Gebe kalamayanlar buraya.....

amin cnm allah herkezin yardımcısı olsun keçi boynuzu kürünün işe yarıyabileceğini duydum denemeyi düşünüyorum

Biz kullaniyoruz esim icin ama burda sadece pekmezi var sperm haret sorunu var esimde onun icin iyi geldigini biliyorum bakalim birdahaki sperm testinde hareket duzeyi ne olcak pekmez ise yariyacakmi

bide kucuk yerde cabuk yayiliyor allah razi olsun yine kocamdan destek oluyo kaynanamda oyle ama bn kendimi kotu hissediyorum her goren sorup duruyo bebek yokmu daha diye bide sigara kullaniyorum acaba onun etkisi varmidir olmamasinda

cnm insallah isteyen herkesin gonlune gore versin allah bisey sorcam rahim filmi yaptirmissin cok agriyomu bir yildan once yapilmiyormus ztn ama bn yaptiramam heralde yazilanlara gore cok agrili bi islemmis gercekten oylemi ?

ben 1,5 senelk evliyim rahm filmini gecen hafta cektrdim evet canm biraz ağrılı oluyor yapılırken kendini kasarsan çok acı cekersın. bir gün sonrasında ağrın oluyor yatıyorsun üçüncü gün hiç bşeyin kalmıyor, doktor isterse mecbur yaptıracaksın rahim filmini, kanallar tıkalysa açıyorlar

insallah gerek kalmaz daha 6 alyik evliyim fsh 11 cicikti ikinci testte doktor tup bebek merkezine gonderdi esimde bi sorun olup olmadigina bakmadilar bile gittim bnde mecbur ama arastirma hastanesine gittim hic ilgilenmediler bile 3 gun git gel yaptim muayene etmediler sonunda dayanamadim doktorla kavga edip ciktim bir hafta icinde hasta olcm tekrar fsh yi olcturcm bakalim hayit suyu ise yaramismi

Slm arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım 9 aylık evliyim ne eşimde nede bende hiç bi sorun yok ama hiç korunmamamıza ragmen hamile kalamıyorum 😞

merhaba arkadaslar aranıza yeni katıldım. bende 2 bucuk yıldır evliyim 7 aydır bebek istiyoruz. doktorum 6 ay olmazsa gel demişti. tahlilerde yumurta tembelliği çıktı.klomen kullandım 5 gün ve bugün yumurtalrımın iyi oldugunu söyledi ve çatlatma iğnesi verdi 2 tane. birini yaptım diğeri yarın sabah bakalım bu ay sonuclanacak mı??

aysima hayırlı olsun..darısı başımıza olsun inş ALLAH .....duanı bekliyoruz. fsh ın yüksek çıktığını ve hayıt kullandığını yazmışsın ve işe yaramış.hayıt nekadar sure kullandın bıraz bılgı verırmısın nasıl kullandın.sorun neydı sende.
benım fsh normal ama bua ya 21.gun progesteron kullandım 4.5 fılan çıktı ..bua y yumurtlama olmamış gıbı bışey yanııı( progesteron duşuklugundede ışe yararmıkı
bu ay soğan yapmıştım yarın fılan bıtıyor.adete bı hafta var yanı buyuk ALLAH ım ın mucızesını dıler gonul tabı adet olmayıp...hayırlısı nedıyelımkı kısmet..
acaba adetden once hayıta ve ıncıre başlasam progesterona yanı yumurtlamaya faydası olurmu RABBIMIN ıznıyle...

ben uzun zmndir girmedim bu syfaya nasil hamile kaldigimi baska bi topikte anlattim ( yeni evli olup hamile kalamayanlar) burayi okursan daha detayli anlatmistim orda umarim sendede ise yarar tlfndan girdigim icin cok uzun yazamiyorum

Ben de yeni üyeyim.. 8 aylık evliyiz evlendiğimizden bu yana çocuk istiyoruz ve deniyoruz..5.ayda kontrol amaçlı doktora gittik tahliller temiz çıktı.. doktor biraz kilo vermemi istedi ve 15 kilo verdim iki ayda.. ancak halen denemeler başarısız.. ve ben çok üzgünüm.. madem hiç bir neden yok neden olmuyor.. benimle aynı derdi paylaşanlar lütfen desteklerinizi esirgemeyin.. Allah isteyen herkese nasip etsin

maalesef canım bende aynı durumdayım korunmayı bırakmakmadan önce gittim doktora hemen hamile kalabilirsin dedi 8 ay oldu hala bir şey yok yine adet oldum tekrardan doktora gitmyi planlıyorum artık

maalesef canım bende aynı durumdayım korunmayı bırakmakmadan önce gittim doktora hemen hamile kalabilirsin dedi 8 ay oldu hala bir şey yok yine adet oldum tekrardan doktora gitmyi planlıyorum artık

aynen bende 8 aylık evliyim herşey çok normal ama tık yok allahın takdiri birşey diyemiyorum allahım herkese anne baba olma duygusunu tattırsın...amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…