- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #31.461
Insallah canim bak neguzel biseyiniz yokmus rabbim yardimciniz olsun
amin cnm allah herkezin yardımcısı olsun keçi boynuzu kürünün işe yarıyabileceğini duydum denemeyi düşünüyorum
amin cnm allah herkezin yardımcısı olsun keçi boynuzu kürünün işe yarıyabileceğini duydum denemeyi düşünüyorum
slm bende 1,5 senedir evliyim bende hamile kalamıyorum. geçen hafta rahim filmi çektrdim ve yumurta catlatma iğnesi yaptırdım esimdede bende de hersey normal çıktı siimdilik bekliyoruz insallah bebek isteyen herkez isteğine kavusur
Sen afyonlumusun baciiiiiiim
evet canm afyonluyum, sen nerelisin
Bende afyonluyum sekerim neresindensin sen afyonun yani icindenmi ilcesindenmi koyundenmi?ay cok mutlu oldum:)
Emirdağ'dan canm sen neresinden :)
insallah gerek kalmaz daha 6 alyik evliyim fsh 11 cicikti ikinci testte doktor tup bebek merkezine gonderdi esimde bi sorun olup olmadigina bakmadilar bile gittim bnde mecbur ama arastirma hastanesine gittim hic ilgilenmediler bile 3 gun git gel yaptim muayene etmediler sonunda dayanamadim doktorla kavga edip ciktim bir hafta icinde hasta olcm tekrar fsh yi olcturcm bakalim hayit suyu ise yaramismi
aysima hayırlı olsun..darısı başımıza olsun inş ALLAH .....duanı bekliyoruz. fsh ın yüksek çıktığını ve hayıt kullandığını yazmışsın ve işe yaramış.hayıt nekadar sure kullandın bıraz bılgı verırmısın nasıl kullandın.sorun neydı sende.
benım fsh normal ama bua ya 21.gun progesteron kullandım 4.5 fılan çıktı ..bua y yumurtlama olmamış gıbı bışey yanııı( progesteron duşuklugundede ışe yararmıkı
bu ay soğan yapmıştım yarın fılan bıtıyor.adete bı hafta var yanı buyuk ALLAH ım ın mucızesını dıler gonul tabı adet olmayıp...hayırlısı nedıyelımkı kısmet..
acaba adetden once hayıta ve ıncıre başlasam progesterona yanı yumurtlamaya faydası olurmu RABBIMIN ıznıyle...
Bu Ay Okadar çaliştik Olmazsa Ne Diyeyim Artik...
Ben de yeni üyeyim.. 8 aylık evliyiz evlendiğimizden bu yana çocuk istiyoruz ve deniyoruz..5.ayda kontrol amaçlı doktora gittik tahliller temiz çıktı.. doktor biraz kilo vermemi istedi ve 15 kilo verdim iki ayda.. ancak halen denemeler başarısız.. ve ben çok üzgünüm.. madem hiç bir neden yok neden olmuyor.. benimle aynı derdi paylaşanlar lütfen desteklerinizi esirgemeyin.. Allah isteyen herkese nasip etsin
maalesef canım bende aynı durumdayım korunmayı bırakmakmadan önce gittim doktora hemen hamile kalabilirsin dedi 8 ay oldu hala bir şey yok yine adet oldum tekrardan doktora gitmyi planlıyorum artık
aynen bende 8 aylık evliyim herşey çok normal ama tık yok allahın takdiri birşey diyemiyorum allahım herkese anne baba olma duygusunu tattırsın...amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?