Gebe kalamayanlar buraya.....

slm kızlar bende 2 bucuk yıllık evlıyım hıc olmadı bebegım... esımde varıkosel var ama amelıyatlık degıl dedıler. bnaada 6 ay once pko teshısı kondu.. klomen kullandm olmadı . snr rahım fılmı ıstedı korkudan halada gıdemedm ama bu ay ıns gtcm. sogan suyu ıctm olmadı. 24 subatta adet oldm 25 subatta ıncır suyuna baslamıstım 21 gun ıctım halada adet olmdmm 1 hfta once gttm doktora hersyn normal bsy yok dedı. tarlusal verdı xs. ıctım 3gun once bıttı adet olmayı beklıyorum xs bende bebegm olsun cok ıstıyorummm

cnm bnde aynı senin yaşadıklarını yaşıyorum çok iyi anlıyorum seni Allahım nasip etse bir an önce bnmde olmyo 1 yılı geçti ama olucak inş bnde kafaya takmamaya çalışıyorum ama ne yaparsan yap her an aklında oluyo insanın.inşallah gelicek o melek gelicek ve yuvamızn huzur meleği olucak

3yillik evliyim. 7 aydir korunmuyoruz, ama sonuc olumsuz. Esim test yaptirdi normal cikti. Ben 2ay once hsg cektirdim, temiz cikti.... Su iki aydir hsgnin ardindan cok da umutlanmistim ama hala bisey yok. Adet zamanim geldi, karin agrisi ve kahverengi lekelenmeler gibi adet belirtileri var, moralim gittikce dusuyor. Onumuzdeki ay da gebe kalamazsam dr. hormon testleri yaptirmami istedi. Biliyorum esimin ailesi dedikodumu yapiyor, yakinda "kisir gelin" diye de adimi cikarirlar. Uzuluyorum....

arkadaslar 6 yıllık evliyim evliliğimn ikinci yılında genital siğil problemim çıkmıştı yaktırmıştım . 3 .yılındada istemediğim bir gebelik olmuştu ve kürtaj olmuştum. aradan 3yıl geçti ve ben şuan hamile kalmak istiyorum 3 aydır kalamadım.korkuyorum aklıma birsürü şeyler geliyor. tüğler için yaptırdıgım lazer bile acaba ondanmı bi problemmi var diye hersey aklıma geliyor yardım edin lütfen. ne yapmalıyım .dr gitmektende korkuyorum ya kötü bişy çıkarsa diye(

Kesinlikle her şey kafada bitiyor. Kendini hic dinleme. Kesinlikle hamile kalicaksin.pozitif düşünce =bebis herşeyin hayırlısı .bende evlilik durumum kötüye gitti diye düşük yaptim.hala çok üzgünüm. Herşey kısmet. Bebegimiz gidince aklimiz basimiza geldi. Ama ne çare o yüzden hayırlısı arkadaşım.

3 senelik evliyim, 9 aydır bebek düsunuyoruz ama olmadi, ilaçlar, jel falan kullandim ama olmadı, bu arada polikistik overim, adet düzensizligim var, doktora gittim ara kanama dedi, ne demek bu? Yumurtlama olmaz mi daha 😔😔Bi daha ki aya mı kaldı?? Cevap lütfenn

benim 4 yasında bir oğlum var.esimle 2.bebegi düsündük ben kasımda hamile kaldım.fakat 7+4 ken bebegim karnımda öldü.subatta kürtaj oldum.simdi yeniden bebek istiyoruz 5 ay gecmesine ragmaen ben hala hamile kalamadım.yumurtlama günü herseyimi kontrol ediyorum esimle düzenli olarak ilişkiyede giriyoruz fakat bende tık yok.hamile kalamıycam diye cok korkuyorum.aranızda acaba benim gibi olan veya benim gibi düsünenleriniz varmı lütfen cevap

Arkadaşlar bende yeni üyeyim.2 senelik evliyim ve hiçbir şekilde korunmadık ama bebişimiz olmadı.Bundan 5 ay önce doktora gittim hormon testleri vs.hiçbir sorun çıkmadı bende.Daha sonra eşime spermiogram testi yapıldı sayısı normal fakat ileri geri hareketlilik düşük çıktı.Doktor varikosel ameliyatı olması gerektiğini söyledi biz şok olduk çünkü eşimin benden önceki berabrliğinden olan 4 yaşında br kızı var.Neyse 2 ay önce varikosel ameliyatı oldu eşim şuan ne durumda bilmiyoruz geçen hafta kontrole gitti ama ameliyattan en az 3 ay sonra tekrar test yapıyoruz dedi doktor.Bu arada bendede müthiş bir adet düzensizliği var 2 ayda bir görüyorum bazen 3 ay bile göremediğim oluyor her ay kendimi hamile sanıyorum yaptığım test sayısının haddi hesabı yok ben bu siteye sırf bu sorunum için üye oldum ne yapıcam bilmiyorum çocuk çk istiyorum sorun hala bendemi eşimdemi anlamışta değilim

