- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #31.481
slm kızlar benide alın yanınıza bende1.5 yıllık evliyim evlendiğimiz günden beri hiç korunmadık ama gebelik gerçekleşmedi dr bişeyin yok diyor.. bende kafama takmak tan helak oldm kimseyede anlatamıyorum derdimi çocuk sahibi olanlar kafana takma olur diyorlar ama tabi var olan yok olanın derdinden anlamıyorki eşime de anlatıp üzmek istemiyorum.. oda takma kafana diyor ama nafile, ancak buraya girince mutlu oluyorum.. acılar paylaştıkça azalır kızlar sizlerin yazdıklarınızı hepsini okudum ve sizi çok iyi anlıyorum ...
Anladığım kadarıyla 2 ve 3 ayda bir adet görenler hormon testi normal çıksada polikistik over teşhisi koyuluyor, çünki bende pkoluyum ordan biliyorum, eşinin tedavisini dr söyleyecek ama senin adetinin düzenli olması lazımki yumurtlama olsun , önerim bitkisel çaylarla adetini düzene sokarsan hamileliğin kolaylaşır canımArkadaşlar bende yeni üyeyim.2 senelik evliyim ve hiçbir şekilde korunmadık ama bebişimiz olmadı.Bundan 5 ay önce doktora gittim hormon testleri vs.hiçbir sorun çıkmadı bende.Daha sonra eşime spermiogram testi yapıldı sayısı normal fakat ileri geri hareketlilik düşük çıktı.Doktor varikosel ameliyatı olması gerektiğini söyledi biz şok olduk çünkü eşimin benden önceki berabrliğinden olan 4 yaşında br kızı var.Neyse 2 ay önce varikosel ameliyatı oldu eşim şuan ne durumda bilmiyoruz geçen hafta kontrole gitti ama ameliyattan en az 3 ay sonra tekrar test yapıyoruz dedi doktor.Bu arada bendede müthiş bir adet düzensizliği var 2 ayda bir görüyorum bazen 3 ay bile göremediğim oluyor her ay kendimi hamile sanıyorum yaptığım test sayısının haddi hesabı yok ben bu siteye sırf bu sorunum için üye oldum ne yapıcam bilmiyorum çocuk çk istiyorum sorun hala bendemi eşimdemi anlamışta değilim
benim 4 yasında bir oğlum var.esimle 2.bebegi düsündük ben kasımda hamile kaldım.fakat 7+4 ken bebegim karnımda öldü.subatta kürtaj oldum.simdi yeniden bebek istiyoruz 5 ay gecmesine ragmaen ben hala hamile kalamadım.yumurtlama günü herseyimi kontrol ediyorum esimle düzenli olarak ilişkiyede giriyoruz fakat bende tık yok.hamile kalamıycam diye cok korkuyorum.aranızda acaba benim gibi olan veya benim gibi düsünenleriniz varmı lütfen cevap
Anladığım kadarıyla 2 ve 3 ayda bir adet görenler hormon testi normal çıksada polikistik over teşhisi koyuluyor, çünki bende pkoluyum ordan biliyorum, eşinin tedavisini dr söyleyecek ama senin adetinin düzenli olması lazımki yumurtlama olsun , önerim bitkisel çaylarla adetini düzene sokarsan hamileliğin kolaylaşır canım
Bitkisel çay derken ?? adetimi düzene sokacak herşeye varım cnm önerebileceğin bir çay formülü varmı?
benim 4 yasında bir oğlum var.esimle 2.bebegi düsündük ben kasımda hamile kaldım.fakat 7+4 ken bebegim karnımda öldü.subatta kürtaj oldum.simdi yeniden bebek istiyoruz 5 ay gecmesine ragmaen ben hala hamile kalamadım.yumurtlama günü herseyimi kontrol ediyorum esimle düzenli olarak ilişkiyede giriyoruz fakat bende tık yok.hamile kalamıycam diye cok korkuyorum.aranızda acaba benim gibi olan veya benim gibi düsünenleriniz varmı lütfen cevap
aynı şeyleri bende yaşadım, 4 yaşında bir oğlum var benimde, geçen sene ocakta 2. hamile kalmıştım, nisanda 13 haftalıkken kalbi durdu kürtaj oldum, 9 aydır tekrar istiyoruz ama hala bir sonuç alamadık, rabbim hayırlısını versin hepimize
merhaba güzel bayanlar :) bende hamilelik bekleyen sizlerden biriyim ... hamile kalmaya karar verdiğim zamandan beri adetlerim iyice dengesizleşti öncedende geç olurdu ama son zamanlarda 40-50 günü bulur oldu tabiki doktora gittim testler mestler derken pcos olduğumu öğrendim .. çok ciddiye almamaya çalışıyorum bu ismi eğlenceli hastalığı ama içten içe kemiriyor beni ya benim çocuğum olmazsa diyeşu an için herhangi bir tedaviye başlamadım ama tatil dönüşü inşallah ciddi ciddi ele alıcam yaklaşık 5 aydır doktor kontrolündeyim o da biraz bekleyelim dedi belki kendiliğinden oluverir dimi bebişimiz:) sizin yazdıklarınızı okuyorum kendi yaşadıklarıma bakıyorum hepimiz stresliyiz gerginiz ... öncelikle bunu çözmemiz gerek ama olmuyor yani ben yapamıyorum hep bi ümit var içimde bu sefer olucak diye sevgili pcosumu bile kaaile almadan umut ediyorum, testler alıyorum bakıyorum yok yok yok..yine adetimi bekliyorum son adet tarihimin üzerinden 40 gün geçti bakalım bu ay ne kadar sürede olacak :) çok sıkıldım bayan arkadaşlarım çok .. bu hormonlarımın böyle olması beni inanılmaz dengesizleştirdi ...allah hepimize sabır versin bu yolda ... arkadaşlarımın çocuklarına bakıyorum heyecanlanıyorum:) bigün benimde olucak diye ama bilmiyorum yaa hayırlısı olsun herşeyin ... inanmak başarmanın yarısıdır , inanalım başaralım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?