse o olsun hepimiz bir an once aliriz insallah bebislerimizi kucaklarimiza

çükolata Kistim Var Bu 4.ayim Sanirim Bu Ay Yine Olmadi.haftaya öğrenicem Sonuce.ne Kadar şanslisiniz Ki Bir Tanede Olsa Anne Olabilmişsiniz.allah Banada Nasip Eder Dilerim.

O bazi insanlara bende sinir oluyorum arkadasim o herseye burunlarini sokma meraki yokmu deli ediyo insani olmuyosa sunu yap yok bilmem ne herkezin bir fikri var ve biktim 3 senedir canimdan bezdirdiler sorunun esimde oldugunuda soylemek istemiyorum kimseye gizli gizli iki kisi yasiyoruz sorunumuzu 21 martta asilama icin ilk randevum var allah yardimcim olsun benim vee sizlerin yaninda olsun

slm bende 1,5 senedir evliyim bende hamile kalamıyorum. geçen hafta rahim filmi çektrdim ve yumurta catlatma iğnesi yaptırdım esimdede bende de hersey normal çıktı siimdilik bekliyoruz insallah bebek isteyen herkez isteğine kavusur

evet bende size katılıyorum herkez üzerimize geliyor hadi daha yok mu diye insan stres altına giriyor ister istemez

Insallah canim bak neguzel biseyiniz yokmus rabbim yardimciniz olsun

stres yapıldığında zaten rahimde salgı salgılanııyormus ve spermleri etkisiz hale getiriyorms allah herkeze nur topu gibi bir melek versiiinnn....!!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…