Anladığım kadarıyla 2 ve 3 ayda bir adet görenler hormon testi normal çıksada polikistik over teşhisi koyuluyor, çünki bende pkoluyum ordan biliyorum, eşinin tedavisini dr söyleyecek ama senin adetinin düzenli olması lazımki yumurtlama olsun , önerim bitkisel çaylarla adetini düzene sokarsan hamileliğin kolaylaşır canım

Canım başıma gelmedi fakat kürtaj olanlar adı altında bir konu var oraya yazarsan yardımcı olurlar canım

Bitkisel çay derken ?? adetimi düzene sokacak herşeye varım cnm önerebileceğin bir çay formülü varmı?

aynı şeyleri bende yaşadım, 4 yaşında bir oğlum var benimde, geçen sene ocakta 2. hamile kalmıştım, nisanda 13 haftalıkken kalbi durdu kürtaj oldum, 9 aydır tekrar istiyoruz ama hala bir sonuç alamadık, rabbim hayırlısını versin hepimize

hanımlar meraba ben de aranıza yeni katıldım.klomeni 2.kez kullandım bu ay doktorum ultrasondan yumurtanın çatladığını söyledi (bu arada 1 hafta geç yumurtlamıştım )ama progesterona baktırdığımda 0.8 çıktı anlamadım sizce bana ne oldu?yumurta takibimide yaptırmıştım ve folikül 18 mm.ne düşünüyorsunuz?tşk ederim şimdiden

merhaba güzel bayanlar :) bende hamilelik bekleyen sizlerden biriyim ... hamile kalmaya karar verdiğim zamandan beri adetlerim iyice dengesizleşti öncedende geç olurdu ama son zamanlarda 40-50 günü bulur oldu tabiki doktora gittim testler mestler derken pcos olduğumu öğrendim .. çok ciddiye almamaya çalışıyorum bu ismi eğlenceli hastalığı ama içten içe kemiriyor beni ya benim çocuğum olmazsa diye şu an için herhangi bir tedaviye başlamadım ama tatil dönüşü inşallah ciddi ciddi ele alıcam yaklaşık 5 aydır doktor kontrolündeyim o da biraz bekleyelim dedi belki kendiliğinden oluverir dimi bebişimiz:) sizin yazdıklarınızı okuyorum kendi yaşadıklarıma bakıyorum hepimiz stresliyiz gerginiz ... öncelikle bunu çözmemiz gerek ama olmuyor yani ben yapamıyorum hep bi ümit var içimde bu sefer olucak diye sevgili pcosumu bile kaaile almadan umut ediyorum, testler alıyorum bakıyorum yok yok yok..yine adetimi bekliyorum son adet tarihimin üzerinden 40 gün geçti bakalım bu ay ne kadar sürede olacak :) çok sıkıldım bayan arkadaşlarım çok .. bu hormonlarımın böyle olması beni inanılmaz dengesizleştirdi ...allah hepimize sabır versin bu yolda ... arkadaşlarımın çocuklarına bakıyorum heyecanlanıyorum:) bigün benimde olucak diye ama bilmiyorum yaa hayırlısı olsun herşeyin ... inanmak başarmanın yarısıdır , inanalım başaralım :)

merhaba bende araniza yeni katildim benimde yaklasik 4 yildir pkos problemim var evlenmeden önce malum dogum kontrol haplarini kullandim son bir yildir bebegimiz olsun istiyoruz ama olmuyor 3 kez clomifen ile yumurta takibi yapti doktorum her defasinda catlama gec oldu ama catlatma ignesine gerek kalmadi yinede bir sonuc elde edemedik buarada hergün metformin 1000 ve folik asit aliyorum ama adet düzensizligim tüylenme ve sivilce problemlerim aynen devam ediyorum bu ay 12 gün gecikti yine test yaptim her ay oldugu gibi sonuc yine hüsran yine göz yasi ( bende tipki sizin gibi cok korkuyorum cocugum olmayacak diye dediginiz gibi stres yapmamak mümkün degil bilmiyorum ne yapmam gerektigini dua etmekden baska sadece cok üzgünüm rabbim cocuk isteyen herkeze tez zamanda nasip eder insallah

benim adetim hep 3 veya 4 gün sürer, son adetim de çok az kanamam vardı. eşimle 4.gün birlikte olduk ve hiç kanama falan yoktu,ilişkiden 1 gün önce 1 damla kanama gelmişti.. hamile kalırmıyım sizce?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…